Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tahmin etmiştim zaten umarım faydasını görürsün sabunların ayyy eveeeet cısslara başladınmı gerisi geliyo güya ben bugün artık 0 kaçamaksız yemek yiyicektim sabah el kadar lavaş ekmeği,öğlen 1 adet baklava (iş yerinde değiştirecek bişey yoktu bahnesiyle ) akşam 2 kayısı klımda kalanlar bunlar

Selam sanada çok güzel binlerce hafta diliyoruz kujuuuum sağ salim güzel bir yolculukla gider , zeytinlerinizi toplar, gönlünüzce gezer,yer,içer ve aynı şekilde sağ salim keyifli dönersiniz inşallah

geçmiş olsun balım..

sağol canım benimm

sağol sarhoşummmbenim zaten hastayken iştahım kapanır çok,o yüzden bişey canım çekmiyobu konuda şanslıyım
evet annem yakınımda,sağolsun et suyuna çorba yapmış içtim sıcak sıcak iyi geldi

Ömürsün valla yine döktürmüşsün ve de güldürmüşsün milleti Allah sana sağlıklı ve mutlu upuzun ömür versin inşallah sorularına gelince gayet normal menopoz eşiğine yaklaşan her bağyanın merak ettiği ama bir çoklarınında daha vakit var dediği bi konu teşekkür ederim mutluluğuma ortaklığın için evet adetden yakalşık bir hafta kadar önce yine sol göğsüm ağrımaya başlamıştı ,hatta yine dr a gitmeye karar vermiştim en son gideli 2 yıl falan oldu, ama hazırlık yapmam lazım diye erteledim derken çok şiddetli bel ağrısı, en çok ayaklarım olmak üzere genel şişlik falan oldu ben grip olucam herhalde diye yattım belimin ağrısından sabaha karşı sızdığım salı sabahı wc ye gittimki oleey allahtan evdeydim ve kenarda 1-2 adet orkid saklamışım (kızım yada yeğenim içindi onlar) yani tedbil-i kıyafet yoktu sonrası şımarıklık ve bol tatlılı börekli kaçamak ama yinede devam etsin isterim,dediğin gibi inşallah nice regller olurum daha kolay kilo veriliyor valla kıymetini bilin vede vaktiniz varken iş işten geçmeden fazla kilolardan kurtulmaya bakın derim stresten uzak durun

Enişteyide senide kutlarım köprü ve ev şampiyonluklarınız için aşurenide Allah kabul etsin canım benim

Selaam evet yaa ne güzel bi özellik öyle iştahın kapanması, ben litrelerce portakal suyu kivi limon falan hüpletiyodum valla

ah annelerin eli dert görmesin dimi iyice dinlenmeden ayaklanma sakın, dikkat et kendine çok öpüyorum seni

geçmiş olsun leylakım

kafayı sıkıntıdan temizliğe takmış durumdayım bugünde mutfagı pakladım balkonlar silindi camları yarına allah kerim
eşimle annem yeter diyolar el işi yemek çay faslından kına geldi resmen çok şükür kaçamak yok

yidiklerimi yazmadım henüzz..
arzedeyim

sabah

ceviz 2 gün kurusu
yarım muz

öğle

yayla çorbası (tanesiz)
fırında etli türlü

akşam

bulgurlu ıspanak
sarımsaklı yoğurt
kızılcık tarhanası
bol salata
1 bardak şalgam suyu

sarfoşum tamgündüm cicim..çook da yoğundu..
alışmayınca tam gün çok zor geldi beyaaa.. bakalım yeni bi arkadaş başlıycak onunla rahatlıycaz umarım

alemsin kardelenim bi ara bana da gel kıss.. aklancak paklancak çok şey var...

Her zamanki gibi süpersin doya doya yemiş, içmiş eğlenmişsiniz ne güzel en kötü günlerimizin böyle olması dileğiyle

alemsin kardelenim bi ara bana da gel kıss.. aklancak paklancak çok şey var...

geleyim canım yengemde telde banada gel dedi bugün güldük baya kafayı dagıtmak için ne yapayım canım ya yarında salonu yapayım diyodum dip bucak teyzeme gidecekmişiz kaldı yarınki iş şaka falan bi yanada sıkıldım iyice arada kalıyorum bi yanda annem bi yandan eşim bi ona bi ona yetişmeye çalışıyorum

işin esprisi tabii canım benim..az gülelim dedim..seni hepimiz takdir ediyoruz..harikalar ötesisin maşallah

Ayy ne temizliği yaa hala bide cam silicem demiyomusuuun utanarak pes diyorum valla el işi çay yemek fasılları sıktıysa dışarıda çıkamıyosanız film falan seyredin yaf maşallah kaçamakta yoook haftanın bombasını Kanel ve sen patlatcan galba

işin esprisi tabii canım benim..az gülelim dedim..seni hepimiz takdir ediyoruz..harikalar ötesisin maşallah

teşekkürler canım arada kızıyorum ama içimden kendi kendime kimseyi kırmak istemiyorum bazen insan kendi ile kalmak isterya bu aralar o haldeyim robot gibi hissediyorum kendimi yılmak yok aynen devam her şeye rağmen çay içermisin hazır cigara ile içecem pc aldım mutfaga 2 odada aynı dizi izleniyor bende o sesi açtım mutfakda dizileriniz bitene kadar bende burdayım dedim

eksik yazmışım camlar silindi sarhoşum film tv deme bana sabahdan yatana kadar 2 odada tv ler açık bögg geldi

naapçan cancağızım bir şekilde deşarj olmalısın haklısın..içerim bebişş..ama cigara almiyyimm..
biz de o sesi izliyoss..

Eveet
Mühür/imza :sarfoş
:13::13::13::13:

Ay pardon ben yanlış anlamışım sıkıntıların sebebini canım kusura bakma :44:

Bizimkiler tavık gibi yatıp horos gibi kalkıyolar tv mv yassağ sesli herşey yassağ ışıklarda kapatıldı sadece pc nin ışığı var şu an üstelik cigara için balkona çıkamıyorum çünki babamın yattığı odadan geçmem lazım bazen 45 yaşımda olduğumu unutuyorum o derece yanii

mecburen ergenyuslar gibi yaşıyorsun yanee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…