Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

17 kasım ;

1.öğün : 11:00

2 yumurtadan peynirli omlet
6 zeytin
10 fındık

2.öğün : 16 :00

2 kase mercimek çorbası
1 büyük alabalık
salata
bol soğan
pestil+ceviz

su: 3 lt

Ekmekcim sen de eskiden buradaydın di mi , hoşgeldin , eeee nasılsın bakalım görüşmeyeli ...

oh maşallah eniştem de sen de haftasonunun şampiyonusunuz..kutlarım...kıss sor bakem enişteme köprü sallanınca korkmuşmu hayatı gözünün önünden film şeridi gibi geçmiş mi yok saaa ooh anekaa güzel sallana sallana geçmiş mi..hehehe

aşuren hala gelmedii...kesin kargocu yedii

bir regl merasimi de ancak ve ancak böyle yapılabilirdi yanee bravoss..

ayyyy ben renklileri makinaya koydum ama çalıştırmayı unuttum...amanınn sen çamaşır deyince hatırladım

öpüldün canikom

Muhtarım , enişten bu yılki organizasyondan memnun kalmamış , kendisi eve hafiften gergince geldi , köprüyü yürüdünüz mü dedim ama koşmuşlar lakin enişten maden mühendisi olduğu ve maden ocağının içindeyken birkaç kez depreme maruz kaldığı için sallanan köprüleri falan pek sallamaz , dolayısıyle kendisini köprü sallanmasına karşı çok nötr gördüm valla
Pis kargocu Ben gelip sizin evde yapıcam aşureyi , yoksa bu kargocu gene taş koyacak benim işime
Bastın mı makinanın düğmesine? Benim de renklileri ve iç çamaşırlarını yıkamam gerek ama kurutucular dolu , o yüzden yarına kaldı.Galiba Salı günü yola çıkıcaz , donsuz gitmezsek iyi olur , "İstanbullular donsuz geziyor" dedirtmek istemem şahsen

ivitt eniştem büyük beyin zatee sallamaz tabee köprü sarsıntısını falan..ama bak kızdım şimdi üzmüşler eniştemi..

ne çektik be bu kargocudan beleşçi herif.. yap gülüm gel de burda yap ..azbuçuk biraz masraflı olur ama neyse..

he bastım düğmeye

aman diyyimmm kıss donsuz çıkmayın sakın sakın..yeni bir akım başlatırsınız mazallah..

İşte o bakımdan donları yıkamam lazım muhtarım.Don bu yane , şakaya gelmez

iyi aksamlar kizlar

dün evde olmadigim icinbildirim yapamadim, o sebepten iki günü birlikte yazayim:

dün
kahvalti: kalsik kahvlati
öglen: 2 tane krep, süt, cokokrem
aksam: yarim kase asure, yogurt

bugün
kahvalti: 2 dilim browni, 6-7 tane ceviz
ögle: sosili tost
aksam: yumurta salatasi

bugün karatayin cok disina ciktigimi9n farkindaiym, biraz isim oldugundan yemek hazirlamaya vaktim olmadi

Herkes iyi gordugum kadariyla. Ekmek cok guzel bir menu olmus ama ikinci ogun icin saat dort erkrn degilmi ben o saatte yersem gece acikirim. Ben biraz oburum.
Bridycim ben hep ayni yerdeydim ama benim icime bir canavar girmis. Butun yaz bana hep cislar yedirdi. Sonra ben bir pantolonu giymeye calisirken (pantolonun dugmesi kapanmadi) kapanmasi icin zorlarkene dugme ile birlikte canavarda firladi. Bende normale dondum. Sizleri hatirladim ve burdayim. Insallaj tekrar gelmez.

Aksam yemegim
Taze fasulye
1biber dolmasi
Ayran
1muz (alaksiz oldu ama cnm cekti)
Telefondan girmek hic zevkli degil laptop bozuk. Normal pcye gitmeyede usendim. Hepinize iyi geceler.

merhaba kızlar..
yoğun bir haftasonu geçirdim şimdi burdayım çok fazla liste dışına çıkmadım..
aşure yaptık arkadaşımla ama tadına bakmadım..
regliyim o yüzden kendimi çok şiş hissediyorum.. 10 gün böyle bende biraz uzun sürüyor.
yarın tekrardan listelerle yazmaya devam..
hepinize iyi geceler..

kastamonunun çekme helvasıda güzeldir, hele o yollarda yazan''dikkat ayı çıkabilir'' uyarı levhalarıda hoştur yaniiii (kardeşim ordan mezun da)
Vaalla ALLAH bi sabır veriyo ki bebek gece her 15 dk de bir uyansada kızmıyosun hatta acıyosun ona, mevlada böyle yaratmış işte biz hatunları.

gelelim menümüzeeee

06:15 kahvaltı tavuklarla yatınca horozlarla uyanıyoruz( malum geceler gündüz bize)
kocaman 1 kupa sarı möcüğün sütü
avuç içi yer fıstığı
köy peynirli 1 yumurtadan omlet
9 zeytin

12:20-13:00 arası
kıymalı pırasa
yoğurt

akşama acıkınca yersem yazarım yada ayranla geçiştiririm inşallah

selam kızlar nasılsınız? 2 gündür giremedim buraya çünkü ankaraya gittim hiç planda yoktu..şimid ne yedim tek tek yazamıcam ama açıkçası biraz kaçamaklarım oldu napayım bu haftaiçi sıkıcam ve tartı günü + görmücem inşallah...

