misafirlerim gittiiiii
veeee
kedidili tatlısı............... YEMEDİM
tuzlu kurabiye.................YEMEDİM
kandil simidi..................... YEMEDİM
keten tohumlu,havuçlu,cevizli kek...... YEMEDİM
Kıymalı kol böreği...................YEMEDİM
Peynirli sebzeli açık börek........yemedim
Mısırlı otlu şehriye salatası 2 YK YEDİM MECBUREN AMA
fındıklı şeker pare.................. YEMEDİM
Aşure...............................YEMEDİM
sersumcum BAŞARDIM VE CANIM HİÇ İSTEMEDİ kilo verememişsemde önemsemiyorum çünkü sağlık her şeyden önce gelir dimi kızlar
peki ne yedim
1 avuç dolusu fıstık
1 bardak çay
2yk şehriye salatası
şimdi dinlenicem azıcık
KAHACIM dua edicem inşallah mevlam şifanı verir. ihmal etme,ana demek yuva demek
kızlar bugün başıma neler geldi..
oğlumu sabah kursa bırakırken arabanın bizi nerdeyse eziyordu kızım arabasında kaçıyım derken araba kırıldı.. araba elimde, kızım kolumda tabii bide çanta okula zorla bıraktım tabii oğlumu birde bunun geri dönmesi var, geri döndüm ben 5. katta oturuyorum ve asansörümüz yok, aynı şekilde eve çıktım ama bittim yanii. kızımı uyuttum bende yattım 1 saat uyumuşum kalktım ve 2 kaşık sütlç yedim o kadar bi anda atırladım dedim ne yapıyorum ben.. bel fıtığım var zaten belim kopacak gibi sanki.. Allahtan kızıma bişey olmadı..
akşama, kurufasulye, fırında tavuk ve bulgur pilavı var.
spor yok bugün yeterince yaptım diye düşünüyorum..
misafirlerim gittiiiii
veeee
sersumcum BAŞARDIM VE CANIM HİÇ İSTEMEDİ kilo verememişsemde önemsemiyorum çünkü sağlık her şeyden önce gelir dimi kızlar
peki ne yedim
1 avuç dolusu fıstık
1 bardak çay
2yk şehriye salatası
şimdi dinlenicem azıcık
KAHACIM dua edicem inşallah mevlam şifanı verir. ihmal etme,ana demek yuva demek
Afiyet olsun Sersum cum eşininde ellerine sağlık senin aşure kadar olmasadagüzel gözüküyo salata
Geçmişi henüz okuyamadım,dün bir arkadaşım (eşi iş için şehir dışında diye) yatıya çağırdı orda kaldım topiğe gelemedim haliyle
Amaa çok sevinçliyim bugün çünki dün 3 öğün yapmıştım, öğlende 1 muz ve 3 adet çizi tuzlu bisküvi yiyip bol su içmiştim ,bu sabah idrar kesemi adam akıllı boşaltıp kolonu boşaltmadandijital baskülde tartıldım veeeeee 64.2 çıktım inanamadım
Ardından sıkı kahvaltı yaptım öğlen 2 parça siyah çikolata ile kahve içtim akşamda normal yedim ekstradan birer hurma incir ve erik yedim (hepsi kuru tabisi ) bakalım cumartesi kendi evimdeki baskülde ne çıkacak :44:
Bildiğiniz gibi reglken o kadar tatlı vs yememe rağmen 1.5 kilo gitti ha bide yürüyüş süremi arttırdım 2-3 gündür onunda katkısı vardr mutlaka ama bence hormonlar bir numaralı faktöryaa işte böyle şimdi size bakiim
sagol sekerim de yine kacirdim ucunu yaaaaa, 4 tane köfte yedim dayanamaidm, iki kasik da asureebiraz hazmedeyim de yürüyüs yapar eritmeye calisirim artik
sen ne yapiyosun bakalim???
