Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyiyim datlım gıymatlım...

yanee yuh yanee hühh yaneee...40 kilo sabun..okaa mı kirlisin yavlummm

detoksunuzda hayırlara vesile olsun...yarasın

bugün nasıl bi gündü Allahım..bitti şükür..ne hasta ne hasta...çok yoruldum valla...

ayrıca babaannemi damar tıkanıklığı için acil ameliyata almışlar..yaşı da 85 ..ameliyatı kaldıramaz diye çok korktuk ama çok şükür atlattı..şimdi yoğunbakımdaymış ve iyiymiş..Allah tüm hastalara şifa versin inşallah

2. öğünüm

mercimek çorbası
fırında köfte
semizotlu yoğurt

3. öğünüm

hamsi buğulama
kurufasulye piyazı
1 kaşık makarna

şimdi de çayyy

selam kızlarr

ıkıncı ogunum

fırında besamel soslu kasarlı kıymalı ıspanak(buka uzun ısımmı olur yaw)
mercımek corba
kuru meyveler
fındıks
omega3

iyi akşamlar kısslar,nasılsınızben iyileştim ama bu kez babam hasta olunca oradaydım 2 gündür....
birdyim gelmiş hoşgelmişaldıklarınızı afiyetle,sağlıkla yiyin inşallah aplam
sersumum babaannene çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum canım benim

Sersum ve Papadiya nasılsınız ? dünü ve bugünü okuyamadım ara ara sondan geri okurum, bu sayfada gördüm neşe-ömür kaynağı

Birdy' cik gelmiş gözümüz gönlümüz aydın bu arada internet çok yavaş cevaplarım gecikirse ondandır

bugün yediklerim
kahvaltı
1 yumurtdan peynirli omlet
zeytin
az kavrulmuş kıyma
yeşillik
gün kurusu

2.öğün
2 kepçe domates çorbası
1 küçük karnıyarık
1 küçük kase sarımsaklı,yoğurtlu kereviz-havuç salatası

öğlen 40 dk bantta yürüyüş...

İyi Akşamlar karayaycilar
Bugün reglimin ilk günü cumaya kadar sonuç ne olacak kilo da merak ediyorum kaçamaksiz bir hafta diliyorum
Sabah kahvaltım (09:30bitti)

melemen 2 yumurtali
zeytin,peynir
maydonoz

Öğlen spor zamani (13:00-14:00) :119:

6,5 km 60 dk 500 kalori hiz 7

Aksam yemegim (16:45bitti)

kiymali kabuska yemegi
karnabahar, brokoli karisimi yogurtlu salata
aci ve salatalık turşusu

Ve dükkan kapanır yarina Allah Kerim bol leptinli geceler opuldunuz.

sağol canım..amiin..senin babana da geçmiş olsun canım..

iyidir canım senin yolculuk nasıl geçti..

Sersum babannene acil şifalar diliyorum geçmiş olsun canım yolculuğum her zamanki gibiydi herkes bolu depremini hissetmiş ben hariç

Leylak sana ve babana da geçmiş olsun virüsünü bulaştırdın artık el mahkum bakımından da sen sorumlusun kolay gelsin canım.

Gamzeeeeeeeeee o nassı menü nassı pro kıs delüüüü her menüde ekmek bide bisküvi ne prosu karataydan da sapmışsın

yavlum

Güleryüz nasıl dayanıyorsun 2 menüyle ve emziriyosun üstelik inanamıyorum :44: bravo valla maşallah sana

sağol bebişimm
Aman Allah hissettirmesin valla

ben de dedim ona sersum sersum olalı böyle pro görmedii

iyiyim datlım gıymatlım...

yanee yuh yanee hühh yaneee...40 kilo sabun..okaa mı kirlisin yavlummm

detoksunuzda hayırlara vesile olsun...yarasın
O kaaa kirliyim muhtarım , anca temizlenicem
Muhtarım babaannen için çok çok geçmiş olsun.Eski toprak onlar , yaşlı da olsalar bünyeleri çok sağlam.Teyzem kolayca eski haline dönecek inşallah.
Bu arada bugünün felaketmiş , onun için de geçmiş olsun.N'oldu hayırdır , bölge halkını radyasyonlamışsın gene
Ayrıca da bugünkü menüler çok fiyakalıymış , afiyet&sağlık olsun...
selam kızlarr

