Eki Görüntüle 866414
saat 5 te evdeydim..yemek yaparken biryandan da buğdayımı haşlayıp aşuremi yaptım..komşulara dağıttım geldim.. Allah kabul etsin inşallah.. kendime ayırdığım şekersiz aşuremi sizlerle paylaşayım dedim..tadına dahi bakmadım çünkü bugün pro günüm..yarına yiyecem inşallah...
öğlen
kavurma
yoğurt
akşam
4-5 köfte
2 kaşık tavuk sote
yoğurt
şalgam suyu
sağol canım..cakmel de kaçışşşş
kolay gelsin sesumcummmm akşam için
kızmakta çok haklısın canımben de hergün benzer şeyleri yaşıyorum,mesela kapıdan çıkınca ayakkabısını giymeden yere basıyo önce o çorabı akşam gelir gelmez çıkarıcaksın diyorum filan bence de sildir canım ama kızarak değil,sakince çünkü kızdığın zaman seni hiç anlamıyo bahsettiğin konudaki hassasiyetin de çok normal,hiç abes değil yani sabır canım,sınava az kaldı,sonra çıkarırız acısını
işyerinde telden gireyim dedim ama bağlandı bağlanmadı çıktım bende canımgünaydın sersumcan,sen daha gitmedin mi...saat de kaç olmuş ben işe girişeyim artık
kahvaltım,melemen,çiğ fıstık,1 kk peynir,8 zeytin ve 1 bardak süt
öğlen acıkırsam biraz çiğ kaju,akşama Allah kerimgörüşürüz..haa birdyciim yine bi maceraya yelken açmışsın,kolay gelsin,bol bol temiz hava al,bol zeytin topla bize de getir..dermişim
tekrar nice yıllara..bu sabah uzun süreden sonra oğulum ve ben 8 de uyandık..
sağolsun kızımıda babası oyalamış biz kalkana kadar ve işe geç gitti tabii.
akşam yorulmuşum abimler 23.30 gitti hiç bunların evlilik yıl dönümü kalkalım demedi yaniii...
mutfak berbattı topla, temizle anca geldim bende topiğe.. kız şimdi uyudu.. aylardır diş çıkarmaya çalışıyor ama birtürlü çıkamadılar.. :26::26::26:
sonra komşum geldi kahvaltı hazırlığı
sadece melemen, beyaz beynir ve bol çay..
bugün işim yok..
inşallah spor yapabilirim.. kaç gündür yapmadım yaaa..
öğlede de şekersiz türk kahvesi.
akşamda yine ıspanak..
bol bol 7 otlu çay, yeşil çay ve su içilicek bugün..
kızlar hepimize kolay gelsin..
sormaAh canım butun cocuklar aynı. uzme kendini aksama anlatırsınız bır daha yapmaz.
bu aradaa küsücem hee
bütün gün kimse yok akşam doluşursunuz yinee burayaaa hıhh
Merhaba canlar nasilsiniz ??
Benim buzun izin gunum. Evdeydim bol bol dinlendim. (camasir , utu , sil,supur ,yika ) derken gun gelip geciverdi..
Yediklerime gelince :
Sabah: yumurta salatasi ve 1 muz ( maalese kuru yemise karsi alerjim olustu .. findik fistik yiyemiyorum.. sivilce basiyor suan her yerim patlak catlak )
Aksam : firinda kuzu yaptim , 5,6 kasik kadar acili bulgur pilavi , kirmizi kelem salatasi , cay
Sonra kocis ile yuruduk 1 saat birer de kahve icti .. simdi sakin sakin evimizdeyiz
ellerine sgalik yaa cok güzel görünüyorkeske bana da asure getircek komsum olsaydi yaaa sekerli de olsa raziyim yani
sağol canımcım..sen de yap kıss noolcak ..bereket olur hem. .valla işten geldim giriştim 1.5 saatte hallettim..yarını sabırsızlıkla bekliyorum yemek içiüünn
oyyy kuzum cok haklisin da iste olunca yiyorum ben yaa biliyosun pis bogazim biraz :26::26::26: hani dagitma sansim olsa yapip dagitayim, kendime de bi tabak birakirim en fazlaallah kabul etsin bu arada canim unutmusum demeyi
tabii eve gelir gelmez benimki peşimde pervane..annecim valla bir kere yaptım(yemezler) birdaha yapmıycam..
dedim yaptığın mantıklı mı..konuştuk anlaştık... .ödevi varmış ..ben zaten içime sinmediği için silmiştim yarın da ona sildiricem halıyı..bugünlük affettim..
işte böylee...
ne güzel yaaa masallahcocugunla orta yol bulmayi becerebiliyorsun.. herkesin yapabilecegi bir sey degil...
Eki Görüntüle 866414
saat 5 te evdeydim..yemek yaparken biryandan da buğdayımı haşlayıp aşuremi yaptım..komşulara dağıttım geldim.. Allah kabul etsin inşallah.. kendime ayırdığım şekersiz aşuremi sizlerle paylaşayım dedim..tadına dahi bakmadım çünkü bugün pro günüm..yarına yiyecem inşallah...
