Aleynaak arkadaşımızdan alıntıdır..
bugunku listemiz kızlar gelmeyen bayağı arkadaş var
kilo verenler
ihya-------------%2,853
handrake--------%2,482
ficans-----------%2.216
birdy------------%0,881
aleynaak--------%0.705
aynı kalanlar
kardelenn
serpp
çiğdemklcsn
filiz toprak
kilo alanlar
sersum------+100
leylak84-----+500
gelmeyenler
pınarr
habercice
özlemkartal izinli
güleryüz2011 izinli
kaneel izinli
Aleynaakcım liste için ellerine sağlık canım.Kilo veren - alan - aynı kalan herkese burada oldukları için çok çok tebriklerimi yolluyorum ve de en büyüğünden bir BRAVOS gönderiyorumMuhtarımın durumunuysa hiçbir kategoriye sokamadığımdan ayrı bir başlık altında irdelemek istiyorum ; "Zayıfladığı Halde Hacetine Kıyamayıp Kilo Almış Gibi Gözükmeyi Göze Alanlar" Muhtarım şuan kendi kategorisinde tek bir kişi olmasına rağmen mücadeleci kimliği nedeniyle yakında hepimizi peşinden sürükleyeceğine dair inancım tamdır.Gün gelecek hiçbirimiz hacetimize kıyamayacağız ve aynı başlık altında kim hacetine daha çok kıyamamış listesi şeklinde sıralanacağız
Bu vesileyle Ficansıma ve Leylakıma ve de başkaca da varsa tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.Ayrıca da Ficansım ; O nasıl bi kilo vermektir , sırrın nedir?
bugunku listemiz kızlar gelmeyen bayağı arkadaş var
kilo verenler
ihya-------------%2,853
handrake--------%2,482
ficans-----------%2.216
birdy------------%0,881
aleynaak--------%0.705
aynı kalanlar
kardelenn
serpp
çiğdemklcsn
filiz toprak
kilo alanlar
sersum------+100
leylak84-----+500
gelmeyenler
kaneel
güleryüz
özlemkartal
pınarr
habercice
Öncelikle herkese selamlar.
benim bi sorum vardı.karatay diyetinde omega3 önemli diye biliyorum.omega3 haplarıda acaba kilo vermede yardımcı olurmu?
denemiş olan varsa cevaplayabilirmi?tşkr
inşallah canım
öncelikle birincimizi kutluyorumkilo alan ve de yerinde sayan arkadaşlarımı da haftaya depar atmaya davet ediyorum
aleynaak'cım l,ste için eline emeğine sağlık canım
selam canım
evet omega kilo vermeye yardımcı kesinlikle.kullandığım zamanlarda çok faydasını gördüm hem kilo verme hem de kendimi zinde hissetme açısından
aslında ne zamandır almıyorum bende hatırlattığın iyi oldu
bugün yediklerimi yazayım
sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
salatalık
biber
az börülce salatası
akşam
2 parça biftek
salata
bugün yürüyüş yok malesefalerjim yine kendini gösterdi birkaç gündür.mevsim geçişlerinde hep böyle oluyo.yürürken hiç nefes alamıyorum.ilaç alıyorum pazartesiye iyi olur başlarım artık
ellerine sağlık canımama gelmeyenler de düzeltilmesi gerekenler var onlar izinliydi ilk sayfada yazıyor onlara boşuna kızmayalım değil mi ben yeniden yayınlıyorum müsadenle senin hazırladığını düzelterek
selam canım
evet omega kilo vermeye yardımcı kesinlikle.kullandığım zamanlarda çok faydasını gördüm hem kilo verme hem de kendimi zinde hissetme açısından
aslında ne zamandır almıyorum bende hatırlattığın iyi oldu
liste için eline sağlık aleynakcım 1.mizi kutluyorum
Aleynaakcım liste için ellerine sağlık canım.Kilo veren - alan - aynı kalan herkese burada oldukları için çok çok tebriklerimi yolluyorum ve de en büyüğünden bir BRAVOS gönderiyorumMuhtarımın durumunuysa hiçbir kategoriye sokamadığımdan ayrı bir başlık altında irdelemek istiyorum ; "Zayıfladığı Halde Hacetine Kıyamayıp Kilo Almış Gibi Gözükmeyi Göze Alanlar" Muhtarım şuan kendi kategorisinde tek bir kişi olmasına rağmen mücadeleci kimliği nedeniyle yakında hepimizi peşinden sürükleyeceğine dair inancım tamdır.Gün gelecek hiçbirimiz hacetimize kıyamayacağız ve aynı başlık altında kim hacetine daha çok kıyamamış listesi şeklinde sıralanacağız
Bu vesileyle Ficansıma ve Leylakıma ve de başkaca da varsa tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.Ayrıca da Ficansım ; O nasıl bi kilo vermektir , sırrın nedir?
