Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dün 2. öğünüm
taze kurutulmuş fasulye
nuh tufanından kalma pırasa :)) dolapta buldum da
yoğurt
avuç içi ceviz ve bi o kadar fıstııııkkk

60 dk yürüyüş

bu gün sabah
1bardak ceviz ve fıstık
2 kupa süt

şu an misafirlerim her an gelebilir, neler neler yaptım dua edin yemek istemiyorum:18::18::18::18:

Dun aksam cok hasta hissettim erkenden yattim. Ama iki cocukla ne kadar uyunursa uyumaya calistim. Topige gelemedim.
Herkes gelmis gitmis.
Off ya dun aksam yine ciss yedim. Aksamlari niye boyle oluyorum.
Neyse yinede dun aksam ki menumu yazayim
1kase kuru fasulye
Firinda kuzu eti
Salata
Buraya kadar cok guzel
Devami kotu
Koca bir parca bitter cikolata
Cikolataya cok duskunum. Ne olacak benim halim.

Bugunku menum
Saat 11.30
2yumurta
1parca peynir
5zeytin
Bir avuc findik badem

Telefondan yaziyorum. Bazen yanlis oluyor kusura bakmayin.

cok güzel bir saglikli beslenme bicimi, ancak ben vejeteryanim, bunu uygulayan baska vejeteryanlar var mi? Zorlanirim diye korkuyorum acikcasi. Ne kadar sürede kac kilo verdiniz?

selam kizlaarr

menümü yazayim hemen:

kahvalti: klasik
ögle: 3 köfte, bir yumurta ile renkli biber menemeni (ismi ben uydurdum )
aksam: salata + ??? (henüz ne yiyecegimi bulamadim :44:)

yarin tarti günüüüüüüüüüüü iki haftadir bildirimimi yapiyorum ben de gircem tekrardan listeye

cok güzel bir saglikli beslenme bicimi, ancak ben vejeteryanim, bunu uygulayan baska vejeteryanlar var mi? Zorlanirim diye korkuyorum acikcasi. Ne kadar sürede kac kilo verdiniz?

merhabaaa

evet yeme seklimiz cok saglikli, gecen kizlara da söyledim, alman kanalinda zayiflama programinda bire bir bizim karatayimizi veriyorlar sanki kendi sirlariymis gibi artik dünyanin kabul ettigi bi düzen..

eger vejeterjan isen, et yerine, mercimek vsden gereken vitaminlerini alirsin, sIkIntI yok, sen daha iyi bilirsin etin yerine gecen diger besinleri.. ama vegan isen süt yogurt vs hic tüketmiyorsan, bi sey diyemem cünkü yogurt bizim en büyük kurtaricimiz.. ben mesela acikinca bir bardak süt icerim.. yumurtamizi tereyagi ile pisiririz.. sersum hanim gelsin, ona sor bir de topik sahibemize yani, o daha kapsamli biliyor karatay hocanin kitaplarina da bakabilirsin, hamileler, seker hastalari icin felan bölümler varsa vejeteryanlari da düsünmüstür belki de...

Son düzenleme:

afiyet olsun canımm..amann he yeme sakınn

yok canım gayet güzel yazmışsın :)
afiyet olsun ayrıcaa ama çikolata yemene dikkat et..birden kesemesen bilee azcık azcık yeee...

afiyet olsun canımmmmmm

öğlen menümm

2 adet ızgara tavuk pirzola
1 kase çorba
1 tane mandalina

Cevapladigin icin tsk ederim. Vegan degilim et tüketmiyorum sadece. Yorgurt, sür, yumurta tüketiyorum :) Zorlanmam o zaman.

Peki bir veya iki ay gibi sürede ortalama ne kadar veririm? Elbette hayat boyu tarzi haline getirmek gerek, ama su fazlaliklarimdanda biran önce kurtulmak istiyorum :) Sizler ne kadar verdiniz ne kadar sürede?

afiyet olsun canımm..amann he yeme sakınn

yok canım gayet güzel yazmışsın :)
afiyet olsun ayrıcaa ama çikolata yemene dikkat et..birden kesemesen bilee azcık azcık yeee...

afiyet olsun canımmmmmm

sagol sekerim de yine kacirdim ucunu yaaaaa, 4 tane köfte yedim dayanamaidm, iki kasik da asuree biraz hazmedeyim de yürüyüs yapar eritmeye calisirim artik

sen ne yapiyosun bakalim???

bilemicem onu canim benim, ben ilk basladigimda daha hizli verdim, hemen hemen herkeste de böyle oluyor.. verilecek ne kadar cok kilo varsa ilklerde vermesi o kadar hizli oluyor. sonlara dogru yavasliyor. benim son bi 5-6 kg kaldi, bi türlü veremiyorum hos cok kacamaklarim oluyor ya neyse

adaçayı filan da içiyosun dimi boğaza iyi gelir..tekrar geçmiş olsun tatlım

içiyorum canım,çok sağol

çok geçmiş olsun tatlım

sagol sekerim de yine kacirdim ucunu yaaaaa, 4 tane köfte yedim dayanamaidm, iki kasik da asuree biraz hazmedeyim de yürüyüs yapar eritmeye calisirim artik

sen ne yapiyosun bakalim???

