Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sersum
Handrake
Birdy
Kardelenn
Papadiya
Naz8
Gmzz_z
Kaha
canım bekleme istersen..unuttum ben birdy zaten yok.handrake hamile arada geliyo..papadiya yine kaçaklarda..naz8 netim gelip gidiyor dediydi..gmzz niye gelmedi bilmiyom..yayınla da gecikme bence.ellerine sağlık

hoşgeldin arkadaşım inan hepimiz özledik seni..gel de gaza gel biraz...

69 lu rakamlar görüldüü muhteşemsin canım...

hoşgeldin..ilk sayfamızı incelersen senin için çok faydalı olur..takıldığın yerlerde bizler buradayız..başarılar

süpersin güleryüzlüm daha nediyyyimmm

ellerine sağlık olur mu hiç kusurr
baş.kilo:91,5
geçen hafta kilo:72
bu hafta kilo:72,5
fark:+500 gr
yüzde:+%0,694
toplam fark:19

güleryüzcüm kolay gelsin tatlım
ucuz atlatmışık leylakımm
tamam canım izinli yazarım seni haftaya geldiğin hafta liste sırası sende oluyor unutma..
GELELİM BİLDİRİMİME

RUMUZ: Cakmel
geçen hafta: 87.4
bu hafta : 85.5
fark:---------1.9
yüzde:%2.17

liste yapan kaderdaşa kolay gelsinnn
sana da tebrikkk

Son düzenleme:

ayyy sersumum ayniyiz biz senle bu hafta... zamaninda yedigin hurmalar........ lafina döndü bizim bu hafta götürdük asureleri, en azindan almadik yaaa

sabah

ceviz
2 günkurusu

öğle

fırında kuşbaşı et
mercimek çorbası
veee hastanede de aşure vardı..

ben artık aşure gelmesin yemiyecem dedikçe geliyor önüme önüme yawwww

ama geçen hafta yediğim aşurenin yanında kilo almamam bir mucizee...

bu hafta artık mazeretim yok kesin -- olmalıyım

ayyy sersumum ayniyiz biz senle bu hafta... zamaninda yedigin hurmalar........ lafina döndü bizim bu hafta götürdük asureleri, en azindan almadik yaaa

aynen şekerim en azından almadık..valla yedim aşureyi yedim aşureyii..

KİLO VERENLER

GULERYUZ2011 2 KİLO:119::119::119: ---%3.305:.kkk:
CAKMEL 1.9 KİLO:119::119: ---%2.17
TANGRAM 1.3KİLO:119: ---%1.719
FİLİZTOPRAK 1.1KİLO :119:----%1.551
KANEEL 500 GR :119:---%0.700
FİCANS 400 GR:119: ---%0.554
ÖZLEMKARTAL 400 GR.119: ---%0.421

KİLOSU AYNI KALANLAR

REGEN
RAMASKA
SERSUM

KİLO ALANLARRR

LEYLAK84 +500GR ++++%0.694 :26:
İHYA + 2.600 KİLO ++++%3.05:26::26:

kızlar öğlen yediklerim
artan yemekler azmış bizde öğlen yedik birazını
taze fasulye
1 kase yoğurt
1 elma
1 mandalin
çay kuruyemiş
akşama
etliekmek yapıcam gari nasıl olsa tartıldık okadar olcak fazla kaçırmam neyse
süper kilolar verilmiş rekeor güleryüz sende heraldetebrikler şekerim şimdiden
sersum: boşver yedin aklında olcana midende olsun sefan olsun tatlım nasılolsa almamışsın
regencim boşver takma bu kaynana mevzularını birgün geliyo onlarda geçiyo benim kayıvaldem vefat etti iyiydi ama severdim ben kendisini her cuma okuyorum ruhuna iyi insanın iyi adı anılıyo canım sen daha olgun gibisin ona göre eşinde herşeyin farkındadır ama annesi olduğu için bişey diyomiyodur onun içinde zor ikinizin arasında kalıyor birgün gelicek siz başbaşa kalıcaksınız ve seni nekadar önemsediğini anlıcaksın canım üzme kendini

eline saglik canim güzel liste olmus.. bir de ben kilo verenler kategorisinde olsaydim gözüme daha güzel görünürdü ya neyseee

aynen şekerim en azından almadık..valla yedim aşureyi yedim aşureyii..

