Benim kızım da sınava girecek inş. Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Hoşbuldum ficans ım. Ne güzel karşılama bu böyle
Ben de çok kilo aldım( Yapacak bişey yok. Ya Allah, bismillah deyip tekrar başlıycam:)
Günaydın kızlar hepinize
2 gündür çok fena bozdum karatayı kızlar, neden bilmiyorum, belki regldendir, bu sabah da azıcık devam etti, 2 günü değil de sabahı yazayım
Canım yumurta istemedi, çeyrek simit, peynir, maydanoz, kuru incir ve ceviz
Şu andan itibaren de cumaya kadar kaçamak yok inşallah, sabah korkumdan tartıya bile çıkmadım, moralim bozuluyor
çok doğru tespit canım..umarım herşey düzelir ..ve dediğin gibi düzelmeden çocuk sahibi olmak daha da çıkmaza sokar herşeyi..evet canim yedim yaa yalana gerek yok... bugün güzel gittim bakalim böyle devam ederse, haftaya yarim kilo gider heralde.. zaten acelemiz de yok
cocuk konusunda canim , bu aralar zaten korunuyoruz. ben de istemiyorum, cünkü tedavi olan benim, neyin tedavisini oldugumu bilmeden :44::44::44: dra gidiyorum, bi sorunum yok, ama gidiyorum ynai.. esim bi kere gitti diger randevusuna gitmedi birakti... yani bu konuda da anlasamiyoruz, cocuk sahibi olmak istiyor ama caba yok... yani haklisin, olmasin simdilik daha iyi, zaten ya düzelir ya da baska bisey olur.. cocuk olursa düzelir diyenlerden degilim, aksine daha kötü oluyor, o sorumluluk insanin sirtina binince, düsünsene su an yalnizim evde, her zamanki halim.. hergün bozuk bi moralle cocuk bakilir mi? gerisini sen düsünamaaannn, hayirlisi
iki sene önce deli gibi cocuk sahibi olmak isterken, simdi iyiki olmamis diyorum, ne garip degil mi :44::44::44: ben cocuk yetistirebilecek durumda degilim, yasim belki uygun ama psikolojim degil... cocuga güvenip evlilik sürdürcek bi kadin da degilim, etrafimda görüyorum, tam bosanma asamasindayken cocuk doguranlarisaglam bi evliligin üstüne gelen cocuk, o evliligin süsüdür. eger bi evlilikte cocuk bag kuran tek seyse o evlilikten bi hayir beklenmez zaten.. haksiz miyim sersumum??? sen benden daha iyi bilirsin
slm: biz dişle uğraşırken sizler,ergen ik bir taraftan, sınavlar diğer taraftan kuşatılmışsınız be yavru ceylanlar. ALLAH yardımcınız olsun inşallah.
sınava giderken evlatlarınız enselerini musluktan akan su ,soğukluğunda suyu ile uyarırlasa hafıza daha kolay çalışıyor benden de bir püf nokta size)
birde sınava gireceği hafta farklı davranmayın her zamanki gibi davranın, beslenmesi değişmesin hele uykusunu kesinlikle alsın
avuç içi üzümde destekliyor hafızayı
test çözerken kalemle altını çizerek okursa beyin iki kez okumuş gibi algılıyor
şimdiden ALLAH kolaylık vere gazanız mübarek ola hanımlar...
slm kızlar nasılsınız ben çoktan beri giremiyodum, yarın tam iki hafta olcak, 2 kiilo verdim çok şükür
arada kaçamaklarım oldu tabiki. hepinizden ve canan hanımdan allah razı olsun
çok doğru tespit canım..umarım herşey düzelir ..ve dediğin gibi düzelmeden çocuk sahibi olmak daha da çıkmaza sokar herşeyi..
Allah yardımcın olsunkocana da akıl fikir versin inşallah
su olayı ilginçizin verirse yaparım bizim ergenyus..
bol ceviz yediriyorum kahvaltı da omega 3 de vericem..gerisi de artık Allaha kalmışş..
tavsiyelerin için teşekkürleraminnn
:26::26::26:işin zor canım Allah yardımcın olsunyok canim yaa akil fikir nerdeee, daha bu sabah yarim saat icinde neler etti.. bir de adam bu hafta izin almis kendine, ama benim haberim yok, yarin erken kalkcan diye konusma gecince demez mi ise gitmiyorum diyesonra da tutturmus isten cikicam felan isten cikamaz sanmiyorum, cünkü daha araba taksiti felan var.. deli midir nedir.. gecen hafta da gitmis kardesine mont almis, kendi hesabindan ödmeis, benim dogum günüm gecti bi halt almadi, ama kardesi yeterki istesin... en son babalar duyara döndük yaaa, hic bir seyden haberim olmuyor, taa ki konusuyu ben acana ya da tesadüfen yakalayana kadar. az önce cikti gitti, arabayla gidiyosun dimi dedim, e bi zahmet diye terslendi... halbuki ben arabayi napim bugün her yer kapali burda.. yikamaya götüreyim mi diyecektim, benim niyetim ne, adam ne yapiyor amaaaannnn cok da tin yaa alla allaaaa... sagligimi bozamicam valla, zaten guatr, kansizlik, pko bilmem ne var...
