17 kasım ;
1.öğün : 11:00
2 yumurtadan peynirli omlet
6 zeytin
10 fındık
2.öğün : 16 :00
2 kase mercimek çorbası
1 büyük alabalık
salata
bol soğan
pestil+ceviz
su: 3 lt
oh maşallah eniştem de sen de haftasonunun şampiyonusunuz..kutlarım...kıss sor bakem enişteme köprü sallanınca korkmuşmu hayatı gözünün önünden film şeridi gibi geçmiş mi yok saaa ooh anekaa güzel sallana sallana geçmiş mi. .hehehe
aşuren hala gelmedii...kesin kargocu yedii
bir regl merasimi de ancak ve ancak böyle yapılabilirdi yanee bravoss..
ayyyy ben renklileri makinaya koydum ama çalıştırmayı unuttum...amanınn sen çamaşır deyince hatırladım
öpüldün canikom
Muhtarım , enişten bu yılki organizasyondan memnun kalmamış , kendisi eve hafiften gergince geldi , köprüyü yürüdünüz mü dedim ama koşmuşlar lakin enişten maden mühendisi olduğu ve maden ocağının içindeyken birkaç kez depreme maruz kaldığı için sallanan köprüleri falan pek sallamaz , dolayısıyle kendisini köprü sallanmasına karşı çok nötr gördüm valla
Pis kargocuBen gelip sizin evde yapıcam aşureyi , yoksa bu kargocu gene taş koyacak benim işime
Bastın mı makinanın düğmesine? Benim de renklileri ve iç çamaşırlarını yıkamam gerek ama kurutucular dolu , o yüzden yarına kaldı.Galiba Salı günü yola çıkıcaz , donsuz gitmezsek iyi olur , "İstanbullular donsuz geziyor" dedirtmek istemem şahsen
ivitt eniştem büyük beyin zatee sallamaz tabee köprü sarsıntısını falan..ama bak kızdım şimdi üzmüşler eniştemi..
ne çektik be bu kargocudan beleşçi herif..yap gülüm gel de burda yap ..azbuçuk biraz masraflı olur ama neyse..
he bastım düğmeye
aman diyyimmm kıss donsuz çıkmayın sakın sakın ..yeni bir akım başlatırsınız mazallah..
Etliekmekçi güzeller ; Ben de Kastamonuluyum , oranın da etliekmeği çok meşhurdurYalnız bizimki daha çok gözleme gibidir , lakin çok şahanedir , yanında mantar turşusuyla tam bir efsanedir.Rahmetli babaannem ne çok yapardı beaaaa , nur içinde yatsın , ben çok severdim kendisini (Ne kadar duygusalım bugün )
Ayrıca bebeği uyumayan , uyumadığı yetmezmiş gibi diş çıkartan , türlü huysuzluk yapan tüm güzellere Allahım kolaylıklar versin , hepinizi sabrınızdan dolayı tebrik ediyorum , kendimi o şekilde hayal dahi edemiyorum....
