İnşallah leylakcim biraz daha incelmek dilegiyle diyorum. Cok ozendim baska kardes de yok fotolarda kendi baktikca kilolu gormek istemiyorum biraz daha gitse yine idare eder artik ekimde 2. Raunda devam diyelim hayirlisiyla bakalim Teşekkürler iyi dileklerin icin canim benim:))))
hosbuldum datlum nasılsın
Kizlar biz bu sabah apar topar yola ciktik.kayinvalidem kalp krizi gecirmis durumu agirmis doktorlar her seye hazirlikli olun demis biz de ciktik gidiyoruz suan yoldayiz gece 23 gibi varcaz Karabüke hayirlisi bakalim saglikla varmak nasip etsin allah dua edin kizlar kayinvalidem iyilessin benim icin birde kizkardesimin dugunu vardi 22 eylulde bakalim ne olacak her sey o kadar karisik ki ne zaman eve doncez belli degil dua edin her sey yoluna girsin 1-2 hafta izinli olayim görüşürüz kizlar dualarinizi eksik etmeyin.
tatıl hıc yaramaz olurmu leylakım.yarın sabah tartılıp acı gercekle yuzlesecem((((
Kizlar biz bu sabah apar topar yola ciktik.kayinvalidem kalp krizi gecirmis durumu agirmis doktorlar her seye hazirlikli olun demis biz de ciktik gidiyoruz suan yoldayiz gece 23 gibi varcaz Karabüke hayirlisi bakalim saglikla varmak nasip etsin allah dua edin kizlar kayinvalidem iyilessin benim icin birde kizkardesimin dugunu vardi 22 eylulde bakalim ne olacak her sey o kadar karisik ki ne zaman eve doncez belli degil dua edin her sey yoluna girsin 1-2 hafta izinli olayim görüşürüz kizlar dualarinizi eksik etmeyin.
Amanıııııııın Papadiyam gelmiş , canııııım çok özledim ben seni , öööle çekip-gittin yoksun kaç zamandırselam kızlar ben geldım.ramazandı bayramdı tatıldı derken bugun evıme geldım.hepınızı cok ozledım gelır gelmez sıze baktım.umarım herkes ıyıdır hepınızı kocaman opuyorum
Ahhh sen mi beni , ben mi seni , yoksa ikimiz de birbirimizi miaplam canım aplam ösledim seni
Canımcım , çok geçmiş olsun , Allahım acil şifalar versin ve herşeyi yoluna koysun inşallah....Kizlar biz bu sabah apar topar yola ciktik.kayinvalidem kalp krizi gecirmis durumu agirmis doktorlar her seye hazirlikli olun demis biz de ciktik gidiyoruz suan yoldayiz gece 23 gibi varcaz Karabüke hayirlisi bakalim saglikla varmak nasip etsin allah dua edin kizlar kayinvalidem iyilessin benim icin birde kizkardesimin dugunu vardi 22 eylulde bakalim ne olacak her sey o kadar karisik ki ne zaman eve doncez belli degil dua edin her sey yoluna girsin 1-2 hafta izinli olayim görüşürüz kizlar dualarinizi eksik etmeyin.
Kardelenim sen hala kilo peşinde misin? Anacım ben olsam valla çoktaaan ipe un sermiştim.Ne dirayetli kadınsın yawwnihayet bu sabah tartıldım kilo aynı
klasik kahvaltı sonrasında ev süpürmece yemek yapma sonrasında pazar çamaşır ütü akşam yemekte etli bamya esmer bulgurdan pilav yogurtlu semizotu şimdide çay faslı
Ahhh sen mi beni , ben mi seni , yoksa ikimiz de birbirimizi miKış gelsin artık yawww...Gece geyiklerimizi özledim valla...Ne güzel kafa yapıyoduk be yawww
Amanıııııııın Papadiyam gelmiş , canııııım çok özledim ben seni , öööle çekip-gittin yoksun kaç zamandır
Ahhh sen mi beni , ben mi seni , yoksa ikimiz de birbirimizi miKış gelsin artık yawww...Gece geyiklerimizi özledim valla...Ne güzel kafa yapıyoduk be yawww
Canımcım , çok geçmiş olsun , Allahım acil şifalar versin ve herşeyi yoluna koysun inşallah....
Kardelenim sen hala kilo peşinde misin? Anacım ben olsam valla çoktaaan ipe un sermiştim.Ne dirayetli kadınsın yaww
w..Bu yıl 8 Mart'ta yılın kadını seçelim seni , fazlasıyla hakettin.Bi de bamya yapmışın ya , tümden fethettin beni
kizlar Size bir suprix yapayim dedim ve kendine before after yaptim .. 1 yil once 1 yil sonra .. 30 kilo once 30 kilo sonra .. Karataydan once Karataydan sonra bugün cektim bakalim begenecekmisiniz yasasin Karatay
kizlar Size bir suprix yapayim dedim ve kendine before after yaptim .. 1 yil once 1 yil sonra .. 30 kilo once 30 kilo sonra .. Karataydan once Karataydan sonra bugün cektim bakalim begenecekmisiniz yasasin Karatay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?