canım benim cildim yağlı bunlar güzellik sabunlarıymış bi deneyeyim dedim sivilce içinde var sanki ergenus gibi zaman zaman büyük sivilceler çıkıyo onlarla uğraşıyom cıslara bi başladınmı gerisi geliyo dur demek lazım
Güzeller günaydın ,
Herkese çok güzel bir hafta diliyorum.Muhtarım biz kısmetse yarın Burhaniye'ye zeytin toplamaya gidiyoruz.Muhtemelen Cuma yokum.Telefonum buharlı olduğu için ordan da girme şansım yokŞimdiden arz ederim.Bu vesileyle de şimdiden hepinize bol eksili bir Cuma diliyorum...
Öptüm cümleten...
geçmiş olsun balım..
Çok geçmiş olsun tatlım ve bravotakdirs tebriks helal olsun sana gripken bile diyeti bozmamışsın ben olsam meyvaları kilo kilo yerdim iyice dinlen, bol sarmısak soğanlı acı biberli tavuk çorbası yada işkembe,paça çorbası içebilirsen ne iyi olur, yapabilecek biri varmı yakınında annen yakınındaydı yanılmıyorsam :44:
İsmini aşağıda gördüğüm çok sevgili muhtarım ve de ismini aşağıda görmediğim diğer tüm sevgili Karataycılar , "hepinize selam olsun" (oyy kendimi Karacaoğlan gibi hissettim valla) ...Nasılsınız güzeller , keyifleriniz yerinde mi ? Kaç gündür pek gelemedim , şimdi biraz sizi okudum keyfim yerine geldi.
Öncelikle Sarhoşum , regl olduğunu şuan öğrendim ve höyküre höyküre ağlıyorum sevinçten , gözün aydın olsun , aylar sonra regl olmak nasıl birşey , kendini nasıl hissediyorsun , regl olmadan önce olacağını anlıyor musun , ona göre tebdil-i kıyafet giyebiliyor musun (oyy kendimi çok sorgu hakimi hissettim valla). Bu arada regl oluşunun şerefine :109::109::109::109::111::111::111::111::118::118::118: İnşallah nice nice regller olsun canım benim
Habercice , sen nerelerdeydin , yok oldun sessizce , nasılsın görüşmeyeli canım ?
Ramaska , her temizlik operasyonunda sen varsın aklımda...
Filizim ; Yöresel dedin mi beni hatırla.Öyle çok severim ki zart kasabasının zurt peyniri , y şehrinin x ekmeği , omega köyünün beta salçası şeklindeki yiyecekleri....Hepsini afiyetle ye , sabunu yeme fakat , onunla da misler gibi yıkan , sen yıkan-kilolar aksın gitsin küvetten...
Muhtarım bu hafta temizlikten yırtmışsın , ne mutlu sana ...
Montesorri ; Ben de ne zaman topiğe girsem "bir misafir" yazıyodu aşağıda , demek o sendinHoşgeldin , niye bu kadar geç geldin bakalım ?
Kardelen ; temizlik yapmışsın , çok geçmiş olsun , bugün bana da geçti şekerim...
Etliekmekçi güzeller ; Ben de Kastamonuluyum , oranın da etliekmeği çok meşhurdurYalnız bizimki daha çok gözleme gibidir , lakin çok şahanedir , yanında mantar turşusuyla tam bir efsanedir.Rahmetli babaannem ne çok yapardı beaaaa , nur içinde yatsın , ben çok severdim kendisini (Ne kadar duygusalım bugün )
Ayrıca bebeği uyumayan , uyumadığı yetmezmiş gibi diş çıkartan , türlü huysuzluk yapan tüm güzellere Allahım kolaylıklar versin , hepinizi sabrınızdan dolayı tebrik ediyorum , kendimi o şekilde hayal dahi edemiyorum....
Evet kızlaaaar , malum bugün Avrasya Maratonu vardı.Enişteniz sabahın köründe yollara düştü , o orda koştu , ben de o gelmeden evi temizleyeyim diye burda koştum.Bence ikimiz de şampiyonuzTemizlik sırasında da bikaç makine çamaşır yıkayıp-astım , banyoları çamaşır suyuyla kırkladım , akşam için türlü pişirdim , banyo yaptım ve TV karşısına yayıldım.O kadar yayılmışım ki popom adeta kanapeye yapışmış , neredeyse kendimi kazıyarak kaldırdım yani.Şimdi de kahve keyfi
Durum budur , arzederim ve hepinize çok güzel bir hafta dilerim
Ha bu arada , ne günüydü unuttum , hafta içi aşure yapıp dağıttım , şimdi dağıttıklarım düşünsün
sağol canım benimm
sağol sarhoşummmbenim zaten hastayken iştahım kapanır çok,o yüzden bişey canım çekmiyo bu konuda şanslıyım
evet annem yakınımda,sağolsun et suyuna çorba yapmış içtim sıcak sıcak iyi geldi
herkese iyi akşamlar kızzlarcumadan beri yazamadım çünkü çok fena grip olmuşum sürekli yatma ve uyuma halindeyim:2::2:bu arada diyetimi de bozmadım.sadece halsizlikten yürüyüş yapamıyorum o kaaa.biraz iyi olunca ona da başlıycam umarım bu hafta herkes için kaçamaksız ve bol kilo vermeli bir hafta olur
geçmiş olsun leylakım
kafayı sıkıntıdan temizliğe takmış durumdayımbugünde mutfagı pakladım balkonlar silindi camları yarına allah kerim
eşimle annem yeter diyolar el işi yemek çay faslından kına geldi resmençok şükür kaçamak yok
iyi geceler kizlar ..
