Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hosbuldum datlum nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın?nasıl geçti tatil?sana da yaradı mı tatil benim gibi

geçmiş olsun canımallah yardımcınız olsun.inşallah iyiye gider kayınvalidenin durumu...dualarımdasınız canım benim......

geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin dualarımız sizinle

nihayet bu sabah tartıldım kilo aynı

klasik kahvaltı sonrasında ev süpürmece yemek yapma sonrasında pazar çamaşır ütü akşam yemekte etli bamya esmer bulgurdan pilav yogurtlu semizotu şimdide çay faslı

selam kızlar ben geldım.ramazandı bayramdı tatıldı derken bugun evıme geldım.hepınızı cok ozledım gelır gelmez sıze baktım.umarım herkes ıyıdır hepınızı kocaman opuyorum
Amanıııııııın Papadiyam gelmiş , canııııım çok özledim ben seni , öööle çekip-gittin yoksun kaç zamandır
aplam canım aplam ösledim seni
Ahhh sen mi beni , ben mi seni , yoksa ikimiz de birbirimizi mi Kış gelsin artık yawww...Gece geyiklerimizi özledim valla...Ne güzel kafa yapıyoduk be yawww
Canımcım , çok geçmiş olsun , Allahım acil şifalar versin ve herşeyi yoluna koysun inşallah....
Kardelenim sen hala kilo peşinde misin? Anacım ben olsam valla çoktaaan ipe un sermiştim.Ne dirayetli kadınsın yaww
w..Bu yıl 8 Mart'ta yılın kadını seçelim seni , fazlasıyla hakettin.Bi de bamya yapmışın ya , tümden fethettin beni

bu sabahki kahvaltım

pişinin kurbanı oldum
4 adet pişi vıyyyy nolcek benim halim
söz pazartesi kendime geleceğim
devamında masum yiyecekler var tabisi
peynir zeytin domates ve çayyyyyyy
akşam yemeğim de masum

türlü yapmıştım patateslerini kocişe verdim
yanında salata ve yoğurt
biraz önce çay keyfi yaptım
şimdide ayran unutmadan( reglimin 4. günündeyim) iştah tavan yaptı ama tutuyorum ya sabır
işte böle bugünkü hikayem
sizlerde iyisinizdir umarım
öpüyorum kocaman

Selam kızlar iyi pazarlar evde kahvaltı etmek gibisi yok çok şükür 1 hafta evdeyim klasik kahvaltı karataya uygun vede çayyy

iş başa düşünce canım herşey yapılıyor çok yoruldum bu sefer ama yorgunlugu bıraktımda adama moral vermek beni bitirdi bırakmak yok ful time devam karataya

merhaba kizlar .. herkeze iyi pazarlar .. Nasilsiniz ??

Ben dun aksamciydim saat 11 30 da eve geldim ..
gec uyandim gec bir kahvalti yaptim

Kahvaltimda :
Sucuklu yumurta (sucuklari tostmakinesinde kizarttim guzel ve hafif oldu )
beyaz peynir
kabuklu fistik , ceviz
kahve
omega 3 3 tane , mult , folik asit

simdi de limon cayi iciyorum...

Optum sizleri
leptininiz bol olsun ...

muhtar geri döndü ama çok mutsuzz.. kilo olmuş 76.6 tam tamına 3.4 kilo

birde eve gelince kötü bir sürprizle karşılaştık..kalasın teki mutfak giderine plastik boya dökmüş giderler tıkanmış ve benim mutfak lavabosundan taşmış..mutfak berbattı dün gece yarısına kadar açmaya uğraştılar açıldı ama tabii bitmadi bu saate kadarda eşimle mutfağı kırkladık makineler buzdolabı çekildi yağçözücüler çamaşır suları sebil oldu a dostlar..ahhh ahhh

kayınçom 1 yılda yapmadığım temizliği 1 günde yaptım kulakların çınlasın

güleryüzlüm kayınvalidene çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım

filizcim sana ve yavruna da geçmiş olsun..

kardelenim dualarım sizinle..Allah yardımcınız olsun..

handrake adapazarında kayınpederim yaşıyor eşimin memleketi canım

pampişim dönmüşsün özledim

makbuşş sen de hoşgeldin ..Allah tamamına erdirsin canım

kaneelim liste için ellerine sağlık..ayrıca kilo verişin içinde tebrik

kayınçom,leylakım,çiğdoşum,özlemim,aleynaak,serpcim,pınarcım,ficanscım,ihyacım,regiş hepinizi çoook özledim..unuttuğum varsa kusuruma bakmasın yorgunluktan

buse8 arkadaşım 1. olmuşsun tebrik ederim ama 2 hafta bildirim yapmadan listeye girilmiyor kaneel yanlışlıkla eklemiş seni bu seferlik torpilli olmuşun

sabah

pastırmalı omlet
söğüş salata domates
sucuk
peynir zeytin
2 günkurusu ceviz
yoğurt

3-4 saat ev temizliği spor sayılır galiba sanursamm

selam kuzucanlar

dün akşam
barbunya pilaki
yoğurt ( gün içinde öğünlerden hemen sonra 2-3 tane bayram şekeri höpürttüm )

hehe sabaha kadar 300 gram devirmişim ama 71.2 oldum canlar

bu sabah

2 yumurtadan melemen
3 zeytin
azıcık da kızarmış ekmek-melemeni sade yiyemedim
öpüldünüz şekerler

kizlar Size bir suprix yapayim dedim ve kendine before after yaptim .. 1 yil once 1 yil sonra .. 30 kilo once 30 kilo sonra .. Karataydan once Karataydan sonra bugün cektim bakalim begenecekmisiniz yasasin Karatay

Eklentiler

• $image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 76
kizlar Size bir suprix yapayim dedim ve kendine before after yaptim .. 1 yil once 1 yil sonra .. 30 kilo once 30 kilo sonra .. Karataydan once Karataydan sonra bugün cektim bakalim begenecekmisiniz yasasin Karatay

harikasın canım..darısı başımıza..

2. öğünüm

5-6 köfte
kabak ve biber kızartması(actifrayda)
2 patates
yoğurt
bol salata
1/2 şalgam suyu

maşallah canım darısı bizlere

muhtarım hoşgeldin mutfak için geçmiş olsun eline sağlık kırklamışsın

akşam

soguk ayran çorbası salata köfte birazdanda çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…