Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bari yorgun argın araba kullanmayın iyice dinlenip öyle çıkın yola canım kolay gelsin tekrar hayırlı yolculuklar

kolay gelsin canım iyi yolculuklar

leylakım yaparsın canım iyice kendine gelde aman işdeğilmi yapılır elbet

Ver coşkuyu ver coşkuyu tabi,tabii

valla huzursuzum sarhoşum,ev çok kirliymiş gibi geliyo

iyi eğlenceler canımcım,güle güle gidin güle güle gelin inşallah

Alla alla demek öylee ben de spor olsun diye yapıyosunuz sanıyodum

Kızlar geldim ,
Son bir mesaj daha yaziim , sonra da yiyecek çantasını yapıcaz ( görseniz gözlerinize inanamazsınız , sanki kıtlık varmış gibi herşeyimizi götürüyoruz.)...
Leylakım geçmiş olsun bebişim , gene niye hasta oldun sen ???
Kardelenim ellerine sağlık canım , güle güle kirletin.
Muhtarım , tam gün çalışmak zorunda kalmış olmanı teessürle öğrenmiş bulunuyorum.Sabır ve itidal diliyorum...
Sarhoşum , demek vücut sinyal verdi ama aylarca ara olunca senin yorumlamada hata yapman normal bi tutum , inşallah gelecek ay yine olursun.Benim de tuhaflaştı valla.İlk üç gün adeta bi musluktan akarcasına geliyo , öyle ki tüm vaktim tuvalette geçiyo , sonra da zınk diye bitiyo.Geçen sene o kadar çok doktora gittim ki bu sene hiç doktor göresim yok , o bakımdan smear de dahil tam bir ihmal içindeyim.
Filizim Allah kabul etsin hayatım.Sivilce konusunda ben de çok dertliyim , bir ara konuşalım ...
Habercice , Alya ve Ören'de yazlığı olan arkadaşım ( ismini hatırlayamadım , özür) , zeytinleri toplarken sizlerin de kulaklarını çınlatıcam...
Muhtarım sana toplayıp kargo yapiim dicem ama biliyosun pis kargocuyu , getirmez şerefsiz ...
Sarhoşum sabah 6.00 gibi gitmeye çalışıcaz ama öyle planlayıp öğleden sonra yola çıkmışlığımız da vardır , o bakımdan zaman konusu biraz muğlak...
Kızlar tekrar öpüyorum hepinizi.Kendinize iyi bakın , bol kilo vermeli günler cümleten...

şimdiye kadar hep aynı şeyleri dediler gittikce obezite artıyor ben karataydan memnunum kim ne derse desin hem kilolar gitti hemde enerji geldi yaşasın karatay

Bende memnunum üstelik 2 yıl önce 3.5 ayda 14-15 kilo vermeden önce ve sonra tüm tahlillerimi yaptırmıştım ve kolesterolüm de değişiklik yoktu üstelik trigliseridim yarı yarıya düşmüştü, insülinde 7.5-8 den 5'e düşmüştü eminim benim gibi birsürü insan vardır istisnalar kaideyi bozmaz tabiki eeeniye hala kabul etmiyolar anlamıyorum yani :44:

sağol applaaam grip oldum beeen:2::2::2:

Amanin erzak işinide halledip yatıp uyuyun o zaman geç kalıp geçen seferki gibi İstanbuldan çıkamayıp geri dönmeyin sonra Bizde seni öpüyoruz eğlenceli yolculuklar size

valla huzursuzum sarhoşum,ev çok kirliymiş gibi geliyo

iyi eğlenceler canımcım,güle güle gidin güle güle gelin inşallah
otur kıss totonun üstüne..sopa istiyon sen..ne işiymiş be hasta hasta
amaaan boşver onları..biz memnunuz halimizden

bazen salmak lazım be kayınçom..

pis kargocu noolcek

sakarya gibi olmaz inşallah..

biz de öpüyoz bebeişim..iyi yolculuklar güle güle gidin gelin

Hadi leylak cım sende uyu,dinlen bak muhtarda çıkmış bende filmimi izleyip yatcam öptüm senide iyi geceleer,bol leptinler

kociş aldı pc yi elimden..telden yazmayı da sevmiyom..neyse

iyi geceler...

sersum da kaçar..herkese bol leptinler iyi geceler..

yarın sabahtan gelirim ..9.30 a kadar..

Ooooovvv hem iştesin hemde kahvaltıyı öğlen yapabiliyosun :26: sırrın nedir? nasıl dayanıyosun yoksa öğretmen olup öğlencimiydin :44:
. Canim ben sabah evden cikmadan sade turk kahvesi iciyorum. O iyi geliyor acikmiyorum. Sabah iyiyimde aksamlari cok acikiyorum. Aksamlari daha zor oluyor benim icin.

Telefondan yaziyorum. Bazi kelimeler yanlis yaziliyor kusura bakmayin. Buaksam erken gelemedim. Cunku ciss yedim cantalardan korktum.

Aksam yemegi 18.00
Bir tabak taze fasulye
1kase yogurt
Bir buyuk parca cevizli cikolata

Arkadasimin cocugu yurumeye basladi cok sevdigim cikolatalardan yaptirmis. Verdi dayanamadim yedim.

öğle yemeği yok.. sadece sütlü türk kahvesi..
akşam saat 5 de 1,5 tabak ıspanak yemeği..

abimler geldi, kıymalı börek, sigara böreği, kek, simit ve poğaça sadece ve sadece 1 küçük sigara böreği yedim..
yarında yememek için eşimin iş yerine gönderiyorum hepsini..

Masalla sana. Iradene hayran kaldim

kızlar sarmısak çayı moda bu aralar denediniz mi hiç ???

Hic duymamistim ilk senden duydum ne yararlari varmis nasil satiliyor. Gerci ben trde yasamiyorum temin etmem zor olur ama merak ettim.

bugün çook erkenciyim saat 5 ten beri ayaktayım..nedeni sanırım tayin olayını kafaya taktım..6 ay var daha ama acep neresi olacak stresi başladı.:18::18:
hayırlısı tabii ailemiz için..

5 ten beri de bulaşık makinesini boşalttım..ocağı ovdum..üçümüze de kahvaltı hazırladım..ve kahvaltımı yaptım..arz edeyim

sabah pro günü

sucuklu tulum peynirli omlet
tulum ve normal peynir
1 küçük kase yoğurt

bugün 10 da gidip 4 te çıkıcam..umarım herkes için güzel ve kaçamaksız bir gün olur..

Son düzenleme:

Gunaydin sersumcum, bende 7de uyandim oglums kahvalti hazirladim esimle ikimize turk kahvesi yaptim evi topladim simdi kahvemi iciyotum. 8.15te evden cikicam kahvaktimi iste yapicam. Yanima almak icin yumurta hasladim.
Ne cok is yapmisim
Sersumcum tayin insallah senin ve ailen icin en hayirlisi olur.
Umarim herkes guzel bir gun gecirir...

günaydın canım..

iyi dileklerin için sağol..amin

hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…