Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Lenf bezlerim sisti kızlar dislerime ve kulagima vuruyor agrisi of offf antibiyotik kullanmaya basladim inşallah iyi gelir
kuzim gecmis olsun antibiyoyik iyi gelir diye dusunuyorum insallah canim
cok uzuldum canim ust komsumun da oldu ciglik cigliga kadin apartmanda hemen kostuk cataligme yutmus bisey olmamisti ayy cok zor elim ayagim titredi o gub
nadalcim okurken titredim.sem de cok kotu bir olay atlatmissin cnm
oooo zayiflamissin cnm malum adana sicagi zaten harika hadi 7 ler ve 6 lar gelsin artik daha birakma nolur
Allah korumuş canim. Cocuklarin ne zaman ne yapacagi belli olmuyor.

Benim diyette cok parlak gitmiyor ama genede az az da olsa eksi görüyorum şükür.

En son bildirim yaptigimda kilom 62.400 du galiba
Bu sabah 61.700 ciktim.
masallah canm sen de vererek baslamissin

Allah böyle kötü olayları kimseye yaşatmasın canım
Kilo olayına gelince adana sıcağında insan eriseydi burada herkesin tığ gibi olması gerekirdi ama biliyon benim zor bir süreç geçti kalabalık yoğunluk ve diğer şeyler zayıflattı hatta geçen hafta 80,6 kilodaydım ama yarın regl olacağım için çok şişlik var 2 günde 81,8 oluverdi umarım haftaya yine 80 i görürüm tam olarak beslenme düzeni oturtamıyorum ama ne yersem yiyeyim abartmıyorum az sonra gün içinde yediklerimi yazarım şimdi çocuklarla uğraşıyorum

Çocuklardan ötürü sabah 6 da yattım 7 buçukta eşim için kalktım 1 yudum ekmekle bir parça kaşar attım ağzıma 9 buçukta tekrar yattım 12ye doğru kalktım 12 buçukta çocuklara tost yapmıştım 3ündende azar azar kalmıştı onları yedim yarım dilim kek ve 1 fincan sade kahve içtim
Akşam yemeği
1 kaşık Çerkez tavuğu
2 kaşık mantarlı tavuk sote
Biraz makarna

1 incir
1 kaşık sütlaç
Çay çay çay

Kızlar bendede çok ödem var anlaşılan hepsi kilo sayılmazmış dün iki bardak yeşil çay içtim bugün bir kilo eksik geldim aklıma ikindi vakti geldi tartılmak sabh yartılsaydm bildirim yapcaktm ama işlerinden dolayı yapamadm birde malum kızon peşinde çok yaramaz havuz aldm oyalansın diye heryer top oluyor başka şeylere merak etmesin bıdık artık yürüyor ama emeklemeyi unutamıyor gel dedimi ellerini bırakıp geliyor şimdilik 7,8 adm faln atıyor ama olsun bunada şükür sevindirdi minnoş beni azda olsa hastaneden aldığım randevular iptal edilmiş korono almış başını gidiyor hstaneye bile gidemiyorum nasıl bir durumdayız ya rabbim sonumuzu hayırlı eylesin inşallah zor günler geçiriyoruz

Ben de sebze agirlikli beslenmeye calisiyorum genelde dun patlican ve biber kozlemistim onlari domates sogan ve zeytinuaginda kavurdum guzelce yanina cacik bir de alman ekmegi aldim hacimli guzel kuru.meyveli sevdim onu da

Merhaba kizlar bende unutmadan sabah kahvaltimi yaziyim
1 tereyagli yumurta
1.5 dilim ekmek
Domates
Maydanoz
Zeytin
1 tatli kasigi bal
Bir iki catal peynir

Ara niyetine 2 hurma2 ceviz yedim.

Aksama ne yiycem hic bir fikrim yok. Evde biseyde kalmadi. Memleke gidicez diye almamistim. Disari cikip almam lazim.Gitme konusu biraz ertelendi malesef.

Bende kahvaltımı paylaşayım
İki adet haşlanmış yumurta
Bir adet küçük salatalık
Yarım domates büyüktü ondan yarım
İki dilim ekmek
Bir bardak çay

Bugün zeytinyağlı fasulye yapıcam inşallah

Bende kahvaltımı yazayım

Sabah herkesten erken kalktım
1 dilim kek(az şekerli)
1 çay

Kahvaltı 12:30
1 buçuk yumurta maydanozlu
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kızılcık marmelatı
1 çay kaşığı tereyağı

1 kase kadar karpuz

1 fincan sade nescafe

Akşama bendede zeytinyağlı taze fasulye ve bulgur pilavı var yanına yoğurtlu birşeylerde yapabilirim

Bizde de aksama zeytinyagli fasulye varr
Fasulye pişene kadar acıktım az önce fırında patates patlıcan kabak domates koydum mangal ayarında on dk da oldu üzerine zeytinyağı ve yoğurt yanına çay ve iki dilim ekmek yedim şuan öyle şişin ki çok acıkmamak gerekiyormuş :)) dayanamazsın fasulyede yerim am yok yiyecek yer kalmadı :))

Kızlar sancım çok var adet olacam bugün yine olamadım karnım belim kasıklarım fena ağrıyor bide fena canım tatlı çekiyor yemeği hafif geçirince üzerine 5 tane incir yedim incirlerim ufaktı gündüz karpuzda yemiştim biraz fazla oldu ama eğer yemeseydim dolaptaki tatlıya dalabilirdim şuan öyle bir isteğim yok şimdi çay demeyeceğim bol bol çay içeyim belki sancımda gider

İçebilirsen soğan suyu kaynatsana iyi gelir evlenmeden önce çok şiddet içinde kıvranırdm günlerce soğan suyu hem söktürür hemde ağrıyı keser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…