- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
evlilik yıldönümünüzü kutlarım canım nice yıllara birlikte mutlu mesut devam edin inşallahbugün aynı zamanda 9. evlilik yıl dönümümüz..ama benim misafirim var.. :26::26:
amin canım sağolKOLAY gelsin canım aman hee yaptıklarından yeme sakınnn
afiyet olsun canım allah kabul etsin....ayrıcaaa kolay gelsin...
maşallah canımm allahım daha nice yıllar yaşatsın sizee
kolay gelsin canım cım...bizimde Balıkesir örende yazlığımız varsuyu soğuk ama seviyorum ben oralarııı ah ahh şmdiden özledim..fırsat bulunca bende bi gideyim bakayım bahçeme bakayım ne alemdee
ficansım ellerine sağlık canım,listeyi daha yeni görebildimkendi listende 1. olmuşsun tebrikler ayrıca listedeki diğer karataycıları da tebrik ederim
günaydın ve iyi haftalar herkese
ben cuma akşamı misafirlere yaptığım cıslardan bi güzel yedim,regl olmasam belki tutardım kendimi ama maalesef tutamadım..haftasonu da toparlayamadım tabiibugün silbaştan başlıyorum:26::26:
aslında çok güzel gidiyordu da bu sosyalleşmeler yok mubazı arkadaşlar şimdi de ev gezmesi çıkardılar,katılmasan bi türlü,katılsan bi türlü:18::18:neyse en az hasarla atlatmaya çcalışıp ertesi gün telafi etmeliyim başka çarem yok
bugünkü menümü yazayım gelemem işlerim yoğun
kahvaltı;2 yumurta,1 kk peynir,8 zeytin,2 ceviz,1 avuç çiğ fıstık
saat 3 gibi 1 kutu organik süt ve 2 ceviz yiyip akşama da hamsi ve salata var...bi süre de 2.5 öğün yapayım bakalım ne olacak
görüşürüz canlarım
Merhaba kizlar ..
Nasilsiniz ???
Ben bugun de aksamciyim .. kizceler ..
Kahvaltimi yaptim .. metabolizmam hizlansin diye kirazli cayimi iciyorum ..
Yediklerim :
Kahvaltim :
- 2 yumurta (haslanmis) ustune corek otu ve keten otu tohumu dokuverdim. , yanin da da bir minik elma , ve yaninda bir avuc fistik , kahve , omega3 , multivitamin
Aksam icin yemegimi de yaptim : Bruksel lahanasi sufle . ( lahanaciklari hasladim, ortadan ikiye boldum, sogan sarimsak ve paprika ile bir guzel tereyag ile iki cevirdim .. sonra genis bir borcama doktum ustune iki yumurtayi sut ile cirpip doktum , ustune beyaz turk peyniri ufaladim en ustune de taze kasar peyniri serdim. firina attim. Harika oldu gibi duruyor ) ise giderken de yanima alacagim ve onun yaninda da bir kase yogurt olacak .
Kizceler simdi sizleri okuyacagim. Opuldunuz
canım harika bie yemeğe benziyor en kısa zamanda bende deneyeceğim.Merhaba kizlar ..
Nasilsiniz ???
Ben bugun de aksamciyim .. kizceler ..
Kahvaltimi yaptim .. metabolizmam hizlansin diye kirazli cayimi iciyorum ..
Yediklerim :
Kahvaltim :
- 2 yumurta (haslanmis) ustune corek otu ve keten otu tohumu dokuverdim. , yanin da da bir minik elma , ve yaninda bir avuc fistik , kahve , omega3 , multivitamin
Aksam icin yemegimi de yaptim : Bruksel lahanasi sufle . ( lahanaciklari hasladim, ortadan ikiye boldum, sogan sarimsak ve paprika ile bir guzel tereyag ile iki cevirdim .. sonra genis bir borcama doktum ustune iki yumurtayi sut ile cirpip doktum , ustune beyaz turk peyniri ufaladim en ustune de taze kasar peyniri serdim. firina attim. Harika oldu gibi duruyor ) ise giderken de yanima alacagim ve onun yaninda da bir kase yogurt olacak .
Kizceler simdi sizleri okuyacagim. Opuldunuz
ficansım ellerine sağlık canım,listeyi daha yeni görebildimkendi listende 1. olmuşsun tebrikler ayrıca listedeki diğer karataycıları da tebrik ederim
ben cuma akşamı misafirlere yaptığım cıslardan bi güzel yedim,regl olmasam belki tutardım kendimi ama maalesef tutamadım..haftasonu da toparlayamadım tabiibugün silbaştan başlıyorum:26::26:
aslında çok güzel gidiyordu da bu sosyalleşmeler yok mubazı arkadaşlar şimdi de ev gezmesi çıkardılar,katılmasan bi türlü,katılsan bi türlü:18::18:neyse en az hasarla atlatmaya çcalışıp ertesi gün telafi etmeliyim başka çarem yok
saat 3 gibi 1 kutu organik süt ve 2 ceviz yiyip akşama da hamsi ve salata var...bi süre de 2.5 öğün yapayım bakalım ne olacak
görüşürüz canlarım
KOLAY gelsin canım aman hee yaptıklarından yeme sakınnn
afiyet olsun canım allah kabul etsin....ayrıcaaa kolay gelsin...
