- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Benimki yemekle kendimi ödüllendirmek değil kendimi cezalandırmak oluyor daha çok. Kusma noktasına kadar yiyorum ve bazan hiç zevk almadığım şeyleri de. Evde ne varsa işte. Evde bir şey yoksa saçma bir kalori alımı oluyor.Afiyet olsun kendini yemekle ödüllendir istediğini ye iç sonra zaten kendi kendine söz vereceksin. daha dikkatli olucam diye. Tekrardan başladığında daha hızlıca kolay kilo vermeye başlayacaksın şuraya yazıyorum demedi deme .doktor bana demişti. 1 hafta ne kadar istersen bikincaya kadar istediğin canin çektiğini ye. Metobolizma sasirip tekrardan calismaya baslayacak iste o anda. yemek yemeği durdurup tekrardan diyete devam et demişti. Hiç unutmuyorum.ben uyguladimmi tabiki hayır kendi bildiğimi yaparak tabikide yemedim.ben yoluma yemeyerek devam ettim. Bunları uygularsan kilo vermen hızlanır demişti
Canım doktor kan tahlilleri yaptı sonuçlar pazartesi çıkacak salı göstermeye gidicem vitamini kullanmaya devam dedi birde sıvı kolojen önerdi egzersiz faln işte ama kan sonuçlarının bir bölümü çıkmış baktım kan değerim 15.4 baya yüksek sınırına yaklaşmış niye bukadar yükselirki ya herkesin ya düşük yada normal ama benim tam tersi bakalım salı doktor ne diyecekSafransari , hayal_hatun , Aytanesii nerelerdesiniz?
Aytenazmi sen hastanedeydin biliyorum nasıl gecti?
Bende senin başarılı olacağına çok inanıyorum. rabbim kalbinegore versin ınsallah.❤❤❤Benimki yemekle kendimi ödüllendirmek değil kendimi cezalandırmak oluyor daha çok. Kusma noktasına kadar yiyorum ve bazan hiç zevk almadığım şeyleri de. Evde ne varsa işte. Evde bir şey yoksa saçma bir kalori alımı oluyor.
Güzel dileklerine amin diyorum ve inanıyorum biliyor musun? Kilo vereceğime inanıyorum. Ama yine alacağıma dahayatım böyle çünkü. Metabolizmamın şaşırmaya değil istikrara ihtiyacı var artık.
merhaba, galiba biz benzer diyetle beslenmeyi seviyoruz.Düşük karbonhidratlı diyet pizzam bu sadece tabanı ton baliğindanEki Görüntüle 2800541
Sağol canım, inşallahBende senin başarılı olacağına çok inanıyorum. rabbim kalbinegore versin ınsallah.❤❤❤
merhaba, galiba biz benzer diyetle beslenmeyi seviyoruz.
düşük karbonhidrat candır
Canim düşük karbonhidratlı beslenmek çok güzel bu artık yaşam biçimiselam arkadaşlarım
hızlıca bir kilo bildirimi yapıp kaçacağım, malum cuma yoğunluğu.
rumuz: izole
güncel kilo: 61,5 kg “başlangıç olsun”
boy ve yaş: 160 cm - 38
spor: yok henüz
diyet: düşük karbonhidratlı sağlıklı beslenme
bikaç hafta öncesinde birdirdiklerim hep 63-64 kiloydu. abur cubur ve ekmekten kurtulunca ödemler gitti sanırım.
sevgiler, haftasonu girmeye çalışacağım
Çok iyi canim. 1.5 kilo gitmiş bileselam arkadaşlarım
hızlıca bir kilo bildirimi yapıp kaçacağım, malum cuma yoğunluğu.
rumuz: izole
güncel kilo: 61,5 kg “başlangıç olsun”
boy ve yaş: 160 cm - 38
spor: yok henüz
diyet: düşük karbonhidratlı sağlıklı beslenme
bikaç hafta öncesinde birdirdiklerim hep 63-64 kiloydu. abur cubur ve ekmekten kurtulunca ödemler gitti sanırım.
sevgiler, haftasonu girmeye çalışacağım
Sağol cnm boğazım 2 güne geçti burun tıkanıklığı ve halsizlik var aferin içip sprey kullanıyorumÖdem de olsa eksilmek güzel canim.
Bende senin gibi bir kağıda yazıyorum haftalık. Alsakta versekte farkında olarak yapmak iyisi.
Çok geçmiş olsun canim. Hala devam mi boğaz ağrısı ?
Haftalık 400 çok iyi bizler için canim. Tebrik ederim.
