Istahim kesildi canim bir lokma alınca midede şişkinlik hissediyorum bulantı oluyorum.ara öğün yapmam lazımdı canim bisey yemek istemiyor artık .2 gündür böyle oluyor. psikolojik herhalde diye düşünüyorum geçmezse doktoruma danisicamtebrik ederim canım .gayet iyisin . midende sıkıntı mı oldu.
Canım ben tam tamına 63 kiloyum.Safransari , hayal_hatun , Aytanesii nerelerdesiniz?
Aytenazmi sen hastanedeydin biliyorum nasıl gecti?
o kadar haklısınız ki hanımlar ah ahfıstık
çok katılıyorum .
senin gibi düşünüyordum . pandemiden önce. işler başka türlü yürümüyor gibi gelirdi. yani 8-5 olmazsa olmaz gibiydi.
gördük ki işler daha iyi yürüdü evden . hem ev ile ilgilendik . aklımız evde kalmadı. hem işe bağlandık . artık her şey bilgisayar üzerinden yapılıyor ki.
işte de bulunsak 8-5 yine bilgisayardan hallediyoruz . evde de olsak aynı sistem .
erkekler değil de kadınlarımıza yazık. bize erken emeklilik vermeliler.
evde çamaşırlar . as , topla.
yemek yap . topla yıka . kaldır .
süpür . dağınıklık ile başa çık .
her daim işler de kadında. erkek yardım etse bile nereye kadar yapabilir . her yük kadına yüklenmiş.
canım bizimki atölye biliyosun mecbur açık dediğin gibi gelen giden de kapıya dayanmıyor amma bizim müşteri tayfası kendi işyeri olan insanlar yani pazar bile çalışıyor olan biz hanımlara oluyoryaaa canım benim . cumartesi niye çalışmaya başladınız . pandemi var . kısıtlamalar var . hayret bi şey . ne kadar meraklılarmış çalışmaya patronlar böyle. anlamıyorum ki. işler mi yıkılıyor . kapıya mı dayandı müşteri . noluyor yani.
Seni nasıl motive etsek bilemedim ki sen kendini daha iyi bilirsin ama toparlamaya çalış lutfen yol yakinken menüleri fazla da yesen yaz belki iyi gelirCanım ben tam tamına 63 kiloyum.
Geçen hafta sana sözüm vardı, o yüzden tartıldım yoksa hiç tartıya çıkacak yüzüm yok.
Bakalım inşallah ruh dinginliğine ulaşırsam diyete de başlayacağım. Motive olamıyorum hala. Zaten olunca tam oluyorum salınca tam salıyorum.
Seni de tebrik ediyorum canım, 400 gramı küçümseme, geri almadığın her gram çok değerli :)
Evet boyumuz ayni canim seninle biliyordumyani ben de senle aynı boydayım . 1.68 -169 tam bilmiyorum yani. ölçümlerimiz o yönde
kilom 53.9
korumadayım .
daha önce 50-51 kiloda kalıyordum korumada.
ama şimdi değişti.
kış modu. yağlanmak lazımdı.
Hayalcim diyet yapma istersen sadece azaltmaya calis, direk diyet ve kilo almak seklinde olmasin da normal ilerlemek olsun hedefin ama yine de sen bilirsin canimCanım ben tam tamına 63 kiloyum.
Geçen hafta sana sözüm vardı, o yüzden tartıldım yoksa hiç tartıya çıkacak yüzüm yok.
Bakalım inşallah ruh dinginliğine ulaşırsam diyete de başlayacağım. Motive olamıyorum hala. Zaten olunca tam oluyorum salınca tam salıyorum.
