günaydinlar güzel bayanlar
umarim hepiniz güzel haftasonlari geciriyorsunuzdur.. ben de sabah kalktim kahvaltimi yaptim.. bugün pro günü yapmaya caliscam cünkü dün cok fazla karbonhidrat tükettim, aksam yemegim planladigim gibi gitmedi arkadasla disarda yedik ve ben iki lahmacin yedimbir de salataya sos koymuslardi.. neyse biraz carsida yürüdüm eve gelince evde de 25 dk yürüdüm yatmadan önce..
bugünkü menüm:
kahvalti: bir yumurta, peynir, bir büyük bardak yüt
ögle: kavurma
aksam: balik(?)
insallah dayanabilirim, aksam yemegine olmadi salata yerim cünkü ben cok fazla hayvansal ürünü bi arada yiyemiyorum.. isin kötüsü yogurdum da bitti üsendigimden yapmadim henüz
siz pro günü yaparken neler yiyorsunuz peki??? var mi önerileriniz???
sebze meyve kuruyemiş yok..sadece protein..kolay gelsin
Tepside içli köfte yaptım.
Tepside İçli Köfte Malzemeleri
2 bardak ince bulgur
2 bardak sıcak su
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yumurta
2 çay kaşığı kimyon
2 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pulbiber
İç Harcı İçin Malzemeler
300 gr. kıyma
2 avuç kıyılmış ceviz
1 soğan
2-3 tutam maydanoz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz- karabiber
Üzeri ve Altı İçin Malzemeler
2 yemek kaşığı tereyağı
1/2 bardak zeytinyağı.
Soğanı ince yemeklik doğrayın. Maydanozu ince kıyın.
Bulguru geniş bir kaba koyun ve üzerine 2 bardak sıcak suyu gezdirin. Ağzı kapalı olarak 10-15 dakika kenarda bekletin. Sonra içine domates ve biber salçasını, yumurtayı, kimyon, pulbiber, tuz ve karabiberi ilave edip, yumuşak bir bulgur hamuru tutun.
İç harc için tavada 2 yemek kaşığı zeytinyağını kızdırın. Kıymayı koyup biraz kavurun. Soğanı ekleyerek kavurmaya devam edin. Cevizi, tuz ve karabiberi ilave edin. Soğanlar yumuşayıp kıyma suyunu çekince ocaktan alın. Maydanozu ekleyip karıştırın.
Pişirme kabınızı tereyağı ve zeytinyağının yarısıyla yağlayın. Bulgur köftesinden parçalar koparıp avucunuzla yassılaştırarak kabınıza yerleştirin. Bu işlemi elinizi suyla ıslatarak yapın ve kabınızdaki boşlukları kapatarak köfteyi düzleştirin. Üzerine iç harcın tamamını serin.
Kalan bulguru strech arasına koyun ve merdane yardımıyla açın. Sonra kıymanın üzerini kapatın. Üstünü istediğiniz şekilde kesin. Kalan tereyağı ve zeytinyağını gezdirin. 200 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 30 dakika pişirin.
Harika oldu .. Tam karataylık .. Afiyet olsun ..
canımcım ben sanırım ozaman yanlış yapmışım bak şimdi BKI yükseldi
gelelim bildirimeeeee
kahvalti: salatalik, domates, peynir, zeytin, ceviz
ögle: menemen, salata
aksam: kuru fasülye
veeeeee veremedigim kilolarriiimmm :
rumuz: regen
baş.tarihi: 1 kasim 2013
baş.kilo: 69 kg
geçen hafta kilo: 68,5 kg
bu hafta kilo: 68,5 kg
fark: 00
yüzde: %0
toplam fark: 0,5 kg
spor: bu hafta yok
kizlar 5 gün önce felan tartildigimda yarim kilo daha cikmistim, ama bugün yine ayni ciktim anlayamadim yani 5 günde kilo mu aldim, yoksa yedigim asurelerin yüzünden mi oldu :44::44::44: neyse haftaya insallah yeniden 67li rakamlari görmek ümidiyleeee
bu arada ben aslinda nisan 2013te 72,5 kilo ile basladim ama epeyce bi ara verdikten sonraki dönemimi yazacagim artik, o yüzden cizelgemde baslangic kilosu 72 görünüyor, insallah önümüzdeki hafta kilo verince onu da degistiririm
dün dışardaydım cildiye doktoruna gitmiştim ordanda eksikler vardı alışveriş yaptım
bu arada 1 tane kot pantolon aldım diğeri bol geliyodu seviyorum kotu herşeyle gidiyo
ilacımı aldım dün akşam başladım sabah klasik karatay kahvaltı yapıldı
dün akşam yediklerim
bulgurlu dolma salata yoğurt
et yemeklerinin yanında yoğurt yenilmemesi gerekiyormuş demir emilimini engelliyormuş
amaaaan ne yapacağımı şaşırdım onu yeme bunu yeme sıkıldım yaaaa
bu ara leslie de yapamıyorum şu halsizlikten dolayı çok bitkinim pazardan eve zor geldim
bugünde kahvaltımı yaptım karataya uygun şekilde
akşama gelince artan yemekler var karışık onları ayarlıcam
sonra yazayım
Merhabalar
ben 33 yaşında 160 boyunda ve 100 kilo olan 6 ve 1,5 yaşında iki kız annesi günde 8 saat masa başı görevi bulunan ve kendine hiç vakit ayıramayan kilolarından mıutsuz ama hayata karşı umudu olan biriyim.
