Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Süpersin canım tebrik ediyorum iradenin devamını diliyorum ben olsam hepsinden bi lokma kıymalı kol böreğinden bol bol yemiştim tabiki dinlen ve gece kalmadan uyuki acıkma krizine girip geç saatte saldırmayasın ( bana öyle oluyodu ondan diyorum )

geçmiş olsun canım,allah korumuş hepinizi
ama iyi spor yapmışsın bugün

tebrikler canım yemediklerin için
ama merak ettim ben,misafirler nasıl yedi o kaaa çeşidi

sarhoşum tebrikler 1,5 kilo için
ben 1 haftadır hareketsizim+bugün aşure yedimyarın kaç çıkıcam hiçbir fikrim yok

sagol sekerim de yine kacirdim ucunu yaaaaa, 4 tane köfte yedim dayanamaidm, iki kasik da asuree biraz hazmedeyim de yürüyüs yapar eritmeye calisirim artik

sen ne yapiyosun bakalim???

4 köfte yüzünden mi kaçırdın ucunu yoksa 2 kaşık aşure yüzünden mi :44: birşey olmaz canım zaten yürüyüşde yapcakmışsın hiç bişey olmaz merak etme

Evet aynen, ayrıca troid gibi hormonal yada d-viamini eksikliği, kansızlık vs gibi sağlık problemin yoksa ideal kilona yaklaşana kadar hızlıdan yavaşa doğru veriliyor ideale yaklaştıkca azalıyor bazen duraklıyor sonra tekrar devam ediyor kilolar gitmeye ama kurallara uymazsan başka tabi

içiyorum canım,çok sağol
çok geçmiş olsun tatlım

Bol sarımsak soğanlı kelle-paça, işkembe iç bol acı kırmızı pul biberli daha çabuk toparlarsın tatlım ha bide sakın ayaklanıp iş yapiim deme hee

CANIM köfteden yada 2 kaşık aşureden bişeyy olmaz kii..yeterki çok yeme....valla ben mesela tatlıyı hayatımdan tamamen çıkartamadım azcıkta olsa yiyorum yani

Kıs senin BKI zaten ideal zorun ne 17 yi hedeflemişsin yoksa mankenlikmi yapıyosun ekstradan :44:

Amanin Allah korumuş büyük geçmiş olsun canım

Düzenli olarak buraya bildirim yaparsan hem bilgi alışverişi hem motivasyon olur onun dışında kitaplarını okuduysan ana kuralları biliyorsun demektir ilk iş kendi mutfağındaki cıs mıs varsa at yada dağıt sağlıklı gıdaları doldur kuruyemiş falan al bol limonlu su içmeye ve yürümeye alıştır kendini...

Harbi küçülmüş miden benimki hala aynı ebatta

Ayyy bende gıcık oldum yaa ne bicim kaynanatörmüş öyle,üstelik Almanya gibi Türkleri sarımsak, soğanı çok yemek ve kokmakla suçlayan bi yerde pes yani E eşin hiç reddetmiyomu kokusundan dolayı en başta sen ve etrafındaki diğer insanlar ne der diye :44: alla allah yaff

sarhoşum tebrikler 1,5 kilo için
ben 1 haftadır hareketsizim+bugün aşure yedimyarın kaç çıkıcam hiçbir fikrim yok

Sağol Leylakım hem çok sevindim hem hüzünlenip tedirgin oldum acep bundan sonra gidişat nasıl olacak diye artık daha çok hareket edip daha az kaçamak yapmalıyım Boşver canım iyi yapmışsın aşure senede bi yapılıyor hem sen azimli sportmen hatunsun haftaya atarsın fazlalıkları

liste sıramız...

