Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugün aynı zamanda 9. evlilik yıl dönümümüz.. ama benim misafirim var..:26::26:
evlilik yıldönümünüzü kutlarım canım nice yıllara birlikte mutlu mesut devam edin inşallah
amin canım sağol

h.sonu malesefff biraz fazla kaçırabiliyoruzzzzz napalım artık hep fazla yemektense arada böyle şeyler olurr..
afiyet olsun ayrıcada çok öptüm

hımmmm değişik tarifmiş canım bende deneyim bakalım (eşim için) ben sevmiyorum daaaa...

öğlen menüm :

azcık türlü yemeği (2 çatal)
azcık çorba (3 kaşık)
yoğurt

yemekleri bugun hiiç beğenmedim kızlar o yüzden 3 dilim ayva yedim ayrıcaa..

canım harika bie yemeğe benziyor en kısa zamanda bende deneyeceğim.

ah canım bir kere cıslara basladınmı arkası geliyor
neyse kararlı olman önemli bugünkü menün harika inşallah hep böyle gider.

inşallah yemicem, geçen hafta ıspanak demiştim ama onun yerine pırasa yaptım, bugün ıspanak pişirdin önce onu yicemki diğerlerinde gözüm kalmasın..

tebrik ederim canım. Nice 9 yıllara inşallah.
bizde seni optuk. Madem zeytin toplayacaksın topikçe zeytin bekliyoruz. o kargocuya söyle bu sefer o zeytinleri yemesin.

herkese harika bir hafta diliyorum
umarım cıssız bir hafta geçiririz
sabah kahvaltım
evden acele çıktığım için bir muz
öğlende bir şeyler yemeyi düşünüyorum bugün
şimdilik bu kadar

sanada iyi haftalar canım

Oncelikle herkese iyi haftalar. Cuma günü inşallah herkes eksilerde olur.
Bende bugün işteyim.

bugün kahvaltım hem geç hemde abuk sabuk oldu

saat: 12:45
bir kase yogurt
10 zeytin
5 badem

akşamda büyük ihtimalle taze fasulye olacak.

hepinizi opuyorum.

bu akşam ki menümüde yazayım ve çıkayımm :)

taze fasulye
turşu
ayran
mercimek çorbası

nice yıllara canım
Allah kabul etsin filizim

insan tutamıyor regl olunca canım..telafi edersin nasılsa..
ben girmedim bu yıl güne yırttım yanee

tamam kayınçom..ayıpsın sen izinli yazarım ...gidin toplayın bakalım..şimdiden kolay gelsin..
aa o ıpone nun yeni modelimiii ıpone 6 hehehe..benim de ondan dı yeni değiştirdim..

merhaba kizlar sersum canim nasilsin?gunun nasil gecti.
her an cikabilirim o yuzden hemen menu paylasip gecmisi okumak istiyorum....
karatay kahvaltisi
2.ogun:kuru fasulye salata yogurt.

herkese iyi akşamlar kızzlarcumadan beri yazamadım çünkü çok fena grip olmuşum sürekli yatma ve uyuma halindeyim:2::2:bu arada diyetimi de bozmadım.sadece halsizlikten yürüyüş yapamıyorum o kaaa.biraz iyi olunca ona da başlıycamumarım bu hafta herkes için kaçamaksız ve bol kilo vermeli bir hafta olur

merhaba kizlar sersum canim nasilsin?gunun nasil gecti.
her an cikabilirim o yuzden hemen menu paylasip gecmisi okumak istiyorum....
karatay kahvaltisi
2.ogun:kuru fasulye salata yogurt.
canım sen gelmişin ben çıkmışım görmedim:26:

geçmiş olsun balım..

Selaaaam Sersum bi sen varsın yine nasıl geçti günün tam gün mü çalıştın bugün ?

Bu arada dün gece geç saatte anneme geldim geçmişi okumaya çalıştım ama tam okuyamadan uyku bastırdı dolayısıyla yazamadım şimdi tekrar geçmişe hızla bakiim bari

Çok geçmiş olsun tatlım ve bravo takdirs tebriks helal olsun sana gripken bile diyeti bozmamışsın ben olsam meyvaları kilo kilo yerdim iyice dinlen, bol sarmısak soğanlı acı biberli tavuk çorbası yada işkembe,paça çorbası içebilirsen ne iyi olur, yapabilecek biri varmı yakınında annen yakınındaydı yanılmıyorsam :44:

Nice senelere canım

Bencede herkes Karatay yapsa çok iyi olurdu ,ama biz kitaplarını okuyup neyin neden nasıl niçin olduğunu anladıktan sonra anca yapabiliyoruz valla ben kilo verdiğimi gören bilen insanları bile ikna edemedim annem babam bazı arkadaşlarımda dahil kolesterol korkusundan yapmıyorlar halbuki benim tahillerim gayet iyi çıkmıştı dediğimde de tesadüfdür diyolar

Ooooovvv hem iştesin hemde kahvaltıyı öğlen yapabiliyosun :26: sırrın nedir? nasıl dayanıyosun yoksa öğretmen olup öğlencimiydin :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…