ellrine sağlık hayatım kilo verenleri kutlarım 1 hafta daha bitti
iyi aksamlar kizceler ..
ben 3 gundur gece nobetindeyim .. oldum bittiim... neyseki bu gece son gorevim .. cok cok cok cok yorulduuuuummm..
o neden ile bildirim yapamadim..
bu arada idarar yollari iltehaplanmasi yasiyorum .. agri sanci mide bulantisi fenaaaa .. antibiyotik kurune basladim.. surekli ates basiyor .. cok fenaa allah kimseye yasatmasin ..
kilo verebilen veremeyen herkezi kutlarim .. kendinize dikkat edin bebisler .. ctesi aksami ,, pazar gunu gorusuruz ..
iyi aksamlar ..
bol leptinlerr
ellerıne saglık canım bende ılkkez bırıncı olmanın mutlulugunu yasıyorum
teşekkürler cevabın için.o halde bende almaya başlayabilirim.bir kutu vardı evde kilo aldırır diye hiç kullanmamıştım.
günün hangi dilimde kullandığımızın bi önemi yoktur sanırım.herkese kilo verme sürecinde başarılar bu arada.
Muhtarımın durumunuysa hiçbir kategoriye sokamadığımdan ayrı bir başlık altında irdelemek istiyorum ; "Zayıfladığı Halde Hacetine Kıyamayıp Kilo Almış Gibi Gözükmeyi Göze Alanlar"Muhtarım şuan kendi kategorisinde tek bir kişi olmasına rağmen mücadeleci kimliği nedeniyle yakında hepimizi peşinden sürükleyeceğine dair inancım tamdır.Gün gelecek hiçbirimiz hacetimize kıyamayacağız ve aynı başlık altında kim hacetine daha çok kıyamamış listesi şeklinde sıralanacağız
?
selam kızlar bır tartı gunu daha gerıde kaldı herkesı tbrk ederım.bundan sonra bende daha sık gelıcem ınsallah
canım tekrar geçmiş olsuniyi aksamlar kizceler ..
ben 3 gundur gece nobetindeyim .. oldum bittiim... neyseki bu gece son gorevim .. cok cok cok cok yorulduuuuummm..
o neden ile bildirim yapamadim..
bu arada idarar yollari iltehaplanmasi yasiyorum .. agri sanci mide bulantisi fenaaaa .. antibiyotik kurune basladim.. surekli ates basiyor .. cok fenaa allah kimseye yasatmasin ..
kilo verebilen veremeyen herkezi kutlarim .. kendinize dikkat edin bebisler .. ctesi aksami ,, pazar gunu gorusuruz ..
iyi aksamlar ..
bol leptinlerr
ne kusuru canımcım..saol canım düzelttiğin için dün kafam gerçekten çok karışıktı,yanlış yazdığım arkadaşlar kusura bakmasınlar,
hoşgeldin aramıza.[
hımmm.kafam karıştı bu omega3 hapı konusunda.kilo vericem derken almiyim bide
afiyet olsun bebişşgunaydın kızlar
kahvaltım
zeytın
peynır
salatalık
melemen
fındık
omega3
bol ıradelı ve saglıklı gunlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?