Ayıp değil zaman zaman hepimizin başına geliyor bu kabak detoksu öncesi aynı problem bendede vardı 3 gün kabak yiyince bide ilk iki gün mercimek köftesi de yemiştim mutlu son oldu çözüme ulaştım umarım tekrar yaşamamSizde o durum bende soylemesi ayip kabizlik. Probiyotik basladim hala cozebilmis degilim.
o hosbeşi aldim bir kaç kez. aninda bitiyor. bi doydunluk yapmiyor. 3 paket ols ancak sanki. yedikce yediren bi sey var icinde. .çin tuzu dedukleri sey mi bilmiyorum.Ama o hosbeş te cok guz l yediriyo yaotursam 1 paket yerim.
Odaklandik artik bakalim cuma günü istedigim gibi olmuycak ama haftaya cuma insallah unutluyum
Haklisin canim 1 kere yapilan kacamaklar. O haftayi çöpe atmak gibi oluyor. Koruma doneminde tadimlik yeriz insallah.
Kabak detoksunu bende deniyim bi ise yarar belkiAyıp değil zaman zaman hepimizin başına geliyor bu kabak detoksu öncesi aynı problem bendede vardı 3 gün kabak yiyince bide ilk iki gün mercimek köftesi de yemiştim mutlu son oldu çözüme ulaştım umarım tekrar yaşamam
Benim kilo kaybı olmadı ama belki adet öncesi + ya geçecektim onu engelledi ama kabızlık olayına son verdiKabak detoksunu bende deniyim bi ise yarar belki
Birde elma :)Bu saatten sonra yapamam sabah kalkınca yaparım artık 3 tane yumurta ve detoks suyu dimi senin
Şu dönemde sabahları yaş kayısı yiyebilirsin hemen etkilemeye başlıyor iyi geliyorSizde o durum bende soylemesi ayip kabizlik. Probiyotik basladim hala cozebilmis degilim.
Tam olarak yapamadım ya canım çok tatlı istiyor bugün hiç keyfim yok öğlende karpuz ve elma yedim 1 kaşık ta pudingten aldım öğleden sonra detoks suyu içtim tadı fena değil ben ekstradan içine zerdeçal da ekledimBirde elma :)
ayy hosbes oyle evet cnm gecen esim eve almis iyiki bitirdi ben 2 tane yedim onlarin icinde ciddi bir maddr varo hosbeşi aldim bir kaç kez. aninda bitiyor. bi doydunluk yapmiyor. 3 paket ols ancak sanki. yedikce yediren bi sey var icinde. .çin tuzu dedukleri sey mi bilmiyorum.
bağimlilik yapan ve evde kavga cikaran bi yiyecek. ben az yedim sen cok yedin derdine dusürüyo cocuklari. ve sade ben degilmisim doymayan o lezzete.
onda almiyorum
çok değisik hissettiriyor. çok hoş tadı. bitmesin istiyorsun. bi bana öyle gelmiyormuş demekayy hosbes oyle evet cnm gecen esim eve almis iyiki bitirdi ben 2 tane yedim onlarin icinde ciddi bir maddr var
Ogluna Allah zihin acikligi versin canim. İnsallah iyi gecercumaryetesi lgs var. ben anne olarak heyecanliyim. ama oglumda o heyecan yok.
Ayy dur daha fazla bahsetme evde bi tane var dayanamam diye sakladim cocuklardançok değisik hissettiriyor. çok hoş tadı. bitmesin istiyorsun. bi bana öyle gelmiyormuş demek
çok iyi gidiyorsun canım . süpersin .Bugun yediklerimide yaziyim
Sabah uyaninca zeytinyaginda bekletilmis incir yedim. Kahvaltiyi gec yapicam diye 6 tane kiraz yedim.
Kahvalti
1 yumurta tavada pismis
Cokelek
Salatalik
1 dilim ekmek
Evde yesillik domates bitti yavan bi kahvalti yapmis gibi hissettim kendimi
Arada bir kayisi yedim. Gün kurusunu kaynatip suyunu ictim bide. Ayriyetten 1 tane gün kurusuda yedim.
Öğlen yemiycektim aslinda mercimek kabizliga iyi geliyomus. Corba ve yogurt yedim. Corbaya 1 yemek kas zeytinyagi ve pul biber döktüm.
Az once keten tohumu kattigim kefiri ictimyapmadigim sey kalmadi galiba bugün
Aksamda fasulye hasliyorum piyaz yapip onu yiycem sadece. Baskada bisey yemiycem insallah kacamakta olmaz bu saatten sonra
Amin inşallah iyi geçer çocukların sınavları.Ogluna Allah zihin acikligi versin canim. İnsallah iyi gecer
Ayy dur daha fazla bahsetme evde bi tane var dayanamam diye sakladim cocuklardan. Yeminimi bozdurcaksin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?