öğlen
kavurma
yoğurt
akşam
4-5 köfte
2 kaşık tavuk sote
yoğurt
şalgam suyu
selam canım..senin işin daha zor haklısın..hafta sonundan hafta sonuna..göz görmeyince gönül katlanıyor.(mu acabaSelam nasılsınız kızlar ? ev halkının telefon trafiğinin bitmesini bekledim o yüzden anca gelebildim her an kesilebilir bağlantım son sayfada gördüğüm kadarıyla Sersum halıya ayakkabıyla basma vukuatı şimdilik hallolmuş gibi geçmiş olsun anacım sen bide benim evin halini düşün ben varken beni takmayan (bende artık odasını toplamıyarak onu takmadığımı gösterdim hıh) dağınık kızım ben yokken yatağın içinde yemek kırıntıları bırakmak, eşofmanlarla uyumak, ayakkabıyla aynen seninki gibi birşey unuttum ve servisde gelmişti bahanesiyle içeri dalmak daha aklıma gelmiyen yada görmediğim için bilmediğim bir sürü şey var
Ama kapı girişindeki halının üstünü beyaz eski bir örtüyle kapatmak iyi fikir denesem mi acep :44: sonra apartmandan gelip geçenler ne der o simsiyah olacak örtüyü görünce bide rezil olmıyayım
Oooo maşalllah hamaratlığın üstündeymiş bugünhem tam gün çalışıp hemde aşureyle uğraşmışsın ellerine sağlık görüntüsü çok güzel tadıda eminim çok güzeldir Allah kabul etsin canım yarın sabah tatlısından yeseydin be muhtarım tadına bakmış olurdun
Valla ben dün akşam annemin senin için ayırdım dediği aşuresini bu sabah yedim kahvaltıdaki kayısı mayısı hakkımın yerinetabiki tatlısı fazla geldi ama bitti artık kendim henüz yapmadım ama yapacağım zaman bende şekersiz ayırıp birazını tuzlu birazınıda kuru meyvalı yemeyi düşünüyorum
sağol canımcım..sen de yap kıss noolcak ..bereket olur hem. .valla işten geldim giriştim 1.5 saatte hallettim..yarını sabırsızlıkla bekliyorum yemek içiüünn
oyyy kuzum cok haklisin da iste olunca yiyorum ben yaa biliyosun pis bogazim biraz :26::26::26: hani dagitma sansim olsa yapip dagitayim, kendime de bi tabak birakirim en fazlaallah kabul etsin bu arada canim unutmusum demeyi
tabii eve gelir gelmez benimki peşimde pervane..annecim valla bir kere yaptım(yemezler) birdaha yapmıycam..
dedim yaptığın mantıklı mı..konuştuk anlaştık... .ödevi varmış ..ben zaten içime sinmediği için silmiştim yarın da ona sildiricem halıyı..bugünlük affettim.. işte böylee...
Şimdi gördüm zaten yarın yemeyi düşünüyormuşsun afiyet olsun şimdiden
Ahh ben kıyamam işte halı sildirmeye ellerini deterjanlı sulara falan sürdürmeyeondan sonrada saçımı başımı yolarım böyle
selam canım..senin işin daha zor haklısın..hafta sonundan hafta sonuna..göz görmeyince gönül katlanıyor.(mu acaba) görünce daha bi fena oluyo
ahhh ahhh..sağolsunlar da naapalım çekicez el mecbur..az onlar bizi süründürecek az biz onları..
sağol canım..valla yapmaktan umudu kesmiştim ama annem evde kızı olan mutlaka yapmalı(neden se:44::44:) kendinize bari yap dedi ben de kendimize yapacaksam sonuçta tencere kaynıyor yap gitsin sersum didim..ben yaptım oldu..
eşim ve üst komşum çok beğendi sanırım güzel oldu..yarın ben de tadına bakar söylerim
evet canım yarın işyerine de götürücem orada yerim
valla sildiricem çeksin cezasını hiç kusura bakmasıntopu topu 2 küçük halı cicim ikisi 4 metrekare..silsinde birdaha yapmasın
Eminim güzel olmuşturiyi yapmışsın bende yaptığım zaman en büyük tencerem 9 lt lik onda yapıp 2-3 komşuya gerisini kendimize yapıyorum
Bişey soracam sana bu şalgam suyu hem karbonhidrat hemde tuzdan dolayı kilo vermeyi etkilemiyomu :44: çok sevdiğini biliyorum yoksa bile bile mi içiyosun? yoksa ben mi yanlış biliyorum :44:
canım şalgam suyu bağırsakları müthiş çalıştırıyor..hem karatay hocanın tanştığı ve sürekli görüştüğü datçalı çift de tavsiye ediyor ve sürekli içiyor..mutlaka hocaya sormuşlardır. .benim kilolar zaten yavaş gidiyor onun bir etkisi olduğunu düşünmüyorum..bağırsaklarım çalışsın yeter ki
valla bende çok severim acılı acısız ama karataydan önce çok tuzlu diye arada bir içerdim şimdi de hem tuz hem karbonhidrat korkusundan nadir içiyorum burdan çıkınca bakiim bi sitelere ne yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?