CANIM köfteden yada 2 kaşık aşureden bişeyy olmaz kii..yeterki çok yeme....valla ben mesela tatlıyı hayatımdan tamamen çıkartamadım azcıkta olsa yiyorum yani

kızlar bugün başıma neler geldi..
oğlumu sabah kursa bırakırken arabanın bizi nerdeyse eziyordu kızım arabasında kaçıyım derken araba kırıldı.. araba elimde, kızım kolumda tabii bide çanta okula zorla bıraktım tabii oğlumu birde bunun geri dönmesi var, geri döndüm ben 5. katta oturuyorum ve asansörümüz yok, aynı şekilde eve çıktım ama bittim yanii. kızımı uyuttum bende yattım 1 saat uyumuşum kalktım ve 2 kaşık sütlç yedim o kadar bi anda atırladım dedim ne yapıyorum ben.. bel fıtığım var zaten belim kopacak gibi sanki.. Allahtan kızıma bişey olmadı..
akşama, kurufasulye, fırında tavuk ve bulgur pilavı var.
spor yok bugün yeterince yaptım diye düşünüyorum..

Merhabalarrr kızlarrr,

Daha önce de karatay yapıp 7 kilo vermiştim. O zamanlar karatay yapmak daha zor oluyordu çünkü yemekleri ben yapmıyordum kendime uygun yemekler bulamıyordum kaçamaklarım çok oluyordu ( Şimdii isee kendi mutfağımın hakimi benim :)) ancaakkk bu pek iyi olmadı zorlanıyorum da neyse ve bana da pek yaramadı kiloo aldım(( şuan ikindi vakti tartıldım ve 73.4 kiloyum Gidişat kötüü bel çevrem genişledi kıyafetlerim olmuyor çoook bunaldım sağlıklı bir yaşam istiyorummmm. Ve tekrar karataydayım doğru yol bu. Kendimden bahsedeyim ben. Haftada 3 gün çalışıyorum sabah gidip 5 gibi evde oluyorum en geç. Şuan yaşadığım yerde yeni olduğum için pek hareketim yok üşengecim biraz da Su içmiyorum maleseff içemiyorum zorlaaa bir iki bardak anca.. Aslında yapmam gerekenleri biliyorum ilk başta suyu ve hareketi arttırmayalım. Bunun dışında bana ne tavsiye edersiniz? Kilo vermemi hızlandırabilmek için neler yapabilirm? Birlikten kuvvet doğar desteklerinizii bekliyorum :)

Iyi akşamlar kızlar nasilsiniz yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmis
Yarin bildirim sırası kimde acaba serpp de izinli ben mi yapcam diye sorayim dedim
Sabah kahvaltim
Domates,salatalık
peynir,zeytin
suzme yogurtlu 2 yumurtali omlet maydonozlu
Az kuruyemis(findik,badem,kaju,leplebi)
Oglen spor zamani (13:00_14:00)
5km 350 m 400 kalori
50dk hiz 6,5
10 dk: step,mekik,tivist

Akşam yemeğm
az tarhana çorbası
ıspanak kavurması
Dünden kalan etli patlıcan yemegi koymustum yiyemedim
Salata hazirlamistim yiyemedim sanirsam midem iyice küçüldü yubbiii

Bugün 13.000 adim attim kizlarr
Sivi: 1,5 litre su

Son düzenleme:
CANIM köfteden yada 2 kaşık aşureden bişeyy olmaz kii..yeterki çok yeme....valla ben mesela tatlıyı hayatımdan tamamen çıkartamadım azcıkta olsa yiyorum yani

ay sorma yaaaa o tatli bizi mahvetti, ben hele sütlü tatlilara bayyiilllliiirrriiimmmmm neyse cok sükür asure felan da kalmadi zaten, insallah kaynana yine yollamaz, sinir oluyorum kadina yaaa karismadigi sey yok. tursu kurar gönderir, bol acili bol sarimsakli, cig köfte yaptirir gönderir acili, lahmacun yapar basar sarimsagi aciyi.. tabi regen yiyemiyo ya bilerek yapiyo, en olmadik zamanlara burnunu sokup bütün düzenimi alt üst ediyo sinir yaratik.. asure neyse de diger seylere cok kiziyorum, bir sey istemiyorum dedigim halde, özellile acili sarimsakli seyleri yolluyo. kocamdan sogudum yaa pis pis sarimsak kokuyo adam, ne zaman annesine ugrasa ya da ondan yiyecek bir seyler gelse... bir sey de diyemiyorum kocam körü körüne bagli anasina.. ay ben buraya nerden geldim yaaaa :44::44::44:

köfte de canim, ben biraz da galeta unu koymustum, ynai ekmek yemsi gibi oldum neyse aksam yemegine ispanak yiycem salata ile, telafi etmis olurum galiba

aynen canım kullan bence de sağlık herşeyin başı..
iyi ki bitmiş,cuma geliyo cuma
:18::18::18: bugün de geldiii ve ben gene yediimmm
canım geçmiş olsun..acil şifalar dilerim..mr çektirmelisin bence..onda belli olur asıl
anladım canım..yaa bende takılıyorum zaten herkesin işi gücü var elbette herzaman burda olamayıs
:

kas gevşeticinin faydası olmadı canım ya
emar çektir dedi doktor
şifa allahtan bakalım ne olacak
aynen canım mr çektirmelisin
:18::18::18:çıt çıt çıt yedin mi yemedin mi..çıt çıt çıt...
sorma o tatlı olayını ben de dayanamıyorum:18::18:
hoşgeldin aramıza...regen zaten açıklamış..sonuçta süt ve süt ürünlerini yumurtayı tüketebiliyorsan sorun yok..
kilo veriş herkese göre değişiyor..haftada 1-2 kilo veren de var 200 -300 gr verende..asıl amaç sağlıklı beslenmek sonucu kilovermek..ilk sayfamızı okumanı tavsiye ederim..başarılar

:26::26::26:geçmiş olsun canım Allah korumuş..:26::26:
hoşgeldin aramıza..
ilk sayfamızda gerekli tüm bilgiler var..takıldığın yerlerde de bizler buradayız..başarılar dilerim

Iyi akşamlar kızlar nasilsiniz yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmis
Yarin bildirim sırası kimde acaba serpp de izinli ben mi yapcam diye sorayim dedim

canım serpp izinli ve gelemedi henüzz.:44::44:.sen müsaitsen yapabilir misin..sonraki hafta da gelirse serpp yapar listeyi

sabah

ceviz yarım muz

öğle

tavuk çorbası
fırında köfte
cacık

akşam öğünüm

hamsi kuşu
roka
eşimin yaptığı enfes salata

resmi

ha bi de aşuureee..

Son düzenleme:
misafirlerim gittiiiii

veeee

kedidili tatlısı............... YEMEDİM
tuzlu kurabiye.................YEMEDİM
kandil simidi..................... YEMEDİM
keten tohumlu,havuçlu,cevizli kek...... YEMEDİM
Kıymalı kol böreği...................YEMEDİM
Peynirli sebzeli açık börek........yemedim
Mısırlı otlu şehriye salatası 2 YK YEDİM MECBUREN AMA
fındıklı şeker pare.................. YEMEDİM
Aşure...............................YEMEDİM

sersumcum BAŞARDIM VE CANIM HİÇ İSTEMEDİ kilo verememişsemde önemsemiyorum çünkü sağlık her şeyden önce gelir dimi kızlar

peki ne yedim
1 avuç dolusu fıstık
1 bardak çay
2yk şehriye salatası

şimdi dinlenicem azıcık

KAHACIM dua edicem inşallah mevlam şifanı verir. ihmal etme,ana demek yuva demek

sabah

ceviz yarım muz

öğle

tavuk çorbası
fırında köfte
cacık

akşam öğünüm

hamsi kuşu
roka
eşimin yaptığı enfes salata

resmi

Eki Görüntüle 868312

Afiyet olsun Sersum cum eşininde ellerine sağlık senin aşure kadar olmasada güzel gözüküyo salata

Geçmişi henüz okuyamadım,dün bir arkadaşım (eşi iş için şehir dışında diye) yatıya çağırdı orda kaldım topiğe gelemedim haliyle

Amaa çok sevinçliyim bugün çünki dün 3 öğün yapmıştım, öğlende 1 muz ve 3 adet çizi tuzlu bisküvi yiyip bol su içmiştim ,bu sabah idrar kesemi adam akıllı boşaltıp kolonu boşaltmadan dijital baskülde tartıldım veeeeee 64.2 çıktım inanamadım

Ardından sıkı kahvaltı yaptım öğlen 2 parça siyah çikolata ile kahve içtim akşamda normal yedim ekstradan birer hurma incir ve erik yedim (hepsi kuru tabisi ) bakalım cumartesi kendi evimdeki baskülde ne çıkacak :44:

Bildiğiniz gibi reglken o kadar tatlı vs yememe rağmen 1.5 kilo gitti ha bide yürüyüş süremi arttırdım 2-3 gündür onunda katkısı vardr mutlaka ama bence hormonlar bir numaralı faktör yaa işte böyle şimdi size bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…