yineee ve yenidennn tek başımayımmm
nasıl gidiyor karatay..akşam için ne yiyeceksin
sağol canım..sersumcum aşuren harika görünüyor allah kabul etsin
kızınla durumları halletmişsin sevindimoda annesinin ne kadar yorulduğunu anlamıştır sanırım daha doğrusu halıları silince anlar
iftarımı yaptım bu arada
taze fasulye
salata
yoğurt
ezogelin çorbası
çayımı da iştim bu dediklerimi erken hallettim çünkü sahurda yapıyorum 12 gibi
sabah erken kalktığım içn erken yatmaya çalışıyorum yani uykum erken geliyo
kızlar benim bi sorunum vardı sizlerlede paylaşmak isterim
bende b12 eksikliği var doktor bana 1 yılı geçti sanırım karatay diyetiyle henüz tanışmamıştım
iyne ve hap vermişti bende kilo problemim var diye kullanmamıştım bazıları kilo aldırıyo diyo netten baktım bazılarıda diyetteysen dikkat ediyosan aldırmıyo diyo benim hayatımı baya zorlaştırdı çok halsiz kalıyorum az bi iş yapsam yoruluyorum kollarımı havaya kaldırınca canım kesiliyo sanki son bir haftadır dahada çoğaldı çamaşırı asarken çok yoruluyo kollarım o kadar yani
diyetlerin tetiklediğini söylüyolar fakat bizim karatayın engel olucanı sanmam çünki et ürünleri çok yemek gerekiyomuş
sizlerde kan tahlili yaptırın kızlar çok önemli bir rahatsızlık saçlarınız çok dökülüyosa bundan dolayı oluyormuş neyse çok uzattım
kısacası ben o hapı kullanmayı düşünüyorum çaresizim kilo aldıracakmı bi denicem 6 ay kulanıcam ilk etap
eğer kilo aldırırsa bu kadar uğraştım içmem gıdalardan almaya çalışıcam bu vitamini karaciğer ve özellkle tavuk ciğerinde çok varmış demir kendimi ihmal ediyorum biraz dikkat edicem bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum benim gibi olan varmı demir hapı içen varmı
kilo yapıyormu
Amanin bana fırça atarmı acep , hem kaçamak yapıyosun hem benim verdiğim kilolarda gözün var diye
iradene ve azmine hayranım canımKulaklarim cinladi bi bakam dedim genc derken 31 deyim 32 merdiven dayadim 6 ay kalmis evet emziriyorum kizlar bebisim 10bucuk aylik ben de eski kk ciyim 06.12.2011 den beri karataylayim araya hamilelik girdi 16 ocakta 2013 de geri döndüm su 3 gunde hic kacamak yok sifir ve ve dünkü menumu de yazayim birazdan spor 60 dk (8500adim)ve oglusu krese getir gotur derken gunluk 12000 adim atiyorum ortalama daha var mi sorulariniz eski arkadasim ilk kk dan beri bu yolda birlikteyiz devam yine
tadilat için şimdiden kolay gelsinben bugün bir kez daha anladım ki.. yumurta haşlama dışında beni tok tutmuyor, bugün melemen yaptım sabah komşum geldi kahvaltıya.. saat 9.30 da yaptık kahvaltıyı ama saat 14.30 inanılmaz açıktım şekerime bi baktım 80 düşmeye başlamış. ıspanklı yemeğimden yedim biraz peynir ve 10 tane zeytin. öğle de aynı zamanda arkadaşım geldi. o gitti, ani misafir baskını.. offf bu ara kapıya evde yokum yazısı asmaya niyetim var..
akşam yemeği yok..
durum budurki spor yapamadım..:26::26::26::26::26::26::26:
yarın sabah da balkonumu kapattırıyorum, ustalar gelecek ve eşim izinli..
ben iyisi gidiyim balkonaiçiyim.. daraldım..cızzzz biliyom ama ne yapalım
herkese ii geceler kızlar..
keten tohumunu kahvaltıda tüketiyoruz geneldemerhabalar herkese ara sıra konunuza yazdım karatay diyetini daha doğrusu sağlıklı yaşama girmek istiyorum ve kafamda bir sürü sorular var onları sormak içindi en sonunda kitabı aldım ve yarıladım okuyorum bitirince inş bende aranıza katılıcam.
benim iki sorum şu:
1-------Acaba keten tohumunu nerelerde nasıl ne şekilde kullanıyosunuz?
2-------ben çok fazla yumurta sevmiyorum ama karatayın altın kuralı yumurta o yüzden yumurtanın kokusu giderici sabahları neler yapabilirim.çünkü ben 1 yumurtayı bir dilimle ekmekle yiyen biriyim kokusu gelmesin diye.
