birdycim : hayırlı yolculuk iyi eğlenceler diliyorum neler yaptın gelince anlatırsın artık iyi dileklerin için sağol canım
sersumcum :iyi dileklerin için sağol canım
dün akşamki yemeğim
2tavuk baget
bulgur pilavı
ayran
salata
akşam
12:00 yedim (sahur yani)
2 yumurta
tulum peyniri
zeytin
biraz yufkayla yedim
domates biber
yeşil çay
fındık ceviz 2 adet karatay lokumu
3 çatal kaymak
iftarda
taze fasulye
yoğurt
salata
çorba olabilir karar veremedim
birde unutmadan
sabah 2 mil leslie yapıldı
oruç olunca bu kadar yapabildim öptüm kızlar
görmek görmemek önemli değil canım yaa..önemli olan onlara o mikropları eve oturduğumuz yattığımız yerler taşıdıklarını anlatmak.. tamam tamamen hijyen olmaya da karşıyım ama millet tuvalete gittiği ayakkabılarıyla bastığı yerlere sen de basıyorsun sen de gidiyorsun sonra eve taşı.. ben kapı eşiğine bile ayakkabıyla bastırmam oraya çorabınızla basıyorsunuz diye...
valla bilmiyorum bir ben böyleyim heralde..misafirim gelse ayakkabısını çıkarırken çorabıyla kapının önüne bassa çorabı kirlendi sonra halılarımı kirletti diye halı silerim ..öyleyim yanee..ama düşününce mantıklı değil mi..çorabını bastığı yer ayakkabısını bastığı yer halbuki ayağını direk içeri bassa çorapta kirlenmez evde.. deliyim ben bee..
işte kızın da böyle yapar sana işte..all..hele akşam olsun
sersum kaçar kızlar...öpüldünüz..
cakmel de kaçışşşş
kolay gelsin sesumcummmm akşam için
kızmakta çok haklısın canımofff üstünkörü sildim koridorun halısını ..ama akşama çamaşır sulu sildiricem ona hem koridoru hem kendi odasını. .sinirden ağladım valla..napıcam ben bu kızımı nasıl düzelticem... kimbilir kaçkere yaptı bunu ve biz pis halılara bastık
Bişey değil canım ve teşekkür ederim
Ev gezmeleri öyle maalesef,ama önemli olan sonrasında hemen gecikmeden telafi edersen sorun olmaz
çok geçmiş olsun leylakım beniiimmm,tez zamanda iyileş inşallahsağol applaaam grip oldum beeen:2::2::2:
insan tutamıyor regl olunca canım..telafi edersin nasılsa..
ben girmedim bu yıl güne yırttım yanee
h.sonu malesefff biraz fazla kaçırabiliyoruzzzzz napalım artık hep fazla yemektense arada böyle şeyler olurr..
afiyet olsun ayrıcada çok öptüm
ah canım bir kere cıslara basladınmı arkası geliyor
neyse kararlı olman önemli bugünkü menün harika inşallah hep böyle gider.
Allah kabul etsin arkadaşımmmm....ayrıca afiyette olsunnn
canım herkes senin gibi düşünmüyor evetttt haklısın bende senin kadar titiz değilim mesela amaa senin düşüncen çok doğru ve mantıklı..fırsat buldukça temizlemeye özen gösteriyorum ama herzaman herşeye yetişemiyorum...
canım görüşlerin çok mantıklı ve bilimselslm:
1- kızın ergenlik dönemindeyse çok üstüne gitme bence ,sadece yapılan davranışın sonuçlarını anlatabilirsin
2- yok 11 yaş altıysa yine yaptığının yanlışlığı ve sonuçlarını ifade etmen onu ikna eder
3- yaşı ne olursa olsun, beyaz ,kullanmadığın bir beze veya zemine ayakkabılarıyla basmasını sağla inan görünce aynı davranışı tekrarlamıcaktır
4-çocuklar da yaş ne olursa olsun her şeyin sebep ve sonucu mutlaka anlatılmalı veya ona buldurulup kavratılmalı
5- yaptığı yanlışı ,kendisi düzeltmeliii(temizleme-toplama-ifade etme imkanı verilmeli)
tabi sersumcum bunlar nacizane görüşler sen anne olarak en doğrusunu yaparsın zaten.
ya kızlar hiiiç keyfim yok oğlum uyumuyoooooo bu gün sabaha kadar kollarımdaydı,şuan da kollarımda oyyy oyyyy
hepiniz selametle kalasınız...[/B][/COLOR]
dimi amaaaaa..arada olurrr..herzaman değil
afiyet olsun canımcım..bende öyle h.sonu pek giremiyorum h.içi işte olunca bütün işlerim h.sonuna kalıyor..temizlik işim,alışveriş işim,anneme gitme işim,eşimle vakit geçirme işimm hepsii 2 güne kalıyorrrrrr....