bilemicem onu canim benim, ben ilk basladigimda daha hizli verdim, hemen hemen herkeste de böyle oluyor.. verilecek ne kadar cok kilo varsa ilklerde vermesi o kadar hizli oluyor. sonlara dogru yavasliyor. benim son bi 5-6 kg kaldi, bi türlü veremiyorumhos cok kacamaklarim oluyor ya neyse
içiyorum canım,çok sağol
çok geçmiş olsun tatlım
CANIM köfteden yada 2 kaşık aşureden bişeyy olmaz kii..yeterki çok yeme....valla ben mesela tatlıyı hayatımdan tamamen çıkartamadım azcıkta olsa yiyorum yani
oğlumu sabah kursa bırakırken arabanın bizi nerdeyse eziyordu kızım arabasında kaçıyım derken araba kırıldı.. araba elimde, kızım kolumda tabii bide çanta okula zorla bıraktım tabii oğlumu birde bunun geri dönmesi var, geri döndüm ben 5. katta oturuyorum ve asansörümüz yok, aynı şekilde eve çıktım ama bittim yanii. kızımı uyuttum bende yattım 1 saat uyumuşum kalktım ve 2 kaşık sütlç yedim o kadar bi anda atırladım dedim ne yapıyorum ben.. bel fıtığım var zaten belim kopacak gibi sanki.. Allahtan kızıma bişey olmadı..
Merhabalarrr kızlarrr,
Daha önce de karatay yapıp 7 kilo vermiştim. O zamanlar karatay yapmak daha zor oluyordu çünkü yemekleri ben yapmıyordum kendime uygun yemekler bulamıyordum kaçamaklarım çok oluyordu( Şimdii isee kendi mutfağımın hakimi benim :)) ancaakkk bu pek iyi olmadı zorlanıyorum da neyse ve bana da pek yaramadı kiloo aldım (( şuan ikindi vakti tartıldım ve 73.4 kiloyum Gidişat kötüü bel çevrem genişledi kıyafetlerim olmuyor çoook bunaldım sağlıklı bir yaşam istiyorummmm. Ve tekrar karataydayım doğru yol bu. Kendimden bahsedeyim ben. Haftada 3 gün çalışıyorum sabah gidip 5 gibi evde oluyorum en geç. Şuan yaşadığım yerde yeni olduğum için pek hareketim yok üşengecim biraz da Su içmiyorum maleseff içemiyorum zorlaaa bir iki bardak anca.. Aslında yapmam gerekenleri biliyorum ilk başta suyu ve hareketi arttırmayalım. Bunun dışında bana ne tavsiye edersiniz? Kilo vermemi hızlandırabilmek için neler yapabilirm? Birlikten kuvvet doğar desteklerinizii bekliyorum :)
Iyi akşamlar kızlar nasilsiniz yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmis
Yarin bildirim sırası kimde acaba serpp de izinli ben mi yapcam diye sorayim dedim
Sabah kahvaltim
Domates,salatalık
peynir,zeytin
suzme yogurtlu 2 yumurtali omlet maydonozlu
Az kuruyemis(findik,badem,kaju,leplebi)
Oglen spor zamani (13:00_14:00)
5km 350 m 400 kalori
50dk hiz 6,5
10 dk: step,mekik,tivist
Akşam yemeğm
az tarhana çorbası
ıspanak kavurması
Dünden kalan etli patlıcan yemegi koymustum yiyemedim
Salata hazirlamistim yiyemedim sanirsam midem iyice küçüldü yubbiii
Bugün 13.000 adim attim kizlarr
Sivi: 1,5 litre su
ay sorma yaaaa o tatli bizi mahvetti, ben hele sütlü tatlilara bayyiilllliiirrriiimmmmmneyse cok sükür asure felan da kalmadi zaten, insallah kaynana yine yollamaz, sinir oluyorum kadina yaaa karismadigi sey yok. tursu kurar gönderir, bol acili bol sarimsakli, cig köfte yaptirir gönderir acili, lahmacun yapar basar sarimsagi aciyi.. tabi regen yiyemiyo ya bilerek yapiyo, en olmadik zamanlara burnunu sokup bütün düzenimi alt üst ediyo sinir yaratik.. asure neyse de diger seylere cok kiziyorum, bir sey istemiyorum dedigim halde, özellile acili sarimsakli seyleri yolluyo. kocamdan sogudum yaa pis pis sarimsak kokuyo adam, ne zaman annesine ugrasa ya da ondan yiyecek bir seyler gelse... bir sey de diyemiyorum kocam körü körüne bagli anasina.. ay ben buraya nerden geldim yaaaa :44::44::44:
köfte de canim, ben biraz da galeta unu koymustum, ynai ekmek yemsi gibi oldumneyse aksam yemegine ispanak yiycem salata ile, telafi etmis olurum galiba
sarhoşum tebrikler 1,5 kilo için
ben 1 haftadır hareketsizim+bugün aşure yedimyarın kaç çıkıcam hiçbir fikrim yok
sabah
ceviz yarım muz
öğle
tavuk çorbası
fırında köfte
cacık
akşam öğünüm
hamsi kuşu
roka
eşimin yaptığı enfes salata
resmi
ha bi de aşuureee..