1-sersum-30 Ağustos 2013 liste yaptı
2-handrake-20 Eylül 2013 liste yaptı
3-birdy-27 Eylül 2013 liste yaptı
4-leylak84-4 Ekim 2013 liste yaptı
5-kardelenn-11 Ekim 2013 liste yaptı
6-filiztoprak-25 Ekim 2013 liste yaptı
7-papadiya-1 Kasım 2013 liste yaptı
8-özlemkartal-8 Kasım 2013 liste yaptı
9-ficans-15 Kasım 2013 liste yaptı
10-serpp-22 Kasım 2013 izinli
11-guleryuz2011-29 Kasım 2013
12-ihya-6 Aralık 2013
13-Kaneel-13 Aralık 2013
14-naz8-20 Aralık 2013
15-Ramaska-27 Aralık
16-ufocan-03 Ocak 2014 izinli
17-gmzz_z-10 Ocak 2014
18-kaha-17 Ocak 2014
19-cakmel-24 Ocak 2014
20-alya88-31 Ocak Şubat 2014
21-tangram-07 Şubat 2014
22-regen-14 Şubat 2014 22 Kasımda Listede
23-habercice-21 Şubat 2014 29 Kasımda Listede

oyyyy sersumuuummmm cok lezzetli görünüyor yaaaa

o kadar sey icinde yememek bravo dogrusu, iradende bana da bulassin ucundan

asure yüzünden canim, sekerli sonucta, e dün de yedim, köfte de ekmek ici vardi :18::18::18: ay dur ben biraz daha hareket edeyim

kurallara tam uyuyorum diyemem ama bne de bir de kansizlik cikti belki o da yavaslatiyordur.. neyse az kaldi az karataya devam

kaynanaya gelince cnaim, yillardir bi orta yol bulamadim, topik bile acmayi düsündüm ama insanlar cok acimasizca yorumlar yapabiliiyorlar, zaten moralimin bozuk oldugu bi konu, fikir alalim derken daha cok moralimi bozmayim.. birak kokmakla suclanmayi canim, is yerinde pis kokarsan pis gezersen isten atilma sebebi sözlesmede yaziyor yani... esim reddetmiyor cünkü kendisi de seviyor... ayy hele bi ara iyyyyyyyyyyyyyyy bi ayran cikardi kaynanam ortaya öööggggg :120::120::120::120: ayranin icine nane bol sarimsak aci kirmizi bütün bider ne bulurlarsa doldurup, bir hafta bekletiyordu, bir d eonu bize gönderiyordu, agzi kapaliyken bile buzdolabim kokuyordu kis geldi de kurtulduk... kaynanam laftan anlamaz biri biraz. ne yapcam ben de bilmiyorum :44:

yarin ki liste yapacak arkadas izinli mi??? bana daha cok varmis yaaaa

merak etme herkes de biraz senin durumundan vardır.. onlar nasıl bir evlat yetişriyorlarsa sen ne kadar yaparsan yap, annelerinin önüne geçemiyorsun.. valla bende erkek annesiyim ama daha şimdiden önce eşin sonra ben diyorum ama kaynana olunca durum değişir :18::18::18::18:mi bilmem..

Kızlar ben geldim. Bana yer var mı dedim, mıhtarım, olma mıııı?, dedi... Utana sıkıla geldim ben de:)

Hepinizi özledim yav... Hala cumaları bildirim yapılıyor galiba. Yarın ben de ilk bildirimimi yaparım. Kilo aldı başını gitti. Yapıcak bişey yok... Albaştan başlıycaz bakalım.

Anlıycanız sahalara dönüyorum canlarım

Yarın görüşürüz.

iyi geceler kızlar bu aralar diyet yapamıyorum yakın zamanda aranıza dönmeyi umut ediyorum inşallah. ama yinede o zaman gelene kadar kilo bildirimime devam edeceğim sizi seviyorum ve burayı bırakmak istemiyorum

Günaydın kızlar

Cumanız mübarek olsun

Nasılsınız, birkaç gündür gelemedim, düğünümüz vardı, kuzenim evlendi, onun alışverişi, gelen giden derken fırsat bulamadım, neyse bitti, şimdi de SBS stresi var hem oğlumda hem bende, ben tabii ona hiç belli etmiyorum, Allahım hepsinin yardımcısı olsun, emekleri zayi olmasın

Kilo Bildirimim

Geçen hafta 72.2

Bu hafta 71.8

% 0.554

Hepiniz eksilerdesinizdir inşallah

Nerelerdesin sen kaçak Çok özlettin kendini

Ne utanması duymamış olayım, ben de en başa döndüm oyacım, tüm verdiğim kiloyu geri aldım ama gene buradayım, tekrar hep beraber veririz inşallah

En kocamanından tekrar hoşgeldin

Kahvaltımı da yazıp çıkayım kızlar

Sucuklu yumurta,peynir, 1 lokma ekmekle tereyağı ve erik marmelatı, 1 kuru incir ve 6-7 ceviz

gunaydin kizlar....
maalesef dun aksam yediklerim cisslardan dolayi kilom gecen haftakiyle ayni 87...........

