eksik yazmışım camlar silindi sarhoşumfilm tv deme bana sabahdan yatana kadar 2 odada tv ler açık bögg geldi
naapçan cancağızım bir şekilde deşarj olmalısın haklısın..içerim bebişş..ama cigara almiyyimm..
biz de o sesi izliyoss..
:13::13::13::13:
buyrun çıtırlar beraber içelim
buda benimkiler
Bizimkiler tavık gibi yatıp horos gibi kalkıyolar tv mv yassağ sesli herşey yassağ ışıklarda kapatıldı sadece pc nin ışığı var şu an üstelik cigara için balkona çıkamıyorum çünki babamın yattığı odadan geçmem lazım bazen 45 yaşımda olduğumu unutuyorum o derece yanii
mecburen ergenyuslar gibi yaşıyorsun yanee..
valla bak utanıyorum
Dediğim gibi yanlış anlamışım ama dizimag da çok güzel ve çok çeşitli diziler var onlarıdamı sevmezsin :44:
Alma sakın mereti sen yeşil çay falan iç
Ben de 5 li çay içiyorum hepimize afiyet cın cın cın
mecburen ergenyuslar gibi yaşıyorsun yanee..
Alma sakın mereti sen yeşil çay falan iç
Ben de 5 li çay içiyorum hepimize afiyet cın cın cın
Eveeet yaffkendime ait odam yok, yatağım yok tv zaten yassağ bende dizimag da bir sürü dizi izliyorum alt yazılı ve sessiz tabisi
en azından o var napıcan mecburrrr
Sersum tam güncümüsün artık ? daha önce sordum ama cevabı göremedim kaçırmış olabilirim :44:
yazdımdı canım..evet birsüre tamgüncüyüm maalesef..
Allah kuvvet versin canım yaa,tez zamanda yeni elemanlar gelir inşallah
Selaam evet yaa ne güzel bi özellik öyle iştahın kapanması, ben litrelerce portakal suyu kivi limon falan hüpletiyodum valla
ah annelerin eli dert görmesin dimiiyice dinlenmeden ayaklanma sakın, dikkat et kendine çok öpüyorum seni
geçmiş olsun leylakım
kafayı sıkıntıdan temizliğe takmış durumdayımbugünde mutfagı pakladım balkonlar silindi camları yarına allah kerim
eşimle annem yeter diyolar el işi yemek çay faslından kına geldi resmençok şükür kaçamak yok
leylak hanımlar ve ablası birdy hanımlar..
evet canım,allah annelerimize sağlık versin başımızdan eksik etmesinyok yok ayaklanmam istesem de yapamam zaten çünkü tuvalete bile zor gidiyorum çok halsizim
sağol kardelenim
ellerine sağlık miss gibi olmuştur her yer...bende iyileşsem de yapabilsem
Güzeller iyi akşamlar cümleten ;
Çok yoruldum , bi mola veriim , o arada da size bakiim dedim.Sonra kalkıp çantaları yapıcaz DERKEN ENİŞTENİZ ÇAĞIRDI , ÇANTA YAPMAYA GİDİYORUM , pardon büyük harf olmuş
Allahım sana geliyoruuuuuuuuumbigün yapmadın diye huzursuzsun yani alla allaaaa...:44:
Kıs Birdy bişey de şunlara yaa... aaa
Güzeller iyi akşamlar cümleten ;
Çok yoruldum , bi mola veriim , o arada da size bakiim dedim.Sonra kalkıp çantaları yapıcaz DERKEN ENİŞTENİZ ÇAĞIRDI , ÇANTA YAPMAYA GİDİYORUM , pardon büyük harf olmuş
Bu arada bugünkü Hürriyet gazetesinde Osman Müftüoğlu'nun yazısını okudunuzmu kolesterol konusunda ne değişti başlıklı yazısında Karatay ve zıt görüşlü bir tıpcının yazısı vardı anladığım kadarıyla osman bey de kolesterol konusunda karataya karşı :44:
kolay gelsin canım iyi yolculuklar
leylakım yaparsın canım iyice kendine gelde aman işdeğilmi yapılır elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?