Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşgeldin canım ben ilk başladığım kilonun da üzerinde bir kiloyla geri gelmiştim,bak utanıyomuyum
kuzenine mutluluklar ficansımbizde de sınav heyecanı var,bitse de rahatlasakAllah tüm çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin emeklerini boş çıkarmasın inşallah
gunaydin kizlar....
maalesef dun aksam yediklerim cisslardan dolayi kilom gecen haftakiyle ayni 87...........
ramaska ben de 3 aydır aynı kilolarda debeleniyorum,artık kilo verelim bacım ne dersin..hoş benim sosyalleşmeler düzenimi altüst ediyo yoksa az da olsa veriyorum ben,yaş ve düşük hormon değerlerine rağmen....bak sen gençsin daha çabuk verirsin...

çok geçmiş olsun canım büyük badire atlatmışsınız:26::26:
regencim Allah kolaylık versin canımböyle insanları anlayamıyorum benama rahatsızlık duyduğunu uygun bir dille söylemelisinbiriktirirsen sonra patlayıncasana kimse hak vermez
sersumum sofran çok ağız sulandırıcıydıafiyet olsun tatlım

Son düzenleme:
gelelim bildirimeeeee
kahvalti: salatalik, domates, peynir, zeytin, ceviz
ögle: menemen, salata
aksam: kuru fasülye

veeeeee veremedigim kilolarriiimmm :

rumuz: regen
baş.tarihi: 1 kasim 2013
baş.kilo: 69 kg
geçen hafta kilo: 68,5 kg
bu hafta kilo: 68,5 kg
fark: 00
yüzde: %0
toplam fark: 0,5 kg
spor: bu hafta yok

kizlar 5 gün önce felan tartildigimda yarim kilo daha cikmistim, ama bugün yine ayni ciktim anlayamadim yani 5 günde kilo mu aldim, yoksa yedigim asurelerin yüzünden mi oldu :44::44::44: neyse haftaya insallah yeniden 67li rakamlari görmek ümidiyleeee

bu arada ben aslinda nisan 2013te 72,5 kilo ile basladim ama epeyce bi ara verdikten sonraki dönemimi yazacagim artik, o yüzden cizelgemde baslangic kilosu 72 görünüyor, insallah önümüzdeki hafta kilo verince onu da degistiririm

hoşgeldin tatlım

günaydın kızlardün çarşı pazar derken 2 saat kadar dolaştım başka spor yapamadımmisafirim geldi bi kaç gün kalacak,karalahana sarması yaptım uzun süreden sonra
kahvaltım
tereyağlı peynirli omlet
2 zeytin,biraz biber kavurma(actifry da)
1 kase yoğurdun içine 3 kuru kayısı,2 ceviz,6 badem ve tarçın ve çay

akşama da karalahana sarması(bulgurlu)yoğurt ve kırmızı mercimek çorbası varet haşlama da var ama ben yiyemiyorum midem bulanıyo:105:
evdekilere sabah gözleme yaptım yemedim tabii
öğlen tatilinde yürümeyi planlıyorum

dogru diyorsun canim da onu da denedim, karsindaki insanin duyacagi laflari anlayacak kadar olgun olmasi gerekir.. bu da yas ile gelen bir sey degilmis, bu insanlar bana bunu kanitladilar yani. bu insan ne diyor, bize ne anlatmaya calisiyor, onun penceresinden nasil görünüyor, her seyden önce bi insan ve kendi istekleri var vs gibi seyleri bi anlasalar azten sorun kalmayacak, empati diye bir sey hayatlarinda yok maalesef. ben bir seyi dile getirsem, hepsi birden üstüme gelip beni pisman ederler, aglatirlar, üstüne bir de deli zaten derler.. yasadim yani bunlari.. hayirlisi olsun bakalim nereye kadar

bu arada ben yine konuyu dagitiyorum dertlerimle bi ara makara topigimiz vardi gidip oraya yazayim barim yaaa

bildirimi unutmuşum
geçen hafta 95
bu hafta 94.6
fark -400 gr
yüzde %0.421
spor;bu hafta sadece 40 dk yürüyüş
geçen haftasonu misafirlere yaptığım cıslardan yemiş ve pazartesine kadar da toparlanamamıştım,gene iyi

dün dışardaydım cildiye doktoruna gitmiştim ordanda eksikler vardı alışveriş yaptım
bu arada 1 tane kot pantolon aldım diğeri bol geliyodu seviyorum kotu herşeyle gidiyo
ilacımı aldım dün akşam başladım sabah klasik karatay kahvaltı yapıldı
dün akşam yediklerim
bulgurlu dolma salata yoğurt
et yemeklerinin yanında yoğurt yenilmemesi gerekiyormuş demir emilimini engelliyormuş
amaaaan ne yapacağımı şaşırdım onu yeme bunu yeme sıkıldım yaaaa
bu ara leslie de yapamıyorum şu halsizlikten dolayı çok bitkinim pazardan eve zor geldim
bugünde kahvaltımı yaptım karataya uygun şekilde
akşama gelince artan yemekler var karışık onları ayarlıcam
sonra yazayım

filiztoprak
b.tarihi=07 mart 2013
b.kilo= 78
geçen hafta= 70.9
bu hafta= 69.8
fark= ----1.1
haftalık yüzde= ---%1.551
toplam fark=8.2
boy= 1.60
sersumcum ben hapımı 9 dan sonra içiyorum limonlu su ile leptine zararı varmı acep
yatarken falan bazen hap içebiliyorum leptini etkilermi