Eki Görüntüle 868312
misafirlerim gittiiiii
veeee
peki ne yedim
1 avuç dolusu fıstık
1 bardak çay
2yk şehriye salatası
şimdi dinlenicem azıcık
4 köfte yüzünden mi kaçırdın ucunu yoksa 2 kaşık aşure yüzünden mi :44: birşey olmaz canım zaten yürüyüşde yapcakmışsın hiç bişey olmaz merak etme
Evet aynen, ayrıca troid gibi hormonal yada d-viamini eksikliği, kansızlık vs gibi sağlık problemin yoksa ideal kilona yaklaşana kadar hızlıdan yavaşa doğru veriliyor ideale yaklaştıkca azalıyor bazen duraklıyor sonra tekrar devam ediyor kilolar gitmeyeama kurallara uymazsan başka tabi
Bol sarımsak soğanlı kelle-paça, işkembe iç bol acı kırmızı pul biberli daha çabuk toparlarsın tatlımha bide sakın ayaklanıp iş yapiim deme hee
Kıs senin BKI zaten ideal zorun ne 17 yi hedeflemişsin yoksa mankenlikmi yapıyosun ekstradan :44:
Amanin Allah korumuş büyük geçmiş olsun canım
Düzenli olarak buraya bildirim yaparsan hem bilgi alışverişi hem motivasyon oluronun dışında kitaplarını okuduysan ana kuralları biliyorsun demektir ilk iş kendi mutfağındaki cıs mıs varsa at yada dağıt sağlıklı gıdaları doldur kuruyemiş falan al bol limonlu su içmeye ve yürümeye alıştır kendini...
Harbi küçülmüş midenbenimki hala aynı ebatta
Ayyy bende gıcık oldum yaa ne bicim kaynanatörmüş öyle,üstelik Almanya gibi Türkleri sarımsak, soğanı çok yemek ve kokmakla suçlayan bi yerde pes yaniE eşin hiç reddetmiyomu kokusundan dolayı en başta sen ve etrafındaki diğer insanlar ne der diye :44: alla allah yaff
liste sıramız...
1-sersum-30 Ağustos 2013 liste yaptı
2-handrake-20 Eylül 2013 liste yaptı
3-birdy-27 Eylül 2013 liste yaptı
4-leylak84-4 Ekim 2013 liste yaptı
5-kardelenn-11 Ekim 2013 liste yaptı
6-filiztoprak-25 Ekim 2013 liste yaptı
7-papadiya-1 Kasım 2013 liste yaptı
8-özlemkartal-8 Kasım 2013 liste yaptı
9-ficans-15 Kasım 2013 liste yaptı
10-serpp-22 Kasım 2013 izinli
11-guleryuz2011-29 Kasım 2013
12-ihya-6 Aralık 2013
13-Kaneel-13 Aralık 2013
14-naz8-20 Aralık 2013
15-Ramaska-27 Aralık
16-ufocan-03 Ocak 2014 izinli
17-gmzz_z-10 Ocak 2014
18-kaha-17 Ocak 2014
19-cakmel-24 Ocak 2014
20-alya88-31 Ocak Şubat 2014
21-tangram-07 Şubat 2014
22-regen-14 Şubat 2014 22 Kasımda Listede
23-habercice-21 Şubat 2014 29 Kasımda Listede
oyyyy sersumuuummmm cok lezzetli görünüyor yaaaa
o kadar sey icinde yememek bravo dogrusu, iradende bana da bulassin ucundan
asure yüzünden canim, sekerli sonucta, e dün de yedim, köfte de ekmek ici vardi :18::18::18: ay dur ben biraz daha hareket edeyim
kurallara tam uyuyorum diyemem ama bne de bir de kansizlik ciktibelki o da yavaslatiyordur.. neyse az kaldi az karataya devam
kaynanaya gelince cnaim, yillardir bi orta yol bulamadim, topik bile acmayi düsündüm ama insanlar cok acimasizca yorumlar yapabiliiyorlar, zaten moralimin bozuk oldugu bi konu, fikir alalim derken daha cok moralimi bozmayim.. birak kokmakla suclanmayi canim, is yerinde pis kokarsan pis gezersen isten atilma sebebisözlesmede yaziyor yani... esim reddetmiyor cünkü kendisi de seviyor... ayy hele bi ara iyyyyyyyyyyyyyyy bi ayran cikardi kaynanam ortaya öööggggg :120::120::120::120: ayranin icine nane bol sarimsak aci kirmizi bütün bider ne bulurlarsa doldurup, bir hafta bekletiyordu, bir d eonu bize gönderiyordu, agzi kapaliyken bile buzdolabim kokuyordu kis geldi de kurtulduk... kaynanam laftan anlamaz biri biraz. ne yapcam ben de bilmiyorum :44:
Kızlar ben geldim. Bana yer var mı dedim, mıhtarım, olma mıııı?, dedi... Utana sıkıla geldim ben de:)
Hepinizi özledim yav... Hala cumaları bildirim yapılıyor galiba. Yarın ben de ilk bildirimimi yaparım. Kilo aldı başını gitti. Yapıcak bişey yok... Albaştan başlıycaz bakalım.