sinava girecek olanlar varmis galiba kizlar, allah cocuklarinizin önünü acik etsin, basarilar
Canlarım hepinize merhaba ,
Salı sabahı yola çıkmıştık , bu sabaha karşı da eve döndük çok şükür.Evim evim güzel evim , herşeyini özledim , muhtarıma söylediğim gibi evimin çöpünü bile özledim.Neyse , olayı dramatikleştirmeyeyim ; netice itibariyle ben evden uzaklaşmayı sevmiyorum , başaksının evinde ya da otelde kalmayı da sevmiyorum.Otellerden çok tiksiniyorum , elimi hiçbir şeye sürmek istemiyorum , gelince de herşeyi dezenfekte ediyorum.Neyse , evdeyim ve mutluyumBunun dışında zamanımız güzel geçti.Zeytinler toplandı , harici başka bir-iki şey yapıldı , canım pazarlar doyasıya dolaşıldı (Edremit , Ören ve Havran pazarları).İnsanlık ötesi alışverişler yapıldı.Anlatamam , arabyı görseydiniz gözlerinize inanamazdınız.Ama herşey o kadar güzel , taze ve ucuz ki insan almayınca kendini aptal gibi hissediyor.Maydanoza kadar , hindiba , ısırgana kadar , yıllık incir ihtiyacımıza kadar , bilimum otlara , ekmeklere , peynirlere kadar , kışlık nohut-kurufasulyeye kadar , brokoliye kadar ve daha da sayamıyorum (bi de çoğundan annemlere de aldık) arabayı doldurduk.Almancılar yanımızda solda sıfır kalırdı , kendimizi aştık diyebilirim Ya kızlar burda brokoli 5 -5.50 lira , orda 1.5 lira , nasıl almasın insan , üstelik de yemyeşil-taptaze , köylülerin kendi bahçelerinden...Neyse , bu vaziyette sabah 6.00 gibi eve ulaştık çok şükür.Ben o saat bu saat çamaşır yıka , getirdiklerimizi tasnif et , annemlere gidecekleri ayır , annemlere git , teslimatları yap , eve gel , getirdiğin bir kısım şeyleri pişir vs derken bu saat oldu.Biyolojik saatim şaşmasın diye de hiç uyumadım (Burhaniye-İstanbul arası jetlag da komik oldu valla ) , ve şimdi hafiften yorgunluk emareleri başladı. Tabi söylememe gerek yok , seyahat boyunca bir güzel yenildi-içildi , verilen gramlar kilolar olarak geri alındı (tartılmadım henüz) , gittim gideli bağırsaklarımın çalışmayacağı tuttu (Sarhoşum hep seni andım bebişim) , neredeyse gittiğim gibi geri geldim diyebilirim , onun da şişkinliği eklendi , orada fiziken yapılacak bişey yok , tüm gün arabayla git oraya-gel buraya durumu olduğu için hareket "SIFIR" dı , bi de bunun artıları eklendi , falan-filan derken perişanım kızlar.Neyse , yarın Pazartesi Allahtan , sil baştan yapmak için güzel bir gün.
Eeee sizler neler yaptınız , herkesin keyfi yerinde mi? Geçmişi okumadım , sadece gözgezdirdim veeeeee İĞNEOYAM'ın geri döndüğünü gördüm:79::79::79::79::79: Yavrucum biz muhtarımla senin kulakları çok çınlattık , sen nerelerdesin , iyi misin , hoş musun , hoşgeldin be yawww , seni bizi terketmekten men ediyorum , bir daha asla ve kat'a gitmeyeceksin yoksa külahları değişiriz...Eeeee neler yaptın görüşmeyeli?
Kızlar şimdilik bu kadar yazdım (oeehhh sanki az yazmışım gibi) , sonra yine yazarım aklıma gelenleri...
e hosgeldin o zaman birdyyyyaldiklarini agiz tadiyla yiyip bitirin
bırdyım hosgeldıngetırdıklerını gule gule ye bebısım oraların pazarları muthıs ayvalıgın pazarından yazın aldıgım peynır cesıtlerını bugune kadar afıyetle yedık harıkaydı gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?