Papadiyam sağol , gel beraber yiyelim gönlümün sultanıAynen , peynirleri attık dondurucuya bugün.Uzun zaman gider bize de...Yaaa ben kendimi kaybediyorum oralarda pazara gidince.Ne komik yav , kestane vardı 3 lira Şaka gibi
birdycim hoşgeldin sende benim gibi alışveriş canavarı olmuşsun kız iyi yapmışsın insan görünce dayanamıyor dimi aldıklarınızı afiyetle yiyin şekerimCanlarım hepinize merhaba ,
Salı sabahı yola çıkmıştık , bu sabaha karşı da eve döndük çok şükür.Evim evim güzel evim , herşeyini özledim , muhtarıma söylediğim gibi evimin çöpünü bile özledim.Neyse , olayı dramatikleştirmeyeyim ; netice itibariyle ben evden uzaklaşmayı sevmiyorum , başaksının evinde ya da otelde kalmayı da sevmiyorum.Otellerden çok tiksiniyorum , elimi hiçbir şeye sürmek istemiyorum , gelince de herşeyi dezenfekte ediyorum.Neyse , evdeyim ve mutluyumBunun dışında zamanımız güzel geçti.Zeytinler toplandı , harici başka bir-iki şey yapıldı , canım pazarlar doyasıya dolaşıldı (Edremit , Ören ve Havran pazarları).İnsanlık ötesi alışverişler yapıldı.Anlatamam , arabyı görseydiniz gözlerinize inanamazdınız.Ama herşey o kadar güzel , taze ve ucuz ki insan almayınca kendini aptal gibi hissediyor.Maydanoza kadar , hindiba , ısırgana kadar , yıllık incir ihtiyacımıza kadar , bilimum otlara , ekmeklere , peynirlere kadar , kışlık nohut-kurufasulyeye kadar , brokoliye kadar ve daha da sayamıyorum (bi de çoğundan annemlere de aldık) arabayı doldurduk.Almancılar yanımızda solda sıfır kalırdı , kendimizi aştık diyebilirim Ya kızlar burda brokoli 5 -5.50 lira , orda 1.5 lira , nasıl almasın insan , üstelik de yemyeşil-taptaze , köylülerin kendi bahçelerinden...Neyse , bu vaziyette sabah 6.00 gibi eve ulaştık çok şükür.Ben o saat bu saat çamaşır yıka , getirdiklerimizi tasnif et , annemlere gidecekleri ayır , annemlere git , teslimatları yap , eve gel , getirdiğin bir kısım şeyleri pişir vs derken bu saat oldu.Biyolojik saatim şaşmasın diye de hiç uyumadım (Burhaniye-İstanbul arası jetlag da komik oldu valla ) , ve şimdi hafiften yorgunluk emareleri başladı. Tabi söylememe gerek yok , seyahat boyunca bir güzel yenildi-içildi , verilen gramlar kilolar olarak geri alındı (tartılmadım henüz) , gittim gideli bağırsaklarımın çalışmayacağı tuttu (Sarhoşum hep seni andım bebişim) , neredeyse gittiğim gibi geri geldim diyebilirim , onun da şişkinliği eklendi , orada fiziken yapılacak bişey yok , tüm gün arabayla git oraya-gel buraya durumu olduğu için hareket "SIFIR" dı , bi de bunun artıları eklendi , falan-filan derken perişanım kızlar.Neyse , yarın Pazartesi Allahtan , sil baştan yapmak için güzel bir gün.
Eeee sizler neler yaptınız , herkesin keyfi yerinde mi? Geçmişi okumadım , sadece gözgezdirdim veeeeee İĞNEOYAM'ın geri döndüğünü gördüm:79::79::79::79::79: Yavrucum biz muhtarımla senin kulakları çok çınlattık , sen nerelerdesin , iyi misin , hoş musun , hoşgeldin be yawww , seni bizi terketmekten men ediyorum , bir daha asla ve kat'a gitmeyeceksin yoksa külahları değişiriz...Eeeee neler yaptın görüşmeyeli?
