Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bu arada kızlar ben uzun zamandır giremedim ya yine iki hafta menü bildiriminden sonramı listeye katılcam yoksa 1 aylık ara sorunyaratmaz mı dersiniz:44:

iyi aksamlar Karatayin güzel ve özel kizlari ..
nasilsiniz ??

umud ediyorum ki herkez güzel ve özel bir pazar gecirmistir..

Bugun de kacamaksiz bitirdik gecirdik ..

Aksam yediklerim :

Firinda kofteli patlican yemegi
4 kasik bulgur pilavi
1 kase suzme yogurt

spor:1 bcuk saat tempolu yuruyus .. yaptim simdi de kahvemi iciyorum.. nette takiliyorummm
:126::126:

slm kızlar ,
hepınıze mutlu bır hafta dılıyorum ve tebısı bol leptınlııı haber spıkerı gıbı oldum yaw

kızlar hafta sonları bıldırım yapamıyrm ben bıldıgınız uzere . ama su kadarını soyleyım dondurma harıcı kacAMAGIM yokk
ne yapayım donduırmaya dayanamıyrm . belkıde bu yuzden kılo veremıyrm :2:
ama cok sukur cumadan berı sporumuzu aksatmadık. esım ıle her gun cıkıyor ve 3-4 km tempolu yuruyurs ve yarım saatte jımnastık yapıyoruz
bu hafta malum hafta olucakk, ve ben metabolızmam hızlanmıskeeennn kıloları verecegımı umuyorum , haddı ınsallah

bugun oruca nıyetlendım , hem sevval hem pazartesı ( pazartesı - persembe orucları sunnettır) hemde 8 gunluk borcuma baslayım ıstedım. Allah kabul ederse artık...

sahur :
-1 kase corba
- 1 kase incir uyutması
-bır fıncan cevız

aksam: (yemegım hazır )
- tarhana corbası
-fırında etlı patlıcan yemegı
-ayran
- salata

lıste ıcın tesekkurler pınarcım ellerıne saglık . ama kendımın bulundugu yerı hıccc sevmedımmm:2: bir an once ordan kacmalıyıııımmm:44:

azcıkkk geldim hemen gidicem..hepiciğinizi çoook ösledim...bu cuma tartım yok izinli olcam mecccburr...cumartesi gecesi evimdeyim görüşücez inşallah...öpüldünüz canlarım....

allah kabul etsin canım bende tutacağım bakalım ne zaman

dünkü kahvaltım
klasik kk kahvaltı
sadece 3 lokma ekmek o da tereyağı vardı
ona eşlik etti
dün denizdeydik o yüzden akşam yemeği erkendi
kızarmış tavuk az yedim meyve yedim ve çerez çay
günü kapattım
bugün sabahki kahvaltım
peynirli tereyağlı sahanda yumurta
domates biber zeytin fındık ceviz
1 armut çay tabi
akşama ne yapacağıma karar vermedim
kızlar biraz temizlik yapacağım işler çok
bi ara görüşürüz

Merhaba canım nasılsın

Bi karşılaşamadık İyiyim canım nasıl olsun koşturmaca işte... Sende ne var ne yok. :44:

Ficanscığım başın sağolsun canım. Allah geride kalan sevenlerine sabır versin. Mekanı cennet olsun....

Çok iyi gidiyorsun gerçekten maşallah
Ben hiç spora başlayamadım
Ama yavaş yavaş eski çiğdem geri dönüyor bugun şu saate kadar kaçamaksız bir gündü bakalım gece krizlerim tuttuğunda da tarçınlı süte dadanıcam sanırım.

Afiyet olsun canım harikasın. Spor yürüyüş güzel menü e yaz aylarında istikrarı korumak zor. Buna rağmen çok iyisin.

azcıkkk geldim hemen gidicem..hepiciğinizi çoook ösledim...bu cuma tartım yok izinli olcam mecccburr...cumartesi gecesi evimdeyim görüşücez inşallah...öpüldünüz canlarım....

