Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba canlar nasilsiniz ??

Benim buzun izin gunum. Evdeydim bol bol dinlendim. (camasir , utu , sil,supur ,yika ) derken gun gelip geciverdi..

Yediklerime gelince :

Sabah: yumurta salatasi ve 1 muz ( maalese kuru yemise karsi alerjim olustu .. findik fistik yiyemiyorum.. sivilce basiyor suan her yerim patlak catlak )

Aksam : firinda kuzu yaptim , 5,6 kasik kadar acili bulgur pilavi , kirmizi kelem salatasi , cay

Sonra kocis ile yuruduk 1 saat birer de kahve icti .. simdi sakin sakin evimizdeyiz

saat 5 te evdeydim..yemek yaparken biryandan da buğdayımı haşlayıp aşuremi yaptım..komşulara dağıttım geldim..Allah kabul etsin inşallah..kendime ayırdığım şekersiz aşuremi sizlerle paylaşayım dedim..tadına dahi bakmadım çünkü bugün pro günüm..yarına yiyecem inşallah...

öğlen

kavurma
yoğurt

akşam

4-5 köfte
2 kaşık tavuk sote
yoğurt
şalgam suyu

ellerine sgalik yaa cok güzel görünüyor keske bana da asure getircek komsum olsaydi yaaa sekerli de olsa raziyim yani

cakmel de kaçışşşş

kolay gelsin sesumcummmm akşam için
sağol canım..
haklısın be canım ne çektik..neyse dediğin gibi hele bir sınav geçsin
işyerinde telden gireyim dedim ama bağlandı bağlanmadı çıktım bende canım
tekrar nice yıllara..
Ah canım butun cocuklar aynı. uzme kendini aksama anlatırsınız bır daha yapmaz.
sorma
bu aradaa küsücem hee
bütün gün kimse yok akşam doluşursunuz yinee burayaaa hıhh

afiyet olsun kuzuummm

ellerine sgalik yaa cok güzel görünüyor keske bana da asure getircek komsum olsaydi yaaa sekerli de olsa raziyim yani

sağol canımcım..sen de yap kıss noolcak ..bereket olur hem..valla işten geldim giriştim 1.5 saatte hallettim..yarını sabırsızlıkla bekliyorum yemek içiüünn

sağol canımcım..sen de yap kıss noolcak ..bereket olur hem..valla işten geldim giriştim 1.5 saatte hallettim..yarını sabırsızlıkla bekliyorum yemek içiüünn

oyyy kuzum cok haklisin da iste olunca yiyorum ben yaa biliyosun pis bogazim biraz :26::26::26: hani dagitma sansim olsa yapip dagitayim, kendime de bi tabak birakirim en fazla allah kabul etsin bu arada canim unutmusum demeyi

tabii eve gelir gelmez benimki peşimde pervane..annecim valla bir kere yaptım(yemezler) birdaha yapmıycam..

dedim yaptığın mantıklı mı..konuştuk anlaştık....ödevi varmış..ben zaten içime sinmediği için silmiştim yarın da ona sildiricem halıyı..bugünlük affettim..

işte böylee...

oyyy kuzum cok haklisin da iste olunca yiyorum ben yaa biliyosun pis bogazim biraz :26::26::26: hani dagitma sansim olsa yapip dagitayim, kendime de bi tabak birakirim en fazla allah kabul etsin bu arada canim unutmusum demeyi

hımm tabee dağıtmayınca hepsi sana kalacak tehlikeli..:18::18::18:

amin canım

ne güzel yaaa masallah cocugunla orta yol bulmayi becerebiliyorsun.. herkesin yapabilecegi bir sey degil...

ne güzel yaaa masallah cocugunla orta yol bulmayi becerebiliyorsun.. herkesin yapabilecegi bir sey degil...

ah canım o orta yolu bulana kadar neler çekiyorum bir bilsen..neyse buna da şükür..sağ olsun da napalım..

