Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yineee ve yenidennn tek başımayımmm

:84::84: :84: :84: :84: :84: :84::84: :84: :84: :84: :84: :84::84: :84: :84: :84: :84: :84::84: :84: :84: :84: :84:

sersum-gmz gelmiş hoşgelmişş

bende çıkıyorum napayımm kimsecik yok

sağol canım..

canım demir hapı kilo aldırma değil de iştah arttırıyor diye biliyorum..ama b12 vitamini kilo aldırmaz bence..ben de ağız yarası çok çıkardı o da b vitamini eksikliğinden oluyor ve ben hissettiğimde hemen b vit. almaya başlıyorum..sağlık herşeyin başı canım..boğazını tutarsan demir de kilo aldırmaz diye düşünüyorum..

Amanin bana fırça atarmı acep , hem kaçamak yapıyosun hem benim verdiğim kilolarda gözün var diye

iradene ve azmine hayranım canım
tadilat için şimdiden kolay gelsin
keten tohumunu kahvaltıda tüketiyoruz genelde günlük öğüterek yada iyice çiğneyerek
yumurtayı hertürlü baharatla otla ev sucuğu ve pastırmayla yapabilirsin..bol tereyağında hiç kokusu hissedilmiyor ki ben de yumurta kokusuna dayanamam...
bekliyoruz

sağol canım..
valla 1. 5 saatte yaptım..işyerine de götürdüm sabah ta tadına baktım gerçekten çok güzel olmuşş..

tarifi klasik canım..ama ben bol meyveli severim

1/4 paket buğdayı 30 dk düdüklüde haşladım

küp küp şekilde doğranmış
kuru incir
kayısı
kuru üzümü ayrıca haşladım..
yine küpküp doğranmış
1 elma
1 portakalın kabuğunu ve kuş üzümünü haşladım
cezvede 3-4 karanfili haşladım ve süzerek suyunu pişen buğdaya ekledim
sonra yarım çay bardağı gülsuyunu ekledim
haşlanan meyveleri sularıyla ekledim (kısık ateşte kaynıyor bu arada)
önceden haşlanan kurufasulye nohutu ekledim
1 bardakta süt koydum
son olarak fındık ilave ettim
kıvam alana kadar kaynattım
çubuk tarçınları çıkarıp servis ettim canım..bu kadar..malzemeler hep göz kararı..
şekerini enson koydum çünkü kendime şekersiz ayırdım..

CANIMMM kızlar gece kuşuu ondan kimse yoktur o saatte :)

canım aşuren çok güzel gözüküyor ellerine sağlıkkkk :)
kızınlada uzlaşmana sevindimmm

sağol canım..

karatay diyetinde hurma var mı acaba varsa günde kaç tane yiyebiliriz???
gün kurusu yerine sabahları 2-3 adet yenebilir canım
geçmiş olsun canım..valla haklısın kadın hasta olunca herşey mahfoluyor..
benimkin de okadar stres yok canım..papatya çayı içirsen..annem bize üni.te sınavından önce almıştı kardeşimle 1 hafta hergün içmiştik..rahatlatır bence..dediğin de mantıklı onu da yap..Allah emeklerini boşa çıkarmasın yavrularımızın inşallah canım
selam kızlar,herkes iyi mi
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum..sersumum aşuren pek güzel görünüyo afiyet olsun tatlımbirdyden haber yok heralde göremedim
:
sağol canım..birdy burhaniyeye zeytin toplamaya gitti
çok sevindim canım..çok güzel bir haber..Acil şifalar olsun ve Allah birdaha göstermesin inşallah
Dün akşam giremedim ne konuşmuşunuz be oku oku bitmedi
Aklımda kalanlar
sersum aşuren harika görünüyor bende haftasonu yapmayı düşünüyorum. allahtan çok sevmem sorun olmayacak.
.

sağol canım...sana da afiyet olsun

menümü bildirip çıkıcam..yemek hazırlamaya..sonra gelirim

sabah

1 kücük kase aşure

öğle

etli taze fasulye
tarhana
2-3 kaşık bulgur pilavı

akşamı sonra yazarım hele bir yiyelim

öpüldünüz

ben sabah 2 yumurta
1 dilim ekmek
peynir
2 adet mısır unundan kurabiye
işe gelince de;
1 adet küçük gofret.dayanamadım.büyük oğlan çantama koymuş.görünce yememek için direndim ..ama olmadı..