Hadi leylak cım sende uyu,dinlen bak muhtarda çıkmış bende filmimi izleyip yatcamöptüm senide iyi geceleer,bol leptinler
otur kıss totonun üstüne..sopa istiyon sen..ne işiymiş be hasta hasta
kızlar ben bu kızımı geberticem zor tutuyom kendimi..bugün deneme sınavı var ona şükretsin..geldiğinde hesabı sorulacak..
nooldu seni bukadar sinirlendirecek derseniz..ben biraz fazla takıntılıyımdır..dışarıda giydiğimiz onun okulda giydiği kıyafetlerle falan koltuklara sandalyelere oturmasını ve oturmamızı istemem..düşünsenize ben ve eşim hastanede çalışıyor oturulan yerlerin pisliğini minibüslerdeki koltukların pisliğini...sonra onlarla koltuğa otur sonra git pijama giy aynı koltuğa otur git yat o pislikler yatağa girsin..
ayyyy ne derseniz deyin böyleyim işte..okuldan gelince üstüne otursun diye bi minder bile tahsis ettim kızıma öğlen arası soyun giyin olmasın diye. .neysee bunlar bazılarına garip gelebilir amaaa.bugün olan beni çıldırttı. .kızım okula gidiyor ben çay içiyorum gidip çayımı yenileyeyim dedim bir de ne göreyim benim şapşal kızım ayakkabılarla odasına kadar gitti (sokak kapısının hemen yanı odası) ve sokağa çıktı gözümün önünde ben çaya kalkmasam görmiyecem..daha önce de halıda ayak izi görmüştüm bişey unutmuştum tek ayakla zıplarken yanlışlıkla bastım demişti..naaparsınız şimdi..siz olsanız naparsınızz..çıldırmaz mısınız ..akşam hele bir gelsin halıları sildirmezsem ben de sersum değilim..offfff..ben yokken bu kız evde daha neler yapıyor acepppp
çok geçmiş olsun leylakım beniiimmm,tez zamanda iyileş inşallah
bugün su arıtıcılar gelecek parçalar değişecekmiş
bakalım ne zaman gelecekler birisini beklemekten nefret ederim
bugün temizlik işimde yoktu biraz dinlenicektim şimdi onlar gidince
mutfağı süpürüp silmem lazım mutlaka bişeler dökülür
makinada renkliler vardı onlar yıkandı onları bi halledeyim
ayrıca leylakcım çok geçmiş olsun iyice dinlen canım
sarfoşum sağol canım inşallah kabul olur zaten oruç gibiyiz canım aralar 4-5 saat olunca
ben bazen kendimi oruç gibi hissediyordum günlerde kısa fazla koymuyo ama bişey yemeyince çok üşüyorum
normalde kışın bile evde kısa kollu ile dolaşırım öyle yani
Masalla sana. Iradene hayran kaldim
Hic duymamistim ilk senden duydum ne yararlari varmis nasil satiliyor. Gerci ben trde yasamiyorum temin etmem zor olur ama merak ettim.
bu sabah uzun süreden sonra oğulum ve ben 8 de uyandık..
sağolsun kızımıda babası oyalamış biz kalkana kadar ve işe geç gitti tabii.
akşam yorulmuşum abimler 23.30 gitti hiç bunların evlilik yıl dönümü kalkalım demedi yaniii...
mutfak berbattı topla, temizle anca geldim bende topiğe.. kız şimdi uyudu.. aylardır diş çıkarmaya çalışıyor ama birtürlü çıkamadılar.. :26::26::26:
sonra komşum geldi kahvaltı hazırlığı
sadece melemen, beyaz beynir ve bol çay..
bugün işim yok..
inşallah spor yapabilirim.. kaç gündür yapmadım yaaa..
