Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

off okurken yoruldum gamze,ne çok iş yapmışsınyediklerinin önemli kısmı erimiştir,tabii çok abartmadıysanben de mi girsem şu aşure işine acababu sene 1 kase lüpledim zaten
hala aynıyım canım..boğazım fena,sesim çıkmıyo hiçilaçlarımı alıyorum iyileşirim bir kaç güne inşallah:44:

afiyet olsun canım
adaçayı filan da içiyosun dimi boğaza iyi gelir..tekrar geçmiş olsun tatlım
akşam öğünüm

tavuk ve et döner
salata
avucum kadar lavaş:18:
yoğurt

üstüne de çay ve 1 kase aşuree.. bitti aşure artık çok şükür..
iyi ki bitmiş,cuma geliyo cuma
kızına başarılar dilerim canım balık yağı hapıda iyi gelir dikkatini toplar canım bu arada adaçayıda sakinleştiriyormuş

balık yağı kapsüllerini ben kapaklı küçük bi kaseye boşalttım,her sabah kahvaltıya çıkarıyorum hepimiz birer tane içiyoruz,o da içiyo tabii1 gramlık tanesi...ama akşam içmeyi unutuyoruz,akşam yemeğine de çıkarayım bariadaçayı ve papatya da içiricem akşamları,sağol tatlım

herkese iyi akşamlar kızlar..
bugün hem ustalar vardı, hemde sular kesikti..
akşama kadar çalıştılar çok şükür bitti..
amaa öğlede fena bişey yaptım, kıymalı pide yedim..:26::26::26:
akşam yemeği yok, sadece bir bardak ayran içtim devamında çay tabiki.
bir ara kızımı uyuttum meydana indim ve kendime danbıl aldım hem elime hem de ayağıma..
buna rağmen cuma günü hiç tartılmak istemiyorumm.....:26::26::26::18::18::18::18::18:

Neslihan tamir işi bitmiş geçmiş olsunkıymalı pide arada olmak kaydıyla yasak değil..hem sen telafi etmişsin çok güzelcumaya kadar da dengeli menülerle hafiflersin merak etme

iyi akşamlar kızlar,bacılarbirazdan dağ gibi ütüye girişcem bi bakayım dedimumutsuz ev kadınlarını izlicem ütü yaparken ki sıkılmayayaımherkesler meşgul zaar,ben de başlayayım artık,iyi geceler canlar

bak bu habere sevindim işte.. teşekkür ederim canım..
sanada kolay gelsin.. ütü ve ben hiç iyi bir ikili değiliz..

aslinda türkler felan var ama esim pek insancil olmadigi icin aile dostumuz yok, bikac arkadasim vardi, biri tasindi, birinin bebegi oldu, biriyle de ben görüsmeyi kestim derken kimseler kalmadi kendi kendime yetiyorum iste

evet evet onda cok haklisin, son ana birakinca ne bulursa yiyor insan...

yaaa ben geceleri hic dayanamiyorum 1.5 saat sonra uyuymus olurum kesin, tavuk gibiyim yaaa anca gündüzleri gelirim artik

nasılsınız arkadaşlar
aranıza yeni katıldım tam sizleri tanıdım derken topiğe giremiyorum
aniden belim ağrımaya başladı 1 haftadır şiddetli bel ağrım var
uyku uyuyamıyorum
çocuklarımla ilgilenemiyorum
ah ah evi tahmin edersiniz
doktora gittim spor yaparken zorlamadan olabilir geçer dedi ama yok
ya şöyle anlatayım doğum sancısı gibi
bilen varmı kas ağrısı böyle şiddetlimi olur inanın çok zor durumdayım
tabiki bu arada beslenmeme dikkat edemiyorum
inşaallah siz kilolarınızdan kurtulursunuz
bazen diyorum kilolarıma bu kadar taktım allah beni cezalandırıyor kulum bi şükret sağlığın için

çok geçmiş olsun canım kas gevşeltici vermedimi
bi ara benimde ağrıyodu kendi geçti ama kas gevşetici iyi geliyor

anca cevapladım canım yazılanları..ama gene gidicem çünkü eşim gelmek üzere yemek hazırlamalıyım..üzgünüm

anladım canım..yaa bende takılıyorum zaten herkesin işi gücü var elbette herzaman burda olamayıs

bak bu habere sevindim işte.. teşekkür ederim canım..
sanada kolay gelsin.. ütü ve ben hiç iyi bir ikili değiliz..
ben de günlerdir ütüyü düşünüp tedirgin oluyodum,hiç sevmem ama hallettim bu postayı da şükür

geçmiş olsun güzelimbabaları ilgileniyodur çocuklarla sen üzme canınıbiz kadınlar hakkaten bi tuhafız haa,erkekler deyince bozuluyoruz ama bak hasta halinle evin temizliğini dert edinmişin sen de,hem de o kadar ağrıyladoğum sancısını iyi bilirim,15 saat çektim ilkindebide böbrek taşı ağrısı çektim aynı derecede şiddetli,buzkopan diye bi ilaç var o iyi gelmişti...çok geçmiş olsun,bel çok önemli canım:26:ben sadece yürüyüş yapabiliyorum bu yaşta spor yaparken dikkatli ol bi daha tamam mı

anca cevapladım canım yazılanları..ama gene gidicem çünkü eşim gelmek üzere yemek hazırlamalıyım..üzgünüm

anladım canım..yaa bende takılıyorum zaten herkesin işi gücü var elbette herzaman burda olamayıs

iki kere yazılan mesajın birini sildim ama epey uğraştım niyeyse

Son düzenleme:

canım benim yaa :) bende takıldım zaten size elbette herkesin kendşne göre işi gücü var heran burda olamayış ki

Herkeseee merhabaa canlarımm

sabah kahvaltım (07:50 de)
menemen
salatalık
peynir
zeytin
gün kurusu (2 adet)
kuru incir (1 adet)
şekersiz çay

şimdide şekerisiz nescafe içiyorum uykumm var açılsın die (ee bide canım çekti aslında )

Herkeseee merhabaa canlarımm

sabah kahvaltım (07:50 de)
menemen
salatalık
peynir
zeytin
gün kurusu (2 adet)
kuru incir (1 adet)
şekersiz çay

şimdide şekerisiz nescafe içiyorum uykumm var açılsın die (ee bide canım çekti aslında )

afiyet bal osun yağ olmasın

teşekkürler canımya
bugün bir daha anladımki evin annesi hasta olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…