- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
hoşgeldin canımKızlar ben geldim. Bana yer var mı dedim, mıhtarım, olma mıııı?, dedi... Utana sıkıla geldim ben de:)
Hepinizi özledim yav... Hala cumaları bildirim yapılıyor galiba. Yarın ben de ilk bildirimimi yaparım. Kilo aldı başını gitti. Yapıcak bişey yok... Albaştan başlıycaz bakalım.
Anlıycanız sahalara dönüyorum canlarım
Yarın görüşürüz.
kuzenine mutluluklar ficansımGünaydın kızlar
Cumanız mübarek olsun
Nasılsınız, birkaç gündür gelemedim, düğünümüz vardı, kuzenim evlendi, onun alışverişi, gelen giden derken fırsat bulamadım, neyse bitti, şimdi de SBS stresi var hem oğlumda hem bende, ben tabii ona hiç belli etmiyorum, Allahım hepsinin yardımcısı olsun, emekleri zayi olmasın
Kilo Bildirimim
Geçen hafta 72.2
Bu hafta 71.8
% 0.554
Hepiniz eksilerdesinizdir inşallah
ramaska ben de 3 aydır aynı kilolarda debeleniyorum,artık kilo verelim bacım ne dersin..hoş benim sosyalleşmeler düzenimi altüst ediyo yoksa az da olsa veriyorum ben,yaş ve düşük hormon değerlerine rağmen....bak sen gençsin daha çabuk verirsin...gunaydin kizlar....
maalesef dun aksam yediklerim cisslardan dolayi kilom gecen haftakiyle ayni 87...........
kızlar bugün başıma neler geldi..
oğlumu sabah kursa bırakırken arabanın bizi nerdeyse eziyordu kızım arabasında kaçıyım derken araba kırıldı.. araba elimde, kızım kolumda tabii bide çanta okula zorla bıraktım tabii oğlumu birde bunun geri dönmesi var, geri döndüm ben 5. katta oturuyorum ve asansörümüz yok, aynı şekilde eve çıktım ama bittim yanii. kızımı uyuttum bende yattım 1 saat uyumuşum kalktım ve 2 kaşık sütlç yedim o kadar bi anda atırladım dedim ne yapıyorum ben.. bel fıtığım var zaten belim kopacak gibi sanki.. Allahtan kızıma bişey olmadı..
akşama, kurufasulye, fırında tavuk ve bulgur pilavı var.
spor yok bugün yeterince yaptım diye düşünüyorum..
misafirlerim gittiiiii
veeee
kedidili tatlısı............... YEMEDİM
tuzlu kurabiye.................YEMEDİM
kandil simidi..................... YEMEDİM
keten tohumlu,havuçlu,cevizli kek...... YEMEDİM
Kıymalı kol böreği...................YEMEDİM
Peynirli sebzeli açık börek........yemedim
Mısırlı otlu şehriye salatası 2 YK YEDİM MECBUREN AMA
fındıklı şeker pare.................. YEMEDİM
Aşure...............................YEMEDİM
sersumcum BAŞARDIM VE CANIM HİÇ İSTEMEDİ kilo verememişsemde önemsemiyorum çünkü sağlık her şeyden önce gelir dimi kızlar
peki ne yedim
1 avuç dolusu fıstık
1 bardak çay
2yk şehriye salatası
şimdi dinlenicem azıcık
KAHACIM dua edicem inşallah mevlam şifanı verir. ihmal etme,ana demek yuva demek
hoşgeldin tatlımKızlar ben geldim. Bana yer var mı dedim, mıhtarım, olma mıııı?, dedi... Utana sıkıla geldim ben de:)
Hepinizi özledim yav... Hala cumaları bildirim yapılıyor galiba. Yarın ben de ilk bildirimimi yaparım. Kilo aldı başını gitti. Yapıcak bişey yok... Albaştan başlıycaz bakalım.
