Biran ciddi olduğunu düşündüm korktum sağlıklı beslenme konusunda haklısın hepimiz oturtmalıyız ama olmuyor işte sağlıksız şeylerde hep güzel oluyor nedenseBenimki üzmemek değil canım ben de biliyorum ömür boyu diyet yapmayacağımı ama ömür boyu sağlıklı beslenmek istiyorum o yüzden de o kaçamaklar olmamalı. Kaçamak olacaksa da sağlıklı seylerden olsun istiyorum. Limon ve sirke konusuna gelince de daha önce de o sekilde yaptım ki zaten diyetisyen Berrin Yiğittin bir Ara 1 haftalık detoks programı vardı onu yaparken o sekildeydi yani sorun olmadi. Nisanlimla görüşmeme mevzusu da işin şakası elbette
O bendede var bugün şükür kacamaksiz kapattim. Ben sey düşünmeye basladim. Buraya katilmadan önce kacamak yapmiyordum.artik uzun sure kacamak yamamaktanmi kaynakli yada burda bazen kacamak yapanlar oluyo onu gorunce bilinc altinami isliyor bilemedim. Kacamak yaptigimizda kizin kizlar bize
Evlenince onu da diyete sokacağımGörüşmemek olurmu canimevlenince napcaksin o zaman. Sen ona gelirken bisey alma de en iyisi.
Bu akşam detoks suyu hazırlayacaktım zor geldi diziye daldım kaldımReglden kaynaklidir o canim. Sen normal diyetine devam et
Ben bir ara yapıyordum sağlıklı beslenme ama ipin ucu kaçıyor maalesef. O yüzden sağlıklı tarifler için araştırmaya başladım. Bir kaç tatlı falan deneyip burada paylaşirim. Mesela bugün hindistan cevizi sütü- hindistan cevizi yağı yulaf sütü tarifi öğrendim. En kısa zamanda deneyeceğim.Biran ciddi olduğunu düşündüm korktum sağlıklı beslenme konusunda haklısın hepimiz oturtmalıyız ama olmuyor işte sağlıksız şeylerde hep güzel oluyor nedense
Ben hazırladım soğumasıni bekliyorumBu akşam detoks suyu hazırlayacaktım zor geldi diziye daldım kaldım
Malesef canım evlenince bizim vücutlar değişiyor onlara birşey olmuyor biraz kilo alıyorlar sonra bide o göbeklerini savunuyorlar ben başaramadım tam tersi o benim diyetlerimi hep bozduruyor demoralize ediyorHaftada bir olsa kaçamak sıkıntı değil ama ben 3 gün üst üste yaptım daha haftanın bitmesine 4 gun var. Ve her kaçamak istediğime ulaşmada beni geriye atıyor
Evlenince onu da diyete sokacağım
Bu saatten sonra yapamam sabah kalkınca yaparım artık 3 tane yumurta ve detoks suyu dimi seninBen hazırladım soğumasıni bekliyorum
Evet canım ben o sekilde yapıyorumBu saatten sonra yapamam sabah kalkınca yaparım artık 3 tane yumurta ve detoks suyu dimi senin
bu nasıl bi tatlı ki hiç yemeyen sen yemişssin 2 taneSelam kızlar menum
Kahvaltı
Yulaf unundan krep yaptım.
Yanında da klasik kahvaltı
Ara
Türk kahvesi
Bir de nişanlım bey bize geldi gelirken de böyle kakaolu serbeti sut olan baklava benzeri bir şey getirmiş üzgünüm ama 2 tane insan yedim.( Sanırım artık onunla görüsmeyecegim)
Akşam
Kıymalı semiz otu
2 Yk sebzeli bulgur pilavı .
3 köfte
Salata yoğurt
Spor
Programın 10. Günü 45 dakika
ya ben de o döneme girdim .Regl donemi 1 hafta önceden vücut su tutmaya başlıyormuş.
ben de kalanları yerim .merak etme 1 günde gelen 1 günde gitmiştir
ya çocuktan kalmıştı 2 ısırık birşeydi o yüzden tostçuk dedim ekmek ziyan etmek benimde korkulu rüyam herşeyi atmamaya çalışırım ama ekmeğe çok dikkat ederim evin tüm bereketinin kaçacağına inanırım yemek istemesemde o kalanı yiyorum elimde değil
Canım zaten 2 dilim ekmekten yapmıştım yarıdan azı kalmıştı hoşbeş konusunda söylediklerini hatırlıyorum bunu 3 ay önce babannesine aldırmışlardı bende yemesinler diye ortadan kaldırmıştım onu bulmuşlar ben varlığını bile unutmuştum ama sen söylediğinden beri hiç almıyorumben de kalanları yerim .
