Kizlar liste bende ama şöyle bi sorun var hava yagisindan dolayi ev internetimiz gidip geliyor onun için bilgisayardan yapamiycam ama cepten yapmaya caliscam olur mu bilmem ama pek süslü olmayacagi kesin kusura bakmayin kizlar cepten fazla simge gözükmüyor insallah yapabilirim opuldunuz
Teşekkürler leylakcim bu hafta canla basla savastim haftaya reglim olacak çünkü ama sifir kacAmakti 1 hafta boyunca ve sonuç şahane demek oluyormus dedim mutluyum darisi sizlerin başına kesinlikle spor ve dogru beslenme çok önemli. ..yeni baslayan arkadaslara da duyrulur
Merhabalar
ben 33 yaşında 160 boyunda ve 100 kilo olan 6 ve 1,5 yaşında iki kız annesi günde 8 saat masa başı görevi bulunan ve kendine hiç vakit ayıramayan kilolarından mıutsuz ama hayata karşı umudu olan biriyim.
Sayfayı çok inceleyemedim ama sizlerle birlikte karatay diyeti yapmaya karar verdim.
sabah klasik kahvaltıyla işe başladım.bakalım nasıl olucak.desteklerinizi bekliyorum.
haklisin cnaim tabiki erkege is düsüyor.. daha dogru hangi tarafin aileisne yakinsa cift, o tarafa daha cok is düsüyor. benim ailemle böyle olsaydik, benim denge kurmam gerekecekti.. ama esim, öyle yetismemis.. yani özgür, adaletli, hakli olandan yana olma mantigi yok, boyun egme kültürü var. ailenin yapisi bu.. dedigin gibi hayirlisi olsun...
benim de tek temennim kilo almamis olmam zatenhaftaya kiralim ama seytanin bacagini
cok sagol canim sizin benimle ilgilenmeniz yeter zatenben de güzel seylerden bahsetmek istiyorum, o günler de gelecek insallah..
Teşekkürler leylakcim bu hafta canla basla savastim haftaya reglim olacak çünkü ama sifir kacAmakti 1 hafta boyunca ve sonuç şahane demek oluyormus dedim mutluyum darisi sizlerin başına kesinlikle spor ve dogru beslenme çok önemli. ..yeni baslayan arkadaslara da duyrulur
canlar merhaba,bu hafta doğrudürüst paylaşımda bulunamadım ,malum çok kötü hastaydımdoğru dürüst bir şey de yiyemedim. mide bulantım için ayran,çubuk kraker,arada çorba filan...akşamları sütüm gitmesin diye küçük kaselerde aşure yedim(enerjim kalmamıştı ve eşim yemem için zorladı eeeee oğlu sütsüz kalırmış:26:)
anlayacağınız saçma sapan beslendim....yine de kilo bildirimimi yapayım dedim ama ,beni,, bu hafta liste dışı bırakın lütfen çünkü diyet dışı kilo verdim,hastalıktan...
GEÇEN HAFTA:75,6
BU HAFTA:74,3
bugün doktora tekrar gidicem,tahlil yaptırıcam,halsizliğim hala devam ediyorkilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ve herkesi kocaman
SEVGİLER
tebrik ederim sizi kararınızdan dolayı..inşallah buradaki arkadaşlarında desteğiyle bu işi başaracaksınız...
leylakçım nasılsın..
hava nasıl ege de..
geçmiş olsun canım,allah korumuş hepinizi
ama iyi spor yapmışsın bugün
tebrikler canım yemediklerin için
ama merak ettim ben,misafirler nasıl yedi o kaaa çeşidi
1
sarhoşum tebrikler 1,5 kilo için
ben 1 haftadır hareketsizim+bugün aşure yedimyarın kaç çıkıcam hiçbir fikrim yok
Süpersin canımtebrik ediyorum iradenin devamını diliyorum ben olsam hepsinden bi lokma kıymalı kol böreğinden bol bol yemiştim tabiki dinlen ve gece kalmadan uyuki acıkma krizine girip geç saatte saldırmayasın ( bana öyle oluyodu ondan diyorum )
oyyyy sersumuuummmm cok lezzetli görünüyor yaaaa
o kadar sey icinde yememek bravo dogrusu, iradende bana da bulassin ucundan
teşekkürler, emminim sende yemessin benim kilomda olsaydın.
asure yüzünden canim, sekerli sonucta, e dün de yedim, köfte de ekmek ici vardi :18::18::18: ay dur ben biraz daha hareket edeyim
kurallara tam uyuyorum diyemem ama bne de bir de kansizlik ciktibelki o da yavaslatiyordur.. neyse az kaldi az karataya devam
kaynanaya gelince cnaim, yillardir bi orta yol bulamadim, topik bile acmayi düsündüm ama insanlar cok acimasizca yorumlar yapabiliiyorlar, zaten moralimin bozuk oldugu bi konu, fikir alalim derken daha cok moralimi bozmayim.. birak kokmakla suclanmayi canim, is yerinde pis kokarsan pis gezersen isten atilma sebebisözlesmede yaziyor yani... esim reddetmiyor cünkü kendisi de seviyor... ayy hele bi ara iyyyyyyyyyyyyyyy bi ayran cikardi kaynanam ortaya öööggggg :120::120::120::120: ayranin icine nane bol sarimsak aci kirmizi bütün bider ne bulurlarsa doldurup, bir hafta bekletiyordu, bir d eonu bize gönderiyordu, agzi kapaliyken bile buzdolabim kokuyordu kis geldi de kurtulduk... kaynanam laftan anlamaz biri biraz. ne yapcam ben de bilmiyorum :44:
Kilo bildirim:
rumuz: alya88
beden: 42
geçen hafta: 72.5
bu hafta:73
fark:+ 0.5
yüzde:+ 0.689.65 (sanırım doğru hesapladım dimi kızlarr)
akşam ki menüm:
tavuklu bulgur pilavı (kapama die bir yemek)
1 kase aşure
kavrulmuş fındık
mandalina
anlayacağınız akşam çok kaçırdım o yüzden + dayım bugun canım çok sıkkın...
sabah kahvaltım:
1 yumurta
azcık peynir
azcık zeytin
ceviz
gün kurusu
1 bardak greyfurt suyu
çok teşekkürleeerrr dedim; yiyip pişmanlıktan ah vah edeceğime yemeyim dah iyi.çok şükür saldırmadım hiç bişeye, saldırasımda gelmedi çok mutluyum ,demekki olayı kafada bitirmişimmmm
teşekkürler alyacım yemediğimi tebriğin içinnn
GELELİM BİLDİRİMİME
RUMUZ: Cakmel
geçen hafta: 87.4
bu hafta : 85.5
fark:---------1.9
yüzde:%2.17
liste yapan kaderdaşa kolay gelsinnn
anladım canım haklısın da aslındaaaa..neyse napalım canım her güzelin bir kusuru oluyor inan dört dörtlük insan yok..bende zamanında neler çektim ama allaha şükür şmdi eşimle çok iyiyim..
inan şuan da evlilikleri yürütmek çok zorrr..burda topikte bile neler okuyoruz.Allahım sen koru bizi
BU TEBRİKTEEEkilo verdiğin içinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?