bu sabah kahvaltım:

1 yumurta
5 zeytin
3 gün kurusu
domates salatalık
şekersiz çay
ceviz

herbalife ile karatay beslenme tarzı çok benzer bence.ikisi beraber muhteşem sonuç.ben öyle uyguluyorum.sonucum sağlık saçıyo:))

yumurta 2 tane
iki çatal peynir
10 tane zeytin
ve 3 gündür bitiremeğim pırasayı sabah kahvaltıda bitirdim yarım tabak kalmış ve bitti.
akşama abimler gelecek pasta, börek çörek yapmam lazım bence herkes bizim gibi karatay yapsa iyi olacak..

belim sanki kopacak gibi hem iş hem pasta işi bugün beni çok iş bekliyor..

canım benim cildim yağlı bunlar güzellik sabunlarıymış bi deneyeyim dedim sivilce içinde var sanki ergenus gibi zaman zaman büyük sivilceler çıkıyo onlarla uğraşıyom cıslara bi başladınmı gerisi geliyo dur demek lazım

dün azda olsa cıslı yedim malum pazar günü fazla dikkat edemiyorum
kızlar bugün orucum muharrem ayında eksik oruçlarımı tutayım dedim
bakalım ne kadar tutabilirsem hemen yazayım
gece saat 1 buçukta yediklerim
2 yumurta,peynir,zeytin,domates biber
süt kaymağı 2tane karatay lokumu
fındık ceviz
1 fincan yeşilçay
1 mandalin
iftarı düşünmedim daha sonra yazarım
şimdi biraz evi temizlemem lazım makinadan çamaşırları çıkarıp astım koşturmaca
öpüyorum hepinizi

Güzeller günaydın ,
Herkese çok güzel bir hafta diliyorum.Muhtarım biz kısmetse yarın Burhaniye'ye zeytin toplamaya gidiyoruz.Muhtemelen Cuma yokum.Telefonum buharlı olduğu için ordan da girme şansım yok Şimdiden arz ederim.Bu vesileyle de şimdiden hepinize bol eksili bir Cuma diliyorum...
Öptüm cümleten...

KOLAY gelsin canım aman hee yaptıklarından yeme sakınnn

afiyet olsun canım allah kabul etsin....ayrıcaaa kolay gelsin...

bugün aynı zamanda 9. evlilik yıl dönümümüz.. ama benim misafirim var..:26::26:

maşallah canımm allahım daha nice yıllar yaşatsın sizee

kolay gelsin canım cım...bizimde Balıkesir örende yazlığımız var suyu soğuk ama seviyorum ben oralarııı ah ahh şmdiden özledim..fırsat bulunca bende bi gideyim bakayım bahçeme bakayım ne alemdee

herkese harika bir hafta diliyorum
umarım cıssız bir hafta geçiririz
sabah kahvaltım
evden acele çıktığım için bir muz
öğlende bir şeyler yemeyi düşünüyorum bugün
şimdilik bu kadar

Merhaba kizlar ..
Nasilsiniz ???

Ben bugun de aksamciyim .. kizceler ..

Kahvaltimi yaptim .. metabolizmam hizlansin diye kirazli cayimi iciyorum ..

Yediklerim :
Kahvaltim :

- 2 yumurta (haslanmis) ustune corek otu ve keten otu tohumu dokuverdim. , yanin da da bir minik elma , ve yaninda bir avuc fistik , kahve , omega3 , multivitamin

Aksam icin yemegimi de yaptim : Bruksel lahanasi sufle . ( lahanaciklari hasladim, ortadan ikiye boldum, sogan sarimsak ve paprika ile bir guzel tereyag ile iki cevirdim .. sonra genis bir borcama doktum ustune iki yumurtayi sut ile cirpip doktum , ustune beyaz turk peyniri ufaladim en ustune de taze kasar peyniri serdim. firina attim. Harika oldu gibi duruyor ) ise giderken de yanima alacagim ve onun yaninda da bir kase yogurt olacak .

Kizceler simdi sizleri okuyacagim. Opuldunuz

ficansım ellerine sağlık canım,listeyi daha yeni görebildimkendi listende 1. olmuşsun tebriklerayrıca listedeki diğer karataycıları da tebrik ederim

günaydın ve iyi haftalar herkese
ben cuma akşamı misafirlere yaptığım cıslardan bi güzel yedim,regl olmasam belki tutardım kendimi ama maalesef tutamadım..haftasonu da toparlayamadım tabiibugün silbaştan başlıyorum:26::26:
aslında çok güzel gidiyordu da bu sosyalleşmeler yok mubazı arkadaşlar şimdi de ev gezmesi çıkardılar,katılmasan bi türlü,katılsan bi türlü:18::18:neyse en az hasarla atlatmaya çcalışıp ertesi gün telafi etmeliyim başka çarem yok

bugünkü menümü yazayım gelemem işlerim yoğun
kahvaltı;2 yumurta,1 kk peynir,8 zeytin,2 ceviz,1 avuç çiğ fıstık
saat 3 gibi 1 kutu organik süt ve 2 ceviz yiyip akşama da hamsi ve salata var...bi süre de 2.5 öğün yapayım bakalım ne olacak
görüşürüz canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…