Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

vay vay vayy...ne çok biliyorlar di mii...

ah sorma canım..ben de papatya alayım kaynatıp içireyim rahatlasın biraz..

amin hayırlısıyla inşallah

bu gün şehir dışındaydım bir Mevlude katıldık...

sabah 7 kahvaltı
yeşillik-domates
ceviz-fıstık
peynir
zeytin
1 kase yoğurt

akşam:
2 dilim etliekmek(mevlütten mütevellit)
hani misafirlere yapıp yemediğim o kandil simidi vardıya kızlar; artık yoook çünkü 2 tane yedim
1 büyük kupa süt
avuç içi fıstık azda ceviz
yarım mandalina

eşim şuan başımda zebellah gibi pc yi bekliyo, malum koltuk soğumadan oturcak ya...
o nedenle ben kaçar
herkese karataylı nefesler

Seni çok iyi anlıyorum canım ben de daha önce yeğenlerimin sınavları zamanında yaşamıştım o stresi ama istisnalar kaideyi bozmaz kuralıyla bişey diyim mi : etrafimda bir sürü tanıdık ve arkadaşın çocuğu girmişti geçmiş yıllarda oks sbs lere en yüksek puanla istanbul erkeğe giren çocuk odtü işletmeyi kadıköy anadoluya girenlerden biri koç (paralı işletme ),diğeri istanbul ticaret üniv. %50 burlu uluslar arası ticarete, ümraniye anadolu lisesinden 3 öğrenci biri odtü uluslarasrası ilişk. biri bahçeşehir fizyoterapi ve reh. (%50 burslu) biri yeditepe elektrik elektronik (%50 brslu) en iyi liselari kazanmakla iş bitmiyo sonrasıda ayrı bi dert allah yardımcısı olsun hepsinin

:18::18::18::18::18:

aminnn

selam kızlarrr ıgneoyamda gelmıs kadro tamam hosgeldın ıgneoyam

Ooooo tesadüfe bak şimdi senden bahsetmiştik oteli full herhal diyoduk ne kaa temiz kalbin varmış Papadiya hoşgeldin kısa

aradan sonra

Benim kız duşa girip sadece saçını yıkıycakmış yardım istiyo ben kaçar belki sonra yine gelirim size iyi kaynatmalar

arkadaşlar merhaba tahlil sonuçlarım belli oldu,kansızlık varmış biraz...yatılı misafirlerim de gelicek 1-2 hafta izninizi istiyorum.karataya devam ,hepinizi öpüyorum canlarım

bizimkide seneye giricek canım bidaha değiştirmezlerse sistemi bakalım

bizimkide seneye giricek canım bidaha değiştirmezlerse sistemi bakalım

allah çocuklarınıza zihin açıklığı versin tatlım...bir eğitimci olarak sistemin sürekli değişmesinden biz de rahatsızız canım dediğiniz gibi inşallah bu son olur:44:
neyse filizim iznimi değerlendirin 1-2 hafta sonra kabul ederseniz tekrar yanınızdayım inşallah

2. öğünüm
ciğer
yeşillik
daha sonra çay çiğ çerez
3. öğünüm
kuru fasulye yapmıştım ama hiçbişey
yiyemedim çok midem bulanıyodu haplardan sanırım
bende çayla çubuk kraker yedim biraz iyi geldi
öpüyorum kızlar

keyfine bak canım biz hep buralardayız bekleriz

iyi akşamlar kızlarrrrrrr bol leptinler diliyorummmmm

merhaba kızlar..
sabah kahvaltıda sadece yumurta kırması..

öğlen güne gittim.
poğaça, su böreği, patatesli 3 renkli salata, nar salatası ve 2 çeşit tatlı yapmıştı gelinim.
ben sadece 2 kaşık nar salatası yedim. yarım kaşık patates salatası o da tabağıma koyunca geri çeviremedim. yarım çatal yiğenimin tabağından tatlının tadına baktım o kadar..

akşam da bir tabak bulgur pilavı..
şimdi çay..

yarın eşimin akrabasına köye gidicez, mayalı poğaça yaptım. evi kokusu sardı.. dayan nesli dayan diyorum bu kadar direniyorsun şimdide diren..:18::18::18::18::18:

evet canim yedim yaa yalana gerek yok... bugün güzel gittim bakalim böyle devam ederse, haftaya yarim kilo gider heralde.. zaten acelemiz de yok

cocuk konusunda canim , bu aralar zaten korunuyoruz. ben de istemiyorum, cünkü tedavi olan benim, neyin tedavisini oldugumu bilmeden :44::44::44: dra gidiyorum, bi sorunum yok, ama gidiyorum ynai.. esim bi kere gitti diger randevusuna gitmedi birakti... yani bu konuda da anlasamiyoruz, cocuk sahibi olmak istiyor ama caba yok... yani haklisin, olmasin simdilik daha iyi, zaten ya düzelir ya da baska bisey olur.. cocuk olursa düzelir diyenlerden degilim, aksine daha kötü oluyor, o sorumluluk insanin sirtina binince, düsünsene su an yalnizim evde, her zamanki halim.. hergün bozuk bi moralle cocuk bakilir mi? gerisini sen düsün amaaannn, hayirlisi

iki sene önce deli gibi cocuk sahibi olmak isterken, simdi iyiki olmamis diyorum, ne garip degil mi :44::44::44: ben cocuk yetistirebilecek durumda degilim, yasim belki uygun ama psikolojim degil... cocuga güvenip evlilik sürdürcek bi kadin da degilim, etrafimda görüyorum, tam bosanma asamasindayken cocuk doguranlari saglam bi evliligin üstüne gelen cocuk, o evliligin süsüdür. eger bi evlilikte cocuk bag kuran tek seyse o evlilikten bi hayir beklenmez zaten.. haksiz miyim sersumum??? sen benden daha iyi bilirsin

vay vay vayy...ne çok biliyorlar di mii...

ah sorma canım..ben de papatya alayım kaynatıp içireyim rahatlasın biraz..

amin hayırlısıyla inşallah

slm: biz dişle uğraşırken sizler,ergen ik bir taraftan, sınavlar diğer taraftan kuşatılmışsınız be yavru ceylanlar. ALLAH yardımcınız olsun inşallah.

sınava giderken evlatlarınız enselerini musluktan akan su ,soğukluğunda suyu ile uyarırlasa hafıza daha kolay çalışıyor benden de bir püf nokta size )

birde sınava gireceği hafta farklı davranmayın her zamanki gibi davranın, beslenmesi değişmesin hele uykusunu kesinlikle alsın
avuç içi üzümde destekliyor hafızayı
test çözerken kalemle altını çizerek okursa beyin iki kez okumuş gibi algılıyor

şimdiden ALLAH kolaylık vere gazanız mübarek ola hanımlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…