Oooo kapris ki ne kaprisbide benim kız babacı olmuş,toz kondurtmuyo hep o haklıı ben bitmeyen ev işleri yüzünden agresif
olup söylendikce bizim için gelmene gerek yok biz babamla başımızın çaresine bakıyoruz diyo babası yardım edince e babam zaten
yoruluyo bide evdemi iş yapcak diyo sanki ben işe gitmiyorum geziyorum
Ama sen ve seninki gibi 8. sınıf elemanları cidden çok stresliler, belli etmeselerde heyecanlılar,korkuyorlar ilk kez bu sistemle girecekleri
içino yüzden allah sizlere sabır onlarada zihin açıklığı versin ve göz açıp kapayana kadar olsun bitsin şu sınavlar inşallah
valla o da geldi ama sen gene yoksun bacııı..selam kızlarrr ıgneoyamda gelmıs kadro tamamhosgeldın ıgneoyam
sınava gırecek butun kuzulara basarılarr
7. sınıfta ben de özellikle göndermedim..ama bu yıl mecbur gidecekti zaten..gerçi şansımıza kızımın branş öğretmenleri harika..hafta içi okulunda özel matematik dersi alıyor hafta sonu da dersane..fiyatlar daha uygun canım batıya göre..geçen yıl izmirde sınav dersanesini %50 indirimle 1200 tl ye kazanmıştı..yani senin dediğin gibi 2000 ve üstü..burada 1200 tl ye gönderdik..memnunuz çok şükür..açı dergisiyle çalışıyorlar..kaynak güzel olunca daha iyi oluyor tabii..hayırlısı bakalım..bu 5 gün hepimiz (söz verdik) o ders çalışırken tv ve bilgisayar açılmayacak..valla ben daha stresliyim..:18::18::18:
:18::18::18::18::18:Seni çok iyi anlıyorum canım ben de daha önce yeğenlerimin sınavları zamanında yaşamıştım o stresiama istisnalar kaideyi bozmaz kuralıyla bişey diyim mi : etrafimda bir sürü tanıdık ve arkadaşın çocuğu girmişti geçmiş yıllarda oks sbs lere en yüksek puanla istanbul erkeğe giren çocuk odtü işletmeyi kadıköy anadoluya girenlerden biri koç (paralı işletme ),diğeri istanbul ticaret üniv. %50 burlu uluslar arası ticarete, ümraniye anadolu lisesinden 3 öğrenci biri odtü uluslarasrası ilişk. biri bahçeşehir fizyoterapi ve reh. (%50 burslu) biri yeditepe elektrik elektronik (%50 brslu) en iyi liselari kazanmakla iş bitmiyo sonrasıda ayrı bi dert allah yardımcısı olsun hepsinin
selam kızlarrr ıgneoyamda gelmıs kadro tamamhosgeldın ıgneoyam
Ooooo tesadüfe bak şimdi senden bahsetmiştik oteli full herhal diyoduk ne kaa temiz kalbin varmış Papadiyahoşgeldin kısa
aradan sonra
Benim kız duşa girip sadece saçını yıkıycakmış yardım istiyo ben kaçar belki sonra yine gelirimsize iyi kaynatmalar
Sersum ,filiz, özlem , İğneoyası ve başka varsa çocuğu sbs-oks artık ne se se sınavıysa adı herkesin evladına Allah zihin açıklığı versin emekleri ziyan olmasın inşallah
Son liste için hepinizi tebrik ederimazminizin devamını dilerim takılanlar yılmak yok yola devam
Leylak cım daha iyisin inşallah
Ramaska ve Güleryüz siz emzirdiğiniz için daha hızlı kilo verirsiniz zatenfazla kasmayın yani, uykusuz kalmamaya çalışın bol sıvı alın Güleryüz işbaşı yapcaktı onun için sıkı tutuyodu galba :44:
Çok geçmiş olsun canım grip mi olmuştun ? emziriyormuşsun daha iyi beslenmelisin boşver kilo vermeyi önemli olan bebeğinin kaliteli süt almasıbol sıvı al aşureyide çekinmeden tüket tabiki madem bişey yiyomuyosun :44:
teşakkür ederim canım,karatay sütümü çok etkilemedi çünkü bol bol ayran ve süt içiyorum ama hastalık maalesef yememi engelledi...şimdi kansızlık için kuru üzüme bşladım...