Ben geldim sen gittin beyaaa Okullar açoılana kadar herkes savruk savruk gezecek

merhaba kizlar ..
nasilsiniz ??

Simdi ise gitmek icin hazirlaniyorum.

bu sabah yediklerim :

2 yumurtadan yapilmis omlet,
1 salatalik,
biraz beyaz peynir,
bir cay bardagi ceviz ve fistik karisimi,
kahve
su
omega3

Is yerinde aksam icin ne yiyecegimi bilmedigim icin yanima biraz marul ve beyaz peynir aldim ..

Herkese iyi haftalar bol kilo vermeler canlarım
Bugünden itibaren yediklerimi ve sporumu düzenli olarak yazıcam.yoksa kendimi tutamıyorum

Sabah yediklerim:
2 yumurtadan kaşarlı omlet
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Üzüm
Çay

Sabah temizlik yaptım spor bu saate kaldı.mecburen bantta yürüycem.....

yapmam gerekn bır sey var mı canım 3 gundur dıyetteyım ve bu kez kararlıyım kesınlıkle bu kılolar gıdıcek

Aramıza hoşgeldin canım

Canım eğer listeye katılmak istiyorsan ve de liste yapmayı kabul ediyorsan 2 hafta bildirim yaptıktan sonra listeye dahil olabilirsin.ama istemezsen de sadece menülerini yazıp sohbetimize dahil olabilirsin.ilk sayfayı okursan daha açıklayıcı bilgiler bulabilrsin.bunların dışında yapman gereken bişey yok canım....

tamam kabul edıyorum ıkı hafta boyunca ögunlerımı yazmam yeterlımı yanı dogrumu anladım

merhaba arkadaşlar.

ben göreve bugün başladım.

üniversiteye atandığımı daha önce yazmıştım..

çok mutluyum anlatamam..

karataya devam ediyorum..bazen uymasamda genel anlamda karataya devam.

sabah 1 dilim peynir.
2-3 tane zeytin

yarım dilim ekmek ve 1 bardak su içtim..

gece heyecandan uyuyamamıştım.

sabahta heyecandan fazla kahvaltı yapamadım

evrakları hazırladım öğlen arasında ..yemek yemeğe de fırsat bulamadım

1 bardak çay ikram ettiler az önce..1 adet de incir..öğlen öğününü kaçırdım malesef..

akşama annem taze fasulye ve tarhana çorbası yaptı..çok açımmm...

çantamda kuruyemiş yada bir kutu süt bulundurmam lazım..ya da ayran..

Bende de herşey aynı beyaaw çiğdoşum

Valla ben de taşınma yerleşme misafirler falan. Düzenim iyice bozuldu. Kilo aldım. 60.5 i bile gördüm bayramdan önce. Misafirler herşeyi bozdu bide regl başladı dün. şuan 62.8 im sabahları... Baya aldım işte. Ama bugun tekrar resetledim. Sokağımda hemen yakınımda pazar var. Herşey var. Gidip ordan alıcam işte uygun sebzelerden... Misafirler tamamen gidince artık iyice toparlanırım... :18:

Tebrik ederim. Öğretim görevlisi olmak hayalim... Çok kıskandım Ama sana da maşallah nazar değmesin inşallah

Uysan kilolarından da kurtulsan nasıl mutlu olursun

teşekkür ederim..inşallah darısı başına diyeyim o zaman.

ben öğretim görevlisi olarak atanmadım.zıraat teknikeri olarak atandık çiğdem ciğim.

kilolarımdan kurtuldum..ev taşırken vs..ramazanda da birçoğu gitmişti..hatta kilo almaya çalışıyordum..ama bugün istemeden aç kaldım..
çok zayıflayınca da olmuyor...çok çirkin oldum..

şu an 50 kiloyum..boyum 1 67

53-54 kilo bana yakışıyor...
sen nasılsın..

verdin mi kilolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…