Yarın görüşürüz.
hoşgeldin canımben ilk başladığım kilonun da üzerinde bir kiloyla geri gelmiştim,bak utanıyomuyum
kuzenine mutluluklar ficansımbizde de sınav heyecanı var,bitse de rahatlasak Allah tüm çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin emeklerini boş çıkarmasın inşallah
ramaska ben de 3 aydır aynı kilolarda debeleniyorum,artık kilo verelim bacım ne dersin..hoş benim sosyalleşmeler düzenimi altüst ediyo yoksa az da olsa veriyorum ben,yaş ve düşük hormon değerlerine rağmen....bak sen gençsin daha çabuk verirsin...
çok geçmiş olsun canım büyük badire atlatmışsınız:26::26:
regencim Allah kolaylık versin canımböyle insanları anlayamıyorum ben ama rahatsızlık duyduğunu uygun bir dille söylemelisin biriktirirsen sonra patlayıncasana kimse hak vermez
sersumum sofran çok ağız sulandırıcıydıafiyet olsun tatlım
Merhabalar
ben 33 yaşında 160 boyunda ve 100 kilo olan 6 ve 1,5 yaşında iki kız annesi günde 8 saat masa başı görevi bulunan ve kendine hiç vakit ayıramayan kilolarından mıutsuz ama hayata karşı umudu olan biriyim.
Sayfayı çok inceleyemedim ama sizlerle birlikte karatay diyeti yapmaya karar verdim.
sabah klasik kahvaltıyla işe başladım.bakalım nasıl olucak.desteklerinizi bekliyorum.
seni anlıyorum canım:26:cehalet başedilmesi en zor düşman bence dedogru diyorsun canim da onu da denedim, karsindaki insanin duyacagi laflari anlayacak kadar olgun olmasi gerekir.. bu da yas ile gelen bir sey degilmis, bu insanlar bana bunu kanitladilar yani. bu insan ne diyor, bize ne anlatmaya calisiyor, onun penceresinden nasil görünüyor, her seyden önce bi insan ve kendi istekleri var vs gibi seyleri bi anlasalar azten sorun kalmayacak, empati diye bir sey hayatlarinda yok maalesef. ben bir seyi dile getirsem, hepsi birden üstüme gelip beni pisman ederler, aglatirlar, üstüne bir de deli zaten derler.. yasadim yani bunlari.. hayirlisi olsun bakalim nereye kadar
bu arada ben yine konuyu dagitiyorum dertlerimlebi ara makara topigimiz vardi gidip oraya yazayim barim yaaa
fistigiiimm hosgeldin, gel ben de ara vermistim hatta verdiklerimden azcik geri aldim ve geri geldimiki haftadir günlük bildirim yapiyorum iste bugün kilo bildirimine girdim tekrardan biliyosun düzenimizi zaten.. ayyy ne güzel toplaniyoruz geri coookk sevindimmm
kuzum ben de umursamiyorum daaa esim de nerde ne tepki verecegini bilse sorun yok.. geliyo surati bes karis.. evimin huzuru kaciyor, sonra benim morlaim bozuluyo, esime kiziyorum bengeyi kuramadigi icin, ben mutsuz olunca esime yansiyo, o da mutsuz oluyo, erkek ya pasaaa sinirleniyo üstüne bir de atar yapiyor... bildigin kisir döngü
canim benim, benim kaynanayi kendinle kiyaslama hic, bu cok degisik bi insan.. sorun kadinin kisiliginde.. annemlerde türkiyede biz almanyadayiz ya, hani kendi ailesi hergün evinde de bize gelince böyle davraniyo gibisinden cekismeler yok. geleni gideni, hangi odamizin isigi yaniyo, araba nerde duruyo vs hepsini takip eder.. ben bunlari takmamaya calisiyorum...gel gelelim ki kadin kisilik olarak hasta... arkadasi yoktur mesela hic.. sokakta gördügü kadardir arkadasligi... tanisan komsu olarak bile mesafe koyarsin arana. e düsün böyle birnin bir de kaynana oldugunu.. bir de en düskün oldugu cocuguyla evlendiginii
gelelim bildirimeeeee