Merhabalar
ben 33 yaşında 160 boyunda ve 100 kilo olan 6 ve 1,5 yaşında iki kız annesi günde 8 saat masa başı görevi bulunan ve kendine hiç vakit ayıramayan kilolarından mıutsuz ama hayata karşı umudu olan biriyim.
Sayfayı çok inceleyemedim ama sizlerle birlikte karatay diyeti yapmaya karar verdim.
sabah klasik kahvaltıyla işe başladım.bakalım nasıl olucak.desteklerinizi bekliyorum.

listeyi yapacak arkadaşa kolay gelsi
vakit geliyor ben bi öğlen yemeği hazırlayayım sonra kızımı alıp gelicem
bugün hava yağmurlu ıslanmasın yavrucak
filiz kaçar kızlar

canım hiç kafana takma ne kilolular vardı burda sen yenisin bizden daha hızlı verirsin ilk etapta kurallara uyarsan tabisi
ilk sayfamıza bak sersum arkadaşımız çok güzel düzenledi ben kaçar

seni anlıyorum canım:26:cehalet başedilmesi en zor düşman bence deen iyisi mesafeli durmak,eşine de kokudan filan rahatsız olduğunu söylersin,işine bakarsınhem burası sadece yenilen içilenin yazıldığı bi grup değil,burada dertlerimizi de paylaşıyoruz biliyosun

EVET Canım böyle bi durumda erkeğe çok iş düşüyor dengeyi sağlaması lazım yoksa bi taraftan bi taraf kırılır
neyse allah yardımcın olsun...

kilo almadığın için yinede tebrik ederim kuzum..

afiyet olsun canımcımm..evde misafir varken de dikkat etmek zor yaaaa...

tebrikler canım..

tebrikler canım

hoşgeldinn canımcımmmm..bende başlayalı 15 gün falan oldu 1.5 kilo verdim cnku kaçamaklarım var ve meyve yemeyi hiç kesmedim mesela..güzel ve eğlenceli geçiyor burda zaman..aç kalmadannn az yemeye yada şöyle söyleyim doğru şeyleri yemeye çalışıyoruz...

haklisin cnaim tabiki erkege is düsüyor.. daha dogru hangi tarafin aileisne yakinsa cift, o tarafa daha cok is düsüyor. benim ailemle böyle olsaydik, benim denge kurmam gerekecekti.. ama esim, öyle yetismemis.. yani özgür, adaletli, hakli olandan yana olma mantigi yok, boyun egme kültürü var. ailenin yapisi bu.. dedigin gibi hayirlisi olsun...

benim de tek temennim kilo almamis olmam zaten haftaya kiralim ama seytanin bacagini

cok sagol canim sizin benimle ilgilenmeniz yeter zaten ben de güzel seylerden bahsetmek istiyorum, o günler de gelecek insallah..

hosgeldinnn kurallara uydugun sürece emin ol kilo verirsin, cok claisan arkadasimiz var bu diyetle kilo veren.. ögle arasinda yürüyen arkadaslarimiz var mesela.. ilk sayfayi okursan zaten karatay hakkinda genel bi bilgi edinirsin, kalan detaylari da zamanla ögrenirsin bilenlerden

hatta bizde bi ara karatayin semasi vardi, bulabilirsem yollayim kayit et, ordan bakar hazirlarsin menülerini

2 öğün süper + 60 dk spor harika = ve giden kilolar
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç Tarihi:16 OCAK 2013
Başlangıç kilom:75
Geçen haftaki kilom:60.5
Bu haftaki kilom:58.5
Fark:---2 kilo
Yüzde:---%3.305
Toplam fark:16.5
Boy:1.50
Spor:Her gün 5 km yürüyüş50 dk
10 dk da tivist,mekik,step yapiliyor=60dk
Sivi: sütlü kahve,1,5litre su

canım hoşgeldinne demek yer var mıbi daha gitme yeter ki oyam

Geçmiş olsun canım

sağol ficansım

veeee işte haftanın 1.sitebrikler güleryüzümharikasın gerçekten

Kizlar liste bende ama şöyle bi sorun var hava yagisindan dolayi ev internetimiz gidip geliyor onun için bilgisayardan yapamiycam ama cepten yapmaya caliscam olur mu bilmem ama pek süslü olmayacagi kesin kusura bakmayin kizlar cepten fazla simge gözükmüyor insallah yapabilirim opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…