Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Allahım hepsinin ve bizim yardımcımız olsun canım

Hep beraber vericez canım, başka yolu yok

Günaydın kızlar hepinize

2 gündür çok fena bozdum karatayı kızlar, neden bilmiyorum, belki regldendir, bu sabah da azıcık devam etti, 2 günü değil de sabahı yazayım

Canım yumurta istemedi, çeyrek simit, peynir, maydanoz, kuru incir ve ceviz

Şu andan itibaren de cumaya kadar kaçamak yok inşallah, sabah korkumdan tartıya bile çıkmadım, moralim bozuluyor

slm kızlar nasılsınız ben çoktan beri giremiyodum, yarın tam iki hafta olcak, 2 kiilo verdim çok şükür
arada kaçamaklarım oldu tabiki. hepinizden ve canan hanımdan allah razı olsun

bence çık tartıya,o azaman daha çok aşka gelirsin. daha çok dikkat etmem gerekiyor diye düşünürsün. ben öyle oluyorum

çok doğru tespit canım..umarım herşey düzelir ..ve dediğin gibi düzelmeden çocuk sahibi olmak daha da çıkmaza sokar herşeyi..
Allah yardımcın olsun kocana da akıl fikir versin inşallah

su olayı ilginç izin verirse yaparım bizim ergenyus..
bol ceviz yediriyorum kahvaltı da omega 3 de vericem..gerisi de artık Allaha kalmışş..
tavsiyelerin için teşekkürleraminnn

bugün kahvaltı da minnak bi kaçamakla kapadım olayı..

kahvaltım

ev yapımı sucuk
kuymak
tereyağında omlet
peynir
çeyrek simit(kendim yaptım)
cevizz
1/4 elma 1/2 mandalin 1/2 muz

simitin de kokusuna dayanamadım

ev süpürüldü silindi çamaşırlar yıkanıyor..işler bitti sayılır..ütüyü de kocişime attım mı tamamdır..

yok canim yaa akil fikir nerdeee, daha bu sabah yarim saat icinde neler etti.. bir de adam bu hafta izin almis kendine, ama benim haberim yok, yarin erken kalkcan diye konusma gecince demez mi ise gitmiyorum diye sonra da tutturmus isten cikicam felan isten cikamaz sanmiyorum, cünkü daha araba taksiti felan var.. deli midir nedir.. gecen hafta da gitmis kardesine mont almis, kendi hesabindan ödmeis, benim dogum günüm gecti bi halt almadi, ama kardesi yeterki istesin... en son babalar duyara döndük yaaa, hic bir seyden haberim olmuyor, taa ki konusuyu ben acana ya da tesadüfen yakalayana kadar. az önce cikti gitti, arabayla gidiyosun dimi dedim, e bi zahmet diye terslendi... halbuki ben arabayi napim bugün her yer kapali burda.. yikamaya götüreyim mi diyecektim, benim niyetim ne, adam ne yapiyor amaaaannnn cok da tin yaa alla allaaaa... sagligimi bozamicam valla, zaten guatr, kansizlik, pko bilmem ne var...

gelelim bugünkü menüyeeee:

kahvalti: karisik sebze yemegi, peynir, ceviz
öglen: peynir salatasi, corba
aksam: etli yesil fasülye, salata(?)

sagolsun kocam cikmadan sen kilo mu aldin dedi gitti kilo vermek isteyen bi kadina bu söylenir mi yaaaaaaaaaaa :95::95::95::95::84::84::84::84::84: halbuki üzerimde üst üste iki esofman ve iki kazak var.. kansizliik yüzünden cok üsüyorum ben.. ben ona gösteririm ama kim kilo almis hergün 5 km bisiklet bincem artik

sinava girecek olanlar varmis galiba kizlar, allah cocuklarinizin önünü acik etsin, basarilar

Döner Yapımı

Ev Yapımı Döner

Döner Tarifi

Ben parça eti buzlukta dondurduktan sonra incecik dilimlerdim.Sevgili Zeynebimin döner tarifi daha güzel olunca istedim,sağolsun tarifi paylaşım için verdi.Denemeye değer bir tarif,ellerine sağlık arkadaşım,ömrün güzel geçsin,sevgiler.
Zeynebimin sayfasındaki diğer güzellikler için BURADAN da ulaşabilirsiniz.

5 PARÇA ORTA YAĞLI DANA ANTRİKOT

KIYMALI HARÇ:

250 GR ORTA YAĞLI DANA KIYMA

1 SOĞAN(RENDE)

3 DİŞ SARIMSAK(RENDE)

1 TAZE KR.BİBER(RONDO)

2 YEŞİL BİBER(RONDO)

1TK KEKİK

1TK TUZ

1ÇK K.BİBER
TÜM MALZEMELERİ YOĞURALIM VE RONDODAN GEÇİRELİM .

SIRASIYLA 1 ANTRİKOT 1 KIYMALI HARÇ OLARAK 10 KAT YAPALIM .ÖNCE STREÇ FİLMLE DAHA SONRA FOLYOYLA RULO YAPALIM(TAM RULO OLAMAYABİLİR ÇOK KATLI OLDUĞU İÇİN ZOR OLUYOR .)BUZLUĞA KALDIRALIM .DONUNCA İNCECİK KESELİM .1 GÜNÜ GEÇERSENİZ KESMENİZ ÇOK ZOR OLUR .BEN SABAH BUZLUĞA KOYDUM AKŞAM BUZLANINCA İNCECİK KESİP BUZDOLABI POŞ.PORSİYONLUK OLARAK KOYDUM .
LEZZETE GELİNCE HARİKA OLDU.SOĞAN SEVMEYEN VARSA SOĞAN KOYMAYABİLİR.

