Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rumuz:__PINAR__
başlangıç: Nisan 2013
başlangıç kg: 77
2 Ağustos kg: 65 kg
bu hafta: 63 kg
fark: - 2000 gr
yüzde: 1,538 (ikiye böldüm)
toplam fark: - 14
spor: her gün en az 1 saat yürüyüş
beden : 38

Son düzenleme:
Bildirim

Kaneel

Başlangıç tarihi: eylul 2013

Başlangıç kg:74.900

Geçen hafta:72.00

Bu hafta:70.700

Fark:- 1.300

Toplam fark:-4,200

Beden:40

Spor:her gun bir saat tempolu yürüyüs

Boy:1.72

Hedef:65

Kizlar biliyorsunuz ki ben Karatay ile -25 kilo verdim.
Bu yeni bir baslangicim . Ilk hedefime ulastim simdi ikinci hedefim icin Karataya devam ediyorum.Isin asli tam 1 yildir Karatayin disinda bir diyet yapmadim.Iyiki de yapmamisim.Karatay benim yasam bicimim karatay benim herseyim. bizim herkezyimiz

aleynaakcım ikiye bölmemişsin

yüzden - 2,465
ikiye bölünce de - 1,232

Son düzenleme:
Selam kızlar heepinize,nasılsınız,herkesler iyidir inşallah

Halamı kaybettik, evde değilim,yarın tartılamıycam,haber vereyim dedim

Hepinize iyi geceler

Basiniz ag olsun canim ..
Allah rahmet eylesin ..
Kendine dikkat et canim ..

merhaba kizlar
Goruyorum ki herkez bildirimi yapmis kilo verenler cogunlukta bu cogunluga ben de dahil olmusum .. hic tahminnnnn bile etmiyordum..
Ozel gunumdeydim .. Kahvalti yapmistim.. wc problemim vardi ..herseyi goze aldim ve tartildim ana bi baktim ki - 1.300 super dedim yaaa... Motive oldum yeniden bu gaz ile onumuzdeki hafta insalllahhhhhhh 6 lari gorebilirim..

Kilo veremeyenler uzulmesin Karatay ile Evvel Allah verecegiz ..

Kahvaltim:

bol yumurtali cabuk menemen,
beyaz peynir
bir kase kabuklu fistik
kahve
su

simdi disariya yurumeye cikiyorum kizlar .. oradan da esim ile sinemaya gidecegiz ...

Liste icin simdiden tesekkurler pinarcigim
ve ayni zamanda kolay gelsin ..

KİLO VERENLER

1. GULERYUZ2011 ------- 1.615

2. __PINAR__ ------ 1,538
3. aleynaak ----- 1,232
4. Kaneel ---- 0.919
5. BIRDY --- 0.869
6. ihya -- 0.235
7. filiztoprak - 0.07

AYNI KALANLAR

KİLO ALANLAR

serpp + % 0.443
sersum + %0.887

KILO VEREN ARKADAŞLAR ve BEN, HEPIMIZI TEBRIK EDIYORUM VE DEVAMINI DILIYORUM

VEREMEYEN ARKADAŞLAR, HAFTAYA KİLO BİLDİRİMİNDE BUNUN ACISINI ÇIKARACAĞINIZA EMİNİM

liste pınarcım cok güzel olmuş ellerine kollarına sağlık cok emek vermişsin cok şık görünmüş liste ve de kendimi 1. görünce de cok sevindirik oldum mutluyum bu beni daha cok hırslandırdı daha azimle yapacam her seyi:))) MASALLAH BANA

KARATAYCI; HIRSLI , AZİMLİ VE KARARLI OLMALI

Son düzenleme:

liste harika olmuş canım emek vermişsin teşekkürler

maasallah canım ya ıkı cocukla nasıl bu kadar spor yapabılıyosun? benım 1 tanecık zar zor yapıyorum

maşallah bitanem bana oglum biraz anlayışlı sagolsun da kızı uyutup spor yapıyorum bazende kızdan önce kalkıp spor yapıyorum.kızı uyutunca oglusta çizgi film seyrediyor evin ortasına sisme havuz kurduk ona giriyor derken birraz yemek yerken derken bi bakmışız 100 dk dolmus oluyor bantta sonrada mekik tivist yapıyorum yapamazsam gece yatmadan yapıyorum.