Ben yine dun gece calistigim icin saat 7 bucukta evdeydim.. Ustumdekileri cikarir cikarmaz yataga atladim atlayis o atlayis uyudum kaldim bildirim flan yapamadim. Ne yaziktir ki .. ama soyle bir cizelge yaptim kendime
Tatilden once : 73.400
Tatilden sonra bu hafta ici: 72.00
bugun:71.00
fark : -2,400
spor: hemen hemen her gun en az bir saat yuruyus
kilo vermek icin extra yapilanlar: proteine agirlik verildi.
beden:38-40
yas:25
boy:1.72
durum boyle kuzucuklar..
Gelelim bugune .. Bugun baya kacamakliydi .. Ama bol da yurumeceli..
bu son haftalarda cok mesgul yogun ve yorgun oldugum icin esim suprizlerle dolu bir gun gecirtti..
Dun ise gitmeden once bir demet cicek ile eve geldi.. Sonra abah uyandigim da kahvaltiyi ismarlamis ve masayi kurmustu.. birlikte kahve icmeye gittik .. cok sevdigimiz bir butik vardi mali krizden dolayi iflasini istemis hersey indirimdeydi ama indirim denilemez normalde de cok pahali ve cok kaliteli urunler satan bir yer neyse oradan ben baya yuklu bir alisveris yaptim.. Esiminde dogum gunu yaklatigi icin ona da bir kac hediye aldim .. Erkenden hediye isimi halletmis oldum.. Eve giderken kocis keskin bir donus yapti ve yunan restaurantina gittik cok eglenceli bir gece gecirdik az once eve geldik.. yedik ictik .. yarin ozgur oldugum icin .. izinliyim yanii.... bol bol telafi edecegim canlar ..
Simdi soda iciyorum ve birazdan da metabolizma hizlandirici cayimdan icecegim..
Sizleri okuyayim gorusuz babyler
alemsin kardelenim bi ara bana da gel kıss.. aklancak paklancak çok şey var...
geleyim canım yengemde telde banada gel dedi bugün güldük baya kafayı dagıtmak için ne yapayım canım ya yarında salonu yapayım diyodum dip bucak teyzeme gidecekmişiz kaldı yarınki iş şaka falan bi yanada sıkıldım iyice arada kalıyorum bi yanda annem bi yandan eşim bi ona bi ona yetişmeye çalışıyorum
geçmiş olsun leylakım
kafayı sıkıntıdan temizliğe takmış durumdayımbugünde mutfagı pakladım balkonlar silindi camları yarına allah kerim
eşimle annem yeter diyolar el işi yemek çay faslından kına geldi resmençok şükür kaçamak yok
işin esprisi tabii canım benim..az gülelim dedim..seni hepimiz takdir ediyoruz ..harikalar ötesisin maşallah
işin esprisi tabii canım benim..az gülelim dedim..seni hepimiz takdir ediyoruz ..harikalar ötesisin maşallah
Ayy ne temizliği yaa hala bide cam silicem demiyomusuuun utanarak pes diyorum vallael işi çay yemek fasılları sıktıysa dışarıda çıkamıyosanız film falan seyredin yaf maşallah kaçamakta yoook haftanın bombasını Kanel ve sen patlatcan galba
teşekkürler canım arada kızıyorum ama içimden kendi kendime kimseyi kırmak istemiyorum bazen insan kendi ile kalmak isterya bu aralar o haldeyim robot gibi hissediyorum kendimi yılmak yok aynen devam her şeye rağmen çay içermisin hazır cigara ile içecem pc aldım mutfaga 2 odada aynı dizi izleniyor bende o sesi açtım mutfakda dizileriniz bitene kadar bende burdayım dedim
:13::13::13::13:Eveet
Mühür/imza :sarfoş
teşekkürler canım arada kızıyorum ama içimden kendi kendime kimseyi kırmak istemiyorum bazen insan kendi ile kalmak isterya bu aralar o haldeyim robot gibi hissediyorum kendimi yılmak yok aynen devam her şeye rağmen çay içermisin hazır cigara ile içecem pc aldım mutfaga 2 odada aynı dizi izleniyor bende o sesi açtım mutfakda dizileriniz bitene kadar bende burdayım dedim
Bizimkiler tavık gibi yatıp horos gibi kalkıyolar tv mv yassağ sesli herşey yassağ ışıklarda kapatıldı sadece pc nin ışığı var şu an üstelik cigara için balkona çıkamıyorum çünki babamın yattığı odadan geçmem lazım bazen 45 yaşımda olduğumu unutuyorum o derece yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?