Kızlar geldim ,
Son bir mesaj daha yaziim , sonra da yiyecek çantasını yapıcaz ( görseniz gözlerinize inanamazsınız , sanki kıtlık varmış gibi herşeyimizi götürüyoruz.)...
Filizim Allah kabul etsin hayatım.Sivilce konusunda ben de çok dertliyim , bir ara konuşalım ...
Habercice , Alya ve Ören'de yazlığı olan arkadaşım ( ismini hatırlayamadım , özür) , zeytinleri toplarken sizlerin de kulaklarını çınlatıcam...
Kızlar tekrar öpüyorum hepinizi.Kendinize iyi bakın , bol kilo vermeli günler cümleten...
sersum da kaçar..herkese bol leptinler iyi geceler..
yarın sabahtan gelirim ..9.30 a kadar..
Telefondan yaziyorum. Bazi kelimeler yanlis yaziliyor kusura bakmayin. Buaksam erken gelemedim. Cunku ciss yedim cantalardan korktum.
Aksam yemegi 18.00
Bir tabak taze fasulye
1kase yogurt
Bir buyuk parca cevizli cikolata
Arkadasimin cocugu yurumeye basladi cok sevdigim cikolatalardan yaptirmis. Verdi dayanamadim yedim.
kızlar sarmısak çayı moda bu aralar denediniz mi hiç ???
Ficansım saçların bugünkü birinciliğine ödül gibi olmuş , güle güle kullan canım ...
liste icin tesekkürler canımeline koluna saglık . ayrıca saclarını da güle güle kullan. 1. olusunu tebrik eder devamını hırslı bı sekilde beklerim bende sersuma katılıyorum iyi ki hamile misin diye sormuslar bu da sende bi silkenis olmus ne mutlu karatay ne mutlu sen
Ballarim sizleri en icten ve samimi duygularim ile tebrik eder .. kilo veren veremeyen alan kalan herkesin basarilarini dilerim..
Liste icin eline saglik canim cok harika olmus ..
Harikasiniz ballar .. Durmak yok dogru olan yol Karatay ..Yola devam
kızlar dünkü 2.ve3. öğünümü yazayım
eşim umduğumdan çok erken geldi bizde yemiştik
artık ona tost yaptım zaten bayılır böle şeylere
dünkü 2. öğünüm
kıymalı yumurta peynir zeytin
1 kase yoğurt çay
3. öğünüm
2 kase tarhana çorbası
1 tane karatay lokumu
akşamda çay ile çiğ çekirdek
bugün sabah
kızım dersaneden erken geliyo
bende o yüzden sabahları sadece yoğurt yiyodum
ama bugün 1 kase aşure yedim canım çekti bari sabah yiyeyim dedim
arkasından 3 mil leslie yaptım
saat 10:30 gibide pazara gidicem kızım gelene kadar halldeyim pazar işini
gelincede 12 gibi karatay kahvaltı yaparım akşamı henüz düşünmedim sonra yazayım
hani yöresel ürünler gelmişti buraya yazmıştım pazar gününe kadarmış süresi
bizde tarhana almıştık kütahyanın orda biraz ikram etmişlerdi pişmiş vaziyette mükemmel olmuş
dün bizde kızımla yaptık içtik aynısı olmuş harika enfes bişeydi kocişe dedim bidaha gidelim 2 paket daha alalım biz bayıldık olur dedi akşama oraya gidicez yemekten sonra kızlar bide osmanlı sabunları var bilmem duydunuzmu bitkisel sabun bunlar biraz netten araştırdım yosun sabunu,nar ,keçisütü lavanta hepsi ayrı ayrı işe yarıyor sivilce,yüzü beyazlatıcı,kırışıklara gençleştirici bu sabunlardanda gelmiş 5 liraydı tanesi almayı düşünüyorum işte böyle kızlar
ficanscım tatlım saçlarını gülegüle kullan eminim çok güzel olmuştur
Uzun bir aradan sonra burada olmak guzel. Sanirim kimse beni hatirlamamis. Olsun. Yeni gelenlerde cok. Ben henuz kahvalti etmedim. Uyaninca limonlu su. Esimle sade bir turk kahvesi. Simdi cocuklarin kahvaltisini yaptirdim. Biraz ev isi sonra kahvalti. Cubku ben 12 gibi kahvalti yapiyorum. Eger erken yaparsan acikiyorum. Aksamda 5-6 gibi aksam yemegi yiyiyorum. Iki ogunle bitiriyorum. Hepinize kolay gelsin. Liste gunu cumartesi mi oldu
kıssss ben de diyom bu saatte ne işi var bu kızın sonra hatırlıyorumbebişş...ah kıyamam...İrem di adı değil mi ramaskam..:44:
ah kuzum yaa ne canı yanıyordur ..acilinden çabucak geçsin inşallah..öp benim için
ben de özlüyorum eski muhabbetleri yaşadığımız maceralarıama herkesler meşgul. .yine de gelmeye çalışıyoruz..ama sonuçta ayrılmadık buradayız..