Kızlar şimdilik bu kadar yazdım (oeehhh sanki az yazmışım gibi) , sonra yine yazarım aklıma gelenleri...
kolay gelsin filizimm..dün hiç giremedim fırsatım olmadı
bu arada öğretmenlerimizide kutluyorum
dün abimler vardı biraz yediklerimin dozu kaçtı
ama neyseki bugün pazartesi ve normale döndük
evi mok götürüyo yine bana temizlemek düştü
9 gibi açarım süpürgeyi şimdiden milleti uyandırmayalım
kahvaltı yapıldı
1 yumurta
zeytin
peynir
1 domates biber
yeşil çay
fındık ceviz 3 ad.kayısı
diğer öğünleri sonra bildiririm kızlar
KİLO VERENLER
GULERYUZ2011 2 KİLO:119::119::119: ---%3.305 :.kkk:
CAKMEL 1.9 KİLO:119::119: ---%2.17
TANGRAM 1.3KİLO:119: ---%1.719
FİLİZTOPRAK 1.1KİLO:119:----%1.551
KANEEL 500 GR:119:---%0.700
FİCANS 400 GR:119: ---%0.554
ÖZLEMKARTAL 400 GR.119: ---%0.421
KİLOSU AYNI KALANLAR
REGEN
RAMASKA
SERSUM
KİLO ALANLARRR
ALYA88 ++500GR +++++%0.689:26::26:
LEYLAK84 +500GR ++++%0.694:26:
İHYA + 2.600 KİLO ++++%3.05:26::26:
ekledim Alya88 seni de canım..gözden kaçmış ..güleryüzüm okula yetişecekti..
Benim acelem vardi ve yagmurdAn dolayi internet gidip geliyordu bi de ne oldu biliyor musunuz tam yayinladim ekranda cikti duzeltme yapacaktim ki internet yok gitmiş yani bugün çok sansliydim ama seni gözden kaçırmisim notlarimi cepten yapmistim çünkü kusura bakma ben de unutulsam çok uzulurdum seni anliyorum opuldunuz
Tepside içli köfte yaptım.
Tepside İçli Köfte Malzemeleri
2 bardak ince bulgur
2 bardak sıcak su
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yumurta
2 çay kaşığı kimyon
2 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pulbiber
İç Harcı İçin Malzemeler
300 gr. kıyma
2 avuç kıyılmış ceviz
1 soğan
2-3 tutam maydanoz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz- karabiber
Üzeri ve Altı İçin Malzemeler
2 yemek kaşığı tereyağı
1/2 bardak zeytinyağı.
Soğanı ince yemeklik doğrayın. Maydanozu ince kıyın.
Bulguru geniş bir kaba koyun ve üzerine 2 bardak sıcak suyu gezdirin. Ağzı kapalı olarak 10-15 dakika kenarda bekletin. Sonra içine domates ve biber salçasını, yumurtayı, kimyon, pulbiber, tuz ve karabiberi ilave edip, yumuşak bir bulgur hamuru tutun.
İç harc için tavada 2 yemek kaşığı zeytinyağını kızdırın. Kıymayı koyup biraz kavurun. Soğanı ekleyerek kavurmaya devam edin. Cevizi, tuz ve karabiberi ilave edin. Soğanlar yumuşayıp kıyma suyunu çekince ocaktan alın. Maydanozu ekleyip karıştırın.
Pişirme kabınızı tereyağı ve zeytinyağının yarısıyla yağlayın. Bulgur köftesinden parçalar koparıp avucunuzla yassılaştırarak kabınıza yerleştirin. Bu işlemi elinizi suyla ıslatarak yapın ve kabınızdaki boşlukları kapatarak köfteyi düzleştirin. Üzerine iç harcın tamamını serin.