ıkıncı ogunum

fırında besamel soslu kasarlı kıymalı ıspanak(buka uzun ısımmı olur yaw)
mercımek corba
kuru meyveler
fındıks
omega3
He Pampişim ismi uzun ama kulağa çoook güzel geliyor.Hem de bana fikir verdin.Evdeki 3 ton karnabaharın bi kısmını ben de böyle yapiiim
Leylakım hoşbuldum ve de geçmiş olsun.Sizin bünyeler zayıf , kendinize extra önlem almanız lazım.Amcama acil şifalar diliyorum.Kendisine günde 2000 mg C vitamini hapı yazıyorum , kolay toparlatır...Afiyet olsun demişsin , gel beraber yiyelim dicem ama sizin orası da organik memleket.Otlar-motlar pek çok sizde de...
Canımcım , yolların fatihi hoşgeldin bebişim , nasılsın kuzum?Dur bi bok muhabbeti açayım hazır seni bulmuşken Ben de seferi oldum diye kabızlık hastalığına tutuldum Sarhoşum.1 hafta oldu , yaptığım toplam kaka normalde 1 günde yaptığıma eşit.Ohhh çok ilmi konuştum bebeğim hehehe...Yediğim posanınsa haddi hesabı yok ama tembelliğe alıştı bağırsaklar bi defa...Bu akşam ilaç içicem ki yarına etki etsin.Sabah kendimden bir patlama bekliyorum

Topiğin azim , dirayet ve istikrar timsalisin Güleryüzüm , bayılıyorum sana

Son düzenleme:

sağol canım...öyle tabii toparlanacak inşallah

valla hepsi kaşındı hepücüüne bastım radyasyonuu..

güleryüz de olmasa topik topik olmaktan çıkacak valla

Hoşgeldiiiiiiiin topiğin bal böcüğüüü Burhaniyenin organik pazarlarını kaldırmışınız enişteyle afiyetle yiyin inşallah

Hee ben de diyorum o kaa lipoflavonoid içiyorum bu kulaklar hala niye çınlıyor yaa ne fena dimi aman sakın ilaç laksatif falan

alıp bünyeyi alıştırma Birdy'im bir iki gün bol su ,hareket ve sebzeyle birşeyin kalmaz merak etme

sağol canım...öyle tabii toparlanacak inşallah

valla hepsi kaşındı hepücüüne bastım radyasyonuu..

güleryüz de olmasa topik topik olmaktan çıkacak valla

Valla çok doğru söylüyorsun mıhtar

yaaaaaaaaaa :26: :26:

internette çok araştırdım bi suru secenek vardı bunda karar kıldım..... ama ???????

canım ben tecrübeli bir procu olarak tavsiye ediyorum bu yol yol değil..

sadece yumurta, et ve süt ürünleri yiyeceksin..meyve sebze kuruyemiş yok...karbonhidrat hiç hiç yok..abartmadan maydanoz ve kuru soğanı salata olarak yiyebilirsin ..tabii suyu da 2 katına çıkarmalısın vücut asiditesi çok artıyor..ve kabız olmamak için...

yaaaaaaaaaa :26: :26:

internette çok araştırdım bi suru secenek vardı bunda karar kıldım..... ama ???????

malesef öyle yaaaaaaaaaa yanlış hatırlamıyorsam karatay yaparkende menülerinde ekmek bal meyva falan oluyodu :44: bilerek yiyorsun sanıyordum demek yanlış bilgiden kaynaklanıyormuş hadi bundan sonra dikkat et düzenli menü bildir bakalım nasıl değişmeler olacak

ek olarak suyun içine limon yada karbonat falan atki alkali olsun

Hoşbuldum cancağızım Sorma , karnım patlayacak gibi.Yok yok , alıştırmak yok da yarın bi temizlensin , sonra yine düzene girer diye umuyorum.Reglim de yaklaşıyo , bi de onun şişliği var , insanlıktan çıktım resmen
Alışverişi sorma valla , oyyyy ki oyyyy :18::18::18: Sebzeleri bozmadan yiyebiliriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…