öğlede de şekersiz türk kahvesi.
akşamda yine ıspanak..
bol bol 7 otlu çay, yeşil çay ve su içilicek bugün..
kızlar hepimize kolay gelsin..
canım görüşlerin çok mantıklı ve bilimselpedagoji eğitimi almışsın sanırım,öğretmen misin,ben sürekli takip edemiyorum kaçırmış olabilirim bunları not ettim ama kendime göre uygulayacağım tabii zamanında çok çocuk yetiştirme kitapları okudum,teori güzel de pratik o kadar olamıyo maalesef,hele biz çalışan kadınlar için aahh canım diş çıkarıyomuş oğlun geçmiş olsun,ızdırabı vardır yavrunun çabuk geçer inşallah...
ne çok işin var kıssistediğin zaman annene gitme şansın olduğu için hakkaten şanslısın valla haftaiçi eşinle vakit geçiremiyo musun ki
bende kaçıyorum kızlar şu çamaşırları bi asayım
günaydin kizlar
dün cok isim vardi yine kusura bakmayin, eskisi gibi muhabbetlerinize de katilamiyorumara verince konulardan uzaklastim, isten ciktim baska is buldum, sinav, ziyaret, esimin izni derken, cok uzak kaldim sizden de diyetten de neyse menülerimi yazayim b arim:
dün:
kahvalti: klasik
ögle: iki yumurtali salata
aksam:yok
bugün: peynir, ceviz, bi kase asure
öglen: omlet, salata
aksam: ???
artik menülerimi bigün öncesinden hazirlamaya caliscam, yoksa karatay disina cikiyorum... sizler neler yapiyosunuz diyet disina cikmamak icin???
haklısın canım söz bir daha olmayacak.ee artık olan olmuş yemişsin kocamann çikolatayı bi daha olmasın lütfennn
offf üstünkörü sildim koridorun halısını ..ama akşama çamaşır sulu sildiricem ona hem koridoru hem kendi odasını. .sinirden ağladım valla..napıcam ben bu kızımı nasıl düzelticem... kimbilir kaçkere yaptı bunu ve biz pis halılara bastık
hosbuldum canım tekrar aranızdayımSağo
Hoşgeldin canım
Gece kacamagını bende cok yapıyordum.Günaydın güzeller
3 gündür gelemedim,hafta sonları fırsatım olmuyor,cumartesi temizlikle,pazar misafirle geçti,dün de dışarıda işlerim vardı,güya ev tertemizdi,bi tek dün elimi sürmedim ,bugün yine her yer berbat,gene temizlik yapacağım
Hafta sonum kaçamaksız geçti,ama 2 gece kendimi mutfakta bişeyler yerken buldum yarı uykulu
Neyse dün gece kalkmadım,eskiden çok yapardım,kötü bir alışkanlık
Dün de sabah klasik karatay,öğle yemeği niyetine 1 kase aşure,akşam da kuru fasulye,yoğurt,salata,
45 dakika da yürüyüş yaptım
Bu sabah omlet,peynir,incir,ceviz
Öğleden sonra gene işlerim var dışarıda,o zamana kadar işleri bitireyim
canımm yaaa kızın umarım en yakın zamanda diş çıkartırda sizde rahatlarsınız oda..
afiyet olsun sana cicimm..ayrıca kolay gelsin bakalımm sporunu yap benim gibi ihmal etmeeee.....
valla canım sormaa yaaa hergünüm dolu dolu geçiyor...anneme istediğim zaman gidiyorummm oda bana geliyor o konuda hiçç sıkıntım yok allaha şükürr :))
eşimle de h.içide vakit geçiriyoruz tabi ama h.sonunda ki gibi olmuyor..daha kısa süreli oluyor gezmelerimiz...genelde dışarsı için plan yapcaksak h.içini tercih etmiyoruz..
kolayy gelsin canımm..kaçın bakalımmmm
olsun canım ya bazen olur böyle şeylerr yeter ki alışkanlık haline gelmesin(bizi ihmal etmen veee diyeti bozman)
valla canım ben karatay dışına çıkmamak için pek bişey yapmıyorum çünkü her yediklerim ona uymuyor ama napalım elimden geldiğince uymaya çalışıyorum..
bu aradaa küsücem hee
bütün gün kimse yok akşam doluşursunuz yinee burayaaa hıhh
canım görüşlerin çok mantıklı ve bilimselpedagoji eğitimi almışsın sanırım,öğretmen misin,ben sürekli takip edemiyorum kaçırmış olabilirim bunları not ettim ama kendime göre uygulayacağım tabii zamanında çok çocuk yetiştirme kitapları okudum,teori güzel de pratik o kadar olamıyo maalesef,hele biz çalışan kadınlar için aahh canım diş çıkarıyomuş oğlun geçmiş olsun,ızdırabı vardır yavrunun çabuk geçer inşallah...
ne çok işin var kıssistediğin zaman annene gitme şansın olduğu için hakkaten şanslısın valla haftaiçi eşinle vakit geçiremiyo musun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?