maşallah canımm allahım daha nice yıllar yaşatsın sizee
kolay gelsin canım cım...bizimde Balıkesir örende yazlığımız varsuyu soğuk ama seviyorum ben oralarııı ah ahh şmdiden özledim..fırsat bulunca bende bi gideyim bakayım bahçeme bakayım ne alemdee
tebrik ederim canım. Nice 9 yıllara inşallah.bugün aynı zamanda 9. evlilik yıl dönümümüz..ama benim misafirim var.. :26::26:
bizde seni optuk. Madem zeytin toplayacaksın topikçe zeytin bekliyoruz. o kargocuya söyle bu sefer o zeytinleri yemesin.Güzeller günaydın ,
Herkese çok güzel bir hafta diliyorum.Muhtarım biz kısmetse yarın Burhaniye'ye zeytin toplamaya gidiyoruz.Muhtemelen Cuma yokum.Telefonum buharlı olduğu için ordan da girme şansım yokŞimdiden arz ederim.Bu vesileyle de şimdiden hepinize bol eksili bir Cuma diliyorum...
Öptüm cümleten...
herkese harika bir hafta diliyorum
umarımcıssız bir hafta geçiririz
sabah kahvaltım
evden acele çıktığım için bir muz
öğlende bir şeyler yemeyi düşünüyorum bugün
şimdilik bu kadar
cumalarımı kg bildirimi yapıyoruz kızlar _?
bugün aynı zamanda 9. evlilik yıl dönümümüz..ama benim misafirim var.. :26::26:
Allah kabul etsin filizimdün azda olsa cıslı yedim malum pazar günü fazla dikkat edemiyorum
kızlar bugün orucum muharrem ayında eksik oruçlarımı tutayım dedim
bakalım ne kadar tutabilirsem hemen yazayım
gece saat 1 buçukta yediklerim
2 yumurta,peynir,zeytin,domates biber
süt kaymağı 2tane karatay lokumu
fındık ceviz
1 fincan yeşilçay
1 mandalin
iftarı düşünmedim daha sonra yazarım
şimdi biraz evi temizlemem lazım makinadan çamaşırları çıkarıp astım koşturmaca
öpüyorum hepinizi
görüşürüz canlarım
Güzeller günaydın ,
Herkese çok güzel bir hafta diliyorum.Muhtarım biz kısmetse yarın Burhaniye'ye zeytin toplamaya gidiyoruz.Muhtemelen Cuma yokum.Telefonum buharlı olduğu için ordan da girme şansım yokŞimdiden arz ederim.Bu vesileyle de şimdiden hepinize bol eksili bir Cuma diliyorum...
Öptüm cümleten...
canım sen gelmişin ben çıkmışım görmedim:26:merhaba kizlar sersum canim nasilsin?gunun nasil gecti.
her an cikabilirim o yuzden hemen menu paylasip gecmisi okumak istiyorum....
karatay kahvaltisi
2.ogun:kuru fasulye salata yogurt.
herkese iyi akşamlar kızzlarcumadan beri yazamadım çünkü çok fena grip olmuşum sürekli yatma ve uyuma halindeyim:2::2:bu arada diyetimi de bozmadım.sadece halsizlikten yürüyüş yapamıyorum o kaaa.biraz iyi olunca ona da başlıycam umarım bu hafta herkes için kaçamaksız ve bol kilo vermeli bir hafta olur
herkese iyi akşamlar kızzlarcumadan beri yazamadım çünkü çok fena grip olmuşum sürekli yatma ve uyuma halindeyim:2::2:bu arada diyetimi de bozmadım.sadece halsizlikten yürüyüş yapamıyorum o kaaa.biraz iyi olunca ona da başlıycam umarım bu hafta herkes için kaçamaksız ve bol kilo vermeli bir hafta olur
yumurta 2 tane
iki çatal peynir
10 tane zeytin
ve 3 gündür bitiremeğim pırasayı sabah kahvaltıda bitirdim yarım tabak kalmış ve bitti.
akşama abimler gelecek pasta, börek çörek yapmam lazım bence herkes bizim gibi karatay yapsa iyi olacak..
belim sanki kopacak gibi hem iş hem pasta işi bugün beni çok iş bekliyor..
Oncelikle herkese iyi haftalar. Cuma günü inşallah herkes eksilerde olur.
Bende bugün işteyim.
bugün kahvaltım hem geç hemde abuk sabuk oldu
saat: 12:45
bir kase yogurt
10 zeytin
5 badem
akşamda büyük ihtimalle taze fasulye olacak.
hepinizi opuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?