Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Teşekkürler güzel yorumlariniz için ve tebrikler için de
Kahvaltı yapildi (10:30bitti)
domates ,salatalık
peynir,zeytin
2 yumurtali omlet
2 kupa çay

Kizi uyutunca öğlen spor yapcam
60 dk kizlar

Aksam yemegim (17:00-18:00)arasi olur
az çorba iccem baliktan önce bos mideye olmuyor
firinda levrek
bol yesillikli salata

Aksam misafirlikte olcaz ikramlara hayir tabi :119:

Kaçamaksiz bi haftasonu olmasi dileğiyle opuldunuz

Son düzenleme:

sebze meyve kuruyemiş yok..sadece protein..kolay gelsin

sabah eşim kahvaltıya götürdü..accuk cıss yidimm ama sonra yapmıycam sözz..

kahvaltımız

sucuklu omlet
bilimum peynir çeşitleriii
2 lokma bal kaymak
söğüş salata
2 avuç içi kadar tandır ekmeği

Gelsin menüleeeer:

Sabah 9:00

Tulum peyniri
1 tatlı kaşığı bal-kaymak(X)
Zeytin
Domates

1 gr omega3+ 1 tablet c vitamini

Öğlen 14:00

1 tabak zyağlı barbunya
1 küçük kase turşu

Şimdilik,
1,5 lt su
Ender Saraçın 10 zayıflama hareketi

Niyetim,

1,5 litre daha su ve 4km yürüyüş.

Akşam gerçekleşip gerçekleşmediğini yazarım.

Tepside içli köfte yaptım.

Tepside İçli Köfte Malzemeleri
2 bardak ince bulgur
2 bardak sıcak su
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yumurta
2 çay kaşığı kimyon
2 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pulbiber

İç Harcı İçin Malzemeler
300 gr. kıyma
2 avuç kıyılmış ceviz
1 soğan
2-3 tutam maydanoz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz- karabiber

Üzeri ve Altı İçin Malzemeler
2 yemek kaşığı tereyağı
1/2 bardak zeytinyağı.

Soğanı ince yemeklik doğrayın. Maydanozu ince kıyın.

Bulguru geniş bir kaba koyun ve üzerine 2 bardak sıcak suyu gezdirin. Ağzı kapalı olarak 10-15 dakika kenarda bekletin. Sonra içine domates ve biber salçasını, yumurtayı, kimyon, pulbiber, tuz ve karabiberi ilave edip, yumuşak bir bulgur hamuru tutun.

İç harc için tavada 2 yemek kaşığı zeytinyağını kızdırın. Kıymayı koyup biraz kavurun. Soğanı ekleyerek kavurmaya devam edin. Cevizi, tuz ve karabiberi ilave edin. Soğanlar yumuşayıp kıyma suyunu çekince ocaktan alın. Maydanozu ekleyip karıştırın.

Pişirme kabınızı tereyağı ve zeytinyağının yarısıyla yağlayın. Bulgur köftesinden parçalar koparıp avucunuzla yassılaştırarak kabınıza yerleştirin. Bu işlemi elinizi suyla ıslatarak yapın ve kabınızdaki boşlukları kapatarak köfteyi düzleştirin. Üzerine iç harcın tamamını serin.

Kalan bulguru strech arasına koyun ve merdane yardımıyla açın. Sonra kıymanın üzerini kapatın. Üstünü istediğiniz şekilde kesin. Kalan tereyağı ve zeytinyağını gezdirin. 200 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 30 dakika pişirin.

Harika oldu .. Tam karataylık .. Afiyet olsun ..

Eklentiler

• $image.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 40

ellerine sağlık şekerim...

canımcım ben sanırım ozaman yanlış yapmışım bak şimdi BKI yükseldi

Ha şöylee neydi öyle 17 falan

yediğin aşure varsa un türevleri yüzünden olmuştur canım bırak 5 günü benim kilo bazen günlük 0.5 artıyo
İnşallah canım kilo verip çizelgeyi mutlulukla değiştiririz

Öncelikle geçmiş olsun Filizcim sadece et yemekleriyle değil tüm demir içeren besinlerle kalsiyum içeren gıdaları aynı menüde yememek lazımmış çayıda ya yemeklerden ya en az yarım saat öce yada yemekten 1.5-2 saat sonra içmeliymişiz o yüzden kahvaltıda süt yada bitki çayı içmek lazım yada en iyisi limonlu su

hoş geldim canım isabetli kararını iradeyle kaçamaksız uyguladığın müddetce baştan çok hızlı sonra azalan hızla vermeye başlarsın kilolarını fakat hiç olmazsa Karatay hocanın 2. kitabını okursan çok iyi olur, burayada menülerini ve varsa kaçamaklarını yazarsan hem tecrübeli arkadaşlarla bilgi alışverişin olur hem de motive olursun kolay gelsin