Seni de tebrik ediyorum canım, 400 gramı küçümseme, geri almadığın her gram çok değerli :)
3 haftaki kiloma anca dönebilmişim haftaya görün siz beniii
Ayni kalabilmen de cok iyiRumuz: sarfansari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 57.9
Bu hafta : 57.9
Fark 0000
Buna şükür
Ödem de olsa eksilmek güzel canim.hayırlı cumalar canlar yine yazayım da dursun
rumuz: okuyucuu
boy:1.62cm
ilk hedef:60 kg
geçen hafta : 65,7 kg
bu hafta: 64,5 kg
fark: - 1.200 gr
geçen hafta regl idim birde ödemlerle beraber uçmuştu kilo vermiş saymıyorum kendimi
Çok geçmiş olsun canim. Hala devam mi boğaz ağrısı ?Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Hala rahatsızım toparlanınca gelicem yeni ve güzel tariflerimle
Tartılmak aklıma gelmedi zaten ara vermiştim hastayken
Haftalık 400 çok iyi bizler için canim. Tebrik ederim.Kilo bildirimim
Rumuz : zeze_35
Geçen haftaki kilom : 61.6
Bu haftaki kilom: 61.2
Aradaki fark: - 400 gr
Az da olsa vermişim cok sevindim
Canim zeze nin de dediği gibi, sen ne yersen yaz buraya. İnan ertesi gün daha kontrollü olur. Bugün lahmacun arasına adana sarıp yedim yaz, yarın sadece lahmacun olur, böyle boyle azalırCanım ben tam tamına 63 kiloyum.
Ödem de olsa eksilmek güzel canim.
Bende senin gibi bir kağıda yazıyorum haftalık. Alsakta versekte farkında olarak yapmak iyisi.
Çok geçmiş olsun canim. Hala devam mi boğaz ağrısı ?
Haftalık 400 çok iyi bizler için canim. Tebrik ederim.
Canim zeze nin de dediği gibi, sen ne yersen yaz buraya. İnan ertesi gün daha kontrollü olur. Bugün lahmacun arasına adana sarıp yedim yaz, yarın sadece lahmacun olur, böyle boyle azalır
Bak dün gece saat 2 mi neydi 2 kare çikolatayla başladım, gofret yedim, yeşil zeytin ve ekmek yedim.. yani bunlar o an elimin altında diye yoksa bayıldığımdan değil. Çöplük gibi ne bulursam atıyorum ağzıma. Aldığım kaloriye de değmiyor ama mesele lezzet almak değil zaten.. neyse yazayım madem, bunu siz istedinizSeni nasıl motive etsek bilemedim ki sen kendini daha iyi bilirsin ama toparlamaya çalış lutfen yol yakinken menüleri fazla da yesen yaz belki iyi gelir
İnan ki hiçbir şey bilmiyorum. İçgüdülerimle yaşıyor gibiyim. İçimden bir ses ye diyor yiyorum sorgulamadan ve ne bulduysam. “Bilmek” fiili çok uzak davranışlarımaEvet boyumuz ayni canim seninle biliyordumben 58 olsam olur aslinda ama bu sekilde de mutluyum cok sukur cok da farketmez, senin kilo almana sevindim guzel olmustur daha cok, zaten istiyordun almak
Hayalcim diyet yapma istersen sadece azaltmaya calis, direk diyet ve kilo almak seklinde olmasin da normal ilerlemek olsun hedefin ama yine de sen bilirsin canim
Canım yanlış mı hatırlıyorum kayınvaliden sizdeyken korumada kalmak istediğini söylemiştin. Aslında duan kabul olmuş, bir dahakine kaynanam varken de zayıflarım deRumuz: sarfansari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 57.9
Bu hafta : 57.9
Fark 0000
Buna şükür
Dönüşümüz muhteşem olacak3 haftaki kiloma anca dönebilmişim haftaya görün siz beniii
Yukarda yazdıklarım düne ait diyelim.Ödem de olsa eksilmek güzel canim.
Bende senin gibi bir kağıda yazıyorum haftalık. Alsakta versekte farkında olarak yapmak iyisi.
Çok geçmiş olsun canim. Hala devam mi boğaz ağrısı ?
Haftalık 400 çok iyi bizler için canim. Tebrik ederim.