Sayfayı çok inceleyemedim ama sizlerle birlikte karatay diyeti yapmaya karar verdim.
sabah klasik kahvaltıyla işe başladım.bakalım nasıl olucak.desteklerinizi bekliyorum.
haklisin cnaim tabiki erkege is düsüyor.. daha dogru hangi tarafin aileisne yakinsa cift, o tarafa daha cok is düsüyor. benim ailemle böyle olsaydik, benim denge kurmam gerekecekti.. ama esim, öyle yetismemis.. yani özgür, adaletli, hakli olandan yana olma mantigi yok, boyun egme kültürü var. ailenin yapisi bu.. dedigin gibi hayirlisi olsun...
benim de tek temennim kilo almamis olmam zatenhaftaya kiralim ama seytanin bacagini
cok sagol canim sizin benimle ilgilenmeniz yeter zatenben de güzel seylerden bahsetmek istiyorum, o günler de gelecek insallah..
canlar merhaba,bu hafta doğrudürüst paylaşımda bulunamadım ,malum çok kötü hastaydımdoğru dürüst bir şey de yiyemedim. mide bulantım için ayran,çubuk kraker,arada çorba filan...akşamları sütüm gitmesin diye küçük kaselerde aşure yedim(enerjim kalmamıştı ve eşim yemem için zorladı eeeee oğlu sütsüz kalırmış:26:)
anlayacağınız saçma sapan beslendim....yine de kilo bildirimimi yapayım dedim ama ,beni,, bu hafta liste dışı bırakın lütfen çünkü diyet dışı kilo verdim,hastalıktan...
GEÇEN HAFTA:75,6
BU HAFTA:74,3
bugün doktora tekrar gidicem,tahlil yaptırıcam,halsizliğim hala devam ediyorkilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ve herkesi kocaman
SEVGİLER
canım bekleme istersen..unuttum ben birdy zaten yok.handrake hamile arada geliyo..papadiya yine kaçaklarda..naz8 netim gelip gidiyor dediydi..gmzz niye gelmedi bilmiyom..yayınla da gecikme bence.ellerine sağlık
aynen şekerim en azından almadık..valla yedim aşureyi yedim aşureyii..
bu sabah yine erkenciyim kızımı dersaneye gönderdim
kahvaltı
1 yeşil elma
1 mandalin arkasından hapımı içtim
tiroit hapını açken içiyorum ama yeni hapı tok içmem gerekiyo
10:30 gibi pazara gidicem gelincede kız gelir zaten öğlen yemeği yeriz
fakat şimdiden yazmıyayım değişebiliyo tekrar girerim
KIZLAR BİLGİSİ OLANLAR yatarken hap içmek zorundayım leptini etkiler mi?merak etmekteyim
arkadaşım eline sağlık
kilo veren arkadaşlarımıda gönülden kutluyorum
inşaallah devamı gelir
ben bel rahatsızlığımdan dolayı dün hastanedeydim
kilomu bildiremedim ama aynı kilodayım
sabah eşim kahvaltıya götürdü..accuk cıss yidimmama sonra yapmıycam sözz..