canım haklısın gelmezsen motive olamıyorsun..bak ficansa bi ayrıldı dediler hamile misin geldi 2.5 kilo verdi
mucize bizim topik valla..şaka ficansım şaka
senin bebişe de geçmiş olsun tatlımm..çabucak çıksın dişleri inşallah
bu arada
sakınnnn:18::18:
ne güzel işte canım..ben 1 yılda anca verdim 8 kiloyu
şekerli gıdalar konusunda çok haklısın..ah bir de tamamen çıksalar hayatımızdan
bu arada çok şaşırdım topiği taa nisan da açtık..o zamandan beri bizi mi izliyordun gizli ve sinsice
niye gelmedin o zamandan kıss..neyse geç olsun güç olmasın
ayrılmaz ayrılamaz dostlar topiği bizimkisi..ayrıca teşekkürler kendi adıma
ohhh filizim pazarı yapmışş sabunlanmış paklanmışşş..afiyetle yiyin gari..
nasıl oldu kıss yüzünn
ficansım ellerine sağlık canım,listeyi daha yeni görebildimkendi listende 1. olmuşsun tebrikler ayrıca listedeki diğer karataycıları da tebrik ederim
günaydın ve iyi haftalar herkese
ben cuma akşamı misafirlere yaptığım cıslardan bi güzel yedim,regl olmasam belki tutardım kendimi ama maalesef tutamadım..haftasonu da toparlayamadım tabiibugün silbaştan başlıyorum:26::26:
aslında çok güzel gidiyordu da bu sosyalleşmeler yok mubazı arkadaşlar şimdi de ev gezmesi çıkardılar,katılmasan bi türlü,katılsan bi türlü:18::18:neyse en az hasarla atlatmaya çcalışıp ertesi gün telafi etmeliyim başka çarem yok
bugünkü menümü yazayım gelemem işlerim yoğun
kahvaltı;2 yumurta,1 kk peynir,8 zeytin,2 ceviz,1 avuç çiğ fıstık
saat 3 gibi 1 kutu organik süt ve 2 ceviz yiyip akşama da hamsi ve salata var...bi süre de 2.5 öğün yapayım bakalım ne olacak
görüşürüz canlarım
Canım buradan uzak kalmak gerçekten motiveyi azaltıyor,iyi ki varsınız
offf üstünkörü sildim koridorun halısını ..ama akşama çamaşır sulu sildiricem ona hem koridoru hem kendi odasını. .sinirden ağladım valla..napıcam ben bu kızımı nasıl düzelticem... kimbilir kaçkere yaptı bunu ve biz pis halılara bastık
bugün çook erkenciyim saat 5 ten beri ayaktayım..nedeni sanırım tayin olayını kafaya taktım ..6 ay var daha ama acep neresi olacak stresi başladı.:18::18:
hayırlısı tabii ailemiz için..
5 ten beri de bulaşık makinesini boşalttım..ocağı ovdum..üçümüze de kahvaltı hazırladım..ve kahvaltımı yaptım..arz edeyim
sabah pro günü
sucuklu tulum peynirli omlet
tulum ve normal peynir
1 küçük kase yoğurt
bugün 10 da gidip 4 te çıkıcam..umarım herkes için güzel ve kaçamaksız bir gün olur..
kızlar ben bu kızımı geberticem zor tutuyom kendimi..bugün deneme sınavı var ona şükretsin..geldiğinde hesabı sorulacak..
nooldu seni bukadar sinirlendirecek derseniz..ben biraz fazla takıntılıyımdır..dışarıda giydiğimiz onun okulda giydiği kıyafetlerle falan koltuklara sandalyelere oturmasını ve oturmamızı istemem..düşünsenize ben ve eşim hastanede çalışıyor oturulan yerlerin pisliğini minibüslerdeki koltukların pisliğini...sonra onlarla koltuğa otur sonra git pijama giy aynı koltuğa otur git yat o pislikler yatağa girsin..