Canim zeze nin de dediği gibi, sen ne yersen yaz buraya. İnan ertesi gün daha kontrollü olur. Bugün lahmacun arasına adana sarıp yedim yaz, yarın sadece lahmacun olur, böyle boyle azalır
Afiyet olsun kendini yemekle ödüllendir istediğini ye iç sonra zaten kendi kendine söz vereceksin. daha dikkatli olucam diye. Tekrardan başladığında daha hızlıca kolay kilo vermeye başlayacaksın şuraya yazıyorum demedi deme .doktor bana demişti. 1 hafta ne kadar istersen bikincaya kadar istediğin canin çektiğini ye. Metobolizma sasirip tekrardan calismaya baslayacak iste o anda. yemek yemeği durdurup tekrardan diyete devam et demişti. Hiç unutmuyorum.ben uyguladimmi tabiki hayır kendi bildiğimi yaparak tabikide yemedim.ben yoluma yemeyerek devam ettimBak dün gece saat 2 mi neydi 2 kare çikolatayla başladım, gofret yedim, yeşil zeytin ve ekmek yedim.. yani bunlar o an elimin altında diye yoksa bayıldığımdan değil. Çöplük gibi ne bulursam atıyorum ağzıma. Aldığım kaloriye de değmiyor ama mesele lezzet almak değil zaten.. neyse yazayım madem, bunu siz istediniz
İnan ki hiçbir şey bilmiyorum. İçgüdülerimle yaşıyor gibiyim. İçimden bir ses ye diyor yiyorum sorgulamadan ve ne bulduysam. “Bilmek” fiili çok uzak davranışlarıma
Canım yanlış mı hatırlıyorum kayınvaliden sizdeyken korumada kalmak istediğini söylemiştin. Aslında duan kabul olmuş, bir dahakine kaynanam varken de zayıflarım de
Dönüşümüz muhteşem olacak
Yukarda yazdıklarım düne ait diyelim.
Bugün öğlen pide yedim ayranla.
Bunu siz istediniz
Evet canim buna şükür dedim bende sabah görünce.Bak dün gece saat 2 mi neydi 2 kare çikolatayla başladım, gofret yedim, yeşil zeytin ve ekmek yedim.. yani bunlar o an elimin altında diye yoksa bayıldığımdan değil. Çöplük gibi ne bulursam atıyorum ağzıma. Aldığım kaloriye de değmiyor ama mesele lezzet almak değil zaten.. neyse yazayım madem, bunu siz istediniz
İnan ki hiçbir şey bilmiyorum. İçgüdülerimle yaşıyor gibiyim. İçimden bir ses ye diyor yiyorum sorgulamadan ve ne bulduysam. “Bilmek” fiili çok uzak davranışlarıma
Canım yanlış mı hatırlıyorum kayınvaliden sizdeyken korumada kalmak istediğini söylemiştin. Aslında duan kabul olmuş, bir dahakine kaynanam varken de zayıflarım de
Dönüşümüz muhteşem olacak
Yukarda yazdıklarım düne ait diyelim.
Bugün öğlen pide yedim ayranla.
Bunu siz istediniz
Geçmiş olsun canim.hello,
eve gittim , ıspanak yemeği üzerine yoğurt yedim 1 koca tabak .
baktım ki vakit doldumuş
tekrar geri geldim . markete girdim dönüşte. antep karası , süt aldım . yiyip içiyorum biraz biraz .
bu sabah nohut pişirdim . içine tavuk göğsu doğradım.
akşam ısparak ve nohut yerim diye düşünüyorum .
yarın tatil çok şükür .
çokkk yorgunum.
öğle arası belki gitmediğim günler olur diye düşünüyorum .
bakalım .
kız hasta oldu dün . burnu akıyor hapşuruyor . bi de mız mız her şeye.
gece de uyumadı pek .
2 de yattım . 7 buçukta kalktım ama ara ara da uyandım .
kıza bakmaya.
öğlen giderken ilaç aldım eczaneden . 1 ölcek verdim pediitus
Çok geçmiş olsun canim havalar dengesiz tam hastalık havası dün soğuktu yağmurluydu bugünde aşırı sıcakhello,
eve gittim , ıspanak yemeği üzerine yoğurt yedim 1 koca tabak .
baktım ki vakit doldumuş
tekrar geri geldim . markete girdim dönüşte. antep karası , süt aldım . yiyip içiyorum biraz biraz .
bu sabah nohut pişirdim . içine tavuk göğsu doğradım.
akşam ısparak ve nohut yerim diye düşünüyorum .
yarın tatil çok şükür .
çokkk yorgunum.
öğle arası belki gitmediğim günler olur diye düşünüyorum .
bakalım .
kız hasta oldu dün . burnu akıyor hapşuruyor . bi de mız mız her şeye.
gece de uyumadı pek .
2 de yattım . 7 buçukta kalktım ama ara ara da uyandım .
kıza bakmaya.
öğlen giderken ilaç aldım eczaneden . 1 ölcek verdim pediitus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?