Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersumcum aşuren harika görünüyor allah kabul etsin
kızınla durumları halletmişsin sevindim oda annesinin ne kadar yorulduğunu anlamıştır sanırım daha doğrusu halıları silince anlar
iftarımı yaptım bu arada
taze fasulye
salata
yoğurt
ezogelin çorbası
çayımı da iştim bu dediklerimi erken hallettim çünkü sahurda yapıyorum 12 gibi
sabah erken kalktığım içn erken yatmaya çalışıyorum yani uykum erken geliyo
kızlar benim bi sorunum vardı sizlerlede paylaşmak isterim
bende b12 eksikliği var doktor bana 1 yılı geçti sanırım karatay diyetiyle henüz tanışmamıştım
iyne ve hap vermişti bende kilo problemim var diye kullanmamıştım bazıları kilo aldırıyo diyo netten baktım bazılarıda diyetteysen dikkat ediyosan aldırmıyo diyo benim hayatımı baya zorlaştırdı çok halsiz kalıyorum az bi iş yapsam yoruluyorum kollarımı havaya kaldırınca canım kesiliyo sanki son bir haftadır dahada çoğaldı çamaşırı asarken çok yoruluyo kollarım o kadar yani
diyetlerin tetiklediğini söylüyolar fakat bizim karatayın engel olucanı sanmam çünki et ürünleri çok yemek gerekiyomuş
sizlerde kan tahlili yaptırın kızlar çok önemli bir rahatsızlık saçlarınız çok dökülüyosa bundan dolayı oluyormuş neyse çok uzattım
kısacası ben o hapı kullanmayı düşünüyorum çaresizim kilo aldıracakmı bi denicem 6 ay kulanıcam ilk etap
eğer kilo aldırırsa bu kadar uğraştım içmem gıdalardan almaya çalışıcam bu vitamini karaciğer ve özellkle tavuk ciğerinde çok varmış demir kendimi ihmal ediyorum biraz dikkat edicem bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum benim gibi olan varmı demir hapı içen varmı
kilo yapıyormu

BencE yas cok etkili mi bilmem ama tv de gulben mesala bu siralar hayaranlikla baktigim kisi vermis inşallah dogaldir operasyon gormemistir bence ogunler 2 ye dusmeli yaş ilerledikce yemege olan ihtiyac azalir der kendileri kacamak olmMali ve yürüyüş olmali benim fikrim sadece her sey dusunce de bitiyor yeterki isteyin kafaya koyun gelir gerisi nazizane fikrim opuldunuz ablacim

ben bugün bir kez daha anladım ki.. yumurta haşlama dışında beni tok tutmuyor, bugün melemen yaptım sabah komşum geldi kahvaltıya.. saat 9.30 da yaptık kahvaltıyı ama saat 14.30 inanılmaz açıktım şekerime bi baktım 80 düşmeye başlamış. ıspanklı yemeğimden yedim biraz peynir ve 10 tane zeytin. öğle de aynı zamanda arkadaşım geldi. o gitti, ani misafir baskını.. offf bu ara kapıya evde yokum yazısı asmaya niyetim var..
akşam yemeği yok..
durum budurki spor yapamadım..:26::26::26::26::26::26::26:
yarın sabah da balkonumu kapattırıyorum, ustalar gelecek ve eşim izinli..
ben iyisi gidiyim balkona içiyim.. daraldım..cızzzz biliyom ama ne yapalım
herkese ii geceler kızlar..

merhabalar herkese ara sıra konunuza yazdım karatay diyetini daha doğrusu sağlıklı yaşama girmek istiyorum ve kafamda bir sürü sorular var onları sormak içindi en sonunda kitabı aldım ve yarıladım okuyorum bitirince inş bende aranıza katılıcam.
benim iki sorum şu:

1-------Acaba keten tohumunu nerelerde nasıl ne şekilde kullanıyosunuz?

2-------ben çok fazla yumurta sevmiyorum ama karatayın altın kuralı yumurta o yüzden yumurtanın kokusu giderici sabahları neler yapabilirim.çünkü ben 1 yumurtayı bir dilimle ekmekle yiyen biriyim kokusu gelmesin diye.