e tabi hastaneye gelen asureler de sekerli... senin kendine yaptigin gibi sekerisz olanindan degil..aaaah ah, neyse bundan sonra pek gelmez heralde.. benim evde zararli madde cok, mesela az önce bi baktim, kasik cockremin icine dalmis ordan da agzima girmis hic haberim olmadiiii

canım harika yaaaa liste yapan 1. olsun bundan sonra kutlarım seni yalnız ben ilk üçe girememişimtühh çok cinfikir gördüm kendimi

insallah senin dedigin gibi olur filizim yaaa, benim pek umudum yok ama... esimin ailesi cok garip.. gecen kaynanamin acik acik yaptigi oyunu esime söyledim. kac yillik esiyim, biraz konusma hakkim vardir artik diye acikca anlattim, dogrucu davutum ya ben baktim suratini asti, ben de annesinin yaptigi seye üzüldü sandim.. megerse adam bana surat yapiyomus.. konuya aciklik getirmeye calistigimda ise, verecek cevabi kalmadi ve vardir annemin bi bildigi dedi kestirdi atti... bu olay yüzünden doktor konumuzu bile benimle konusmaya tenezzül etmedi (biz cocuk istiyoruz olmuyor kac yildir, bu aralar kullandigim ilac yüzünden korunuyoruz ama drla konustugumu ne yapmamiz gerektigini anlatamadim, sormadi da)

daha olmamis cocugumun bile kiymeti yok, ki güyaaa kendisi de evlendigimizden beri cocuk sahibi olmayi istiyor.. söz konusu kendi ailesi olunca böyle ufak bi konu yüzünden, onu da ilgilendiren konulari kestirip atabiliyor.. en iyisi mi, hayirlisi deyip gecistirmek

Son düzenleme:
ala ala nasıl oldu kii..:44::44:
aynen gülüm önümüzdeki maçlara bakalım di mi yaneee
kaynana mevzuuna da katılıyorum canım..bizim de aramız pek iyi değildi rahmetli kaynanamla ama vefat edince eşimin o hali beni mahfetti..anneleri ne de olsa..çok acı..ben de hep dua ederim..geçmiş geçmişte kalıyor..

öncelikle 1. mizi ve hepimizi kutlarım..iyi buradayızz ve beraberiz arkadaşlar...
ellerine sağlık güleryüzüm.

.2 haftadır liste yapan 1. oluyor..haftaya serpp gelmezse liste bana kalacak yoksa yoksaa ben de mi aman allahımmm...

zor bi durum nedenirki böle bi durumdaseni çok iyi anlıyorum şimdi ailesi varken açıkcası seni anlayabileceğini sanmıyorum karşı taraf ağır basıyo belliki sen kendini ispatlamaya çalıştıkça batarsın dah kötüsün onlara göre en iyisi kabuna çekil zevk aldığın şeyleri yapmaya çalış hiç takmıyo diye onlar sinir olsun eşin benimle mutlu deyil bensiz daha mutlu ben ne yaptım desin takma kafanaböle de

öyle yapmaya calisiyorum zaten canim benim... pek anliyor gibi görünmüyor su an bakalim bekleyip görcezzz

yemek yapmaca kızlar kaçıyorum bennnnnn

kolay gelsin canim

aman allah bozmasin canim benim

ben bu aralar pek dile getirmiyorum, yoksa topigin eskileri bilirler, benim yasadiklarim da burda okuduklarimiz aratmaz

ANLADIM CANIMM..aman şimdi iyi olun daaa geçmişi boşver :)

teşekürleeer

geçen hafta bende kilo almıştım bu hafta şükür,
sende vericeksin inşallah, karatay beslenmesine ne kadar tam sadakat o kadar verim hade bakalım

inşallah canımmm haftaya vermem lazım zaten..

aaaa ama BENİ NİE LİSTEYE ALMADIN Kİ ???

aşureye rağmen süpersin bebeğem

ucuz atlatmışık leylakımm

sen atlatmışsın da ben pek atlatamamışım gibi görünüyo sersumum:86::86::86::86:

eline emeğine sağlık güleryüzcümtüm arkadaşlarımı kutluyorum

ANLADIM CANIMM..aman şimdi iyi olun daaa geçmişi boşver :)

inşallah canımmm haftaya vermem lazım zaten..

aaaa ama BENİ NİE LİSTEYE ALMADIN Kİ ???

insallaahh

canim liste yapan arkadas aceleyle cikti, bir de interneti gidip geliyomus ondan gözden kacmistir

insallaahh

canim liste yapan arkadas aceleyle cikti, bir de interneti gidip geliyomus ondan gözden kacmistir

hı hı evet canım söylüyordu çıkçam die....olsun sersumcum ekler beni belkim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…