allah kabul etsin canım bende tutacağım bakalım ne zamanslm kızlar ,
hepınıze mutlu bır hafta dılıyorum ve tebısı bol leptınlıııhaber spıkerı gıbı oldum yaw
kızlar hafta sonları bıldırım yapamıyrm ben bıldıgınız uzere . ama su kadarını soyleyım dondurma harıcı kacAMAGIM yokk
ne yapayım donduırmaya dayanamıyrm . belkıde bu yuzden kılo veremıyrm :2:
ama cok sukur cumadan berı sporumuzu aksatmadık. esım ıle her gun cıkıyor ve 3-4 km tempolu yuruyurs ve yarım saatte jımnastık yapıyoruz
bu hafta malum hafta olucakk, ve ben metabolızmam hızlanmıskeeennn kıloları verecegımı umuyorum , haddı ınsallah
bugun oruca nıyetlendım , hem sevval hem pazartesı ( pazartesı - persembe orucları sunnettır) hemde 8 gunluk borcuma baslayım ıstedım. Allah kabul ederse artık...
sahur :
-1 kase corba
- 1 kase incir uyutması
-bır fıncan cevız
aksam: (yemegım hazır )
- tarhana corbası
-fırında etlı patlıcan yemegı
-ayran
- salata
lıste ıcın tesekkurler pınarcım ellerıne saglık . ama kendımın bulundugu yerı hıccc sevmedımmm:2: bir an once ordan kacmalıyıııımmm:44:
Merhaba canım nasılsın
Kızlar sağolun ,hepinizden Allah razı olsun,halacım iyiye doğru gidiyordu ama sonradan daha kötüleşti,rabbim yanına aldı,vadesi bu kadarmış ama rüya gibi geliyor,insan inanamıyor,Allahım çocuklarına sabır versin
Sabah kahvaltim (10:00 bitti)
2adet lop yumurta
1 kalin dilim peynir
5-6 zeytin
maydonoz salatasi
dun aksam ki misAfirlikte verilen kiymali kurabiye gibi olan seyin tadina baktim avuc ici kadar yedim ama pismanim ((((
Oglen spor zamani (12:30-15:00)
10 km
100dk
825 kalori
13.000adim
200 mekik
200tivist
120 dk spora harcadim kizlar:))
iyi aksamlar Karatayin güzel ve özel kizlari ..
nasilsiniz ??
umud ediyorum ki herkez güzel ve özel bir pazar gecirmistir..
Bugun de kacamaksiz bitirdik gecirdik ..
Aksam yediklerim :
Firinda kofteli patlican yemegi
4 kasik bulgur pilavi
1 kase suzme yogurt
spor:1 bcuk saat tempolu yuruyus .. yaptim simdi de kahvemi iciyorum.. nette takiliyorummm :126::126:
azcıkkk geldim hemen gidicem..hepiciğinizi çoook ösledim ...bu cuma tartım yok izinli olcam mecccburr ...cumartesi gecesi evimdeyim görüşücez inşallah...öpüldünüz canlarım....
Bi karşılaşamadıkİyiyim canım nasıl olsun koşturmaca işte... Sende ne var ne yok. :44:
kızlar bende bu topiğe katılabılıyor muyum ?
Tabi katılabirsin canım....
yapmam gerekn bır sey var mı canım 3 gundur dıyetteyım ve bu kez kararlıyım kesınlıkle bu kılolar gıdıcek
Aramıza hoşgeldin canım
Canım eğer listeye katılmak istiyorsan ve de liste yapmayı kabul ediyorsan 2 hafta bildirim yaptıktan sonra listeye dahil olabilirsin.ama istemezsen de sadece menülerini yazıp sohbetimize dahil olabilirsin.ilk sayfayı okursan daha açıklayıcı bilgiler bulabilrsin.bunların dışında yapman gereken bişey yok canım....
tamam kabul edıyorum ıkı hafta boyunca ögunlerımı yazmam yeterlımı yanı dogrumu anladım
Bende de herşey aynı beyaaw çiğdoşum
merhaba arkadaşlar.
ben göreve bugün başladım.
üniversiteye atandığımı daha önce yazmıştım..
çok mutluyum anlatamam..
karataya devam ediyorum..bazen uymasamda genel anlamda karataya devam.
sabah 1 dilim peynir.
2-3 tane zeytin
yarım dilim ekmek ve 1 bardak su içtim..
gece heyecandan uyuyamamıştım.
sabahta heyecandan fazla kahvaltı yapamadım
evrakları hazırladım öğlen arasında ..yemek yemeğe de fırsat bulamadım
1 bardak çay ikram ettiler az önce..1 adet de incir..öğlen öğününü kaçırdım malesef..
akşama annem taze fasulye ve tarhana çorbası yaptı..çok açımmm...
çantamda kuruyemiş yada bir kutu süt bulundurmam lazım..ya da ayran..
Valla ben de taşınma yerleşme misafirler falan. Düzenim iyice bozuldu. Kilo aldım. 60.5 i bile gördüm bayramdan önce. Misafirler herşeyi bozdu bide regl başladı dün. şuan 62.8 im sabahları... Baya aldım işte. Ama bugun tekrar resetledim. Sokağımda hemen yakınımda pazar var. Herşey var. Gidip ordan alıcam işte uygun sebzelerden... Misafirler tamamen gidince artık iyice toparlanırım... :18:
Tebrik ederim. Öğretim görevlisi olmak hayalim... Çok kıskandımAma sana da maşallah nazar değmesin inşallah
Uysan kilolarından da kurtulsan nasıl mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?