Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar ben bu kızımı geberticem zor tutuyom kendimi..bugün deneme sınavı var ona şükretsin..geldiğinde hesabı sorulacak..

nooldu seni bukadar sinirlendirecek derseniz..ben biraz fazla takıntılıyımdır..dışarıda giydiğimiz onun okulda giydiği kıyafetlerle falan koltuklara sandalyelere oturmasını ve oturmamızı istemem..düşünsenize ben ve eşim hastanede çalışıyor oturulan yerlerin pisliğini minibüslerdeki koltukların pisliğini...sonra onlarla koltuğa otur sonra git pijama giy aynı koltuğa otur git yat o pislikler yatağa girsin..
ayyyy ne derseniz deyin böyleyim işte..okuldan gelince üstüne otursun diye bi minder bile tahsis ettim kızıma öğlen arası soyun giyin olmasın diye..neysee bunlar bazılarına garip gelebilir amaaa.bugün olan beni çıldırttı..kızım okula gidiyor ben çay içiyorum gidip çayımı yenileyeyim dedim bir de ne göreyim benim şapşal kızım ayakkabılarla odasına kadar gitti (sokak kapısının hemen yanı odası) ve sokağa çıktı gözümün önünde ben çaya kalkmasam görmiyecem..daha önce de halıda ayak izi görmüştüm bişey unutmuştum tek ayakla zıplarken yanlışlıkla bastım demişti..naaparsınız şimdi..siz olsanız naparsınızz..çıldırmaz mısınız..akşam hele bir gelsin halıları sildirmezsem ben de sersum değilim..offfff..ben yokken bu kız evde daha neler yapıyor acepppp

tatlışım yazlığı olan arkadaşş BENİMM :)) hadi kolay gelsin sanaaaaaaa :))
kendine dikkat ett çok yorulmaaaa...

sersum da kaçar..herkese bol leptinler iyi geceler..

yarın sabahtan gelirim ..9.30 a kadar..

maşallah kızzzzz akşam ki enerjine hayran kalmıştım kiii bide sabah sabah erken kalıp ne işler yapmışsın..

ee artık olan olmuş yemişsin kocamann çikolatayı bi daha olmasın lütfennn

kızlar sarmısak çayı moda bu aralar denediniz mi hiç ???

hiç duymadım canımm ben yaa..amann hergün bişey çıkıyor hangi birini takip etçez bilmem vala..

offf üstünkörü sildim koridorun halısını ..ama akşama çamaşır sulu sildiricem ona hem koridoru hem kendi odasını..sinirden ağladım valla..napıcam ben bu kızımı nasıl düzelticem...kimbilir kaçkere yaptı bunu ve biz pis halılara bastık

Son düzenleme:
Ficansım saçların bugünkü birinciliğine ödül gibi olmuş , güle güle kullan canım ...

Sağol canım,öyle oldu

Sağol güleryüzüm,silkelenmek şart,inşallah bırakmayız hiç birimiz

Bişey değil canım

Sağol filizcim,güzel olmuş herkes öyle dedi

Hoşgeldin canım

Canım buradan uzak kalmak gerçekten motiveyi azaltıyor,iyi ki varsınız

Bişey değil canım ve teşekkür ederim

Ev gezmeleri öyle maalesef,ama önemli olan sonrasında hemen gecikmeden telafi edersen sorun olmaz

bu kızlarla işimiz var valla bende okuldan gelince önce üstünü çıkar diye söyler dururum ama senin durum vahim tabi evde olmayınca alışkanlık haline getirmiş demekki bence baya bi korkut canım tekrar yapar iyiki görmüşsündışarda binbir pislik var hastalık var
üzülme canım fark ettiğin için tekrar yapmaz herhalde

Canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun,sen içini ferah tut

Ah canım ben de aynen senin gibiyim,okul çantalarını da koltuğa ya da yatağa koymalarına alerjim vardır,koydurtmam,dışarı kıyafetleri konusunda da senin gibi düşünüyorum,ama onlar gene de bizi çıldırtabiliyorlar,sen akşam güzelce konuşursun ,kesinlikle yapmaması konusunda,ama benimkiler de çok üşengeç,ben konuşuyorum ama onlar duyuyo mu

vay arkadaş vaYYY oku oku bitmedi ne konuşmuşsunuz ya...
çook şekersiniz ayrıcaaaa çokta candaaannn :54

akşam ki menüm
5 tane z.yağda kızarmış köfte
taze fasülye (az)
ayran

daha sonra nescafe içtim sütlü (yasak ama napayım)
azda kabak çekirdeği yedim..

sabah kahvaltım
peynirli yumurta
domates
salatalık
ceviz gün kurusu
şekersiz çay
üstüne şekersiz türk kahvesi

sorma yaa..ben bunlara dikkat ederken hanfendi ayakkabıyla giriyormuş eve..korkutmam mıı..hem ben hem eşim..
sağol ficansım hayırlısı inşallah

ahh ahhh.ne çektik be ficansım bu ergenyuslardan..hele akşam olsun ...duymadıkları kesin

afiyet olsun cicim.arada olur yaa ben de laf aramızda latte içiyorum arada şekersiz

Son düzenleme:
Günaydın güzeller

3 gündür gelemedim,hafta sonları fırsatım olmuyor,cumartesi temizlikle,pazar misafirle geçti,dün de dışarıda işlerim vardı,güya ev tertemizdi,bi tek dün elimi sürmedim ,bugün yine her yer berbat,gene temizlik yapacağım

Hafta sonum kaçamaksız geçti,ama 2 gece kendimi mutfakta bişeyler yerken buldum yarı uykulu

Neyse dün gece kalkmadım,eskiden çok yapardım,kötü bir alışkanlık

Dün de sabah klasik karatay,öğle yemeği niyetine 1 kase aşure,akşam da kuru fasulye,yoğurt,salata,

45 dakika da yürüyüş yaptım

Bu sabah omlet,peynir,incir,ceviz

Öğleden sonra gene işlerim var dışarıda,o zamana kadar işleri bitireyim

seni çok iyi anlıyorum canımmm bende bu sorunu eşimde yaşıyorum maalesef....bizimki yine bişey falan unutsun evde (ben görmeden yani) halıya dışarda giydiği ayakkabıları ile basar tamam halıda iz kalmıyor belki ama bizim göremediğimiz ne çok mikroplar halıya yayılıyor...yada işten gelir azcık uzancam der öylece uzanır koltuğa....çok zor yani..sen şimdiden bu konunun üstüne düş canım küçükken alışsın yaptığının yanlış olduğunu anlasın..tamamm sen biraz daha hassassın evet ama doğrusu bu canımmm

slm:
1- kızın ergenlik dönemindeyse çok üstüne gitme bence ,sadece yapılan davranışın sonuçlarını anlatabilirsin
2- yok 11 yaş altıysa yine yaptığının yanlışlığı ve sonuçlarını ifade etmen onu ikna eder
3- yaşı ne olursa olsun, beyaz ,kullanmadığın bir beze veya zemine ayakkabılarıyla basmasını sağla inan görünce aynı davranışı tekrarlamıcaktır
4-çocuklar da yaş ne olursa olsun her şeyin sebep ve sonucu mutlaka anlatılmalı veya ona buldurulup kavratılmalı
5- yaptığı yanlışı ,kendisi düzeltmeliii(temizleme-toplama-ifade etme imkanı verilmeli)

tabi sersumcum bunlar nacizane görüşler sen anne olarak en doğrusunu yaparsın zaten.

bu günkü menüm

2 yumurtadan,maydanozlu,domatesli salata
avuç içi fıstık
1 limonlu çay
avuç içi yöyük peyniri
13 zeytin
2. öğünü inş.akşama yazarım.