Anlıycanız sahalara dönüyorum canlarım
Yarın görüşürüz.
hala aynıyım canım..boğazım fena,sesim çıkmıyo hiçilaçlarımı alıyorum iyileşirim bir kaç güne inşallah:44:
afiyet olsun canım
çok sevindim canım,allah daha beterinden korusun bundan sonra
Merhabalarrr kızlarrr,
Daha önce de karatay yapıp 7 kilo vermiştim. O zamanlar karatay yapmak daha zor oluyordu çünkü yemekleri ben yapmıyordum kendime uygun yemekler bulamıyordum kaçamaklarım çok oluyordu( Şimdii isee kendi mutfağımın hakimi benim :)) ancaakkk bu pek iyi olmadı zorlanıyorum da neyse ve bana da pek yaramadı kiloo aldım (( şuan ikindi vakti tartıldım ve 73.4 kiloyum Gidişat kötüü bel çevrem genişledi kıyafetlerim olmuyor çoook bunaldım sağlıklı bir yaşam istiyorummmm. Ve tekrar karataydayım doğru yol bu. Kendimden bahsedeyim ben. Haftada 3 gün çalışıyorum sabah gidip 5 gibi evde oluyorum en geç. Şuan yaşadığım yerde yeni olduğum için pek hareketim yok üşengecim biraz da Su içmiyorum maleseff içemiyorum zorlaaa bir iki bardak anca.. Aslında yapmam gerekenleri biliyorum ilk başta suyu ve hareketi arttırmayalım. Bunun dışında bana ne tavsiye edersiniz? Kilo vermemi hızlandırabilmek için neler yapabilirm? Birlikten kuvvet doğar desteklerinizii bekliyorum :)
Iyi akşamlar kızlar nasilsiniz yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmis
Yarin bildirim sırası kimde acaba serpp de izinli ben mi yapcam diye sorayim dedim
Sabah kahvaltim
Domates,salatalık
peynir,zeytin
suzme yogurtlu 2 yumurtali omlet maydonozlu
Az kuruyemis(findik,badem,kaju,leplebi)
Oglen spor zamani (13:00_14:00)
5km 350 m 400 kalori
50dk hiz 6,5
10 dk: step,mekik,tivist
Akşam yemeğm
az tarhana çorbası
ıspanak kavurması
Dünden kalan etli patlıcan yemegi koymustum yiyemedim
Salata hazirlamistim yiyemedim sanirsam midem iyice küçüldü yubbiii
Bugün 13.000 adim attim kizlarr
Sivi: 1,5 litre su
ay sorma yaaaa o tatli bizi mahvetti, ben hele sütlü tatlilara bayyiilllliiirrriiimmmmmneyse cok sükür asure felan da kalmadi zaten, insallah kaynana yine yollamaz, sinir oluyorum kadina yaaa karismadigi sey yok. tursu kurar gönderir, bol acili bol sarimsakli, cig köfte yaptirir gönderir acili, lahmacun yapar basar sarimsagi aciyi.. tabi regen yiyemiyo ya bilerek yapiyo, en olmadik zamanlara burnunu sokup bütün düzenimi alt üst ediyo sinir yaratik.. asure neyse de diger seylere cok kiziyorum, bir sey istemiyorum dedigim halde, özellile acili sarimsakli seyleri yolluyo. kocamdan sogudum yaa pis pis sarimsak kokuyo adam, ne zaman annesine ugrasa ya da ondan yiyecek bir seyler gelse... bir sey de diyemiyorum kocam körü körüne bagli anasina.. ay ben buraya nerden geldim yaaaa :44::44::44:
köfte de canim, ben biraz da galeta unu koymustum, ynai ekmek yemsi gibi oldumneyse aksam yemegine ispanak yiycem salata ile, telafi etmis olurum galiba
misafirlerim gittiiiii
veeee
peki ne yedim
1 avuç dolusu fıstık
1 bardak çay
2yk şehriye salatası
şimdi dinlenicem azıcık
4 köfte yüzünden mi kaçırdın ucunu yoksa 2 kaşık aşure yüzünden mi :44: birşey olmaz canım zaten yürüyüşde yapcakmışsın hiç bişey olmaz merak etme
Kıs senin BKI zaten ideal zorun ne 17 yi hedeflemişsin yoksa mankenlikmi yapıyosun ekstradan :44:
Amanin Allah korumuş büyük geçmiş olsun canım
Düzenli olarak buraya bildirim yaparsan hem bilgi alışverişi hem motivasyon oluronun dışında kitaplarını okuduysan ana kuralları biliyorsun demektir ilk iş kendi mutfağındaki cıs mıs varsa at yada dağıt sağlıklı gıdaları doldur kuruyemiş falan al bol limonlu su içmeye ve yürümeye alıştır kendini...