öğlen kepekli ekmek ile yapılmış sandviç ..arasında bol peynir vardı..2 elma , 4 adet de mandalina..

slm kızlar ben geldim ama kısa sureliğine.... topiğe bi göz attım.... kısaca yaptıklarımı yazıcam 1-2 gun daha giremeyebilirim :26: :26:

pazar gunu sabahtan akşama kdr evi temizledim anam ağladı... pazartesi öğlene kdr pasta börekler pişti öğleden snr misafirlerim geldi bulaşık makinam bozuldu bulaşık yıkamaktan gına geldi.... pazartesi akşamda aşureliklerimi hazırladım dun de butun gun aşure ile uğraştım koca bi kazan aşure yaptım 20-25 kilo vardı sanırım ilk defa yalnız yaptım ama kıvamı şekeri çok guzeldi..... en azından ben beğendim yiyenlerde aferin dedi akrabaları davet etmiştim aşure pasta börek çörek v.s. v.s. kısaca bu hafta çok dağıldım heee bu arada adet oldum bu sabahta belim karnım ölücem ağrıdan

yarında kayınvalidem de aşure yapıcaz dağıtıcaz görümcem gelcek yani bu hafta diyet yok çok kaçırmamaya çalışıorum bakalım bi kaç gun daha yokum inş kilo almam bu surede... ii akşamlar ben kaçar...

İyi Akşamlar kızlar

sabah kahvaltim (09:30bitti)
2 yumurtalı Kıymalı omlet
peynir, zeytin,domates, salatalik

1 adet Türk Kahvesi ( şekersiz)

12:00-13:00 spor zamani
50 dk 5,5 km 439 kalori hiz 6,5
10 dk mekik, tivist, step

Akşam yemeği zamanı(17:10biter)
Yoğurtlu karnabahar salatası aci biber tursulu
etli patlıcan yemeği

Sivi 2 litre su
14.681 adim atmidim kizlar bugün :)))

Son düzenleme:
leylak nasıl oldun canım:26:

hala aynıyım canım..boğazım fena,sesim çıkmıyo hiçilaçlarımı alıyorum iyileşirim bir kaç güne inşallah:44:

afiyet olsun canım

çok sevindim canım,allah daha beterinden korusun bundan sonra

akşam öğünüm

tavuk ve et döner
salata
avucum kadar lavaş:18:
yoğurt

üstüne de çay ve 1 kase aşuree.. bitti aşure artık çok şükür..

geçmiş olsun canım evet ya hastayken bile ev işlerini düşünüyoz biz kadınlar mucize gibiyiz valla
ben var die biliyorum canım ama 2-3 tane falan (kuru olandan bahsediyorum)

allah kabul etsin arkadaşımm....
kolay gelsinnnn
sağol canım
kızına başarılar dilerim canım balık yağı hapıda iyi gelir dikkatini toplar canım bu arada adaçayıda sakinleştiriyormuş
geçmiş olsun tekrar canım acil şifa diliyorum

sağol canım şüpeleniyorsan yaptır tabi test

verdiğin bilgiler için sağol canım bende bugün nette araştırırken gördüm karatayda da okumuştum b12 eksikliğinde kilo vermek çok yavaşmış eğerhaplarını kullanırsam kilo almak deyil verilebiliyormuşsun bile bilmiyorum valla ben denicem enazından zaten her cuma tartılıyoruz değişiklik olunca anlarım ona göre içerim canım sağol tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…