ayrıca dün acıkınca saat 5 gibi avuç içi kuru üzümle ceviz fıstık karışımı eşliğinde çay içtim bildireyim dedim.

ya kızlar hiiiç keyfim yok oğlum uyumuyoooooo bu gün sabaha kadar kollarımdaydı,şuan da kollarımda oyyy oyyyy
hepiniz selametle kalasınız...

dimi amaaaaa..arada olurrr..herzaman değil

afiyet olsun canımcım..bende öyle h.sonu pek giremiyorum h.içi işte olunca bütün işlerim h.sonuna kalıyor..temizlik işim,alışveriş işim,anneme gitme işim,eşimle vakit geçirme işimm hepsii 2 güne kalıyorrrrrr....

birdycim : hayırlı yolculuk iyi eğlenceler diliyorum neler yaptın gelince anlatırsın artık iyi dileklerin için sağol canım
sersumcum :iyi dileklerin için sağol canım
dün akşamki yemeğim
2tavuk baget
bulgur pilavı
ayran
salata
akşam
12:00 yedim (sahur yani)
2 yumurta
tulum peyniri
zeytin
biraz yufkayla yedim
domates biber
yeşil çay
fındık ceviz 2 adet karatay lokumu
3 çatal kaymak
iftarda
taze fasulye
yoğurt
salata
çorba olabilir karar veremedim
birde unutmadan
sabah 2 mil leslie yapıldı
oruç olunca bu kadar yapabildim öptüm kızlar

maşallah kızzzzz akşam ki enerjine hayran kalmıştım kiii bide sabah sabah erken kalıp ne işler yapmışsın..
.

görmek görmemek önemli değil canım yaa..önemli olan onlara o mikropları eve oturduğumuz yattığımız yerler taşıdıklarını anlatmak.. tamam tamamen hijyen olmaya da karşıyım ama millet tuvalete gittiği ayakkabılarıyla bastığı yerlere sen de basıyorsun sen de gidiyorsun sonra eve taşı..ben kapı eşiğine bile ayakkabıyla bastırmam oraya çorabınızla basıyorsunuz diye...

valla bilmiyorum bir ben böyleyim heralde..misafirim gelse ayakkabısını çıkarırken çorabıyla kapının önüne bassa çorabı kirlendi sonra halılarımı kirletti diye halı silerim ..öyleyim yanee..ama düşününce mantıklı değil mi..çorabını bastığı yer ayakkabısını bastığı yer halbuki ayağını direk içeri bassa çorapta kirlenmez evde.. deliyim ben bee..
işte kızın da böyle yapar sana işte..all..hele akşam olsun

bence görüşlerin çok mantıklı canım....
ayrıca afiyet olsunnnnn...
çocuğun neden uyumuyor ki :44: üzüldümm şimdi bak

bence görüşlerin çok mantıklı canım....
ayrıca afiyet olsunnnnn...
çocuğun neden uyumuyor ki :44: üzüldümm şimdi bak

sağolasın alyacım, çocuklarda soyut düşünceye geçme ve ergenlik dönemi çok önemli tüm gelişim yönlerini etkiler )

7,5 aylık ve dişler alyacım bu diş dönemi beter oluyooo

sağol canım tavsiyeler için..kızım 13.5 yaşında..tabii ki dövecek değilim ama cezası büyük olacak..sonuçta yaptığının azuz yeri yok ve çekecek cezasınıbeyaza basmasına gerek yok zaten geçen hafta halıdaki izi görmüştü..
zaten son 2 yıldır ergen diye çekmediğimiz kalmadı bilir benim burada ergenyusu olan arkadaşlarım(ficans,özlem,sarfoş,iğneoyası)
ergen ergen de bir yere kadar..
tekrar sağol

sana da kolay gelsin canım..inan en güzel zamanları oğluşunun kıymetini bil

cakmel de kaçışşşş

kolay gelsin sesumcummmm akşam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…