Son düzenleme:
maşallah maşallah yaaa , nasıl bu kadar kılo verıyorsun canım . spor bu kadar etkılı mı yaa? ben gram verınce sevındırık oluyorum

teşekkürler bitanem valla bi ara 72 lerde gidip geldi hic sorma 1 ay sonra pir acılcı bir açıldı. spor önemli bence ama yediklerinin de cok etkisi var bence ben meyve cok nadir günler yiyorum yersem o hafta daha az kilo veriyorum karbonhidratıda azalttım onun farkı var 2 öğün besleniyorum cok acıkırsam arada sütlü kahve içiyorum ama leptinimi hic bozmamaa çalışıyorum kesinlikle oruç tutar gibi oructan farkı sadece içebilmek o cok güzel işte ve destekleyici spor ve tempolu olması :)))) hepimize kolay gelsin

Son düzenleme:
beğenmenize sevindim hanımlar 1.miz pek mutlu

mutlu olunmaz mı pınarcım 15 gündür fuull taim emek verdim ugrastım sonucunu görmek cok mutlu ediyor emeklerimin karşılıksız olmaması cok güzel 1. olmak süper ödül oluyor bana sanki profitol yemiş gibi oldum ama cııssss yemem inadım inattır:)))))

Son düzenleme:

:18::18::18::18:

beni kimse geçemez göreceksin

Bildirim yaptım sanıyorum inanır mısın rüyamda görmüşüm demekki 1. ye bakıyım diye girdim baktım bildirmemişim :18: Noluye baaa :18:

Oysa çok güzel kilo almıştım

Hadi hayırlı olsun canım. Güle güle akıt uzat kestir Merak ettim şimdi

Birdycaaaaaannnn Hadi bakalım çok beğendiimmm bu durumu nasılsın neler yapıyosun

Maşallaaaahhh canım Tebrikler

Mesajın başında da anlattım Pınar belki okumuşsundur Uykumda bildirdim ben

Bu hafta karışıklık oldu benim açımdan oda sana denk geldi

Geç de olsa bildiriyim

kilo bildirimi
rumuz:cigdemklcsn
başlangıç:5 mart 2013
baş.kg:72.5
2 Ağustos kg: 61.5
bu hafta:62.8 kg
fark:++1300gr
yüzde:+++%1.03(ikiye bölünmüş hali)
toplam fark:--- 9.7
spor: hiç yok
beden :38-40

:18::18::18::18:

beni kimse geçemez göreceksin

kayınçoların gülü..tebriklerimi fışkırtıyorum :13::13::13:
Eyvallah muhtarım , bilmukabele
Oooooo güle güle kullan hayatım , sana ne yakışmaz ki
Adapazarı'nda Çark Caddesini ve de Sürekçioğlu Pasajını benim için de gez
Muhtarım valla sonuç gene de süper çıkmış.Ben olsam 4-5 kilo alırdım en yağlısından Hakkari dönüşü sen hemen hakkından gelirsin alimallah
Pınarcım ellerine sağlık canım .Ben de veren-vermeyen-vermek isteyen-vermek istemeyen-almak isteyen-almak istemeyen herkesi ama herkesi şu sıcak günlerde hala Karatay disipliniyle hareket edebildikleri için gönülden kutluyorum.

Güleryüzlüm sen ne çalışkan-ne azimli bi kızsın yaaa...Valla çok takdir ediyorum seni , süpersin

selam kısslar ben geldimnasılsınız bakalım?
bugün döndük tatilden..tatil bana bi yaradı sormayınkaçamaklarım oldu ama anlayamadığım bi şişkinlik var.vücudumda aşırı derecede ödem var:26::26:aynı zamanda reglyim de ama bu kadar ödemin sadece reglden kaynaklandığını sanmıyorumtartıyı hiç sormayın zaten felaket durumdayımneyse yarın yeni bir gün ve yeni bir başlangıç olacak benim için

bu arada kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum

ficanscım başınız sağolsun canım,allah sabır versin sizlere...mekanı cennet olsun halacığının

Son düzenleme:
ilk liste hazırlama günüm ya nasıl streslendim öyle
umarım hatam yoktur
özellikle saati karıştırmadığın için tebrikss takdirss

ellerine sağlık cicim..çok şugar olmuşş..

öncelikle 1. mizi ve hepimizi tebrik ederimm..

ehe ehe ben de aşırı birinciyim..ehe ehe

sağol datlım..yakıştı valla hiiç mütevazi olamıycam..
gezerim üstüne de bi ıslama köfte yerim hani

Hakkariye dönünce aynen sıkıyönetim başka yolu yok:18::18::18::18:

bebişim hoşgeldin beyaaa..aynı durumdayım üzülme..hallederiz biz birdy min de dediği gibi alimallah..

Son düzenleme:
rüyalarda buluşuruzzz

heh heh heh beni 1. liğimden edemedin gördün müü

bi ara resmisini koyarım cicim görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…