Tüm yazdıklarını üzülerek okudum canım ama arkadaşların da,senin de dediğin gibi insanları değiştirmek zor hatta imkansız, iyisimi öyle kabul et onları ama bu arada madem çocuk için tedavi oluyorsun iyi düşün böyle bir eş ve ailesiyle uğraşırken istediğin gibi çocuk yetiştirebilecekmisin ? mutlu olabilecekmisin ? ona göre çocuk yap bence, eğer çocuktan sonra belki düzelir kıymetimi anlarlar diye düşünüyorsan yanılma ihtimalin çok yüksek bence etrafımda çok örneği var çünki bu arada bu kadar stresli durumda ne yediğinden tat alırsın ne yediğinin farkında olarak yersin vede kaçamaklar kaçınılmaz olur o yüzden ya olduğu gibi kabul edeceksin onları yada...yeni yol çizeceksin hayatına. Allah yardımcınız olsun sen ve senin durumunda olan tüm kadınların

Çok geçmiş olsun canım grip mi olmuştun ? emziriyormuşsun daha iyi beslenmelisin boşver kilo vermeyi önemli olan bebeğinin kaliteli süt alması bol sıvı al aşureyide çekinmeden tüket tabiki madem bişey yiyomuyosun :44:

canım bekleme istersen..unuttum ben birdy zaten yok.handrake hamile arada geliyo..papadiya yine kaçaklarda..naz8 netim gelip gidiyor dediydi..gmzz niye gelmedi bilmiyom..yayınla da gecikme bence.ellerine sağlık

Vayy demek Papadiya yine arazi olmuş oteli full dür kesin Gamze bi yazısında bu hafta gelemem diyodu kayınvalidesine ve akrabalarına aşure vs yardıma gidecekti yanlış hatırlamıyorsam :44:

aynen şekerim en azından almadık..valla yedim aşureyi yedim aşureyii..

Olsun yarasın canım senede bir yapılıyo 1-2 hafta sürüyo önemli olan daha sonra tatlı isteğini köreltmek

Bence etkilemez çünki gıda değil hap, ağızda ve midede değil bağırsaktan emilip kana karışıyor vede önemli olan sağlık etkiliyor olsaydı içmiycekmiydin :44: yani

arkadaşım eline sağlık
kilo veren arkadaşlarımıda gönülden kutluyorum
inşaallah devamı gelir
ben bel rahatsızlığımdan dolayı dün hastanedeydim
kilomu bildiremedim ama aynı kilodayım

Geçmiş olsun canım bel fıtığı mı ?acil şifalar dilerim tüm hastalara

Afiyet olsun Sersum'cum eee sonra bol yürüyüp cıss sız akşam yemeği ile tükkanı kapadınmı bakem ? :44:

Altına imzamı atıyorum dediklerinin canım:13::13:..aynen...çocuk çok daha fazla problem yaratır

kesin full çalışıyo garibim pampişimm ne çekti beee..

bitti çok şükür aşure muhabbetii...

ne sen sor ne ben diyeyimm..yarın toparlancam sözz..

Son düzenleme:
Sersum ,filiz, özlem , İğneoyası ve başka varsa çocuğu sbs-oks artık ne se se sınavıysa adı herkesin evladına Allah zihin açıklığı versin emekleri ziyan olmasın inşallah

Son liste için hepinizi tebrik ederim azminizin devamını dilerim takılanlar yılmak yok yola devam

Leylak cım daha iyisin inşallah

Ramaska ve Güleryüz siz emzirdiğiniz için daha hızlı kilo verirsiniz zaten fazla kasmayın yani, uykusuz kalmamaya çalışın bol sıvı alın Güleryüz işbaşı yapcaktı onun için sıkı tutuyodu galba :44:

sağol canım..Amin ..inşallah hayırlısıyla atlatacaklar bu sınavı evlatlarımız..senin kız bizimkilerden 1 yaş küçüktü galiba değil mi?:44::44:

Sersum naber tatlım

Ben bu sabah kendi baskülümde yine wc ye çıkamadan tartıldım 64.5 çıktım dün de 2 öğün yapmıştım tüm gün ayakta hareket

halindeydim , akşam yolculuk nedeniyle yarım yufkadan kıymalı gözleme yemiştim bu sabah kaçamaksız kahvaltı yapmıştım ama

akşam üstü kızı dershaneden aldık,hava güzel, üst üstüste sınavlardan bunalmıştır, acık hava alsın dışarda istediğini yesin, sinamaya

gitmek istedi gitsin diye bende baya cıss yadim tek tesellim erken yedim 5 ten beri bişey yemedim inşallah yememde

sağol canım..Amin ..inşallah hayırlısıyla atlatacaklar bu sınavı evlatlarımız..senin kız bizimkilerden 1 yaş küçüktü galiba değil mi?:44::44:

Evet canım benim kız 7. sınıfta ama gecen sene ve bu sene özel okula gidiyo okul senede 7-8 sınav yapıyo o sınavın ortalamasına göre ilk 5'e giren öğrencilere sırasıyla %50, 30,20,10 ve %5 indirim yapılıyor bide dershanedeki deneme sınavları vardı

yine iyi dayanıyorsun canım..ömrün yollarda geçiyor..aman maşallah..

ben de 3 te yedim ama cıss yedim..söylemiycem canınız çekmesin..ama yarın tam karatay ..hafta içi de pro yapıcam 2 gün..hadi hayırlısı..perşembe -cuma izinliyim kızımın sınavı için ... yapabilirsem spor da yaparım..

hadi hayırlısı canım inşallah en yüksek indirimi kazanır..benim kız bana dersane sınavını söylemediği için bedava kursu kaçırdı akılsız..oysa ki hep dersane 1. si oluyor.kesin burs alacaktı...paramız çok ya..deli yaa çıldırmıştım geçen sene..

Valla artık sıkıldım ama yapcak birşey yok bir yıl daha böyle sonrası Allah kerim olmadı emekli olcaz artık

Ben de söyleyemedim cıssları ben pro falan yapamıyorum yaa illede kuru yemiş falan yemeliyim

Bende kızım evde yalnız kalmasın diye ya izin alıcam yada rapor yada kaçacam hava kötü olacakmış hafataya salıdan itibaren o yüzden spor konusunda bilemiyeceğim :44: anca ev işi yaparak spor yaparım

kolay değil canım..Allah yardımcın olsun..

benim kız beni çıldırtıyor valla..kapriss kapriss sınavı var diye susuyoruz yaa sabırr...

İnşallah canım geçen sene ilk sınavdan düşük puan almıştı ama sonrakilerde 1,2 ve 3. olduğu olmuştu ve 0.5 gibi puan farklılıklarıyla 4. olup %10 aldı Dershaneye yollamayı düşünmüyodum zaten tüm gün okulda bide hafta sonu bunalmasın diye ,seviyesini görsün diye sokmuştum sınavlara (otobüs duraklarında okumuştum ödüllü sınav tarihlerini ) dereceye girince kendisi bi gidiyim sıkılırsam bırakırım nasılsa para ödemiycez dedi izde sen biliin dedik okulu kızıyormuş dershaneye giden öğrencilere biz yetmiyomuyuz diyolarmış korkudan söylemiyor okuldaki örtmenlere dershaneye şimdilik devam ediyor bakalım bundan sonra nasıl olacak :44: Hakkaride dershane fiyatları batıdakinden farklımı burada misal finalin 7. sınıflar için 2600 gibi bşey yanlış bilmiyosam :44:

7. sınıfta ben de özellikle göndermedim..ama bu yıl mecbur gidecekti zaten..gerçi şansımıza kızımın branş öğretmenleri harika..hafta içi okulunda özel matematik dersi alıyor hafta sonu da dersane..fiyatlar daha uygun canım batıya göre..geçen yıl izmirde sınav dersanesini %50 indirimle 1200 tl ye kazanmıştı..yani senin dediğin gibi 2000 ve üstü..burada 1200 tl ye gönderdik..memnunuz çok şükür..açı dergisiyle çalışıyorlar..kaynak güzel olunca daha iyi oluyor tabii..hayırlısı bakalım..bu 5 gün hepimiz (söz verdik) o ders çalışırken tv ve bilgisayar açılmayacak..valla ben daha stresliyim..:18::18::18:

kolay değil canım..Allah yardımcın olsun..

benim kız beni çıldırtıyor valla..kapriss kapriss sınavı var diye susuyoruz yaa sabırr...

Oooo kapris ki ne kapris bide benim kız babacı olmuş,toz kondurtmuyo hep o haklıı ben bitmeyen ev işleri yüzünden agresif

olup söylendikce bizim için gelmene gerek yok biz babamla başımızın çaresine bakıyoruz diyo babası yardım edince e babam zaten

yoruluyo bide evdemi iş yapcak diyo sanki ben işe gitmiyorum geziyorum

Ama sen ve seninki gibi 8. sınıf elemanları cidden çok stresliler, belli etmeselerde heyecanlılar,korkuyorlar ilk kez bu sistemle girecekleri

için o yüzden allah sizlere sabır onlarada zihin açıklığı versin ve göz açıp kapayana kadar olsun bitsin şu sınavlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…