şimdiden çok teşekür ederim
sağol canım..sabah 07:00 kahvaltı
1 yumurta
bol maydanoz ve domates ikilisinden salata
avuç içi fıstık fındık oooo yorgan yastık oooo ooo
2 parmak peynir
1 nar
güleryüz yüzün hep gülsün inşallah hele 2014 -1 ocağında 55 kg olarak
bende emziriyorum bende kaçamak yapmıyorum bende evde mekik dokuyorum ama bu yağlar adeta ayrılmaz bir bütün olmuşlar benim le yahuuu
CANIMMM kızlar gece kuşuuondan kimse yoktur o saatte :)
canım aşuren çok güzel gözüküyor ellerine sağlıkkkk :)
kızınlada uzlaşmana sevindimmm
gün kurusu yerine sabahları 2-3 adet yenebilir canımkaratay diyetinde hurma var mı acaba varsa günde kaç tane yiyebiliriz???
geçmiş olsun canımselam kızlar,pazar gününden beri acayip hastaydımsoğuk algınlığı ve mide üşütmesi birarada...resmen süründüm.pazar günü mideme sudan başka birşey girmedi,pazartesi zorla bir kase çorba ve 1 bardak ayran,salı tüm günde 2 bardak ayran ve 1 tabak etli nohut ve bu sabah sonunda karatay kahvaltımı yapabildim... ev perişan oldu ALLAH evin kadınını hasta etmesin ,yattığım yerde mutfağın halini düşündükçe deliricektim
hala halsizliğim devam ediyor aslında,şimdilik hoşçakalın
benimkin de okadar stres yok canım..papatya çayı içirsen..annem bize üni.te sınavından önce almıştı kardeşimle 1 hafta hergün içmiştik..rahatlatır bence..dediğin de mantıklı onu da yap.sersum sınav yaklaşıyo,senin kızın heyecanı var mı,benimki çok büyütüyo gözünde,panik yapacak gibi duruyo,vitamin hapını sakinleştirici diye yuttursam mı sınav öncesi,ciddi ciddi düşünmekteyim
sağol canım.selam kızlar,herkes iyi mi
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum..sersumum aşuren pek güzel görünüyo afiyet olsun tatlımbirdyden haber yok heralde göremedim
:
çok sevindim canım..çok güzel bir haber..Acil şifalar olsun ve Allah birdaha göstermesin inşallahgeçmiş olsun..
merhaba arkadaşlar ben geldim..
kayınpederim ameliyat olmuştu hatırlarsınız belki..midesi alınmıştı..kanser demişti doktor..
patoloji sonuçlarına göre yayılma yok...15 gün sonra tahlilleri olacak..
sonra 3 ayda 1 kez tahlil yaptıracak..
kemoterapi almayacak..
haber vereyim dedim arkadaşlar.
Dün akşam giremedim ne konuşmuşunuz be oku oku bitmedi
Aklımda kalanlar
sersum aşuren harika görünüyor bende haftasonu yapmayı düşünüyorum. allahtan çok sevmem sorun olmayacak.
.
sersum-gmz gelmiş hoşgelmişş
bende çıkıyorum napayımm kimsecik yok
sağol canım..
sağol canım..birdy burhaniyeye zeytin toplamaya gitti
bırdy Burhaniye ye mi gitti..benim memleketime..oyyyyy...çok özledim zati..ismini duyunca kötü oldum..Burhaniye..ühühühh
sersum cum..sağol canım..Allah dermansız dert vermesin kimselere..
menümü bildirip çıkıcam..yemek hazırlamaya..sonra gelirim
sabah
1 kücük kase aşure
öğle
etli taze fasulye
tarhana
2-3 kaşık bulgur pilavı
akşamı sonra yazarım hele bir yiyelim
öpüldünüz
leylak nasıl oldun canım:26:
selam kızlar,herkes iyi mi
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum..sersumum aşuren pek güzel görünüyo afiyet olsun tatlımbirdyden haber yok heralde göremedim
kahvaltımdan yarım saat önce yoğurt kürü
peynirli tereyağlı omlet
6 zeytin
2 kuru kayısı
1 ufak kase yoğurt
3 ceviz
akşama kurufasulye ve salata ile ayran var
yürüyüşten gelince kahve içtim şimdi de çay içiyorumsonra da kalan işlerimi halledicem
geçmiş olsun..
kayınpederim ameliyat olmuştu hatırlarsınız belki..midesi alınmıştı..kanser demişti doktor..
kemoterapi almayacak..
hala aynıyım canım..boğazım fena,sesim çıkmıyo hiçilaçlarımı alıyorum iyileşirim bir kaç güne inşallah:44:
:26::26::26: uzun sürmüş canım..geçer biran önce inşallah
akşam öğünüm
tavuk ve et döner
salata
avucum kadar lavaş:18:
yoğurt
üstüne de çay ve 1 kase aşuree..bitti aşure artık çok şükür..
geçmiş olsun canım evet ya hastayken bile ev işlerini düşünüyoz biz kadınlar mucize gibiyiz vallaselam kızlar,pazar gününden beri acayip hastaydımsoğuk algınlığı ve mide üşütmesi birarada...resmen süründüm.pazar günü mideme sudan başka birşey girmedi,pazartesi zorla bir kase çorba ve 1 bardak ayran,salı tüm günde 2 bardak ayran ve 1 tabak etli nohut ve bu sabah sonunda karatay kahvaltımı yapabildim... ev perişan oldu ALLAH evin kadınını hasta etmesin ,yattığım yerde mutfağın halini düşündükçe deliricektim
hala halsizliğim devam ediyor aslında,şimdilik hoşçakalın
sağol canımben var die biliyorum canım ama 2-3 tane falan (kuru olandan bahsediyorum)
allah kabul etsin arkadaşımm....