Kalan bulguru strech arasına koyun ve merdane yardımıyla açın. Sonra kıymanın üzerini kapatın. Üstünü istediğiniz şekilde kesin. Kalan tereyağı ve zeytinyağını gezdirin. 200 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 30 dakika pişirin.
Harika oldu .. Tam karataylık .. Afiyet olsun ..
7. sınıfta ben de özellikle göndermedim..ama bu yıl mecbur gidecekti zaten..gerçi şansımıza kızımın branş öğretmenleri harika..hafta içi okulunda özel matematik dersi alıyor hafta sonu da dersane..fiyatlar daha uygun canım batıya göre..geçen yıl izmirde sınav dersanesini %50 indirimle 1200 tl ye kazanmıştı..yani senin dediğin gibi 2000 ve üstü..burada 1200 tl ye gönderdik..memnunuz çok şükür..açı dergisiyle çalışıyorlar..kaynak güzel olunca daha iyi oluyor tabii..hayırlısı bakalım..bu 5 gün hepimiz (söz verdik) o ders çalışırken tv ve bilgisayar açılmayacak..valla ben daha stresliyim..:18::18::18:
arkadaşlar merhaba tahlil sonuçlarım belli oldu,kansızlık varmış biraz...yatılı misafirlerim de gelicek 1-2 hafta izninizi istiyorum.karataya devam ,hepinizi öpüyorum canlarım
Günaydın kızlar hepinize
2 gündür çok fena bozdum karatayı kızlar, neden bilmiyorum, belki regldendir, bu sabah da azıcık devam etti, 2 günü değil de sabahı yazayım
Canım yumurta istemedi, çeyrek simit, peynir, maydanoz, kuru incir ve ceviz
Şu andan itibaren de cumaya kadar kaçamak yok inşallah, sabah korkumdan tartıya bile çıkmadım, moralim bozuluyor
Canlarım hepinize merhaba ,
Salı sabahı yola çıkmıştık , bu sabaha karşı da eve döndük çok şükür.Evim evim güzel evim , herşeyini özledim , muhtarıma söylediğim gibi evimin çöpünü bile özledim.Neyse , olayı dramatikleştirmeyeyim ; netice itibariyle ben evden uzaklaşmayı sevmiyorum , başaksının evinde ya da otelde kalmayı da sevmiyorum.Otellerden çok tiksiniyorum , elimi hiçbir şeye sürmek istemiyorum , gelince de herşeyi dezenfekte ediyorum.Neyse , evdeyim ve mutluyumBunun dışında zamanımız güzel geçti.Zeytinler toplandı , harici başka bir-iki şey yapıldı , canım pazarlar doyasıya dolaşıldı (Edremit , Ören ve Havran pazarları).İnsanlık ötesi alışverişler yapıldı.Anlatamam , arabyı görseydiniz gözlerinize inanamazdınız.Ama herşey o kadar güzel , taze ve ucuz ki insan almayınca kendini aptal gibi hissediyor.Maydanoza kadar , hindiba , ısırgana kadar , yıllık incir ihtiyacımıza kadar , bilimum otlara , ekmeklere , peynirlere kadar , kışlık nohut-kurufasulyeye kadar , brokoliye kadar ve daha da sayamıyorum (bi de çoğundan annemlere de aldık) arabayı doldurduk.Almancılar yanımızda solda sıfır kalırdı , kendimizi aştık diyebilirim Ya kızlar burda brokoli 5 -5.50 lira , orda 1.5 lira , nasıl almasın insan , üstelik de yemyeşil-taptaze , köylülerin kendi bahçelerinden...Neyse , bu vaziyette sabah 6.00 gibi eve ulaştık çok şükür.Ben o saat bu saat çamaşır yıka , getirdiklerimizi tasnif et , annemlere gidecekleri ayır , annemlere git , teslimatları yap , eve gel , getirdiğin bir kısım şeyleri pişir vs derken bu saat oldu.Biyolojik saatim şaşmasın diye de hiç uyumadım (Burhaniye-İstanbul arası jetlag da komik oldu valla ) , ve şimdi hafiften yorgunluk emareleri başladı. Tabi söylememe gerek yok , seyahat boyunca bir güzel yenildi-içildi , verilen gramlar kilolar olarak geri alındı (tartılmadım henüz) , gittim gideli bağırsaklarımın çalışmayacağı tuttu (Sarhoşum hep seni andım bebişim) , neredeyse gittiğim gibi geri geldim diyebilirim , onun da şişkinliği eklendi , orada fiziken yapılacak bişey yok , tüm gün arabayla git oraya-gel buraya durumu olduğu için hareket "SIFIR" dı , bi de bunun artıları eklendi , falan-filan derken perişanım kızlar.Neyse , yarın Pazartesi Allahtan , sil baştan yapmak için güzel bir gün.