ayyyy ne derseniz deyin böyleyim işte..okuldan gelince üstüne otursun diye bi minder bile tahsis ettim kızıma öğlen arası soyun giyin olmasın diye. .neysee bunlar bazılarına garip gelebilir amaaa.bugün olan beni çıldırttı. .kızım okula gidiyor ben çay içiyorum gidip çayımı yenileyeyim dedim bir de ne göreyim benim şapşal kızım ayakkabılarla odasına kadar gitti (sokak kapısının hemen yanı odası) ve sokağa çıktı gözümün önünde ben çaya kalkmasam görmiyecem..daha önce de halıda ayak izi görmüştüm bişey unutmuştum tek ayakla zıplarken yanlışlıkla bastım demişti..naaparsınız şimdi..siz olsanız naparsınızz..çıldırmaz mısınız ..akşam hele bir gelsin halıları sildirmezsem ben de sersum değilim..offfff..ben yokken bu kız evde daha neler yapıyor acepppp
:13::13:
sorma yaa..ben bunlara dikkat ederken hanfendi ayakkabıyla giriyormuş eve.bu kızlarla işimiz var valla bende okuldan gelince önce üstünü çıkar diye söyler dururum ama senin durum vahim tabi evde olmayınca alışkanlık haline getirmiş demekki bence baya bi korkut canım tekrar yapar iyiki görmüşsündışarda binbir pislik var hastalık var
üzülme canım fark ettiğin için tekrar yapmaz herhalde
Canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun,sen içini ferah tut
Ah canım ben de aynen senin gibiyim,okul çantalarını da koltuğa ya da yatağa koymalarına alerjim vardır,koydurtmam,dışarı kıyafetleri konusunda da senin gibi düşünüyorum,ama onlar gene de bizi çıldırtabiliyorlar,sen akşam güzelce konuşursun ,kesinlikle yapmaması konusunda,ama benimkiler de çok üşengeç,ben konuşuyorum ama onlar duyuyo mu
vay arkadaş vaYYY oku oku bitmedi ne konuşmuşsunuz ya...
çook şekersiniz ayrıcaaaaçokta candaaannn :54
akşam ki menüm
5 tane z.yağda kızarmış köfte
taze fasülye (az)
ayran
daha sonra nescafe içtim sütlü (yasak ama napayım)
azda kabak çekirdeği yedim..
sabah kahvaltım
peynirli yumurta
domates
salatalık
ceviz gün kurusu
şekersiz çay
üstüne şekersiz türk kahvesi
kızlar ben bu kızımı geberticem zor tutuyom kendimi..bugün deneme sınavı var ona şükretsin..geldiğinde hesabı sorulacak..
nooldu seni bukadar sinirlendirecek derseniz..ben biraz fazla takıntılıyımdır..dışarıda giydiğimiz onun okulda giydiği kıyafetlerle falan koltuklara sandalyelere oturmasını ve oturmamızı istemem..düşünsenize ben ve eşim hastanede çalışıyor oturulan yerlerin pisliğini minibüslerdeki koltukların pisliğini...sonra onlarla koltuğa otur sonra git pijama giy aynı koltuğa otur git yat o pislikler yatağa girsin..
ayyyy ne derseniz deyin böyleyim işte..okuldan gelince üstüne otursun diye bi minder bile tahsis ettim kızıma öğlen arası soyun giyin olmasın diye. .neysee bunlar bazılarına garip gelebilir amaaa.bugün olan beni çıldırttı. .kızım okula gidiyor ben çay içiyorum gidip çayımı yenileyeyim dedim bir de ne göreyim benim şapşal kızım ayakkabılarla odasına kadar gitti (sokak kapısının hemen yanı odası) ve sokağa çıktı gözümün önünde ben çaya kalkmasam görmiyecem..daha önce de halıda ayak izi görmüştüm bişey unutmuştum tek ayakla zıplarken yanlışlıkla bastım demişti..naaparsınız şimdi..siz olsanız naparsınızz..çıldırmaz mısınız ..akşam hele bir gelsin halıları sildirmezsem ben de sersum değilim..offfff..ben yokken bu kız evde daha neler yapıyor acepppp
offf üstünkörü sildim koridorun halısını ..ama akşama çamaşır sulu sildiricem ona hem koridoru hem kendi odasını. .sinirden ağladım valla..napıcam ben bu kızımı nasıl düzelticem... kimbilir kaçkere yaptı bunu ve biz pis halılara bastık
sorma yaa..ben bunlara dikkat ederken hanfendi ayakkabıyla giriyormuş eve..korkutmam mıı..hem ben hem eşim..
