Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Allah kabul etsin arkadaşımmmm....ayrıca afiyette olsunnn

canım herkes senin gibi düşünmüyor evetttt haklısın bende senin kadar titiz değilim mesela amaa senin düşüncen çok doğru ve mantıklı..fırsat buldukça temizlemeye özen gösteriyorum ama herzaman herşeye yetişemiyorum...

bugün su arıtıcılar gelecek parçalar değişecekmiş
bakalım ne zaman gelecekler birisini beklemekten nefret ederim
bugün temizlik işimde yoktu biraz dinlenicektim şimdi onlar gidince
mutfağı süpürüp silmem lazım mutlaka bişeler dökülür
makinada renkliler vardı onlar yıkandı onları bi halledeyim
ayrıca leylakcım çok geçmiş olsun iyice dinlen canım
sarfoşum sağol canım inşallah kabul olur zaten oruç gibiyiz canım aralar 4-5 saat olunca
ben bazen kendimi oruç gibi hissediyordum günlerde kısa fazla koymuyo ama bişey yemeyince çok üşüyorum
normalde kışın bile evde kısa kollu ile dolaşırım öyle yani

kızmakta çok haklısın canımben de hergün benzer şeyleri yaşıyorum,mesela kapıdan çıkınca ayakkabısını giymeden yere basıyo önceo çorabı akşam gelir gelmez çıkarıcaksın diyorum filanbence de sildir canım ama kızarak değil,sakinceçünkü kızdığın zaman seni hiç anlamıyobahsettiğin konudaki hassasiyetin de çok normal,hiç abes değil yanisabır canım,sınava az kaldı,sonra çıkarırız acısını
Bişey değil canım ve teşekkür ederim

Ev gezmeleri öyle maalesef,ama önemli olan sonrasında hemen gecikmeden telafi edersen sorun olmaz
evet canım bunu hayat tarzı yapmadan ver al olayından kurtulamıcaz,asosyal mi olalım yani dimi
sağol applaaam grip oldum beeen:2::2::2:
çok geçmiş olsun leylakım beniiimmm,tez zamanda iyileş inşallah
insan tutamıyor regl olunca canım..telafi edersin nasılsa..
ben girmedim bu yıl güne yırttım yanee
güne girerim valla çok eğlenceli ve çok gezmeli
h.sonu malesefff biraz fazla kaçırabiliyoruzzzzz napalım artık hep fazla yemektense arada böyle şeyler olurr..
afiyet olsun ayrıcada çok öptüm
zaten haftasonu almamaya haftaiçi vermeye uğraşıyoruzben de seni öptüm tatlım
ah canım bir kere cıslara basladınmı arkası geliyor
neyse kararlı olman önemli bugünkü menün harika inşallah hep böyle gider.

aynen öyle canımsen de hoşgeldin,bi daha gitme

sağol canım

canım görüşlerin çok mantıklı ve bilimselpedagoji eğitimi almışsın sanırım,öğretmen misin,ben sürekli takip edemiyorum kaçırmış olabilirimbunları not ettimama kendime göre uygulayacağım tabiizamanında çok çocuk yetiştirme kitapları okudum,teori güzel de pratik o kadar olamıyo maalesef,hele biz çalışan kadınlar içinaahh canım diş çıkarıyomuş oğlun geçmiş olsun,ızdırabı vardır yavrununçabuk geçer inşallah...

ne çok işin var kıssistediğin zaman annene gitme şansın olduğu için hakkaten şanslısın vallahaftaiçi eşinle vakit geçiremiyo musun ki

günaydın sersumcan,sen daha gitmedin mi...saat de kaç olmuş ben işe girişeyim artık
kahvaltım,melemen,çiğ fıstık,1 kk peynir,8 zeytin ve 1 bardak süt
öğlen acıkırsam biraz çiğ kaju,akşama Allah kerim görüşürüz..haa birdyciim yine bi maceraya yelken açmışsın,kolay gelsin,bol bol temiz hava al,bol zeytin topla bize de getir..dermişim

bu sabah uzun süreden sonra oğulum ve ben 8 de uyandık..
sağolsun kızımıda babası oyalamış biz kalkana kadar ve işe geç gitti tabii.
akşam yorulmuşum abimler 23.30 gitti hiç bunların evlilik yıl dönümü kalkalım demedi yaniii...
mutfak berbattı topla, temizle anca geldim bende topiğe .. kız şimdi uyudu.. aylardır diş çıkarmaya çalışıyor ama birtürlü çıkamadılar.. :26::26::26:
sonra komşum geldi kahvaltı hazırlığı
sadece melemen, beyaz beynir ve bol çay..
bugün işim yok..
inşallah spor yapabilirim.. kaç gündür yapmadım yaaa..
öğlede de şekersiz türk kahvesi.
akşamda yine ıspanak..
bol bol 7 otlu çay, yeşil çay ve su içilicek bugün..
kızlar hepimize kolay gelsin..