Eeee sizler neler yaptınız , herkesin keyfi yerinde mi? Geçmişi okumadım , sadece gözgezdirdim veeeeee İĞNEOYAM'ın geri döndüğünü gördüm:79::79::79::79::79: Yavrucum biz muhtarımla senin kulakları çok çınlattık , sen nerelerdesin , iyi misin , hoş musun , hoşgeldin be yawww , seni bizi terketmekten men ediyorum , bir daha asla ve kat'a gitmeyeceksin yoksa külahları değişiriz...Eeeee neler yaptın görüşmeyeli?
Kızlar şimdilik bu kadar yazdım (oeehhh sanki az yazmışım gibi) , sonra yine yazarım aklıma gelenleri...
dün hiç giremedim fırsatım olmadı
bu arada öğretmenlerimizide kutluyorum
dün abimler vardı biraz yediklerimin dozu kaçtı
ama neyseki bugün pazartesi ve normale döndük
evi mok götürüyo yine bana temizlemek düştü
9 gibi açarım süpürgeyi şimdiden milleti uyandırmayalım
kahvaltı yapıldı
1 yumurta
zeytin
peynir
1 domates biber
yeşil çay
fındık ceviz 3 ad.kayısı
diğer öğünleri sonra bildiririm kızlar
Eki Görüntüle 872209
[sıze=3][ı]güzel musmutlu bol leptinli ve kaçamaksız bir hafta dilerim hepimizeeee
Bugün 10 cuyum 4 te çıkıcam inşallah pazartesiye yarımgüne dönücezz..ayyy ne çektik bee..
Eşimi kızımı yolladım kahvaltımı yaptım çay eşliğinde nihat dinlemece..
Kahvaltım efemmm
Omlet
ev sucuğu
2 kaşık kuymak(dünden kalan)
peynir zeytin
ceviz
2 omega3
çaya buyrun[/ı][/sıze]
saol tatlım eklediğin için...gözünden kaçmıştır haklısınn... :)
canım yaaaa sınav sitresi zor valla..Allahım senin ve tüm sınava gircek evlatlarımızın yardımcısı olsun..inşallah iyi sonuç alırlar...
...
günaydınnnnnnnnnnn günaydınnnn tatlım...
sağol canım..amiinn
günaydın cicimmm
nasılsın canımm? :26:
iyidir tatlım..az sonra çıkıcam..pazartesi malumm yoğun bir iş günü beni bekliyor:18::18::18:..sen nasılsın
sanada kolay gelsin şekerimm..bende iyiyimm canım aynen yaa pazartesi ve yoğunluğun dışında çok sıkıcı bir günn..hadi kolay gelsin cnım öptümm
hergün 5 km bisiklet bincem artik
Canlarım hepinize merhaba ,
bırdyım hosgeldıngetırdıklerını gule gule ye bebısım oraların pazarları muthıs ayvalıgın pazarından yazın aldıgım peynır cesıtlerını bugune kadar afıyetle yedık harıkaydı gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?