şimdiden çok teşekür ederim

kizlar gunaydin ins.gununuz guzel gecer...

klasik karatay kahvaltisi yaptim....simdide yesil cay iciyorum...
aksam icin tavuk ve salata dusunuyorum...

simdide biraz gecmisi okuyayim.....

cakmel gunaydin canim....benim biri 6.5 yasinda digeri 10 aylik 2 kizim var? senin?

sabah 07:00 kahvaltı
1 yumurta
bol maydanoz ve domates ikilisinden salata
avuç içi fıstık fındık oooo yorgan yastık oooo ooo
2 parmak peynir
1 nar

güleryüz yüzün hep gülsün inşallah hele 2014 -1 ocağında 55 kg olarak
bende emziriyorum bende kaçamak yapmıyorum bende evde mekik dokuyorum ama bu yağlar adeta ayrılmaz bir bütün olmuşlar benim le yahuuu

Son düzenleme:

CANIMMM kızlar gece kuşuu ondan kimse yoktur o saatte :)

ya kızımmm valla tebrik ederim senii...azmine hayranımmmmm kim tutarr senii

ohh canım iyi olmuş hem dinlenmişsin hemde evini temizlemişsinn

canım aşuren çok güzel gözüküyor ellerine sağlıkkkk :)
kızınlada uzlaşmana sevindimmm

canımcımm iş yerinde sıkıntım yok heryere girebiliyoruz serbest :34 hem görsünler ne var ki..sonuçta kötü bi siteye girmiyorum zayıflamaya çalışıyorum napayım..
akşamları evden nete girmiyorum canım cnkü zaten bütün gün pc de işim bide eve gidince bilgisayarı açmak istemiyırm..eee bide açık öğretm okuduğum için ders çalışıyorum..
ee akşam eve git yemek yap yemek ye çay iç meyve falan ye gecelerr bitiveriyorrr

adet düzensizliğide zor demi canımmmm yaa..benim annemde 47 yaşında menepoza girdi şuan bazen çok sıcaklıyor bazende üşüyor bi tuhaf oldu :44:

bence iç ilacını canım yaa..halsizlikte çok zor yani bişey yapmak istemez canın...

canım keten tohumunu ben daha hiç kullanmadım ama arkadaşlar yoğurtta salatada falan kullanıyor
yumurtaya gelinceee bende kaynamış yumurta sevmiyorum o yüzden ya peynirle ya lorla ya menemen şeklinde yada sucuklu falan yapıyorum öyle yiyorum..

günaydn canım afiyet olsun..Allah bağışlasın evlatlarını tatlım.Allahım bana da naip etsinn

günaydınnnnnnlarrrr....

akşam ki menüm
4 köfte
yoğurt
ıspanak
2 mandalinaa :)

35 dakika koşu bandında yürüyüş
yatmadan 1 bardak süt

sabah kahvaltım
1 bardak süt
peynirli yumurta
domates salatalık
zeytin
ceviz
gün kurusu

12:00 da sahurumu yaptım yediklerim
tavuk ciğeri (malum demir eksikliği için )
peynir zeytin
1 yumurta
domates biber
yeşilçay
fındık ceviz
karatay lokumu 2 tane
çok az kaymak
2 büyük bardak su
2 mil leslie
akşama yemeğim belli oldu

dana ciğeri kavurma
bulgur pilavı
salata
ayran
2 parça küçük ceviz sucuğu
akşam çayla çiğ çekirdek
yarın çarşıda işim var o yüzden yarın oruçlu olmucam birde cilt doktoruna gidicem oradanda alışveriş işlerim var baya bi koşturmaca olacak bana sabahtan sağlam bir kahvaltı yapıp öle gitmem lazım yanımada kuruyemiş alırım
unutmadan su arıtıcılar gelmedi beklemekten nefret ederim demiştim dün ama ne bekleme kociş gelince aradı baya bi sitem etti karşı tarafa ama anlamıyolar anacım bugün gelirler herhade hadi canlar öpüyorum hepinizi tekrar girmeye çalışırım

karatay diyetinde hurma var mı acaba varsa günde kaç tane yiyebiliriz???

