Tartıldım adetten dolayı bir kilo fazla geldim :) bile bile lades oldu dün fasulyeye mısır unu konuluyor diye yemek istememiştim ama bir tarafım ağır bastı bugün de eşim mantı yedi e kaşık ondan yedim dayanamadımAytanesii bugun de tartildin mi
Ne tür spor yapacaksınız ailecek izlenesi bir görüntü olabilir komedi :))Esim evde spora basliyalim diyor hımbıllastik iyice dediyeni internet de baglattik bahane kalmadi artık
Niye olsun kizz olsa bile hep beraber gülerizNe tür spor yapacaksınız ailecek izlenesi bir görüntü olabilir komedi :))
Çok eğlenirsiniz eminim hemde ailecek yapmanın zevki bir başka olur yapın valla niyetlenmisken :))Niye olsun kizz olsa bile hep beraber güleriz
Kızlar ôzel okullarla ilgili ne düşünüyorsunuz okullar tatil edildi kaç ay oldu eee eğitimde verilmiyor şimdi eşim kardeşini ôzel okula yazdırmıştı hem dershane hemde ôzel okul hizmet vermediler şimdi de para istiyorlar ücretli okul olduğu için hizmet vermeden ücret talep edemezler diye biliyorum birde mücbir durum söz konusu bir miktar vermiştik gerisini vermeme gibi bir durumumuz olbilirmi avukat tanıdığı olanlar ilgilense yardımcı olabilir mi acaba
[/QUOTE
Bu yilki egitim yili icin mi gectigimiz donemde mi
gectigimiz dönem icinse onlar zaten uzaktan egitim olarak yaptilar o yuzden para iadesi yapmazlar
Hep beraber zor zaten oda kucuk hepimizi almaz sabah ben yaparim cocuklarla aksam da o yapar cocuklar eslik eder yineÇok eğlenirsiniz eminim hemde ailecek yapmanın zevki bir başka olur yapın valla niyetlenmisken :))
Çocuklar iyi eğlenceler :)) yapınHep beraber zor zaten oda kucuk hepimizi almaz sabah ben yaparim cocuklarla aksam da o yapar cocuklar eslik eder yine
Dogru diyorsun canim da bastan tum parayi verenlere iade yapmamislar yemek ve servis ücretleriniÖdenmemiş bölüm var onun için sordum iade almaktan kasıt o iş hukukuna bakan biri vardı görse mesajı yazacamda çözülür inşallah özel okullar sonuçta bir yıllık gezi yemek servis ücretlerinin toplamını öğrenciden alıyor bu hizmetlerin hiçbirini vermediki hizmet bedeli karşılığında ücret talep ediyorlar sonuçta hizmet vermeyince para isteme hakları varmı onu araştırıyorum şu zamanda herkesin işi zora girdi kimse çalışmadı para nerden gelsinde ödesin
Yapılıyor tüketici hakem heyetine başvurmak gerekirDogru diyorsun canim da bastan tum parayi verenlere iade yapmamislar yemek ve servis ücretlerini
Dogrudur canim ben sadece duyduklarimi diyorum cok da bilgim yokYapılıyor tüketici hakem heyetine başvurmak gerekir
Avukata bir danışayım da aslında bir konu buldum da lazımsa buraya atabilirim ihtiyacı olan bakarDogrudur canim ben sadece duyduklarimi diyorum cok da bilgim yok
ohh cok iyiymis cnm valla artik daha hizli gider kikolarEsim evde spora basliyalim diyor hımbıllastik iyice dediyeni internet de baglattik bahane kalmadi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?