cok güzel bir saglikli beslenme bicimi, ancak ben vejeteryanim, bunu uygulayan baska vejeteryanlar var mi? Zorlanirim diye korkuyorum acikcasi. Ne kadar sürede kac kilo verdiniz?
dün 2. öğünüm
taze kurutulmuş fasulye
nuh tufanından kalma pırasa :)) dolapta buldum da
yoğurt
avuç içi ceviz ve bi o kadar fıstııııkkk
60 dk yürüyüş
bu gün sabah
1bardak ceviz ve fıstık
2 kupa süt
şu an misafirlerim her an gelebilir, neler neler yaptım dua edin yemek istemiyorum:18::18::18::18:
Dun aksam cok hasta hissettim erkenden yattim. Ama iki cocukla ne kadar uyunursa uyumaya calistim. Topige gelemedim.
Herkes gelmis gitmis.
Off ya dun aksam yine ciss yedim. Aksamlari niye boyle oluyorum.
Neyse yinede dun aksam ki menumu yazayim
1kase kuru fasulye
Firinda kuzu eti
Salata
Buraya kadar cok guzel
Devami kotu
Koca bir parca bitter cikolata
Cikolataya cok duskunum. Ne olacak benim halim.
Bugunku menum
Saat 11.30
2yumurta
1parca peynir
5zeytin
Bir avuc findik badem
Telefondan yaziyorum. Bazen yanlis oluyor kusura bakmayin.
selam kizlaarr
menümü yazayim hemen:
kahvalti: klasik
ögle: 3 köfte, bir yumurta ile renkli biber menemeni (ismi ben uydurdum)
aksam: salata + ??? (henüz ne yiyecegimi bulamadim :44:)
yarin tarti günüüüüüüüüüüüiki haftadir bildirimimi yapiyorum ben de gircem tekrardan listeye
merhabaaa
evet yeme seklimiz cok saglikli, gecen kizlara da söyledim, alman kanalinda zayiflama programinda bire bir bizim karatayimizi veriyorlar sanki kendi sirlariymis gibiartik dünyanin kabul ettigi bi düzen..
eger vejeterjan isen, et yerine, mercimek vsden gereken vitaminlerini alirsin, sIkIntI yok, sen daha iyi bilirsin etin yerine gecen diger besinleri.. ama vegan isen süt yogurt vs hic tüketmiyorsan, bi sey diyemem cünkü yogurt bizim en büyük kurtaricimiz.. ben mesela acikinca bir bardak süt icerim.. yumurtamizi tereyagi ile pisiririz.. sersum hanim gelsin, ona sor bir de topik sahibemize yani, o daha kapsamli biliyorkaratay hocanin kitaplarina da bakabilirsin, hamileler, seker hastalari icin felan bölümler varsa vejeteryanlari da düsünmüstür belki de...
afiyet olsun canımm..amann he yeme sakınn
yok canım gayet güzel yazmışsın :)
afiyet olsun ayrıcaa ama çikolata yemene dikkat et..birden kesemesen bilee azcık azcık yeee...
afiyet olsun canımmmmmm
Cevapladigin icin tsk ederim. Vegan degilim et tüketmiyorum sadece. Yorgurt, sür, yumurta tüketiyorum :) Zorlanmam o zaman.
Peki bir veya iki ay gibi sürede ortalama ne kadar veririm? Elbette hayat boyu tarzi haline getirmek gerek, ama su fazlaliklarimdanda biran önce kurtulmak istiyorum :) Sizler ne kadar verdiniz ne kadar sürede?
adaçayı filan da içiyosun dimi boğaza iyi gelir..tekrar geçmiş olsun tatlım
nasılsınız arkadaşlar
aranıza yeni katıldım tam sizleri tanıdım derken topiğe giremiyorum
aniden belim ağrımaya başladı 1 haftadır şiddetli bel ağrım var
uyku uyuyamıyorum
çocuklarımla ilgilenemiyorum
ah ah evi tahmin edersiniz
doktora gittim spor yaparken zorlamadan olabilir geçer dedi ama yok
ya şöyle anlatayım doğum sancısı gibi
bilen varmı kas ağrısı böyle şiddetlimi olur inanın çok zor durumdayım
tabiki bu arada beslenmeme dikkat edemiyorum
inşaallah siz kilolarınızdan kurtulursunuz
bazen diyorum kilolarıma bu kadar taktım allah beni cezalandırıyor kulum bi şükret sağlığın için
sagol sekerim de yine kacirdim ucunu yaaaaa, 4 tane köfte yedim dayanamaidm, iki kasik da asureebiraz hazmedeyim de yürüyüs yapar eritmeye calisirim artik
sen ne yapiyosun bakalim???