sağol ficansım hayırlısı inşallah
afiyet olsun cicim.arada olur yaa ben de laf aramızda latte içiyorum arada şekersiz
Günaydın güzeller
3 gündür gelemedim,hafta sonları fırsatım olmuyor,cumartesi temizlikle,pazar misafirle geçti,dün de dışarıda işlerim vardı,güya ev tertemizdi,bi tek dün elimi sürmedim ,bugün yine her yer berbat,gene temizlik yapacağım
Hafta sonum kaçamaksız geçti,ama 2 gece kendimi mutfakta bişeyler yerken buldum yarı uykulu
Neyse dün gece kalkmadım,eskiden çok yapardım,kötü bir alışkanlık
Dün de sabah klasik karatay,öğle yemeği niyetine 1 kase aşure,akşam da kuru fasulye,yoğurt,salata,
45 dakika da yürüyüş yaptım
Bu sabah omlet,peynir,incir,ceviz
Öğleden sonra gene işlerim var dışarıda,o zamana kadar işleri bitireyim
maşallah kızzzzz akşam ki enerjine hayran kalmıştım kiii bide sabah sabah erken kalıp ne işler yapmışsın..
.
seni çok iyi anlıyorum canımmm bende bu sorunu eşimde yaşıyorum maalesef....bizimki yine bişey falan unutsun evde (ben görmeden yani) halıya dışarda giydiği ayakkabıları ile basar tamam halıda iz kalmıyor belki ama bizim göremediğimiz ne çok mikroplar halıya yayılıyor...yada işten gelir azcık uzancam der öylece uzanır koltuğa....çok zor yani..sen şimdiden bu konunun üstüne düş canım küçükken alışsın yaptığının yanlış olduğunu anlasın..tamamm sen biraz daha hassassın evet ama doğrusu bu canımmm
slm:
1- kızın ergenlik dönemindeyse çok üstüne gitme bence ,sadece yapılan davranışın sonuçlarını anlatabilirsin
2- yok 11 yaş altıysa yine yaptığının yanlışlığı ve sonuçlarını ifade etmen onu ikna eder
3- yaşı ne olursa olsun, beyaz ,kullanmadığın bir beze veya zemine ayakkabılarıyla basmasını sağla inan görünce aynı davranışı tekrarlamıcaktır
4-çocuklar da yaş ne olursa olsun her şeyin sebep ve sonucu mutlaka anlatılmalı veya ona buldurulup kavratılmalı
5- yaptığı yanlışı ,kendisi düzeltmeliii(temizleme-toplama-ifade etme imkanı verilmeli)
tabi sersumcum bunlar nacizane görüşler sen anne olarak en doğrusunu yaparsın zaten.
bu günkü menüm
2 yumurtadan,maydanozlu,domatesli salata
avuç içi fıstık
1 limonlu çay
avuç içi yöyük peyniri
13 zeytin
2. öğünü inş.akşama yazarım.
ayrıca dün acıkınca saat 5 gibi avuç içi kuru üzümle ceviz fıstık karışımı eşliğinde çay içtim bildireyim dedim.
ya kızlar hiiiç keyfim yok oğlum uyumuyoooooo bu gün sabaha kadar kollarımdaydı,şuan da kollarımda oyyy oyyyy
hepiniz selametle kalasınız...
bence görüşlerin çok mantıklı canım....
ayrıca afiyet olsunnnnn...
çocuğun neden uyumuyor ki :44: üzüldümm şimdi bak
slm:
1- kızın ergenlik dönemindeyse çok üstüne gitme bence ,sadece yapılan davranışın sonuçlarını anlatabilirsin
2- yok 11 yaş altıysa yine yaptığının yanlışlığı ve sonuçlarını ifade etmen onu ikna eder
3- yaşı ne olursa olsun, beyaz ,kullanmadığın bir beze veya zemine ayakkabılarıyla basmasını sağla inan görünce aynı davranışı tekrarlamıcaktır
4-çocuklar da yaş ne olursa olsun her şeyin sebep ve sonucu mutlaka anlatılmalı veya ona buldurulup kavratılmalı
5- yaptığı yanlışı ,kendisi düzeltmeliii(temizleme-toplama-ifade etme imkanı verilmeli)
tabi sersumcum bunlar nacizane görüşler sen anne olarak en doğrusunu yaparsın zaten.
bu günkü menüm
2 yumurtadan,maydanozlu,domatesli salata
avuç içi fıstık
1 limonlu çay
avuç içi yöyük peyniri
13 zeytin
2. öğünü inş.akşama yazarım.
ayrıca dün acıkınca saat 5 gibi avuç içi kuru üzümle ceviz fıstık karışımı eşliğinde çay içtim bildireyim dedim.
ya kızlar hiiiç keyfim yok oğlum uyumuyoooooo bu gün sabaha kadar kollarımdaydı,şuan da kollarımda oyyy oyyyy
hepiniz selametle kalasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?