- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Pilini çıkartıp tekrar tak düzelir arada benimkinde yapıyor onu
Bilemedim nazar mı, yoksa benim normal rutinim mi 3 aşağı 5 yukarı olmak bilemedim. Tartıyı evde bir kaç yere taşıyarak kilo ölçtüm sabahodemdir inşallah.
Tartıda birşey yok canim, evdekileribde tarttim. Ben +1.5 geldim.Pilini çıkartıp tekrar tak düzelir arada benimkinde yapıyor onu
Hergün yeşil çay da içiyorsun nasıl oldu bu acaba suyumu az içiyorsunTartıda birşey yok canim, evdekileribde tarttim. Ben +1.5 geldim.
1.5-2 lt arası içiyorum her gün.Hergün yeşil çay da içiyorsun nasıl oldu bu acaba suyumu az içiyorsun
Gun boyu yemek yememissin bu kadar az yiyince atak gecirirsin tabi kahvaltılı ara öğünlü normal beslen benceEvet menü bildiriyorum
Duyduk duymadık demeyin
Hala bugünü atlattım sayılmaz. Sabah olmadan bugünü atlattım demeyeceğim.
neyse...
Sabah Sirkeli su (kahvaltı yok)
Çay, kahve, latte vs.
öğleden sonra bir mandalina
Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık kuru fasülye (susuz)
2 lokma turşu
3-4 kaşık yoğurt
1 saat yürüdüm. Haftasonu o güzel havalarda göbeğimi kaşıyıp oturdum şimdi hava buz gibi gittim yürüdüm. Akıllı insan işi değil davranışlarım
Şimdi yeşil çay içiyorum. Bir an önce uyumak istiyorum diyet bozulmadan:))
Hamile falan değilsin dimi hormoneldir testeredişliyi kullan hormonlar için adet döksün istiyorsanda soğan kürü yapman lazım ama dokunuyor midene1.5-2 lt arası içiyorum her gün.
Reglim 1 hafta geç geldi. Sonra bir kaç gün akıntı oldu durdu. Ondan mı acaba, yarın da bir tartilicam. Normalde adet gecikmesi de yaşamazdim hiç. Ve böyle 2 gün çok az olup kesildiği de olmamıştı.
Ayyy cok mutlu oldum sağol canımDönüşün muhtesem olmuş
Regli gibi olmadıysan hamile olabilir misin ?1.5-2 lt arası içiyorum her gün.
Reglim 1 hafta geç geldi. Sonra bir kaç gün akıntı oldu durdu. Ondan mı acaba, yarın da bir tartilicam. Normalde adet gecikmesi de yaşamazdim hiç. Ve böyle 2 gün çok az olup kesildiği de olmamıştı.
Yok canım hamile değilim.Hamile falan değilsin dimi hormoneldir testeredişliyi kullan hormonlar için adet döksün istiyorsanda soğan kürü yapman lazım ama dokunuyor midene
Yok canım hamilelik.Regli gibi olmadıysan hamile olabilir misin ?
Gecen ay ayın 7 sinde olmustum bu ay 5 inde oldumYok canım hamilelik.
Geçen ay senle aynı zamanda olmuştuk, telde uygulamaya yanlış tarih mi girdim acaba, 1 hafta geç ondan mı zannediyorum dedim.
Sen bu ay ne zaman oldun ?
Normale ancak böyle geçebiliyorum.Gun boyu yemek yememissin bu kadar az yiyince atak gecirirsin tabi kahvaltılı ara öğünlü normal beslen bence
Tamam canım doğru kaydetmisimGecen ay ayın 7 sinde olmustum bu ay 5 inde oldum
Hosgeldin canim nasilsin?Geldik canım şükür
Ozaman hormonlarını baktır kist falanda olabilir stres falan mı yaptın soğan kürü normalde döktürüyor ama başka birşey bak istersen olmazsan rahatsız edebilir seniYok canım hamile değilim.
3 gün lekelenme oldu kesildi.
Dünden beri iyi degilim aslında anksiyete gibi bisey yaşıyorum kendimi toparlamaya calisiyorum sorduğun için teşekkürler canımHosgeldin canim nasilsin?
Canım ilk defa böyle birşey oldu. Hemen hastaneye kosmayayim, bir kaç ay devam ederse baktiririm hormonlara.Ozaman hormonlarını baktır kist falanda olabilir stres falan mı yaptın soğan kürü normalde döktürüyor ama başka birşey bak istersen olmazsan rahatsız edebilir seni
Öyle olursa sakın hormon kullanma da tamam ilk işleri hormon vermek oluyor da geçer inşallahCanım ilk defa böyle birşey oldu. Hemen hastaneye kosmayayim, bir kaç ay devam ederse baktiririm hormonlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?