iyiyim datlım gıymatlım...Tatılarım tekrar herkese merhaba ,
Bugün dünden kalan işleri tamamladım , çamaşır ve yiyecek depolama işi bitti.Hepinizi can-ı gönülden bize davet ediyorum , buyurun gelin hep beraber yiyelimBiz karı-koca detoks yapıcaz bu hafta.Zaten evde tonla sebze var , onları tüketicez.Karavanayla sebze çorbası yaptım , öğlen iki kase ondan içtim , hayret ama şuan oldu acıkmadım
Adilemircim Burhaniye her zamanki gibi çok güzeldi , o bölgede nüfus çok artmış , normalde bu mevsim çok sakin olurdu ama oldukça hareketliydi.Öğretmenler mahallesinde kaldık , otel eski-püsküydü ama denizle kucak kucağaydı , deniz havası da aldık yani.İnşallah siz de güzel sebeplerden tekrar dönersiniz memleketinize.Gerçekten yaşanacak yer.
Özlemim , canımcım , çok teşekkürler hayatım , buyurun gelin , bol sebze ve bakliyat vaad ediyorumEniştem nasıl oldu , tahlil yapılacaktı tekrardan , yapıldı mı , sonuçlar nasıl ? Diyabetin en güzel aktivitesi yürüyüş.Bol bol yürüsün , şekerin en güzel ayarlayıcısı yürüyüştür.
Alyam ben de ciğeri çok severim , bana da yer açın yemekhandeRegen , geçerken beni de al
Muhtarım nasılsın kuzukulağım ?
İğneoyam harbiden ben de çok görgüsüz gördüm kendimiziOrdaki arkadaşlar "talıma belgesi edinin , yolda polis çevirip isteyebilir" dedi.Düşün yani , ticaret yapacak gibiydi araba...Hahahaha bak sabunları söylemeyi unuttum , 40 kilo civarında sabun getirdik bi de Kendimize en kocamanından çüş diyorum valla Evet , sakın bi daha gitme , kalbini kırarım
Kızlar unuttuğum kimse yoktur inşallah.Akşam yemeği olarak yumurtalı mantar kavurması ve salata var.Mantarı tahmin edersiniz ki ordan getirdik puhahahaha (kanlıca mantarı ama o bölgede melki-merki diyolar) , yuh yane ...Yanına da haşlanmış brokoli ve karnabahar düşündüm şuan , hayırlısı...
Öptüm şimdilik , gidip haşlama işini yapiiim
sağol canım..amiiniyi akşamlar kısslar,nasılsınızben iyileştim ama bu kez babam hasta olunca oradaydım 2 gündür....
birdyim gelmiş hoşgelmişaldıklarınızı afiyetle,sağlıkla yiyin inşallah aplam
sersumum babaannene çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum canım benim
Sersum ve Papadiya nasılsınız ? dünü ve bugünü okuyamadım ara ara sondan geri okurum, bu sayfada gördüm neşe-ömür kaynağı
Birdy' cik gelmiş gözümüz gönlümüz aydın bu arada internet çok yavaş cevaplarım gecikirse ondandır
sağol canım..amiin..senin babana da geçmiş olsun canım..
iyidir canım senin yolculuk nasıl geçti..
sağol canım
Sersum babannene acil şifalar diliyorum geçmiş olsun canımyolculuğum her zamanki gibiydi herkes bolu depremini hissetmiş ben hariç
Gamzeeeeeeeeee o nassı menü nassı pro kıs delüüüüher menüde ekmek bide bisküvi ne prosu karataydan da sapmışsın
a
iyiyim datlım gıymatlım...
yanee yuh yanee hühh yaneee...40 kilo sabun..okaa mı kirlisin yavlummm
detoksunuzda hayırlara vesile olsun...yarasın
Muhtarım babaannen için çok çok geçmiş olsun.Eski toprak onlar , yaşlı da olsalar bünyeleri çok sağlam.Teyzem kolayca eski haline dönecek inşallah.bugün nasıl bi gündü Allahım..bitti şükür..ne hasta ne hasta...çok yoruldum valla...
ayrıca babaannemi damar tıkanıklığı için acil ameliyata almışlar..yaşı da 85 ..ameliyatı kaldıramaz diye çok korktuk ama çok şükür atlattı..şimdi yoğunbakımdaymış ve iyiymiş..Allah tüm hastalara şifa versin inşallah
2. öğünüm
mercimek çorbası
fırında köfte
semizotlu yoğurt
3. öğünüm
hamsi buğulama
kurufasulye piyazı
1 kaşık makarna
şimdi de çayyy
He Pampişim ismi uzun ama kulağa çoook güzel geliyor.Hem de bana fikir verdin.Evdeki 3 ton karnabaharın bi kısmını ben de böyle yapiiimselam kızlarr
ıkıncı ogunum
fırında besamel soslu kasarlı kıymalı ıspanak(buka uzun ısımmı olur yaw)
mercımek corba
kuru meyveler
fındıks
omega3
Leylakım hoşbuldum ve de geçmiş olsun.Sizin bünyeler zayıf , kendinize extra önlem almanız lazım.Amcama acil şifalar diliyorum.Kendisine günde 2000 mg C vitamini hapı yazıyorum , kolay toparlatır...Afiyet olsun demişsin , gel beraber yiyelim dicem ama sizin orası da organik memleket.Otlar-motlar pek çok sizde de...iyi akşamlar kısslar,nasılsınızben iyileştim ama bu kez babam hasta olunca oradaydım 2 gündür....
