Günaydın güzeller
3 gündür gelemedim,hafta sonları fırsatım olmuyor,cumartesi temizlikle,pazar misafirle geçti,dün de dışarıda işlerim vardı,güya ev tertemizdi,bi tek dün elimi sürmedim ,bugün yine her yer berbat,gene temizlik yapacağım
Hafta sonum kaçamaksız geçti,ama 2 gece kendimi mutfakta bişeyler yerken buldum yarı uykulu
Neyse dün gece kalkmadım,eskiden çok yapardım,kötü bir alışkanlık
Dün de sabah klasik karatay,öğle yemeği niyetine 1 kase aşure,akşam da kuru fasulye,yoğurt,salata,
45 dakika da yürüyüş yaptım
Bu sabah omlet,peynir,incir,ceviz
Öğleden sonra gene işlerim var dışarıda,o zamana kadar işleri bitireyim
yaa nereye amaaa
akşam ben yokum siz varsınız sabah ben varım siz yoksunuzzz poffff
günaydin kizlar
dün cok isim vardi yine kusura bakmayin, eskisi gibi muhabbetlerinize de katilamiyorumara verince konulardan uzaklastim, isten ciktim baska is buldum, sinav, ziyaret, esimin izni derken, cok uzak kaldim sizden de diyetten de neyse menülerimi yazayim b arim:
dün:
kahvalti: klasik
ögle: iki yumurtali salata
aksam:yok
bugün: peynir, ceviz, bi kase asure
öglen: omlet, salata
aksam: ???
artik menülerimi bigün öncesinden hazirlamaya caliscam, yoksa karatay disina cikiyorum... sizler neler yapiyosunuz diyet disina cikmamak icin???
bu aradaa küsücem hee
bütün gün kimse yok akşam doluşursunuz yinee burayaaa hıhh
İyi Akşamlar kizlar
Sabah kahvaltim
Yarim domates, peynir
süzme yogurt , 12 zeytin
2 haşlama yumurta
Öğlen spor zaman (12:00-13:00)
50 dk 5 km 450 kalori hiz 6,5 idim
2 dk tivist4 dk mekik 4 dk step
14:30 sütlü kahve molasi
15:30 oglusu kresten almaya gitme saati ve tam olarak 12.000 adim atmisim eve gelince baktim spor da dahil yubbiii
Aksam yemegi
etli keşkek
Yoğurtlu cevizli kereviz salatası
aci biber turşusu ve salatalık turşusu
Ve yatana kadar 8 bardak suya tamamlamak suana kadar 5 oldu:)))
Kızlar dunden bugune tam 700 gr vermisim süper
canım ben de bununla ilgili bilgi bulursam paylaşırım..ama vazgeçebileceğimi sanmıyorum..
muhtaaar Güleryüz nasıl verdi bi günde 700 gr ı biliiinmi
canım ben de bununla ilgili bilgi bulursam paylaşırım..ama vazgeçebileceğimi sanmıyorum..
vazgeçmek zor tabiside bilerek içmek var yani sonra niye kilo aldım yada veremiyom diye kafayı sıyırmayalım diye bilmekte fayda var
Bu arada Güleryüz emziriyodu bide spora başlamıştı dimi :44: onların çok etkisi var tabi
o müthiş spor yapıyor canım..e bi de genç metabolizma hızlı..maşallah valla..
Eveet vallamaşallah, keşke daha gençliliğimde tanışsaymışım Karatay diyetiyle tekrar bu vesileyle SİZ SİZ OLUN MENOPOZDAN ÖNCE İDEAL KİLONUZUN BİLE ALTINA DÜŞMEYE BAKIN diyorum tekrar, inanın çok şey fark ediyor
canım okan beye(datçalı hocamızı tanıyan) sordum ben turşu suyu gibi(katkı maddesiz olanı)abartmadan içebiliriz diyor..ama bizim aldıklarımız hazır sonuçta..neyse fazla abartmayayım ben de...
emziriyordu heralde canım:44:..o da etkiler bence
evet haklısın..inşallah canım olacak başarıcaz inşallah
Ne çabuk sordun ve cevapladılar kıss, yoksa daha öncemi sormuştun :44:
Ben bide Gül 63 ü merak ediyorum naptı acep? devam ediyormu kilosu ne alemde :44: eski kk sitesine bi bakiim bari
Sersum canikom ben çıkıp diğer sitelere araştırmaya başlıcam sende yarın erken kalkıcan tam gün çalışcan bugünde aşure yemek faslı yormuştur seni uykun gelmiştir herhal yarın akşam görüşürüz inşallahiyi geceler bol leptinler muhtarım
demin sordum ve cevapladılar şekerim..eee mıhtarınız olarak habere çabuk ulaşabiliyorum..deeer mişim..hehehe..
ben hiiç bakmıyom oraya..
iyi geceler...aaa makbuşş da gelmişş. ..makbuşşş kıss kaçakkk...kaçıyom ben sonra gel hee...
Kulaklarim cinladi bi bakam dedim genc derken 31 deyim 32 merdiven dayadim 6 ay kalmis evet emziriyorum kizlar bebisim 10bucuk aylik ben de eski kk ciyim 06.12.2011 den beri karataylayim araya hamilelik girdi 16 ocakta 2013 de geri döndüm su 3 gunde hic kacamak yok sifir ve ve dünkü menumu de yazayim birazdan spor 60 dk (8500adim)ve oglusu krese getir gotur derken gunluk 12000 adim atiyorum ortalama daha var mi sorulariniz eski arkadasim ilk kk dan beri bu yolda birlikteyiz devam yine
18.11.2013 menum
Sabah kahvaltim
1 kat yumurta
peynir , zeytin
domates,salatalik, roka
Sütlü kahve spor oncesi
Oglen14:00-15:00
50 dk yürüyüş
10 dk step,mekik, tivist
Aksam yemegim
ciger sote
Marullu domtesli peynirli salata
aci biber turşusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?