Canim zeze nin de dediği gibi, sen ne yersen yaz buraya. İnan ertesi gün daha kontrollü olur. Bugün lahmacun arasına adana sarıp yedim yaz, yarın sadece lahmacun olur, böyle boyle azalır
Geçmiş olsun canım benim oğlum da geçen hastaydı parol aldım bende ertesi gün iyileşti şükürhello,
eve gittim , ıspanak yemeği üzerine yoğurt yedim 1 koca tabak .
baktım ki vakit doldumuş
tekrar geri geldim . markete girdim dönüşte. antep karası , süt aldım . yiyip içiyorum biraz biraz .
bu sabah nohut pişirdim . içine tavuk göğsu doğradım.
akşam ısparak ve nohut yerim diye düşünüyorum .
yarın tatil çok şükür .
çokkk yorgunum.
öğle arası belki gitmediğim günler olur diye düşünüyorum .
bakalım .
kız hasta oldu dün . burnu akıyor hapşuruyor . bi de mız mız her şeye.
gece de uyumadı pek .
2 de yattım . 7 buçukta kalktım ama ara ara da uyandım .
kıza bakmaya.
öğlen giderken ilaç aldım eczaneden . 1 ölcek verdim pediitus
Ödem de olsa eksilmek güzel canim.
Bende senin gibi bir kağıda yazıyorum haftalık. Alsakta versekte farkında olarak yapmak iyisi.
Çok geçmiş olsun canim. Hala devam mi boğaz ağrısı ?
Haftalık 400 çok iyi bizler için canim. Tebrik ederim.
Canim zeze nin de dediği gibi, sen ne yersen yaz buraya. İnan ertesi gün daha kontrollü olur. Bugün lahmacun arasına adana sarıp yedim yaz, yarın sadece lahmacun olur, böyle boyle azalır
Senin kan degerin hep yuksek oluyor maşallah hatırlıyorum bir onceki tahlilinde de böyleydi senin 15.4 benim 9Canım doktor kan tahlilleri yaptı sonuçlar pazartesi çıkacak salı göstermeye gidicem vitamini kullanmaya devam dedi birde sıvı kolojen önerdi egzersiz faln işte ama kan sonuçlarının bir bölümü çıkmış baktım kan değerim 15.4 baya yüksek sınırına yaklaşmış niye bukadar yükselirki ya herkesin ya düşük yada normal ama benim tam tersi bakalım salı doktor ne diyecek
Kan grubun ne vereyim mi birazSenin kan degerin hep yuksek oluyor maşallah hatırlıyorum bir onceki tahlilinde de böyleydi senin 15.4 benim 9benimki de çok düşük
Safrancim masallah harika cok sevindim kv burdaydi ve sen hic kilo almadin, iste bu hep lafini esirgemedigin disa disa attigin icin ice kilo donmediRumuz: sarfansari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 57.9
Bu hafta : 57.9
Fark 0000
Buna şükür
Sanirim bu ara az yediginden halsiz kalmis olabilir misin canim?Öğlen yemeği: kara ekmekle yapılmış tost yeşil çay. hiç bisey yapasım yok ilkinde tonbalik tabanlı pizza yapacaktım halim yok.
Ellerine saglik guzel gorunuyorKızlar ben tonbalik tabanlı pizzayı yaptim. 3 kutu tonbalığı ni bir tabağa aktardım 1 yumurta kırdım içine karabiber tuz koydum o katilasiyor. Yağlı kağıda serdim yuvarlak yaparak piza tabanını 15 dakika pişirdim. Üstüne biber ve domates salçalı sos hazırladım. Içine kekik,karabiber,sarımsak tozu kırmızıbiber koydum üstüne eşit şekilde dağıttım . Üzerine peynir rendeledim. zeytin taneleri koydum.evde birtane piliç füme vardı onu küçük parçalara ayirdim. esit olarak onuda dağıttım.verdim fırına 5 dakika daha pişirdim. Çıkardım şimdi.
Evet canim burası da soğudu.Sağol cnm boğazım 2 güne geçti burun tıkanıklığı ve halsizlik var aferin içip sprey kullanıyorum
Geçmiş olsun canım benim oğlum da geçen hastaydı parol aldım bende ertesi gün iyileşti şükür
Havalar öyle dengesiz ki tam hastalık havası buralarda buzzzz soba yaktım az önce
Kortizon iğneler bitinca daha çabuk eksilmeye başlarsın inşallah canımaynen yazıcam böyle liste halinde kilomu çok iyi oluyor hatta dur atayım :)
A rh+ kansız kalirsam neden olmasınKan grubun ne vereyim mi biraz
Kan grubumuz aynı ihtiyaç olunca haber etA rh+ kansız kalirsam neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?