Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

eksik yazmışım camlar silindi sarhoşum film tv deme bana sabahdan yatana kadar 2 odada tv ler açık bögg geldi

valla bak utanıyorum

Dediğim gibi yanlış anlamışım ama dizimag da çok güzel ve çok çeşitli diziler var onlarıdamı sevmezsin :44:

naapçan cancağızım bir şekilde deşarj olmalısın haklısın..içerim bebişş..ama cigara almiyyimm..
biz de o sesi izliyoss..

:13::13::13::13:

Alma sakın mereti sen yeşil çay falan iç

buyrun çıtırlar beraber içelim

buda benimkiler

Ben de 5 li çay içiyorum hepimize afiyet cın cın cın

mecburen ergenyuslar gibi yaşıyorsun yanee..

afiyet olsun canım sanada

evet canım,allah annelerimize sağlık versin başımızdan eksik etmesinyok yok ayaklanmamistesem de yapamam zaten çünkü tuvalete bile zor gidiyorum çok halsizim

sağol kardelenim
ellerine sağlık miss gibi olmuştur her yer...bende iyileşsem de yapabilsem

Allahım sana geliyoruuuuuuuuum bigün yapmadın diye huzursuzsun yani alla allaaaa...:44:

Kıs Birdy bişey de şunlara yaa... aaa

Güzeller iyi akşamlar cümleten ;
Çok yoruldum , bi mola veriim , o arada da size bakiim dedim.Sonra kalkıp çantaları yapıcaz DERKEN ENİŞTENİZ ÇAĞIRDI , ÇANTA YAPMAYA GİDİYORUM , pardon büyük harf olmuş

kolay gelsin canım iyi yolculuklar

leylakım yaparsın canım iyice kendine gelde aman işdeğilmi yapılır elbet

Allahım sana geliyoruuuuuuuuum bigün yapmadın diye huzursuzsun yani alla allaaaa...:44:

Kıs Birdy bişey de şunlara yaa... aaa

valla huzursuzum sarhoşum,ev çok kirliymiş gibi geliyo

iyi eğlenceler canımcım,güle güle gidin güle güle gelin inşallah

Bu arada bugünkü Hürriyet gazetesinde Osman Müftüoğlu'nun yazısını okudunuzmu kolesterol konusunda ne değişti başlıklı yazısında Karatay ve zıt görüşlü bir tıpcının yazısı vardı anladığım kadarıyla osman bey de kolesterol konusunda karataya karşı :44:

şimdiye kadar hep aynı şeyleri dediler gittikce obezite artıyor ben karataydan memnunum kim ne derse desin hem kilolar gitti hemde enerji geldi yaşasın karatay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…