CANIM köfteden yada 2 kaşık aşureden bişeyy olmaz kii..yeterki çok yeme....valla ben mesela tatlıyı hayatımdan tamamen çıkartamadım azcıkta olsa yiyorum yani
verdiğin bilgiler için sağol canım bende bugün nette araştırırken gördüm karatayda da okumuştum b12 eksikliğinde kilo vermek çok yavaşmış eğerhaplarını kullanırsam kilo almak deyil verilebiliyormuşsun bile bilmiyorum valla ben denicem enazından zaten her cuma tartılıyoruz değişiklik olunca anlarım ona göre içerim canım sağol tekrardan
:18::18::18: bugün de geldiii ve ben gene yediimmmiyi ki bitmiş,cuma geliyo cuma
canım geçmiş olsun..acil şifalar dilerim.nasılsınız arkadaşlar
aranıza yeni katıldım tam sizleri tanıdım derken topiğe giremiyorum
aniden belim ağrımaya başladı 1 haftadır şiddetli bel ağrım var
uyku uyuyamıyorum
çocuklarımla ilgilenemiyorum
ah ah evi tahmin edersiniz
doktora gittim spor yaparken zorlamadan olabilir geçer dedi ama yok
ya şöyle anlatayım doğum sancısı gibi
bilen varmı kas ağrısı böyle şiddetlimi olur inanın çok zor durumdayım
tabiki bu arada beslenmeme dikkat edemiyorum
inşaallah siz kilolarınızdan kurtulursunuz
bazen diyorum kilolarıma bu kadar taktım allah beni cezalandırıyor kulum bi şükret sağlığın için
anladım canım..yaa bende takılıyorum zaten herkesin işi gücü var elbette herzaman burda olamayıs
:
aynen canım mr çektirmelisinkas gevşeticinin faydası olmadı canım ya
emar çektir dedi doktor
şifa allahtan bakalım ne olacak
:18::18::18:çıt çıt çıt yedin mi yemedin mi..çıt çıt çıt...dün 2. öğünüm
taze kurutulmuş fasulye
nuh tufanından kalma pırasa :)) dolapta buldum da
yoğurt
avuç içi ceviz ve bi o kadar fıstııııkkk
60 dk yürüyüş
bu gün sabah
1bardak ceviz ve fıstık
2 kupa süt
şu an misafirlerim her an gelebilir, neler neler yaptım dua edin yemek istemiyorum:18::18::18::18:
sorma o tatlı olayınıDun aksam cok hasta hissettim erkenden yattim. Ama iki cocukla ne kadar uyunursa uyumaya calistim. Topige gelemedim.
Herkes gelmis gitmis.
Off ya dun aksam yine ciss yedim. Aksamlari niye boyle oluyorum.
Neyse yinede dun aksam ki menumu yazayim
1kase kuru fasulye
Firinda kuzu eti
Salata
Buraya kadar cok guzel
Devami kotu
Koca bir parca bitter cikolata
Cikolataya cok duskunum. Ne olacak benim halim.
Bugunku menum
Saat 11.30
2yumurta
1parca peynir
5zeytin
Bir avuc findik badem
Telefondan yaziyorum. Bazen yanlis oluyor kusura bakmayin.
hoşgeldin aramıza..cok güzel bir saglikli beslenme bicimi, ancak ben vejeteryanim, bunu uygulayan baska vejeteryanlar var mi? Zorlanirim diye korkuyorum acikcasi. Ne kadar sürede kac kilo verdiniz?
:26::26::26:geçmiş olsun canım Allah korumuş..:26::26:kızlar bugün başıma neler geldi..
oğlumu sabah kursa bırakırken arabanın bizi nerdeyse eziyordu kızım arabasında kaçıyım derken araba kırıldı.. araba elimde, kızım kolumda tabii bide çanta okula zorla bıraktım tabii oğlumu birde bunun geri dönmesi var, geri döndüm ben 5. katta oturuyorum ve asansörümüz yok, aynı şekilde eve çıktım ama bittim yanii. kızımı uyuttum bende yattım 1 saat uyumuşum kalktım ve 2 kaşık sütlç yedim o kadar bi anda atırladım dedim ne yapıyorum ben.. bel fıtığım var zaten belim kopacak gibi sanki.. Allahtan kızıma bişey olmadı..
akşama, kurufasulye, fırında tavuk ve bulgur pilavı var.
spor yok bugün yeterince yaptım diye düşünüyorum..
hoşgeldin aramıza..Merhabalarrr kızlarrr,
Daha önce de karatay yapıp 7 kilo vermiştim. O zamanlar karatay yapmak daha zor oluyordu çünkü yemekleri ben yapmıyordum kendime uygun yemekler bulamıyordum kaçamaklarım çok oluyordu( Şimdii isee kendi mutfağımın hakimi benim :)) ancaakkk bu pek iyi olmadı zorlanıyorum da neyse ve bana da pek yaramadı kiloo aldım (( şuan ikindi vakti tartıldım ve 73.4 kiloyum Gidişat kötüü bel çevrem genişledi kıyafetlerim olmuyor çoook bunaldım sağlıklı bir yaşam istiyorummmm. Ve tekrar karataydayım doğru yol bu. Kendimden bahsedeyim ben. Haftada 3 gün çalışıyorum sabah gidip 5 gibi evde oluyorum en geç. Şuan yaşadığım yerde yeni olduğum için pek hareketim yok üşengecim biraz da Su içmiyorum maleseff içemiyorum zorlaaa bir iki bardak anca.. Aslında yapmam gerekenleri biliyorum ilk başta suyu ve hareketi arttırmayalım. Bunun dışında bana ne tavsiye edersiniz? Kilo vermemi hızlandırabilmek için neler yapabilirm? Birlikten kuvvet doğar desteklerinizii bekliyorum :)
Iyi akşamlar kızlar nasilsiniz yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmis
Yarin bildirim sırası kimde acaba serpp de izinli ben mi yapcam diye sorayim dedim
sabah
ceviz yarım muz
öğle
tavuk çorbası
fırında köfte
cacık
akşam öğünüm
hamsi kuşu
roka
eşimin yaptığı enfes salata
resmi
Eki Görüntüle 868312
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?