Hadi leylak cım sende uyu,dinlen bak muhtarda çıkmış bende filmimi izleyip yatcam öptüm senide iyi geceleer,bol leptinler

otur kıss totonun üstüne..sopa istiyon sen..ne işiymiş be hasta hasta

:26::26::26:

sersumum çok haklısın valla.bence de kızına halıları sildirirsen senin ne demek istediğini ve sonucunda da ne kadar yorulduğunu görüp yapmaz bi daha

çok geçmiş olsun leylakım beniiimmm,tez zamanda iyileş inşallah

sağol canım benim

sağolasın filizim

Son düzenleme:
Masalla sana. Iradene hayran kaldim

Hic duymamistim ilk senden duydum ne yararlari varmis nasil satiliyor. Gerci ben trde yasamiyorum temin etmem zor olur ama merak ettim.

teşekkür ederim canım..
ender saraçın çayı, özlem yıldızın video lu reklamı var bu çay ile ilgili herhalde ezcanelerde satılıyordur.. ezcacıma sorarım.. sizi de bilgilendirirm ne kadar yararlı yada değil araştırırım int. baktım içenler sağlık acısından memnun ama bilgi edinir sizinle de paylaşırım.. ama kendi etrafımda deneyen yok.. :26::26::26::26::26:

günaydin kizlar

dün cok isim vardi yine kusura bakmayin, eskisi gibi muhabbetlerinize de katilamiyorum ara verince konulardan uzaklastim, isten ciktim baska is buldum, sinav, ziyaret, esimin izni derken, cok uzak kaldim sizden de diyetten de neyse menülerimi yazayim b arim:

dün:
kahvalti: klasik
ögle: iki yumurtali salata
aksam:yok

bugün: peynir, ceviz, bi kase asure
öglen: omlet, salata
aksam: ???

artik menülerimi bigün öncesinden hazirlamaya caliscam, yoksa karatay disina cikiyorum... sizler neler yapiyosunuz diyet disina cikmamak icin???

öğlen yemeğim:
yarım kase yayla çorbası
fırında köfte yemeği
ayran

canımm yaaa kızın umarım en yakın zamanda diş çıkartırda sizde rahatlarsınız oda..
afiyet olsun sana cicimm..ayrıca kolay gelsin bakalımm sporunu yap benim gibi ihmal etmeeee.....

valla canım sormaa yaaa hergünüm dolu dolu geçiyor...anneme istediğim zaman gidiyorummm oda bana geliyor o konuda hiçç sıkıntım yok allaha şükürr :))
eşimle de h.içide vakit geçiriyoruz tabi ama h.sonunda ki gibi olmuyor..daha kısa süreli oluyor gezmelerimiz...genelde dışarsı için plan yapcaksak h.içini tercih etmiyoruz..

bende kaçıyorum kızlar şu çamaşırları bi asayım

kolayy gelsin canımm..kaçın bakalımmmm

olsun canım ya bazen olur böyle şeylerr yeter ki alışkanlık haline gelmesin (bizi ihmal etmen veee diyeti bozman)
valla canım ben karatay dışına çıkmamak için pek bişey yapmıyorum çünkü her yediklerim ona uymuyor ama napalım elimden geldiğince uymaya çalışıyorum..

ee artık olan olmuş yemişsin kocamann çikolatayı bi daha olmasın lütfennn
haklısın canım söz bir daha olmayacak.

Ah canım butun cocuklar aynı. uzme kendini aksama anlatırsınız bır daha yapmaz.

Sağo

Hoşgeldin canım
hosbuldum canım tekrar aranızdayım

Gece kacamagını bende cok yapıyordum.

kIZLARR akşam ne yiyeceğim tam belli değil o yüzdennn yarın sabah yazarım yediklerimi hepinizi öptümmm..iyi akşamlarrr

bu aradaa küsücem hee
bütün gün kimse yok akşam doluşursunuz yinee burayaaa hıhh

haklisin her zaman uyulmuyor, ama uyuldugunda da cok güzel kilo veriliyor neyseki önümüz kis acelemiz yok

sizi ihmal etmemeye caliscam bundan sonra isssssallah, sürüden ayrilani kurt kaparmis hakkaten, karatay sürümden ayrildim kilo vermeyi birak üstüne kilo aldim

bu aradaa küsücem hee
bütün gün kimse yok akşam doluşursunuz yinee burayaaa hıhh

ben geldim hani daha kimsecikler yok

teşekkürler dişi sanki bize çıkarttırıyo bu bebekler :))
canım sosyal bil. öğrt. branşım. evet 7 sene peagojiyle iç içeydim, neredeyse tüm gelişim psikolojisi akım ve öğretilerini biliyorum çok şükür.ama teori ayrı pratik ayrı dediğin gibi.ne güzel bende hala okuyorum ,kitaplar gerçekten hayata ufuk açıyor.

gelelim öğle yemeğimeeeee
sarımsaklı,yoğurtlu ,üzeri tereyağlı pul biberli ıspanaaakkk amma yazdım dimiii :))
bide köyden gelen turp hııımmmm

17:00 gibide sütlü kahve ve avuş içi fıstık

ben kaçar kızlar malum 2 çocuk

İyi Akşamlar kizlar
Sabah kahvaltim
Yarim domates, peynir
süzme yogurt , 12 zeytin
2 haşlama yumurta

Öğlen spor zaman (12:00-13:00)
50 dk 5 km 450 kalori hiz 6,5 idim
2 dk tivist 4 dk mekik4 dk step

14:30 sütlü kahve molasi

15:30 oglusu kresten almaya gitme saati ve tam olarak 12.000 adim atmisim eve gelince baktim spor da dahil yubbiii

Aksam yemegi
etli keşkek
Yoğurtlu cevizli kereviz salatası
aci biber turşusu ve salatalık turşusu

Ve yatana kadar 8 bardak suya tamamlamak suana kadar 5 oldu:)))

Kızlar dunden bugune tam 700 gr vermisim süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…