Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yavrucuuum hoşgeldin , nasılsın , özledim valla yawww Sıcaktan şişmişindir , bu sıcaklar insanlıktan çıkarttı beni valla...Eylül gelse de biraz rahatlasak...İnşallah o güzel ayakların şişmemiştir çünkü o ayaklar orijinal haliyle çok güzeller
Heh , yakışacak tabe , koskoca muhtarsın sen , ne yapsan yakışır
Ye ye , bi de isli Çerkez peyniri al dönerken

Kızlar bu sıcak gece vakti yarın öğlen için yemek pişirdim bi de
"Ne pişirelim" diyen varsa fikir olması açısından : Bamya ve yeşil mercimek yaptım.Evde 3 adet minik kabak vardı , onları da mercimeğe doğradım.Pişince de üzerine bol maydanoz doğradım.Hayırlısı Allahtan tabe
Yarın akşama da balık var.Yanına fava yapıcam.
Bi de yarın akşam çaya misafir gelecek.Onlara da tatlı-tuzlu yapıcam.Tam bu diyet vakti pek iyi olmadı ama yapıcam mecbuuuur Neyse bi kısmını annemlere götürürüm böylece hem herkes nasiplenir hem kimse kilo almaz (inşallah yane) ...
Bugün kendimi aştım , 3. defa geldim buraya.Ve de şimdi de 3. defa kaçıyorum.Cümleten iyi geceler

slm hatunlar 2 haftalık bir tatildeydim
cok güzel gecti baya iyi geldi ama sizleri özledim
sizler nasılsınız

16 ağustos cuma ;

1.öğün : 11 :00

çökelek, terayağ
10 zeytin
domates
biber
4 ceviz
10 fındık

2.öğün : 16 :15

kısır ama çok yedim
domates
salatalık
turşu
yarım elma

su: 3.5 lt

Eline saglik Pinarcigim.. Cok guzelllll bir liste olmus

Günaydin kizlar ...

Nasilsiniz ???

Kahvaltimi yaptim. Canim yumurtali eni konu bir kahvalti yapmak istemedi .. O neden ile bir kase yogurt bir muz bir avuc ceviz ile kahvaltimi yaptim..

Simdi elmali tarcinli cay iciyorum.

Birazdan gunluk yuruyusume cikacagim ..

Opuldunuz

Aplaaaam hoşbuldukbende çok özledim yaw,kış gelse de o güzel muhabbetlerimizi yapsak...
Aplam asıl ayaklarım şişama hala güzelliğinden bişey kaybetmediler merak etme

Ficansım , başınız sağolsun canım.Gittiği yerde rahat etsin inşallah , mekanı cennet olsun....

fıncanscım , basınız sagolsun . Rabbım merhametını ve rahmetını esırgemesın inşallah

başınız sağolsun Allah rahmet etsin inşallah

başın sağolsun canım nur içinde yatsın allahtan ailene ve sana sabır diliyorum

canım benim çok üzüldüm başınız sağolsun..iyiye gidiyor demiştin en son..
Allah sabır versin:26::26:

Basiniz ag olsun canim ..
Allah rahmet eylesin ..
Kendine dikkat et canim ..

Basin sagolsun arkadasim halanin mekani cennet olsun...

Kızlar sağolun ,hepinizden Allah razı olsun,halacım iyiye doğru gidiyordu ama sonradan daha kötüleşti,rabbim yanına aldı,vadesi bu kadarmış ama rüya gibi geliyor,insan inanamıyor,Allahım çocuklarına sabır versin

iyi aksamlar kizceler ..
Bu aksam yediklerimi paylasip cikacagim FENERBAHCE nin maci var cunku ,,,,,,,,,,..

Aksam yediklerim:
2 tavuk budu ve bir minik kase yogurt

2 saat tempolu yurudum.

Kocis ile film izlerken tuzsuz cekirden citlettim bir avuc kadar ve bol bol limonlu yesil cay ictim .. Odem atmak icin ..

Optum sizleri

Iyi aksamlar ..

Ben ugrarim ara sira yemek tarifleri paylasmayi dusunuyorum ..

bugün sabhki kahvaltım
1 yumurta
peynir,zeytin
domates,salatalık
fındık,çayyy
domates sosu taktım ben buna acılı bide
sabah akşam yiyorum
aralarda su ayran
akşam yemeğim
1 tabak tarhana çorbası
çok az önceden artan patlıcan yemeği
1 bardak ayran
saat 19:00 minik kase tuzlu ergen,1 armut
bugün pazara gittimde tazecik çok canım çekti
yoğurdumuda yaptım kızlar
yarında nasipse annemide alıp denize gideceğiz
allah ne verdiyse artık yeriz meyve falan da alıcam
pazar tatili artık o kada olur yüzerek eritirim dimi ya

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra geri döndüm.kusura bakmayın liste tarihinde girip yapma fırsatım olmadı.bu süreçte ev taşıma,misafir,nişan,düğün vs pek çok işler beni yordu.tabi düzen müzen kalmadı verilen kilolar geri geldi.evime döndüm çok şükür ama tartılmaya korkuyorum.felaket ödemliyim onuda hissediyorum.önce ödemlerimi atayım.sonra tartılıp kaldığım yerden devam edicem.bu arada ficanscım başın sağolsun.Allah geride kalanlara sabır versin.

Günaydin Karatay Güzelleri ,, Nasilsiniz .?????? Herkeze bol leptinli kacamaksiz bir pazar gunu dilerim..

Bu sabah gec uyandim..
canim kahvalti yapmak istemedigi icin oyle bir kac birsey atistirdim.

Kahvaltimda :
1 minik fincan kabuklu fistik
yarim salatalik
iki dilim eski peynir
kahve
omega3
folik asit
multi vitamin
su

Sabah kahvaltim (10:00 bitti)
2adet lop yumurta
1 kalin dilim peynir
5-6 zeytin
maydonoz salatasi
dun aksam ki misAfirlikte verilen kiymali kurabiye gibi olan seyin tadina baktim avuc ici kadar yedim ama pismanim((((

Oglen spor zamani (12:30-15:00)
10 km
100dk
825 kalori
13.000adim
200 mekik
200tivist
120 dk spora harcadim kizlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…