kolay gelsinnnn
kızına başarılar dilerim canım balık yağı hapıda iyi gelir dikkatini toplar canım bu arada adaçayıda sakinleştiriyormuşleylak nasıl oldun canım:26:
her günü dolu dolu yaşamak ne güzelçocuk yokken iyi değerlendir canım bu günleri
sersum sınav yaklaşıyo,senin kızın heyecanı var mı,benimki çok büyütüyo gözünde,panik yapacak gibi duruyo,vitamin hapını sakinleştirici diye yuttursam mı sınav öncesi,ciddi ciddi düşünmekteyim
geçmiş olsun tekrar canım acil şifa diliyorumgeçmiş olsun..
kemoterapi almayacak..
Dün akşam giremedim ne konuşmuşunuz be oku oku bitmedi
Aklımda kalanlar
sersum aşuren harika görünüyor bende haftasonu yapmayı düşünüyorum. allahtan çok sevmem sorun olmayacak.
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun
ayla çocuk yokken eşinle hayatın tadını çıkarın biz baş başa kalmak için anneme yada kayınvalideme neler yapıyoruz.
Filiztoprak orucunu allah kabul etsin. saç dökülmesi halsizlik bende oluyor bir test yaptırayım.:44::44:
elifçik ben keten tohumunu salata yada yogurduma katıyorum.
dünkü menüm
1. öğün (saatini hatırlamıyorum)
1 yumurta
10 zeytin
biraz marul
10 badem
2. öğün
fırında kuzu eti
salata
bugün
1. öğün
1 muz
15 tane badem
akşamada kuru fasulye salata ayran yada yogurt
akşam goruşuruz...
verdiğin bilgiler için sağol canım bende bugün nette araştırırken gördüm karatayda da okumuştum b12 eksikliğinde kilo vermek çok yavaşmış eğerhaplarını kullanırsam kilo almak deyil verilebiliyormuşsun bile bilmiyorum valla ben denicem enazından zaten her cuma tartılıyoruz değişiklik olunca anlarım ona göre içerim canım sağol tekrardansağol canım..
canım demir hapı kilo aldırma değil de iştah arttırıyor diye biliyorum..ama b12 vitamini kilo aldırmaz bence..ben de ağız yarası çok çıkardı o da b vitamini eksikliğinden oluyor ve ben hissettiğimde hemen b vit. almaya başlıyorum..sağlık herşeyin başı canım.. boğazını tutarsan demir de kilo aldırmaz diye düşünüyorum..
iradene ve azmine hayranım canım
tadilat için şimdiden kolay gelsin
keten tohumunu kahvaltıda tüketiyoruz geneldegünlük öğüterek yada iyice çiğneyerek
yumurtayı hertürlü baharatla otla ev sucuğu ve pastırmayla yapabilirsin..bol tereyağında hiç kokusu hissedilmiyor ki ben de yumurta kokusuna dayanamam.. .
bekliyoruz
sağol canım..
valla 1. 5 saatte yaptım..işyerine de götürdüm sabah ta tadına baktım gerçekten çok güzel olmuşş..
tarifi klasik canım..ama ben bol meyveli severim
1/4 paket buğdayı 30 dk düdüklüde haşladım
küp küp şekilde doğranmış
kuru incir
kayısı
kuru üzümü ayrıca haşladım..
yine küpküp doğranmış
1 elma
1 portakalın kabuğunu ve kuş üzümünü haşladım
cezvede 3-4 karanfili haşladım ve süzerek suyunu pişen buğdaya ekledim
sonra yarım çay bardağı gülsuyunu ekledim
haşlanan meyveleri sularıyla ekledim (kısık ateşte kaynıyor bu arada)
önceden haşlanan kurufasulye nohutu ekledim
1 bardakta süt koydum
son olarak fındık ilave ettim
kıvam alana kadar kaynattım
çubuk tarçınları çıkarıp servis ettim canım..bu kadar..malzemeler hep göz kararı..
şekerini enson koydum çünkü kendime şekersiz ayırdım..
sağol canım..
gün kurusu yerine sabahları 2-3 adet yenebilir canım
geçmiş olsun canım..valla haklısın kadın hasta olunca herşey mahfoluyor..
benimkin de okadar stres yok canım..papatya çayı içirsen..annem bize üni.te sınavından önce almıştı kardeşimle 1 hafta hergün içmiştik..rahatlatır bence..dediğin de mantıklı onu da yap..Allah emeklerini boşa çıkarmasın yavrularımızın inşallah canım
sağol canım..birdy burhaniyeye zeytin toplamaya gitti
çok sevindim canım..çok güzel bir haber..Acil şifalar olsun ve Allah birdaha göstermesin inşallah
sağol canım...sana da afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?