hosgeldın bıdenem cok sevındım donduguneEnder Saraç der ki:" Spor salonlarındaki bisikletler poponuzu büyütür. Yere uzanıp, ayaklarınızı havaya kaldırıp öyle bisiklet çevirme hareketi yapın"
Ne kadar doğrudur bilmem, yine de yazayım dedim.
Ben de köpekler gibi pişman oldum. Daha da gitmem
Naptınız öyle yavv... görmemişin pazarı olmuş misali:))) Şaka bir yana, ağız tadıyla yiyin inşallah.
Papadiyam nasılsın? Ben döneli birkaç gün oldu. Baktım, yoksun, herhalde Papadiya Residence yine 7/24 faaliyette dedim
Akşam senden aldığım tarifle kaygana yapıcam. Hatta belki mısır ekmeği denerim. Dün benim 4 yaşındaki velet, babannesine:" Ne pişirdin babanne? Ben anca (aynen böyle dedi) mısır ekmeğiyle doyarım" dedi. Oflu tarafı ağır basıyor galiba:)
Muhtarım , Alyam ve tüm güzellere günaydın
Ohhh kendi yatağımda güzel bir uyku çektim , demin de kahvaltımı ettim.Birazdan kalan işlere dalıcam.İstanbul yağmurlu , rüzgarlı ve soğuk bu sabah.
Tüm çalışanlara , tüm öğrencilere ve hepimize sular gibi geçecek güzel ve sağlıklı bir hafta diliyorum
Ender Saraç der ki:" Spor salonlarındaki bisikletler poponuzu büyütür. Yere uzanıp, ayaklarınızı havaya kaldırıp öyle bisiklet çevirme hareketi yapın"
Ne kadar doğrudur bilmem, yine de yazayım dedim.
Ben de köpekler gibi pişman oldum. Daha da gitmem
Naptınız öyle yavv... görmemişin pazarı olmuş misali:))) Şaka bir yana, ağız tadıyla yiyin inşallah.
Papadiyam nasılsın? Ben döneli birkaç gün oldu. Baktım, yoksun, herhalde Papadiya Residence yine 7/24 faaliyette dedim
Akşam senden aldığım tarifle kaygana yapıcam. Hatta belki mısır ekmeği denerim. Dün benim 4 yaşındaki velet, babannesine:" Ne pişirdin babanne? Ben anca (aynen böyle dedi) mısır ekmeğiyle doyarım" dedi. Oflu tarafı ağır basıyor galiba:)
canım memleketime gitmişsin..benim için de doya doya baksaydın burhaniye ye...ahhh çok özledim..
dün öğretmenler günüydü..burhaniye de ki öğretmenimizi aradım..tebrik ettim..
oğlum ise her gün burhaniye ye ne zaman döneceğiz arkadaşlarımı çok özledim diyor..ben de yakında döneceğiz oğlum demek zorunda kalıyorum..ümitlerini kaybetmesini istemiyorum.
inşallah bir gün döneriz gerçekten.
nasıldı burhaniye
öğlen menüm:
ciğer sote
bulgur pilavı
ayran
azcık çorba
yemek sonrası limonlu soda
günaydın kızlar,iyi bir hafta diliyorum hepimiz için
tüm öğretmen arkadaşların geçmiş de olsa öğretmenler gününü kutluyorumsizler bir gün değil heran hatırlanacak insanlarsınız diyorum kısaca ve içtenlikle
haftasonu misafir gezdirince buraya gelemedim,biraz fazla kuruyemiş ve lavaşa sarılmış çiğköftedışında kaçamağım olmadı:26:
birdyim hoşgeldin tatlım,yazdıklarını okuyunca kendim yaşamış gibi mutlu oldum inan,çok iyi etmişsin alışveriş yaparak,güle güle yiyin için canım afiyet olsun
kahvaltı 08.30
3 ufak yumurta
1 çatal beyaz,2 şerit tel peynir
10 zeytin
1 bardak süt
1 avuç badem
akşamı ayrıca yazarım..sabah 10 dakika kadar yürüdüm,şu an yağmur var dinerse 1 saat kadar yürüyüşe çıkarım..görüşmek üzere
ben de istiyorum ciger soteeeeeeeeeeecanim cekti yaa ne zamandir yemiyorum.. tavuk cigeri dimi ama??? onu seviyorum ben.. koy sofraya bi tabak daha, ben de salatayi kapip geliyorum
slm kıslar ben geldim......
çok kaçamaklı bir haftadan snr döndüm... bu sabah protein diyetine başladım.... 1 haftalık protein diyetinden snr karataya devam ama kötü bi haberim var 1kilo almışım bu hafta 76 yım yani şuan :26: :26: :26:....
sabah kahvaltım 9 da kalkış
10 da kahvaltı ( kahvaltıdan önce 1 su bardağı karbonatlı su 15-20 dk snr da yarım lt ılık suya biraz limon damlatıp içtim )
1 dilim kızarmış kepekli ekmek
1 kibrit kutusu kdr peynir
1 tane haşlanmış yumurta
1 kupa çay
1 de öğlen yemeği .......
1 dilim kızarmış ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
4 tane limonlu kifli kepekli biskuvi
1 kupa yeşilçay
akşam da biftek ızgara die dusunuyorum bakalım...
1 bardak fıstık
1 kase yoğutr
1 haşlama yumurta
az maydanoz ile 1/2 domates
öğlen
dünden kalan lahana sarmam
yoğurt eşliğinde tabiiikii
şimdide süt ve karatay çikolatası bitter oluyo tabii haliyle 0 şekerli ( ben uydurdun ve yaptım da :)) )
kızlar acıktım azcık kuru üzüm ve gün kurusu yiyiyorum... :18:
slm kıslar ben geldim......
çok kaçamaklı bir haftadan snr döndüm... bu sabah protein diyetine başladım.... 1 haftalık protein diyetinden snr karataya devam ama kötü bi haberim var 1kilo almışım bu hafta 76 yım yani şuan :26: :26: :26:....
sabah kahvaltım 9 da kalkış
10 da kahvaltı ( kahvaltıdan önce 1 su bardağı karbonatlı su 15-20 dk snr da yarım lt ılık suya biraz limon damlatıp içtim )
1 dilim kızarmış kepekli ekmek
1 kibrit kutusu kdr peynir
1 tane haşlanmış yumurta
1 kupa çay
1 de öğlen yemeği .......
1 dilim kızarmış ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
4 tane limonlu kifli kepekli biskuvi
1 kupa yeşilçay
akşam da biftek ızgara die dusunuyorum bakalım...
1 bardak fıstık
1 kase yoğutr
1 haşlama yumurta
az maydanoz ile 1/2 domates
öğlen
dünden kalan lahana sarmam
yoğurt eşliğinde tabiiikii
şimdide süt ve karatay çikolatası bitter oluyo tabii haliyle 0 şekerli ( ben uydurdun ve yaptım da :)) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?