CANIM benim yaaa çok geçmiş olsun allahım korusunn hepimizi inşallah :)

hoş geldin canımcımm.....

ne denebilir ki..tebrikler cnm

canım benim aynen öyle bende tamamen kesemediğim için (bu hafta + çıktım) çok canım sıkıldı anlayacağın....
bide boşver kayınvalidene kızma yaaa inan kafana taktıkça daha çok yapar ben artık umursamıyorummmm boşverdim kendisinii...benim kayınvalide de eşime yapıyor yidiriyor ki benim sevmediğim şeyler oluyor çoğuu bende hiiç umursamıyorum...

kızımmmmmmmmmmmmm harikasın yaaa ne diyeyim..offf bende yemeyi azalttım ama kesemedim yahu
sana

yok canım ya ne mankenliği :1 inan fazlam çok...
böyle kendimi hiççç mutlu hiçç çekici hissetmiyorum...

merhabaaa canım hoşgeldinn...bende aranıza yeni geldimm memnun oldumm

iyi geceler kızlar bu aralar diyet yapamıyorum yakın zamanda aranıza dönmeyi umut ediyorum inşallah. ama yinede o zaman gelene kadar kilo bildirimime devam edeceğim sizi seviyorum ve burayı bırakmak istemiyorum

sakınn bizi bırakmaaaaaaaaaaaa çabuk gell cnmm

tebrikler canımmmmmmmmmmmm

Kilo bildirim:
rumuz: alya88
beden: 42
geçen hafta: 72.5
bu hafta:73
fark:+ 0.5
yüzde:+ 0.689.65 (sanırım doğru hesapladım dimi kızlarr)

akşam ki menüm:
tavuklu bulgur pilavı (kapama die bir yemek)
1 kase aşure
kavrulmuş fındık
mandalina
anlayacağınız akşam çok kaçırdım o yüzden + dayım bugun canım çok sıkkın...

sabah kahvaltım:
1 yumurta
azcık peynir
azcık zeytin
ceviz
gün kurusu
1 bardak greyfurt suyu

canımcım ben sanırım ozaman yanlış yapmışım bak şimdi BKI yükseldi

fistigiiimm hosgeldin, gel ben de ara vermistim hatta verdiklerimden azcik geri aldim ve geri geldim iki haftadir günlük bildirim yapiyorum iste bugün kilo bildirimine girdim tekrardan biliyosun düzenimizi zaten.. ayyy ne güzel toplaniyoruz geri coookk sevindimmm

kuzum ben de umursamiyorum daaa esim de nerde ne tepki verecegini bilse sorun yok.. geliyo surati bes karis.. evimin huzuru kaciyor, sonra benim morlaim bozuluyo, esime kiziyorum bengeyi kuramadigi icin, ben mutsuz olunca esime yansiyo, o da mutsuz oluyo, erkek ya pasaaa sinirleniyo üstüne bir de atar yapiyor... bildigin kisir döngü

canim benim, benim kaynanayi kendinle kiyaslama hic, bu cok degisik bi insan.. sorun kadinin kisiliginde.. annemlerde türkiyede biz almanyadayiz ya, hani kendi ailesi hergün evinde de bize gelince böyle davraniyo gibisinden cekismeler yok. geleni gideni, hangi odamizin isigi yaniyo, araba nerde duruyo vs hepsini takip eder.. ben bunlari takmamaya calisiyorum...gel gelelim ki kadin kisilik olarak hasta... arkadasi yoktur mesela hic.. sokakta gördügü kadardir arkadasligi... tanisan komsu olarak bile mesafe koyarsin arana. e düsün böyle birnin bir de kaynana oldugunu.. bir de en düskün oldugu cocuguyla evlendiginii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…