canım benim cildim yağlı bunlar güzellik sabunlarıymış bi deneyeyim dedim sivilce içinde var sanki ergenus gibi zaman zaman büyük sivilceler çıkıyo onlarla uğraşıyom cıslara bi başladınmı gerisi geliyo dur demek lazımSelam yine diycem ama kimseler yok
Ramaska ve Cakmel o bebeler nedeniyle uykusuzluğu 40 gün yaşamıştım sonrasında ara ara devam etmişti o yüzden size sabır diliyorum ve sizde biliyorsunuzki uykusuzluk ve düzensiz uyku kilo vermeyi engelliyor hatta iştah arttırıp kilo aldırabiliyor o yüzden bence kilo veremeyişinize üzülüp boş yere stres yapmayın bebelerin uyku düzeni ve diş,aşı vs sancıları bitsin rahatlarsınız,Ramaska'nın ikinci bebeği olduğu için tecrübeli ama tabi her çocuğun huyu aynı olmayabiliyor .34: Allah yardımcınız olsun
Filiztoprak yüzün için ne sabunu kullanıcan çok mu yağlı cildin var :44: bu arada yemeğiniz güzel geçmiş saçın istediğin gibi olmuş sevindimama hala cıss lara niye devam ediyosun onu anlamadım
Kaha ve Cakmel buldunuz hemşerinizi etli ekmek diye sayıklayıp milletin iştahını da kabartmayın bakembide düğünlerde napcez diyosunuz daha düğüne gitmeden yiyosunuz zati alla alla cık cık
Montesorri hoş geldin canım hayırlı olsun inşallah zorlanmadan hedefine ulaşırsınsoğuk et dediğin kavurmayı ısıtmadan mı yiyosunuz :44: incecik bir avuç içi kadar ekmekten bişey olmaz bence ama cozutursan 5 km yürmeden yatmamalısın yoksa yağ olarak depolanıyormuş
Gamze sen önümüzdeki hafta çoook tehlikeli bi hafta yaşıyacaksın bence yap şu aşureyi hem tatlı olarak ikram olur gününde hem de aradan çıkar sende rahatlarsınsonrada artık yeme şu recelleri ekmekleri yaa...
Sersum mıhtar nerdeydinki telefondan yazıyosun :44: her neredeysen iyi gezmeler olsun canımben kız dershanedeyken anca ev işi ve yemek yapabiliyorum yani kafa dinlemek anca bu saatlerde mümkün anacım
Bu akşam yemeği erken yiyince dayanamadım 1 adet acıbadem kurabiye ve 2 kase çekirdek yedimregl oldum diye çok şımardım çoook ben ettim siz etmeyin deermişim
Şimdilik akımda kalanlar bu kadar hepinize iyi geceler bol leptinler
yumurta 2 tane
iki çatal peynir
10 tane zeytin
ve 3 gündür bitiremeğim pırasayı sabah kahvaltıda bitirdim yarım tabak kalmış ve bitti.
akşama abimler gelecek pasta, börek çörek yapmam lazım bence herkes bizim gibi karatay yapsa iyi olacak..
belim sanki kopacak gibi hem iş hem pasta işi bugün beni çok iş bekliyor..
dün azda olsa cıslı yedim malum pazar günü fazla dikkat edemiyorum
kızlar bugün orucum muharrem ayında eksik oruçlarımı tutayım dedim
bakalım ne kadar tutabilirsem hemen yazayım
gece saat 1 buçukta yediklerim
2 yumurta,peynir,zeytin,domates biber
süt kaymağı 2tane karatay lokumu
fındık ceviz
1 fincan yeşilçay
1 mandalin
iftarı düşünmedim daha sonra yazarım
şimdi biraz evi temizlemem lazım makinadan çamaşırları çıkarıp astım koşturmaca
öpüyorum hepinizi
bugün aynı zamanda 9. evlilik yıl dönümümüz..ama benim misafirim var.. :26::26:
Güzeller günaydın ,
Herkese çok güzel bir hafta diliyorum.Muhtarım biz kısmetse yarın Burhaniye'ye zeytin toplamaya gidiyoruz.Muhtemelen Cuma yokum.Telefonum buharlı olduğu için ordan da girme şansım yokŞimdiden arz ederim.Bu vesileyle de şimdiden hepinize bol eksili bir Cuma diliyorum...
Öptüm cümleten...
[sıze=2]kilo verenler
ficans 1.9 kg % 2.564
Alya88 1.5 kg % 1.689
Papadiya 1.2 kg % 1.503
Leylak84 1 kg % 1.369
Birdy 0.5 kg % 1.091
Tangram 0.8 kg % 1.047
Kaha 0.5 kg % 0.662
Güleryüz 0.3 kg % 0.493
Aynı kalanlar
özlemkartal
kardelen
gamzz_z
ramaska
alanlar
çakmel 0.1 kg % 0.114
filiztoprak 1.5 kg % 2.161 [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?