Bakalım Cuma günü ben kac kilo çıkıcam dert etme ödemdir gecerBugün sabah +1.5 kg geldim
Büyük bir kacamagim da olmadı, buraya yazdıklarım haricinde. Ödem mi diyeceğim ama göbekte dumduzdu sabah. Günlük 1 kupa yeşil çay içiyordum, onu 2 kupaya çıkarayım bakalım.
Canim cok nadir zamanlarda o bana da oluyor herseyi normal yapmisken, sanirim tartidanBugün sabah +1.5 kg geldim
Büyük bir kacamagim da olmadı, buraya yazdıklarım haricinde. Ödem mi diyeceğim ama göbekte dumduzdu sabah. Günlük 1 kupa yeşil çay içiyordum, onu 2 kupaya çıkarayım bakalım.
Nazar şekerim nazarBugün sabah +1.5 kg geldim
Gel dostum gel, ben artık senle yarışıyorumBakalım Cuma günü ben kac kilo çıkıcam dert etme ödemdir gecer
Nazar şekerim nazar
Bence gerçek bir artış değil, anlık olduğunu düşünüyorum.
Gel dostum gel, ben artık senle yarışıyorum
Bnce odem de olamaz cnim tarti kafayi yemistir
Bilemedim nazar mı, yoksa benim normal rutinim mi 3 aşağı 5 yukarı olmak bilemedim. Tartıyı evde bir kaç yere taşıyarak kilo ölçtüm sabahodemdir inşallah.
Geldin mi evine canim ?Bakalım Cuma günü ben kac kilo çıkıcam dert etme ödemdir gecer
Kaçamak bile yapsam 1,5 kg oynamaz. İtibar etme, üzülme hiç
Bilemedim nazar mı, yoksa benim normal rutinim mi 3 aşağı 5 yukarı olmak bilemedim. Tartıyı evde bir kaç yere taşıyarak kilo ölçtüm sabahodemdir inşallah.
Buldun zayıf halkayı yarışırsın tabiiNazar şekerim nazar
Bence gerçek bir artış değil, anlık olduğunu düşünüyorum.
Gel dostum gel, ben artık senle yarışıyorum
Geldik canım şükürGeldin mi evine canim ?
Evdekileri tart canım kilolarını biliyorsan bulursun sorunuBugün sabah +1.5 kg geldim
ÖğlenKahvaltım
2 haşlanmış yumurta
Yarim haşlanmış patatesten salata
3 4 zeytin
Geçmiş olsun canım miden rahatsız olduğunda kimyon çayı yap çok iyi geliyorSabah aoganli yumurta yedim. Midemi agritti . Soda içtim geçmedi. Şimdi süt içtim biraz hafifledi gibi. Ama tam gecmedi
Tatlı mı tuzlumu yiyorsun gerçi o patlama olunca Allah ne verdiyse yeniyor bir mide açılıyor ki oruç tutabilirsin istersen kan sekerin oynuyor olabilir tarçın ve yeşil çay tüket yemeğe yer kalmasınSelam kızlar
Ben de dün ve de bugün tartılmayı unuttum çünkü yine başa sardım,tartıya da çıkasım gelmiyor,bi iştah patlaması yaşadım bu hafta,nasıl normale döneceğim bilmiyorum
Diyetisyene bile başlamaya enerjim yok sanki
Sizi de etkilemeyim güzel gidiyorsunuz darısı bana inşallah
Sen zayıf halka değilsin yanlış anladın, ben kilo aldım maalesefBuldun zayıf halkayı yarışırsın tabii
Ne olursan ol yine gelBen de yazayım sevgili günlük;
Bugün yine bol bol yedim
Yarın yeniden başlama kararı aldım çok inandırıcı gelmese de kulağa...
Yüz kere bozsam da tövbemi yine gelicem bu topiğe
Dönüşün muhtesem olmuşÖğlen
1 dilim ekmek
Zeytin peynir
Arada
1 kupa az sütlü nescafe
Aksam 1 kase mercimek çorbası
Salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?