Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ellrine sağlık hayatım kilo verenleri kutlarım 1 hafta daha bitti

iyi aksamlar kizceler ..

ben 3 gundur gece nobetindeyim .. oldum bittiim... neyseki bu gece son gorevim .. cok cok cok cok yorulduuuuummm..

o neden ile bildirim yapamadim..

bu arada idarar yollari iltehaplanmasi yasiyorum .. agri sanci mide bulantisi fenaaaa .. antibiyotik kurune basladim.. surekli ates basiyor .. cok fenaa allah kimseye yasatmasin ..

kilo verebilen veremeyen herkezi kutlarim .. kendinize dikkat edin bebisler .. ctesi aksami ,, pazar gunu gorusuruz ..

iyi aksamlar ..
bol leptinlerr

sağol aplammm

ellerıne saglık canım bende ılkkez bırıncı olmanın mutlulugunu yasıyorum

Öncelikle herkese selamlar.
benim bi sorum vardı.karatay diyetinde omega3 önemli diye biliyorum.omega3 haplarıda acaba kilo vermede yardımcı olurmu?
denemiş olan varsa cevaplayabilirmi?tşkr

canan hoca balıkyağını kapsül şeklindede allınabildiğini kilo vermede yardımcı olduğunu söylemişti.

kahvaltı 10:30
pastırmalı 2 yumurta
3 ince dilim kızarmış ekmek
9 lu çay

saol canım bende herkesi kutluyorum akşam tekarar yazma şansım olmadı nete giremedim

geçmiş olsun canım

saol canım düzelttiğin için dün kafam gerçekten çok karışıktı,yanlış yazdığım arkadaşlar kusura bakmasınlar,

teşekkürler cevabın için.o halde bende almaya başlayabilirim.bir kutu vardı evde kilo aldırır diye hiç kullanmamıştım.
günün hangi dilimde kullandığımızın bi önemi yoktur sanırım.herkese kilo verme sürecinde başarılar bu arada.
[/QUOTE]

ben nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama aç karına alındığında kilo verdirdiğini,tok karına kilo aldırdığını okumuştum

rica ederim canım

geçmiş olsun canım seni izinli yazmayı unutmuşum saolsun sersumcum düzeltti kusura bakma

ben nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama aç karına alındığında kilo verdirdiğini,tok karına kilo aldırdığını okumuştum [/QUOTE]

hımmm.kafam karıştı bu omega3 hapı konusunda.kilo vericem derken almiyim bide

gunaydın kızlar

kahvaltım

zeytın
peynır
salatalık
melemen
fındık
omega3

bol ıradelı ve saglıklı gunlerrr

yeni topik açayım barii bu konu başlığında..:86::86::86:mıhtarınız kurbaaan olsun size

selam kızlar bır tartı gunu daha gerıde kaldı herkesı tbrk ederım.bundan sonra bende daha sık gelıcem ınsallah
eh yanii gelesin artık beyaaa
canım tekrar geçmiş olsun
saol canım düzelttiğin için dün kafam gerçekten çok karışıktı,yanlış yazdığım arkadaşlar kusura bakmasınlar,
ne kusuru canımcım..ellerine sağlık tekrar..
[
hımmm.kafam karıştı bu omega3 hapı konusunda.kilo vericem derken almiyim bide
hoşgeldin aramıza..
aldırmaz korkma canım..rahat rahat iç..ben düzenli içtiğim zamanlarda daha bile rahat kilo verdim

gunaydın kızlar

kahvaltım

zeytın
peynır
salatalık
melemen
fındık
omega3

bol ıradelı ve saglıklı gunlerrr
afiyet olsun bebişş

herkese iyi haftasonlarıı..

gece erkenden sızmamın neticesinde sonrası 3 e kadar uyuyamadım..sabah 8:30 itibariyle eşimle kahvaltıya gittik

kahvaltım

omlet
1 lahmacun kadar tandır ekmeği
peynir ve zeytin
söğüş salata
2-3 lokma bal-kaymak
çay çayy

eve gelip süpürgeyle şööle üstten bidaha süpürüp kaldırdım süpürgeyi lakin dün temizlik yapmıştım..
mıfağımı da toparladım en son çamaşırları makineye attım geldim..offf yoruldum beyaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…