çocuklara daha küçük tostlar yap nadalım
ben de evin bereketi derim . bizde genelde daha çok ekmekli ve pilavlı şeyleri baba yer . ben yemem pek .
ama ziyan olmasın mantığı ile hareket ederken vucudumuza da haksızlık etmeyelim . onu da kollamamız gerekiyor .
bir kaç gündür yediklerin iyi. sağlıksız şeyler görmüyorum . pişmaniye gibi poğaça gibi. maşallah sana .
hoşbeş konusunu daha önce de yazmıştım.
o çok şekerli bi aburcubur .
bir çok çikolataya göre.
onu çocuklara da alma kuzum.
onun yerine çikolata al daha iyi. kakolu sütlü.
çok seçici olmak lazım canım benim .
birde gıda dedektifini takibe al instagrraam dan . çok faydalı bilgiler göreceksin
can8mcim arkadas anltis cok ama cok ince hamuru var icinde nutella var ben tadina bakip birakiorim aksam biseu yemedim misafir geldi kocaman en sevdigim pastadan almislar onin da tadina baktim sadecedengelemiş oldun . akşam yemedin mi bi şeyler. izmir bomba ne bilemedim
canim arada nisanlinla kacirabilirsin bunlar en guzel.gunleriniz ama senin kacamaklar fazla olmis bence nisanlina soyle o yarz seyler almasin yiyecek icicek alacagina gel evimize biseyler alalim de ya da sana tisort falan alsin birbirmizi yiyecekle mutlu etmek zorumda degiliz ama ulkecek boyleyizSelam kızlar menum
Kahvaltı
Yulaf unundan krep yaptım.
Yanında da klasik kahvaltı
Ara
Türk kahvesi
Bir de nişanlım bey bize geldi gelirken de böyle kakaolu serbeti sut olan baklava benzeri bir şey getirmiş üzgünüm ama 2 tane insan yedim.( Sanırım artık onunla görüsmeyecegim)
Akşam
Kıymalı semiz otu
2 Yk sebzeli bulgur pilavı .
3 köfte
Salata yoğurt
Spor
Programın 10. Günü 45 dakika
benim cok saglikli tarifim var sana da yazarim cnm bne cok yaparimBen bir ara yapıyordum sağlıklı beslenme ama ipin ucu kaçıyor maalesef. O yüzden sağlıklı tarifler için araştırmaya başladım. Bir kaç tatlı falan deneyip burada paylaşirim. Mesela bugün hindistan cevizi sütü- hindistan cevizi yağı yulaf sütü tarifi öğrendim. En kısa zamanda deneyeceğim.
ben izliorum gida dedektifini harikaaben de kalanları yerim .
ben de evin bereketi derim . bizde genelde daha çok ekmekli ve pilavlı şeyleri baba yer . ben yemem pek .
ama ziyan olmasın mantığı ile hareket ederken vucudumuza da haksızlık etmeyelim . onu da kollamamız gerekiyor .
bir kaç gündür yediklerin iyi. sağlıksız şeyler görmüyorum . pişmaniye gibi poğaça gibi. maşallah sana .
bir çok çikolataya göre.
birde gıda dedektifini takibe al instagrraam dan . çok faydalı bilgiler göreceksin
evet katiliyorumKizlar kacamak konusunda biseyler yazmak istiorum evet bircogumuz kacamak yapioruz ve herkez bu kacamaklardan rahatsiz olup radikal kararlar alabilir ama herkesin biyu kilosu ve ulasacagi hedef kilo verme sekli farkli, psikolijik altyapisi.farkli o nedenle birbirinize bakmayin gariiherkes kendi bedenine odaklansin ve bi an once zayiflasin ahahah
ben de kalanları yerim .
bir çok çikolataya göre.
Odaklandik artik bakalim cuma günü istedigim gibi olmuycak ama haftaya cuma insallah unutluyumKizlar kacamak konusunda biseyler yazmak istiorum evet bircogumuz kacamak yapioruz ve herkez bu kacamaklardan rahatsiz olup radikal kararlar alabilir ama herkesin biyu kilosu ve ulasacagi hedef kilo verme sekli farkli, psikolijik altyapisi.farkli o nedenle birbirinize bakmayin gariiherkes kendi bedenine odaklansin ve bi an once zayiflasin ahahah
evet katiliyorum
aburcubur saglikli seyler yiyelim. bi de kilo verme doneminde yemeyip koruma doneminde yenmeli.
kilo verirken olmaz .olmamalı.
kararli olmak onemli.yoksa ipin ucu kacma ihtimali var
Aa senin başladıysa benimde bugün başlar 2 aydır aynı günde oluyoruz seninle sabahtan beri benimde karnım ağrıyor ama gelen giden yok dahaya ben de o döneme girdim .
1 kilo kadar fazlayım 4 gündür zaten . ama ancak malüm gün bugün itirbariyle başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?