ben var die biliyorum canım ama 2-3 tane falan (kuru olandan bahsediyorum)

allah kabul etsin arkadaşımm....
kolay gelsinnnn

selam kızlar,pazar gününden beri acayip hastaydımsoğuk algınlığı ve mide üşütmesi birarada...resmen süründüm.pazar günü mideme sudan başka birşey girmedi,pazartesi zorla bir kase çorba ve 1 bardak ayran,salı tüm günde 2 bardak ayran ve 1 tabak etli nohut ve bu sabah sonunda karatay kahvaltımı yapabildim...ev perişan oldu ALLAH evin kadınını hasta etmesin ,yattığım yerde mutfağın halini düşündükçe deliricektim
hala halsizliğim devam ediyor aslında,şimdilik hoşçakalın

öğlen menüm :

barbunya
yoğurt
üzüm
5-6 sarı leblebi (doymadığım için yedim)

geçmiş olsun canımm yaa kendine çokk dikkat ett...
aynen ev çok dağılmıştır canım..eğer eşin benim eşim gibiyse tabi

sağol canım benim
leylak nasıl oldun canım:26:
her günü dolu dolu yaşamak ne güzelçocuk yokken iyi değerlendir canım bu günleri
haklısın be canım ne çektik..neyse dediğin gibi hele bir sınav geçsin

işyerinde telden gireyim dedim ama bağlandı bağlanmadı çıktım bende canım
sersum sınav yaklaşıyo,senin kızın heyecanı var mı,benimki çok büyütüyo gözünde,panik yapacak gibi duruyo,vitamin hapını sakinleştirici diye yuttursam mı sınav öncesi,ciddi ciddi düşünmekteyim

selam kızlar,herkes iyi mi
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum..sersumum aşuren pek güzel görünüyo afiyet olsun tatlımbirdyden haber yok heralde göremedim

kahvaltımdan yarım saat önce yoğurt kürü
peynirli tereyağlı omlet
6 zeytin
2 kuru kayısı
1 ufak kase yoğurt
3 ceviz

akşama kurufasulye ve salata ile ayran var
yürüyüşten gelince kahve içtim şimdi de çay içiyorumsonra da kalan işlerimi halledicem

geçmiş olsun..

merhaba arkadaşlar ben geldim..

kayınpederim ameliyat olmuştu hatırlarsınız belki..midesi alınmıştı..kanser demişti doktor..

patoloji sonuçlarına göre yayılma yok...15 gün sonra tahlilleri olacak..
sonra 3 ayda 1 kez tahlil yaptıracak..

kemoterapi almayacak..

haber vereyim dedim arkadaşlar.

Dün akşam giremedim ne konuşmuşunuz be oku oku bitmedi
Aklımda kalanlar
sersum aşuren harika görünüyor bende haftasonu yapmayı düşünüyorum. allahtan çok sevmem sorun olmayacak.
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun
ayla çocuk yokken eşinle hayatın tadını çıkarın biz baş başa kalmak için anneme yada kayınvalideme neler yapıyoruz.
Filiztoprak orucunu allah kabul etsin. saç dökülmesi halsizlik bende oluyor bir test yaptırayım.:44::44:

elifçik ben keten tohumunu salata yada yogurduma katıyorum.

dünkü menüm
1. öğün (saatini hatırlamıyorum)

1 yumurta
10 zeytin
biraz marul
10 badem

2. öğün
fırında kuzu eti
salata

bugün
1. öğün
1 muz
15 tane badem

akşamada kuru fasulye salata ayran yada yogurt

akşam goruşuruz...

CANIMcım haklısınn da insan bazen özlem duyuyor işte..benimde eşim istemiyor şuan mecburen beklemedeyis

merhaba canımm..çok geçmiş olsun allahım uzunn ve sağlıklı ömürler versin kayınpederine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…