birdyim gelmiş hoşgelmişaldıklarınızı afiyetle,sağlıkla yiyin inşallah aplam
sersumum babannene çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum canım benim
Canımcım , yolların fatihi hoşgeldin bebişim , nasılsın kuzum?Dur bi bok muhabbeti açayım hazır seni bulmuşkenSersum ve Papadiya nasılsınız ? dünü ve bugünü okuyamadım ara ara sondan geri okurum, bu sayfada gördüm neşe-ömür kaynağı
Birdy' cik gelmiş gözümüz gönlümüz aydın bu arada internet çok yavaş cevaplarım gecikirse ondandır
İyi Akşamlar karayaycilar
Bugün reglimin ilk günü cumaya kadar sonuç ne olacak kilo da merak ediyorum kaçamaksiz bir hafta diliyorum
Sabah kahvaltım (09:30bitti)
melemen 2 yumurtali
zeytin,peynir
maydonoz
Öğlen spor zamani (13:00-14:00) :119:
6,5 km 60 dk 500 kalori hiz 7
Aksam yemegim (16:45bitti)
kiymali kabuska yemegi
karnabahar, brokoli karisimi yogurtlu salata
aci ve salatalık turşusu
Ve dükkan kapanır yarina Allah Kerim bol leptinli geceler opuldunuz.
O kaaa kirliyim muhtarım , anca temizlenicem
Muhtarım babaannen için çok çok geçmiş olsun.Eski toprak onlar , yaşlı da olsalar bünyeleri çok sağlam.Teyzem kolayca eski haline dönecek inşallah.
Bu arada bugünün felaketmiş , onun için de geçmiş olsun.N'oldu hayırdır , bölge halkını radyasyonlamışsın gene
Ayrıca da bugünkü menüler çok fiyakalıymış , afiyet&sağlık olsun...
Topiğin azim , dirayet ve istikrar timsaliasin Güleryüzüm , bayılıyorum sana
O kaaa kirliyim muhtarım , anca temizlenicem
Muhtarım babaannen için çok çok geçmiş olsun.Eski toprak onlar , yaşlı da olsalar bünyeleri çok sağlam.Teyzem kolayca eski haline dönecek inşallah.
Bu arada bugünün felaketmiş , onun için de geçmiş olsun.N'oldu hayırdır , bölge halkını radyasyonlamışsın gene
Ayrıca da bugünkü menüler çok fiyakalıymış , afiyet&sağlık olsun...
He Pampişim ismi uzun ama kulağa çoook güzel geliyor.Hem de bana fikir verdin.Evdeki 3 ton karnabaharın bi kısmını ben de böyle yapiiim
Leylakım hoşbuldum ve de geçmiş olsun.Sizin bünyeler zayıf , kendinize extra önlem almanız lazım.Amcama acil şifalar diliyorum.Kendisine günde 2000 mg C vitamini hapı yazıyorum , kolay toparlatır...Afiyet olsun demişsin , gel beraber yiyelim dicem ama sizin orası da organik memleket.Otlar-motlar pek çok sizde de...
Canımcım , yolların fatihi hoşgeldin bebişim , nasılsın kuzum?Dur bi bok muhabbeti açayım hazır seni bulmuşkenBen de seferi oldum diye kabızlık hastalığına tutuldum Sarhoşum.1 hafta oldu , yaptığım toplam kaka normalde 1 günde yaptığıma eşit.Ohhh çok ilmi konuştum bebeğim hehehe...Yediğim posanınsa haddi hesabı yok ama tembelliğe alıştı bağırsaklar bi defa...Bu akşam ilaç içicem ki yarına etki etsin.Sabah kendimden bir patlama bekliyorum
Topiğin azim , dirayet ve istikrar timsalisin Güleryüzüm , bayılıyorum sana
sağol canım...öyle tabii toparlanacak inşallah
valla hepsi kaşındı hepücüüne bastım radyasyonuu..
güleryüz de olmasa topik topik olmaktan çıkacak valla
şekerim senin bu yaptığının protein diyetiyle hiç alakası yok yalnız...
yaaaaaaaaaa :26: :26:
internette çok araştırdım bi suru secenek vardı bunda karar kıldım..... ama ???????
yaaaaaaaaaa :26: :26:
internette çok araştırdım bi suru secenek vardı bunda karar kıldım..... ama ???????
canım ben tecrübeli bir procu olarak tavsiye ediyorum bu yol yol değil..
sadece yumurta, et ve süt ürünleri yiyeceksin..meyve sebze kuruyemiş yok...karbonhidrat hiç hiç yok..abartmadan maydanoz ve kuru soğanı salata olarak yiyebilirsin ..tabii suyu da 2 katına çıkarmalısın vücut asiditesi çok artıyor..ve kabız olmamak için...
Hoşgeldiiiiiiiin topiğin bal böcüğüüüBurhaniyenin organik pazarlarını kaldırmışınız enişteyle afiyetle yiyin inşallah
Hee ben de diyorum o kaa lipoflavonoid içiyorum bu kulaklar hala niye çınlıyoryaa ne fena dimi aman sakın ilaç laksatif falan
alıp bünyeyi alıştırma Birdy'im bir iki gün bol su ,hareket ve sebzeyle birşeyin kalmaz merak etme
Valla çok doğru söylüyorsun mıhtar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?