kahvalti: salatalik, domates, peynir, zeytin, ceviz
ögle: menemen, salata
aksam: kuru fasülye
veeeeee veremedigim kilolarriiimmm :
rumuz: regen
baş.tarihi: 1 kasim 2013
baş.kilo: 69 kg
geçen hafta kilo: 68,5 kg
bu hafta kilo: 68,5 kg
fark: 00
yüzde: %0
toplam fark: 0,5 kg
spor: bu hafta yok
kizlar 5 gün önce felan tartildigimda yarim kilo daha cikmistim, ama bugün yine ayni ciktim anlayamadim yani 5 günde kilo mu aldim, yoksa yedigim asurelerin yüzünden mi oldu :44::44::44: neyse haftaya insallah yeniden 67li rakamlari görmek ümidiyleeee
bu arada ben aslinda nisan 2013te 72,5 kilo ile basladim ama epeyce bi ara verdikten sonraki dönemimi yazacagim artik, o yüzden cizelgemde baslangic kilosu 72 görünüyor, insallah önümüzdeki hafta kilo verince onu da degistiririm
günaydın kızlardün çarşı pazar derken 2 saat kadar dolaştım başka spor yapamadım misafirim geldi bi kaç gün kalacak,karalahana sarması yaptım uzun süreden sonra
kahvaltım
tereyağlı peynirli omlet
2 zeytin,biraz biber kavurma(actifry da)
1 kase yoğurdun içine 3 kuru kayısı,2 ceviz,6 badem ve tarçın ve çay
akşama da karalahana sarması(bulgurlu)yoğurt ve kırmızı mercimek çorbası varet haşlama da var ama ben yiyemiyorum midem bulanıyo:105:
evdekilere sabah gözleme yaptım yemedim tabii
öğlen tatilinde yürümeyi planlıyorum
bildirimi unutmuşum
geçen hafta 95
bu hafta 94.6
fark -400 gr
yüzde %0.421
spor;bu hafta sadece 40 dk yürüyüş
geçen haftasonu misafirlere yaptığım cıslardan yemiş ve pazartesine kadar da toparlanamamıştım,gene iyi
filiztoprak
b.tarihi=07 mart 2013
b.kilo= 78
geçen hafta= 70.9
bu hafta= 69.8
fark= ----1.1
haftalık yüzde= ---%1.551
toplam fark=8.2
boy= 1.60
sersumcum ben hapımı 9 dan sonra içiyorum limonlu su ile leptine zararı varmı acep
yatarken falan bazen hap içebiliyorum leptini etkilermi
Merhabalar
ben 33 yaşında 160 boyunda ve 100 kilo olan 6 ve 1,5 yaşında iki kız annesi günde 8 saat masa başı görevi bulunan ve kendine hiç vakit ayıramayan kilolarından mıutsuz ama hayata karşı umudu olan biriyim.
Sayfayı çok inceleyemedim ama sizlerle birlikte karatay diyeti yapmaya karar verdim.
sabah klasik kahvaltıyla işe başladım.bakalım nasıl olucak.desteklerinizi bekliyorum.
EVET Canım böyle bi durumda erkeğe çok iş düşüyor dengeyi sağlaması lazım yoksa bi taraftan bi taraf kırılır
neyse allah yardımcın olsun...
kilo almadığın için yinede tebrik ederim kuzum..
afiyet olsun canımcımm..evde misafir varken de dikkat etmek zor yaaaa...
tebrikler canım..
tebrikler canım
seni anlıyorum canım:26:cehalet başedilmesi en zor düşman bence deen iyisi mesafeli durmak,eşine de kokudan filan rahatsız olduğunu söylersin,işine bakarsın hem burası sadece yenilen içilenin yazıldığı bi grup değil,burada dertlerimizi de paylaşıyoruz biliyosun
Merhabalar
Kızlar ben geldim. Bana yer var mı dedim, mıhtarım, olma mıııı?, dedi... Utana sıkıla geldim ben de:)
Yarın görüşürüz.
Geçmiş olsun canım
2 öğün süper + 60 dk spor harika = ve giden kilolar
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç Tarihi:16 OCAK 2013
Başlangıç kilom:75
Geçen haftaki kilom:60.5
Bu haftaki kilom:58.5
Fark:---2 kilo
Yüzde:---%3.305
Toplam fark:16.5
Boy:1.50
Spor:Her gün 5 km yürüyüş50 dk
10 dk da tivist,mekik,step yapiliyor=60dk
Sivi: sütlü kahve,1,5litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?