Selam nasılsınız kızlar ? ev halkının telefon trafiğinin bitmesini bekledim o yüzden anca gelebildim her an kesilebilir bağlantım son sayfada gördüğüm kadarıyla Sersum halıya ayakkabıyla basma vukuatı şimdilik hallolmuş gibi geçmiş olsun anacım sen bide benim evin halini düşün ben varken beni takmayan (bende artık odasını toplamıyarak onu takmadığımı gösterdim hıh) dağınık kızım ben yokken yatağın içinde yemek kırıntıları bırakmak, eşofmanlarla uyumak, ayakkabıyla aynen seninki gibi birşey unuttum ve servisde gelmişti bahanesiyle içeri dalmak daha aklıma gelmiyen yada görmediğim için bilmediğim bir sürü şey var

Ama kapı girişindeki halının üstünü beyaz eski bir örtüyle kapatmak iyi fikir denesem mi acep :44: sonra apartmandan gelip geçenler ne der o simsiyah olacak örtüyü görünce bide rezil olmıyayım

Oooo maşalllah hamaratlığın üstündeymiş bugün hem tam gün çalışıp hemde aşureyle uğraşmışsın ellerine sağlık görüntüsü çok güzel tadıda eminim çok güzeldir Allah kabul etsin canım yarın sabah tatlısından yeseydin be muhtarım tadına bakmış olurdun
Valla ben dün akşam annemin senin için ayırdım dediği aşuresini bu sabah yedim kahvaltıdaki kayısı mayısı hakkımın yerine tabiki tatlısı fazla geldi ama bitti artık kendim henüz yapmadım ama yapacağım zaman bende şekersiz ayırıp birazını tuzlu birazınıda kuru meyvalı yemeyi düşünüyorum

selam canım..senin işin daha zor haklısın..hafta sonundan hafta sonuna..göz görmeyince gönül katlanıyor.(mu acaba) görünce daha bi fena oluyo
ahhh ahhh..sağolsunlar da naapalım çekicez el mecbur..az onlar bizi süründürecek az biz onları..

sağol canım..valla yapmaktan umudu kesmiştim ama annem evde kızı olan mutlaka yapmalı(neden se:44::44:) kendinize bari yap dedi ben de kendimize yapacaksam sonuçta tencere kaynıyor yap gitsin sersum didim..ben yaptım oldu..
eşim ve üst komşum çok beğendi sanırım güzel oldu..yarın ben de tadına bakar söylerim

Şimdi gördüm zaten yarın yemeyi düşünüyormuşsun afiyet olsun şimdiden

Hiç mi arkadaşın falan yok canım yaa, yoksa kendinize kadar küçük bi tencerede yap şekersiz olarak ayır eşine şekerli yap kendiniz yiyin çünki karataya da çok uygun bir yiyecek

Ahh ben kıyamam işte halı sildirmeye ellerini deterjanlı sulara falan sürdürmeye ondan sonrada saçımı başımı yolarım böyle

evet canım yarın işyerine de götürücem orada yerim

valla sildiricem çeksin cezasını hiç kusura bakmasıntopu topu 2 küçük halı cicim ikisi 4 metrekare..silsinde birdaha yapmasın

Eminim güzel olmuştur iyi yapmışsın bende yaptığım zaman en büyük tencerem 9 lt lik onda yapıp 2-3 komşuya gerisini kendimize yapıyorum

Bişey soracam sana bu şalgam suyu hem karbonhidrat hemde tuzdan dolayı kilo vermeyi etkilemiyomu :44: çok sevdiğini biliyorum yoksa bile bile mi içiyosun? yoksa ben mi yanlış biliyorum :44:

evet canım yarın işyerine de götürücem orada yerim

valla sildiricem çeksin cezasını hiç kusura bakmasıntopu topu 2 küçük halı cicim ikisi 4 metrekare..silsinde birdaha yapmasın

diyosun yanii benim kız akıllanmaz gibi geliyor ama bez seriim bi görsünler pisliği diyorum bakalım gerçi açık renk çoraplarla evin içinde dolaşınca bile çoraplar kirleniyor ama ne babası nede kızı hiç tınmıyolar o yüzden pek umudum yok

canım şalgam suyu bağırsakları müthiş çalıştırıyor..hem karatay hocanın tanştığı ve sürekli görüştüğü datçalı çift de tavsiye ediyor ve sürekli içiyor..mutlaka hocaya sormuşlardır..benim kilolar zaten yavaş gidiyor onun bir etkisi olduğunu düşünmüyorum..bağırsaklarım çalışsın yeter ki

valla bende çok severim acılı acısız ama karataydan önce çok tuzlu diye arada bir içerdim şimdi de hem tuz hem karbonhidrat korkusundan nadir içiyorum burdan çıkınca bakiim bi sitelere ne yazıyo

valla bende çok severim acılı acısız ama karataydan önce çok tuzlu diye arada bir içerdim şimdi de hem tuz hem karbonhidrat korkusundan nadir içiyorum burdan çıkınca bakiim bi sitelere ne yazıyo

canım ben de bununla ilgili bilgi bulursam paylaşırım..ama vazgeçebileceğimi sanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…