kahvaltımız
sucuklu omlet
bilimum peynir çeşitleriii
2 lokma bal kaymak
söğüş salata
2 avuç içi kadar tandır ekmeği
Tüm yazdıklarını üzülerek okudum canımama arkadaşların da,senin de dediğin gibi insanları değiştirmek zor hatta imkansız, iyisimi öyle kabul et onları ama bu arada madem çocuk için tedavi oluyorsun iyi düşün böyle bir eş ve ailesiyle uğraşırken istediğin gibi çocuk yetiştirebilecekmisin ? mutlu olabilecekmisin ? ona göre çocuk yap bence, eğer çocuktan sonra belki düzelir kıymetimi anlarlar diye düşünüyorsan yanılma ihtimalin çok yüksek bence etrafımda çok örneği var çünki bu arada bu kadar stresli durumda ne yediğinden tat alırsın ne yediğinin farkında olarak yersin vede kaçamaklar kaçınılmaz olur o yüzden ya olduğu gibi kabul edeceksin onları yada...yeni yol çizeceksin hayatına. Allah yardımcınız olsun sen ve senin durumunda olan tüm kadınların
Vayy demek Papadiya yine arazi olmuşoteli full dür kesin Gamze bi yazısında bu hafta gelemem diyodu kayınvalidesine ve akrabalarına aşure vs yardıma gidecekti yanlış hatırlamıyorsam :44:
Olsun yarasın canımsenede bir yapılıyo 1-2 hafta sürüyo önemli olan daha sonra tatlı isteğini köreltmek
Afiyet olsun Sersum'cumeee sonra bol yürüyüp cıss sız akşam yemeği ile tükkanı kapadınmı bakem ? :44:
Sersum ,filiz, özlem , İğneoyası ve başka varsa çocuğu sbs-oks artık ne se se sınavıysa adı herkesin evladına Allah zihin açıklığı versin emekleri ziyan olmasın inşallah
Son liste için hepinizi tebrik ederimazminizin devamını dilerim takılanlar yılmak yok yola devam
Leylak cım daha iyisin inşallah
Ramaska ve Güleryüz siz emzirdiğiniz için daha hızlı kilo verirsiniz zatenfazla kasmayın yani, uykusuz kalmamaya çalışın bol sıvı alın Güleryüz işbaşı yapcaktı onun için sıkı tutuyodu galba :44:
sağol canım..Amin ..inşallah hayırlısıyla atlatacaklar bu sınavı evlatlarımız. .senin kız bizimkilerden 1 yaş küçüktü galiba değil mi?:44::44:
Sersumnaber tatlım
Ben bu sabah kendi baskülümde yine wc ye çıkamadan tartıldım 64.5 çıktımdün de 2 öğün yapmıştım tüm gün ayakta hareket
halindeydim , akşam yolculuk nedeniyle yarım yufkadan kıymalı gözleme yemiştimbu sabah kaçamaksız kahvaltı yapmıştım ama
akşam üstü kızı dershaneden aldık,hava güzel, üst üstüste sınavlardan bunalmıştır, acık hava alsın dışarda istediğini yesin, sinamaya
gitmek istedi gitsin diye bende baya cıss yadim tek tesellim erken yedim 5 ten beri bişey yemedim inşallah yememde
Evet canım benim kız 7. sınıfta ama gecen sene ve bu sene özel okula gidiyo okul senede 7-8 sınav yapıyo o sınavın ortalamasına göre ilk 5'e giren öğrencilere sırasıyla %50, 30,20,10 ve %5 indirim yapılıyorbide dershanedeki deneme sınavları vardı
yine iyi dayanıyorsun canım..ömrün yollarda geçiyor..aman maşallah..
ben de 3 te yedim ama cıss yedim..söylemiycem canınız çekmesin..ama yarın tam karatay ..hafta içi de pro yapıcam 2 gün..hadi hayırlısı..perşembe -cuma izinliyim kızımın sınavı için ...yapabilirsem spor da yaparım..
Valla artık sıkıldım ama yapcak birşey yokbir yıl daha böyle sonrası Allah kerim olmadı emekli olcaz artık
Ben de söyleyemedim cısslarıben pro falan yapamıyorum yaa illede kuru yemiş falan yemeliyim
Bende kızım evde yalnız kalmasın diye ya izin alıcam yada rapor yada kaçacamhava kötü olacakmış hafataya salıdan itibaren o yüzden spor konusunda bilemiyeceğim :44: anca ev işi yaparak spor yaparım
hadi hayırlısı canım inşallah en yüksek indirimi kazanır..benim kız bana dersane sınavını söylemediği için bedava kursu kaçırdı akılsız ..oysa ki hep dersane 1. si oluyor.kesin burs alacaktı...paramız çok ya.. deli yaa çıldırmıştım geçen sene..
İnşallah canımgeçen sene ilk sınavdan düşük puan almıştı ama sonrakilerde 1,2 ve 3. olduğu olmuştu ve 0.5 gibi puan farklılıklarıyla 4. olup %10 aldı Dershaneye yollamayı düşünmüyodum zaten tüm gün okulda bide hafta sonu bunalmasın diye ,seviyesini görsün diye sokmuştum sınavlara (otobüs duraklarında okumuştum ödüllü sınav tarihlerini ) dereceye girince kendisi bi gidiyim sıkılırsam bırakırım nasılsa para ödemiycez dedi izde sen biliin dedik okulu kızıyormuş dershaneye giden öğrencilere biz yetmiyomuyuz diyolarmış korkudan söylemiyor okuldaki örtmenlere dershaneye şimdilik devam ediyor bakalım bundan sonra nasıl olacak :44: Hakkaride dershane fiyatları batıdakinden farklımı burada misal finalin 7. sınıflar için 2600 gibi bşey yanlış bilmiyosam :44:
kolay değil canım..Allah yardımcın olsun..
benim kız beni çıldırtıyor valla..kapriss kapriss sınavı var diye susuyoruz yaa sabırr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?