Yavrucuuum hoşgeldin , nasılsın , özledim valla yawwwselam kısslar ben geldimnasılsınız bakalım?
bugün döndük tatilden..tatil bana bi yaradı sormayınkaçamaklarım oldu ama anlayamadığım bi şişkinlik var.vücudumda aşırı derecede ödem var:26::26:aynı zamanda reglyim de ama bu kadar ödemin sadece reglden kaynaklandığını sanmıyorum tartıyı hiç sormayın zaten felaket durumdayım neyse yarın yeni bir gün ve yeni bir başlangıç olacak benim için
bu arada kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum
ficanscım başınız sağolsun canım,allah sabır versin sizlere...mekanı cennet olsun halacığının
Heh , yakışacak tabe , koskoca muhtarsın sen , ne yapsan yakışırözellikle saati karıştırmadığın için tebrikss takdirss
ellerine sağlık cicim..çok şugar olmuşş..
öncelikle 1. mizi ve hepimizi tebrik ederimm..
ehe ehe ben de aşırı birinciyim..ehe ehe
sağol datlım..yakıştı valla hiiç mütevazi olamıycam..
gezerim üstüne de bi ıslama köfte yerim hani
Hakkariye dönünce aynen sıkıyönetim başka yolu yok:18::18::18::18:
bebişim hoşgeldin beyaaa. .aynı durumdayım üzülme ..hallederiz biz birdy min de dediği gibi alimallah..
rüyalarda buluşuruzzz
heh heh heh beni 1. liğimden edemedin gördün müü
bi ara resmisini koyarım cicim görürsün
KİLO VERENLER
1. GULERYUZ2011 ------- 1.615
2. __PINAR__ ------ 1,538
3. aleynaak ----- 1,232
4. Kaneel ---- 0.919
5. BIRDY --- 0.869
6. ihya -- 0.235
7. filiztoprak - 0.07
AYNI KALANLAR
KİLO ALANLAR
serpp + % 0.443
sersum + %0.887
KILO VEREN ARKADAŞLAR ve BEN, HEPIMIZI TEBRIK EDIYORUM VE DEVAMINI DILIYORUM
VEREMEYEN ARKADAŞLAR, HAFTAYA KİLO BİLDİRİMİNDE BUNUN ACISINI ÇIKARACAĞINIZA EMİNİM
Yavrucuuum hoşgeldin , nasılsın , özledim valla yawwwSıcaktan şişmişindir , bu sıcaklar insanlıktan çıkarttı beni valla...Eylül gelse de biraz rahatlasak...İnşallah o güzel ayakların şişmemiştir çünkü o ayaklar orijinal haliyle çok güzeller
Hosgeldin leylakcim
Hosgeldin asyacim iyi ki geldiniz ozlemistik
Ficansım , başınız sağolsun canım.Gittiği yerde rahat etsin inşallah , mekanı cennet olsun....
fıncanscım , basınız sagolsun . Rabbım merhametını ve rahmetını esırgemesın inşallah
başınız sağolsun Allah rahmet etsin inşallah
başın sağolsun canım nur içinde yatsın allahtan ailene ve sana sabır diliyorum
canım benim çok üzüldüm başınız sağolsun..iyiye gidiyor demiştin en son..
Allah sabır versin:26::26:
Basiniz ag olsun canim ..
Allah rahmet eylesin ..
Kendine dikkat et canim ..
selam kısslar ben geldimnasılsınız bakalım?
bugün döndük tatilden..tatil bana bi yaradı sormayınkaçamaklarım oldu ama anlayamadığım bi şişkinlik var.vücudumda aşırı derecede ödem var:26::26:aynı zamanda reglyim de ama bu kadar ödemin sadece reglden kaynaklandığını sanmıyorum tartıyı hiç sormayın zaten felaket durumdayım neyse yarın yeni bir gün ve yeni bir başlangıç olacak benim için
bu arada kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum
ficanscım başınız sağolsun canım,allah sabır versin sizlere...mekanı cennet olsun halacığının
Basin sagolsun arkadasim halanin mekani cennet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?