Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

al bitane daha temizlik hastası

yaa nereye amaaa
akşam ben yokum siz varsınız sabah ben varım siz yoksunuzzz poffff

Akşam sende gel, işyerinde problem olmuyormu internete girince ana sunucudan kim napıyor nereye bakıyor görüyolar biliyorsun

Kusura bakcak bişey yok canım hepimizin az yoğun, çok yoğun, bunalım depresif dönemlerimiz oluyor hepimiz insanız sonuçta menüleri kafanda planlayınca daha kolay ama son ana bırakınca kaçamak kaçınılmaz oluyor canım

bu aradaa küsücem hee
bütün gün kimse yok akşam doluşursunuz yinee burayaaa hıhh

Ben de sana küscem gündüz işteyken girebiliyosun biz giremiyoz hıh şaka,şaka

Hemen son 3 günlük menüne bakıcam nasıl verdin bi günde 700 gr ı

canım ben de bununla ilgili bilgi bulursam paylaşırım..ama vazgeçebileceğimi sanmıyorum..

vazgeçmek zor tabiside bilerek içmek var yani sonra niye kilo aldım yada veremiyom diye kafayı sıyırmayalım diye bilmekte fayda var

Bu arada Güleryüz emziriyodu bide spora başlamıştı dimi :44: onların çok etkisi var tabi

canım okan beye(datçalı hocamızı tanıyan) sordum ben turşu suyu gibi(katkı maddesiz olanı)abartmadan içebiliriz diyor..ama bizim aldıklarımız hazır sonuçta..neyse fazla abartmayayım ben de...

emziriyordu heralde canım:44:..o da etkiler bence

o müthiş spor yapıyor canım..e bi de genç metabolizma hızlı..maşallah valla..

Eveet valla maşallah, keşke daha gençliliğimde tanışsaymışım Karatay diyetiyle tekrar bu vesileyle SİZ SİZ OLUN MENOPOZDAN ÖNCE İDEAL KİLONUZUN BİLE ALTINA DÜŞMEYE BAKIN diyorum tekrar, inanın çok şey fark ediyor

evet haklısın..inşallah canım olacak başarıcaz inşallah

Ne çabuk sordun ve cevapladılar kıss, yoksa daha öncemi sormuştun :44:

Ben bide Gül 63 ü merak ediyorum naptı acep? devam ediyormu kilosu ne alemde :44: eski kk sitesine bi bakiim bari

Ne çabuk sordun ve cevapladılar kıss, yoksa daha öncemi sormuştun :44:

Ben bide Gül 63 ü merak ediyorum naptı acep? devam ediyormu kilosu ne alemde :44: eski kk sitesine bi bakiim bari

demin sordum ve cevapladılar şekerim..eee mıhtarınız olarak habere çabuk ulaşabiliyorum..deeer mişim..hehehe..

ben hiiç bakmıyom oraya..

Sersum canikom ben çıkıp diğer sitelere araştırmaya başlıcam sende yarın erken kalkıcan tam gün çalışcan bugünde aşure yemek faslı yormuştur seni uykun gelmiştir herhal yarın akşam görüşürüz inşallah iyi geceler bol leptinler muhtarım

iyi geceler canım...ben de uzanıp çalıkuşu seyredicem...sana da bol leptinler..

iyi geceler...aaa makbuşş da gelmişş...makbuşşş kıss kaçakkk...kaçıyom ben sonra gel hee...

Kulaklarim cinladi bi bakam dedim genc derken 31 deyim 32 merdiven dayadim 6 ay kalmis evet emziriyorum kizlar bebisim 10bucuk aylik ben de eski kk ciyim 06.12.2011 den beri karataylayim araya hamilelik girdi 16 ocakta 2013 de geri döndüm su 3 gunde hic kacamak yok sifir ve ve dünkü menumu de yazayim birazdan spor 60 dk (8500adim)ve oglusu krese getir gotur derken gunluk 12000 adim atiyorum ortalama daha var mi sorulariniz eski arkadasim ilk kk dan beri bu yolda birlikteyiz devam yine

18.11.2013 menum
Sabah kahvaltim
1 kat yumurta
peynir , zeytin
domates,salatalik, roka

Sütlü kahve spor oncesi

Oglen14:00-15:00
50 dk yürüyüş
10 dk step,mekik, tivist

Aksam yemegim
ciger sote
Marullu domtesli peynirli salata
aci biber turşusu

Hoş geldin canım gençsin daha ben 33 yaşında doğum yaptım 63 kilodan 84 kilo ile doğum yaptım 8 ay emzirdim ve o dönem hızla kilo verdim ama hiç 72 nin altına düşememiştim sonra 2008 de adet düzensizlikleri ve stres nedeniyle tekrar kilo almaya başladım lahana çorbası diyeti, zayıflama hapları vs ile kilo versemde 3-4 kiloyu daha fazlasıyla geri alıyodum en sonunda Karatayı duydum ve düzensiz aralıklı adetlerime rağmen kilo verdim 2 yıldırda sabit sayılır ama son 5-6 ay hiç adet olmayıp kaçamaklar ve hareketsizlikten 3kilo aldım eskisi kadar kolay veremez oldum bu arada yaşım 45.5 geçti

Ben de kactim yine görüşürüz yarin bol leptinli geceler kaçamak sıfır kızlar bu cok etkili cumaya bakalim 58 gorcem mi???

Dünki menünde güzelmiş 2 öğünmü yapıyosun :44: valla ben 3 öğün yapıyorum, hergün en az 2 yumurta yiyorum tok tutsun diye öğlen 2-3 çeşit akşamda en az 2 çeşit ve tabak yiyorum ama doygunluk hissetmeden kalkıyorum bu arada sıgarayı bayağı azalttım belki onında etkisiyle iştahım tavan yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…