bizimkide seneye giricek canım bidaha değiştirmezlerse sistemi bakalım
allah çocuklarınıza zihin açıklığı versin tatlım...bir eğitimci olarak sistemin sürekli değişmesinden biz de rahatsızız canım dediğiniz gibi inşallah bu son olur:44:
neyse filizim iznimi değerlendirin 1-2 hafta sonra kabul ederseniz tekrar yanınızdayım inşallah
Ha şöyleeneydi öyle 17 falan
yediğin aşure varsa un türevleri yüzünden olmuştur canımbırak 5 günü benim kilo bazen günlük 0.5 artıyo
İnşallah canım kilo verip çizelgeyi mutlulukla değiştiririz
Öncelikle geçmiş olsun Filizcimsadece et yemekleriyle değil tüm demir içeren besinlerle kalsiyum içeren gıdaları aynı menüde yememek lazımmış çayıda ya yemeklerden ya en az yarım saat öce yada yemekten 1.5-2 saat sonra içmeliymişiz o yüzden kahvaltıda süt yada bitki çayı içmek lazım yada en iyisi limonlu su
hoş geldim canım isabetli kararını iradeyle kaçamaksız uyguladığın müddetce baştan çok hızlı sonra azalan hızla vermeye başlarsın kilolarınıfakat hiç olmazsa Karatay hocanın 2. kitabını okursan çok iyi olur, burayada menülerini ve varsa kaçamaklarını yazarsan hem tecrübeli arkadaşlarla bilgi alışverişin olur hem de motive olursun kolay gelsin
Tüm yazdıklarını üzülerek okudum canımama arkadaşların da,senin de dediğin gibi insanları değiştirmek zor hatta imkansız, iyisimi öyle kabul et onları ama bu arada madem çocuk için tedavi oluyorsun iyi düşün böyle bir eş ve ailesiyle uğraşırken istediğin gibi çocuk yetiştirebilecekmisin ? mutlu olabilecekmisin ? ona göre çocuk yap bence, eğer çocuktan sonra belki düzelir kıymetimi anlarlar diye düşünüyorsan yanılma ihtimalin çok yüksek bence etrafımda çok örneği var çünki bu arada bu kadar stresli durumda ne yediğinden tat alırsın ne yediğinin farkında olarak yersin vede kaçamaklar kaçınılmaz olur o yüzden ya olduğu gibi kabul edeceksin onları yada...yeni yol çizeceksin hayatına. Allah yardımcınız olsun sen ve senin durumunda olan tüm kadınların
Çok geçmiş olsun canım grip mi olmuştun ? emziriyormuşsun daha iyi beslenmelisin boşver kilo vermeyi önemli olan bebeğinin kaliteli süt almasıbol sıvı al aşureyide çekinmeden tüket tabiki madem bişey yiyomuyosun :44:
Vayy demek Papadiya yine arazi olmuşoteli full dür kesin Gamze bi yazısında bu hafta gelemem diyodu kayınvalidesine ve akrabalarına aşure vs yardıma gidecekti yanlış hatırlamıyorsam :44:
Olsun yarasın canımsenede bir yapılıyo 1-2 hafta sürüyo önemli olan daha sonra tatlı isteğini köreltmek
Bence etkilemez çünki gıda değil hap, ağızda ve midede değil bağırsaktan emilip kana karışıyor vede önemli olan sağlıketkiliyor olsaydı içmiycekmiydin :44: yani
Geçmiş olsun canım bel fıtığı mı ?acil şifalar dilerim tüm hastalara
Afiyet olsun Sersum'cumeee sonra bol yürüyüp cıss sız akşam yemeği ile tükkanı kapadınmı bakem ? :44:
Altına imzamı atıyorum dediklerinin canım:13::13:..aynen...çocuk çok daha fazla problem yaratır
kesin full çalışıyo garibim pampişimm ne çekti beee..
bitti çok şükür aşure muhabbetii...
ne sen sor ne ben diyeyimm..yarın toparlancam sözz..
vay vay vayy...ne çok biliyorlar di mii...
ah sorma canım..ben de papatya alayım kaynatıp içireyim rahatlasın biraz..
amin hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?