:26::26::26:işin zor canım Allah yardımcın olsun
sinava girecek olanlar varmis galiba kizlar, allah cocuklarinizin önünü acik etsin, basarilar

sağol canım aminn

2. öğünüm

ıspanak
yoğurt
salata
şalgam suyu

bugün sanırım cevizi az yediğimden ve meyveyi fazla kaçırdığımdan olacak çabuk acıktım..arada dayanamadım ceviz yedim..gitti leptin

akşam leptinini kaçırmıycam ama
yarına da pro düşünüyorum ama kızımın da deneme sınavı var yollarda geçerse vaktim dayanamayabilirim daha doğrusu eve gelemediğim için pro bulamayabilirim..bakalım görecez artık duruma göre bişeyler yaparım

Canlarım hepinize merhaba ,
Salı sabahı yola çıkmıştık , bu sabaha karşı da eve döndük çok şükür.Evim evim güzel evim , herşeyini özledim , muhtarıma söylediğim gibi evimin çöpünü bile özledim.Neyse , olayı dramatikleştirmeyeyim ; netice itibariyle ben evden uzaklaşmayı sevmiyorum , başaksının evinde ya da otelde kalmayı da sevmiyorum.Otellerden çok tiksiniyorum , elimi hiçbir şeye sürmek istemiyorum , gelince de herşeyi dezenfekte ediyorum.Neyse , evdeyim ve mutluyum Bunun dışında zamanımız güzel geçti.Zeytinler toplandı , harici başka bir-iki şey yapıldı , canım pazarlar doyasıya dolaşıldı (Edremit , Ören ve Havran pazarları).İnsanlık ötesi alışverişler yapıldı.Anlatamam , arabyı görseydiniz gözlerinize inanamazdınız.Ama herşey o kadar güzel , taze ve ucuz ki insan almayınca kendini aptal gibi hissediyor.Maydanoza kadar , hindiba , ısırgana kadar , yıllık incir ihtiyacımıza kadar , bilimum otlara , ekmeklere , peynirlere kadar , kışlık nohut-kurufasulyeye kadar , brokoliye kadar ve daha da sayamıyorum (bi de çoğundan annemlere de aldık) arabayı doldurduk.Almancılar yanımızda solda sıfır kalırdı , kendimizi aştık diyebilirim Ya kızlar burda brokoli 5 -5.50 lira , orda 1.5 lira , nasıl almasın insan , üstelik de yemyeşil-taptaze , köylülerin kendi bahçelerinden...Neyse , bu vaziyette sabah 6.00 gibi eve ulaştık çok şükür.Ben o saat bu saat çamaşır yıka , getirdiklerimizi tasnif et , annemlere gidecekleri ayır , annemlere git , teslimatları yap , eve gel , getirdiğin bir kısım şeyleri pişir vs derken bu saat oldu.Biyolojik saatim şaşmasın diye de hiç uyumadım (Burhaniye-İstanbul arası jetlag da komik oldu valla ) , ve şimdi hafiften yorgunluk emareleri başladı. Tabi söylememe gerek yok , seyahat boyunca bir güzel yenildi-içildi , verilen gramlar kilolar olarak geri alındı (tartılmadım henüz) , gittim gideli bağırsaklarımın çalışmayacağı tuttu (Sarhoşum hep seni andım bebişim) , neredeyse gittiğim gibi geri geldim diyebilirim , onun da şişkinliği eklendi , orada fiziken yapılacak bişey yok , tüm gün arabayla git oraya-gel buraya durumu olduğu için hareket "SIFIR" dı , bi de bunun artıları eklendi , falan-filan derken perişanım kızlar.Neyse , yarın Pazartesi Allahtan , sil baştan yapmak için güzel bir gün.
Eeee sizler neler yaptınız , herkesin keyfi yerinde mi? Geçmişi okumadım , sadece gözgezdirdim veeeeee İĞNEOYAM'ın geri döndüğünü gördüm :79::79::79::79::79: Yavrucum biz muhtarımla senin kulakları çok çınlattık , sen nerelerdesin , iyi misin , hoş musun , hoşgeldin be yawww , seni bizi terketmekten men ediyorum , bir daha asla ve kat'a gitmeyeceksin yoksa külahları değişiriz...Eeeee neler yaptın görüşmeyeli?
Kızlar şimdilik bu kadar yazdım (oeehhh sanki az yazmışım gibi) , sonra yine yazarım aklıma gelenleri...

e hosgeldin o zaman birdyyyy aldiklarini agiz tadiyla yiyip bitirin

Aaaa canlarım şimdi aklıma geldi , kusura bakmayın , kafam durdu artık...
Başöğretmen Atatürk'ün gösterdiği yolda fikri hür , vicdanı hür , vatanını seven yeni nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum ve sevgilerimi gönderiyorum

slmlrrrr

sabah

domates
peynir
kaşarlı omlet
1 fincan 5 li çay

akşam
1/2 tencere lahana sarması -bulgurlu-
yoğurt

60 dk yürüyüş

oğlun durmuyoo hanımlar kucağımda , zaten ya oğlum ya eşim

bırdyım hosgeldıngetırdıklerını gule gule ye bebısım oraların pazarları muthıs ayvalıgın pazarından yazın aldıgım peynır cesıtlerını bugune kadar afıyetle yedık harıkaydı gercekten

Papadiyam sağol , gel beraber yiyelim gönlümün sultanı Aynen , peynirleri attık dondurucuya bugün.Uzun zaman gider bize de...Yaaa ben kendimi kaybediyorum oralarda pazara gidince.Ne komik yav , kestane vardı 3 lira Şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…