Ayyy bende gıcık oldum yaa ne bicim kaynanatörmüş öyle,üstelik Almanya gibi Türkleri sarımsak, soğanı çok yemek ve kokmakla suçlayan bi yerde pes yaniE eşin hiç reddetmiyomu kokusundan dolayı en başta sen ve etrafındaki diğer insanlar ne der diye :44: alla allah yaff
Kızlar ben geldim. Bana yer var mı dedim, mıhtarım, olma mıııı?, dedi... Utana sıkıla geldim ben de:)
Hepinizi özledim yav... Hala cumaları bildirim yapılıyor galiba. Yarın ben de ilk bildirimimi yaparım. Kilo aldı başını gitti. Yapıcak bişey yok... Albaştan başlıycaz bakalım.
Yarın görüşürüz.
iyi geceler kızlar bu aralar diyet yapamıyorum yakın zamanda aranıza dönmeyi umut ediyorum inşallah. ama yinede o zaman gelene kadar kilo bildirimime devam edeceğim sizi seviyorum ve burayı bırakmak istemiyorum
Günaydın kızlar
Cumanız mübarek olsun
Nasılsınız, birkaç gündür gelemedim, düğünümüz vardı, kuzenim evlendi, onun alışverişi, gelen giden derken fırsat bulamadım, neyse bitti, şimdi de SBS stresi var hem oğlumda hem bende, ben tabii ona hiç belli etmiyorum, Allahım hepsinin yardımcısı olsun, emekleri zayi olmasın
Kilo Bildirimim
Geçen hafta 72.2
Bu hafta 71.8
% 0.554
Hepiniz eksilerdesinizdir inşallah
Yarın görüşürüz.
CANIM benim yaaa çok geçmiş olsun allahım korusunn hepimizi inşallah :)
hoş geldin canımcımm.....
ne denebilir ki..tebrikler cnm
canım benim aynen öyle bende tamamen kesemediğim için (bu hafta + çıktım) çok canım sıkıldı anlayacağın....
bide boşver kayınvalidene kızma yaaa inan kafana taktıkça daha çok yapar ben artık umursamıyorummmm boşverdim kendisinii...benim kayınvalide de eşime yapıyor yidiriyor ki benim sevmediğim şeyler oluyor çoğuu bende hiiç umursamıyorum...
kızımmmmmmmmmmmmm harikasın yaaa ne diyeyim..offf bende yemeyi azalttım ama kesemedim yahu
sana
yok canım ya ne mankenliği :1 inan fazlam çok...
böyle kendimi hiççç mutlu hiçç çekici hissetmiyorum...
merhabaaa canım hoşgeldinn...bende aranıza yeni geldimm memnun oldumm
sakınn bizi bırakmaaaaaaaaaaaa çabuk gell cnmm
tebrikler canımmmmmmmmmmmm
merak etme herkes de biraz senin durumundan vardır.. onlar nasıl bir evlat yetişriyorlarsa sen ne kadar yaparsan yap, annelerinin önüne geçemiyorsun.. valla bende erkek annesiyim ama daha şimdiden önce eşin sonra ben diyorum ama kaynana olunca durum değişir :18::18::18::18:mi bilmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?