Kızlar ben biraz TV seyredicem sonra da aşağıda yürüyüş yapıcam.Sonra gelirim yine.Şimdilik öptüm
Hoşbuldum cancağızımSorma , karnım patlayacak gibi.Yok yok , alıştırmak yok da yarın bi temizlensin , sonra yine düzene girer diye umuyorum.Reglim de yaklaşıyo , bi de onun şişliği var , insanlıktan çıktım resmen
Alışverişi sorma valla , oyyyy ki oyyyy :18::18::18: Sebzeleri bozmadan yiyebiliriz inşallah
bu arada 6 gün hiç sıgara içmedim yavaş yavaş bağımlılıktan kurtulmak için ama pazar günü yine içtim malesef
Kızlar ben biraz TV seyredicem sonra da aşağıda yürüyüş yapıcam.Sonra gelirim yine.Şimdilik öptüm
tut kendini sarfoşum..bak zaten evde de içmen zor amcamla teyzemden..bırakıcan bu zehiri bence..hadi inşallah
Valla hafta içi tamam da misal bugün de hiç içmedimama hafta sonu ve sosyal ortamlarda yada evde stresliysem zor oluyor
bahane bunlar canım..kafanda bitti dersen biter..zor ama kararlı olmak şart
sersum kaçar..kızımla ders çalışmaca ...sonra gelirim belki...
canım ben tecrübeli bir procu olarak tavsiye ediyorum bu yol yol değil..
sadece yumurta, et ve süt ürünleri yiyeceksin..meyve sebze kuruyemiş yok...karbonhidrat hiç hiç yok..abartmadan maydanoz ve kuru soğanı salata olarak yiyebilirsin ..tabii suyu da 2 katına çıkarmalısın vücut asiditesi çok artıyor..ve kabız olmamak için...
Leylakım hoşbuldum ve de geçmiş olsun.Sizin bünyeler zayıf , kendinize extra önlem almanız lazım.Amcama acil şifalar diliyorum.Kendisine günde 2000 mg C vitamini hapı yazıyorum , kolay toparlatır...Afiyet olsun demişsin , gel beraber yiyelim dicem ama sizin orası da organik memleket.Otlar-motlar pek çok sizde de...
Valla bi yandan yemeye çalışıyoruz ama bi kısım karnabaharı ve brokoliyi dondurucuya koyucam bu gidişle...Ben birer tane alacaktım ama enştenin gözü tam döndü , 2 karnabahar (her biri iki kilo gelir ) , 3 brokoli (bunlarda 1.5 kilo falandır) aldı sağolsun...Bunun dışında pırasa var , yarın yapıcam.Yerelması var , o kalır dolapta , çok dayanıklı.Otlar vardı onları yedik-bitti...bende onu sorucaktım peynirleri buzluğa atabiliyoruz ama o kadar sebzeyi nasıl bozulmadan saklıyosunuz :44:ama insan dayanamıyor gelmişken hem ucuz ve taptazeyken aldıkca alası geliyo dimi
laksatifi sen bilirsinama ben regl öncesi hem kaçamaklardan hem hareket azlığından kabızdım ve açken 66 kiloyu görmüştüm regl ve berberindeki tatlı kaçamaklarından sonra en son pazar sabahı 64.2 yi gördüm ki bu arada 6 gün hiç sıgara içmedim yavaş yavaş bağımlılıktan kurtulmak için ama pazar günü yine içtim malesef
İyi seyirler canımcım...Bende dizimag dan The Mentalis'in son bölümünü indiriyorum arada oraya bakcam son bölümde bayağı adrenalin arttırmıştı :18:
Hehehe muhtar başlamış gene kampanyayatut kendini sarfoşum..bak zaten evde de içmen zor amcamla teyzemden..bırakıcan bu zehiri bence..hadi inşallah
Strese sokma kendini.Her içmediğine kar olarak bak."Haftasonu istediğim kadar içerim" diye düşün.Haftasonu da zaten kendiliğinden az içersin.Kastırma kendini...Valla hafta içi tamam da misal bugün de hiç içmedimama hafta sonu ve sosyal ortamlarda yada evde stresliysem zor oluyor
Aşureye dayanmak zor zanaat zaten.İyi etmişsin...Bize de gitmeden komşu getirmişti , dondurucuya koyduk , bakalım nasıl çıkacak.Sürekli bir ar-ge durumu var evde...Bu arada pazar günü 2 öğün yaptım sadece arada kahveyle çikolata yemiştim bu gün kahvaltıda ev yapımı peksimet yedim ince ama orta boy pizza kadardıöğlen 1 kase çorba ve 2 kaşık haşlama et yemeği ve 1 mandalina asıl akşam sebze yemeklerini üstüne annemin komşusunun aşuresinden 1 kase ve kuruyemiş falan.Yarına Allah kerim
Kolay gelsin muhtar...sersum kaçar..kızımla ders çalışmaca ...sonra gelirim belki...
bunda da genelde onlar var ama gunduz tavuk haşlıcaktım markette kalmamış öğlende yumurtayla idare ettim akşamda 3 tane ızgara biftek yedim 1 dilim kızarmış kepekli ekmekle...... benim yapmaya çalıştığım protein diyeti bu .... benim yapabilceğim turden olduğu için bunda karar kıldım.......
SABAH ------ sabah kalkınca 1 bardak ılık limonlu su eğer 2 bardak olursa daha mukemmel olur karnımız şişer ve az yeriz
şekersiz çay
yağsız ve az tuzlu beyaz peynir
kızarmış 1 dilim kepek ekmek
1 tane katı yumurta
ARA ÖĞÜN ---- yulaflı biskuvi
şekersiz 1 fincan kahve ( şekersiz içecekler yeme isteğini azaltır )
ÖĞLEN -------- 1 bardak su yemekten önce
et veya tavuk ( ızgara haşlama sulu yemek ) ( ama suyunu banılmayacak )
1 dilim kızarmış kepekli ekmek
ARA ÖĞÜN ----- yeşilçay veya normal çay olabilir
yulaflı biskuvi veya diyet biskuvilerden
AKŞAM --------- yemeğin başında 1 bardak su
et tavuk balık
salata bol yeşillikli tuzsuz yağsız
kızarmış 1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
ARA ÖĞÜN ( saat 21.00 a kdr ) ------ bol tarçınlı 1 bardak sut 2 meyve
NOTTTTT -------------
1-öğün sıraasında yenecekler sırayla yenecek
2-öğün araları 3 saat arayla ayarlanacak
3-gunde en az 2.5 lt su
4-öğün atlanmamalı
5-protein diyetinde yapılan sapmalar diyeti bozuo
6-protein diyeti boyunca tuzdan uzak durmalı
7-1 tatlı kaşığı tatlı bile protein diyetini bozuo diyet boyunca tatlı ve tatlandırıcılardan uzak durmalı
8-beyaz ekmek , yağlı kızartmalar , şeker , pilav , hamur işi , makarna uzak duracaksın........
kızımla kociş sızdıı ben de bi bakiim dedimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?