Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benimki yemekle kendimi ödüllendirmek değil kendimi cezalandırmak oluyor daha çok. Kusma noktasına kadar yiyorum ve bazan hiç zevk almadığım şeyleri de. Evde ne varsa işte. Evde bir şey yoksa saçma bir kalori alımı oluyor.

Güzel dileklerine amin diyorum ve inanıyorum biliyor musun? Kilo vereceğime inanıyorum. Ama yine alacağıma da hayatım böyle çünkü. Metabolizmamın şaşırmaya değil istikrara ihtiyacı var artık.

Safransari , hayal_hatun , Aytanesii nerelerdesiniz?
Aytenazmi sen hastanedeydin biliyorum nasıl gecti?
Canım doktor kan tahlilleri yaptı sonuçlar pazartesi çıkacak salı göstermeye gidicem vitamini kullanmaya devam dedi birde sıvı kolojen önerdi egzersiz faln işte ama kan sonuçlarının bir bölümü çıkmış baktım kan değerim 15.4 baya yüksek sınırına yaklaşmış niye bukadar yükselirki ya herkesin ya düşük yada normal ama benim tam tersi bakalım salı doktor ne diyecek

Bende senin başarılı olacağına çok inanıyorum. rabbim kalbinegore versin ınsallah.❤❤❤

Kızlar ben tonbalik tabanlı pizzayı yaptim. 3 kutu tonbalığı ni bir tabağa aktardım 1 yumurta kırdım içine karabiber tuz koydum o katilasiyor. Yağlı kağıda serdim yuvarlak yaparak piza tabanını 15 dakika pişirdim. Üstüne biber ve domates salçalı sos hazırladım. Içine kekik,karabiber,sarımsak tozu kırmızıbiber koydum üstüne eşit şekilde dağıttım . Üzerine peynir rendeledim. zeytin taneleri koydum.evde birtane piliç füme vardı onu küçük parçalara ayirdim. esit olarak onuda dağıttım.verdim fırına 5 dakika daha pişirdim. Çıkardım şimdi.

selam arkadaşlarım

hızlıca bir kilo bildirimi yapıp kaçacağım, malum cuma yoğunluğu.

rumuz: izole
güncel kilo: 61,5 kg “başlangıç olsun”
boy ve yaş: 160 cm - 38
spor: yok henüz
diyet: düşük karbonhidratlı sağlıklı beslenme

bikaç hafta öncesinde birdirdiklerim hep 63-64 kiloydu. abur cubur ve ekmekten kurtulunca ödemler gitti sanırım.

sevgiler, haftasonu girmeye çalışacağım

Canim düşük karbonhidratlı beslenmek çok güzel bu artık yaşam biçimi

Çok iyi canim. 1.5 kilo gitmiş bile

Sağol cnm boğazım 2 güne geçti burun tıkanıklığı ve halsizlik var aferin içip sprey kullanıyorum
Geçmiş olsun canım benim oğlum da geçen hastaydı parol aldım bende ertesi gün iyileşti şükür
Havalar öyle dengesiz ki tam hastalık havası buralarda buzzzz soba yaktım az önce

aynen yazıcam böyle liste halinde kilomu çok iyi oluyor hatta dur atayım :)

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 21
Senin kan degerin hep yuksek oluyor maşallah hatırlıyorum bir onceki tahlilinde de böyleydi senin 15.4 benim 9 benimki de çok düşük

Rumuz: sarfansari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 57.9
Bu hafta : 57.9
Fark 0000

Buna şükür
Safrancim masallah harika cok sevindim kv burdaydi ve sen hic kilo almadin, iste bu hep lafini esirgemedigin disa disa attigin icin ice kilo donmedi
Öğlen yemeği: kara ekmekle yapılmış tost yeşil çay. hiç bisey yapasım yok ilkinde tonbalik tabanlı pizza yapacaktım halim yok.
Sanirim bu ara az yediginden halsiz kalmis olabilir misin canim?
Ellerine saglik guzel gorunuyor ton baliktan taban duymamistim ama icinde bu kadar cesit protein olmasi seni veya mideni rahatsiz etmiyor degil mi canim?

Evet canim burası da soğudu.
Mart kapıdan baktırdı
aynen yazıcam böyle liste halinde kilomu çok iyi oluyor hatta dur atayım :)
Kortizon iğneler bitinca daha çabuk eksilmeye başlarsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…