Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar ben biraz TV seyredicem sonra da aşağıda yürüyüş yapıcam.Sonra gelirim yine.Şimdilik öptüm

bende onu sorucaktım peynirleri buzluğa atabiliyoruz ama o kadar sebzeyi nasıl bozulmadan saklıyosunuz :44:ama insan dayanamıyor gelmişken hem ucuz ve taptazeyken aldıkca alası geliyo dimi

laksatifi sen bilirsin ama ben regl öncesi hem kaçamaklardan hem hareket azlığından kabızdım ve açken 66 kiloyu görmüştüm regl ve berberindeki tatlı kaçamaklarından sonra en son pazar sabahı 64.2 yi gördüm ki bu arada 6 gün hiç sıgara içmedim yavaş yavaş bağımlılıktan kurtulmak için ama pazar günü yine içtim malesef

Bu arada pazar günü 2 öğün yaptım sadece arada kahveyle çikolata yemiştim bu gün kahvaltıda ev yapımı peksimet yedim ince ama orta boy pizza kadardı öğlen 1 kase çorba ve 2 kaşık haşlama et yemeği ve 1 mandalina asıl akşam sebze yemeklerini üstüne annemin komşusunun aşuresinden 1 kase ve kuruyemiş falan.Yarına Allah kerim

bahane bunlar canım..kafanda bitti dersen biter..zor ama kararlı olmak şart

Evet bütün mesele kafada nasıl bitireceğim :44: eşimede ''sen de bırak yada benim yanımda içmezsen daha kolay olur dedim ama malesef birazda onun yüzünden birazda kahvenin çayın yanında keyifli oluyodu rahmetli vehbi koç bile günde 5 tane içiyomuş ölene kadar ba ba ba babaaa...

Selam kızlar geçmiişi okuyamadım karataya full devam sabah klasik karatay kahvaltısı akşam fırında hamsi salata sonrasında 45 dk 4.5 hızda yürümece şimdide çay keyfi

bunda da genelde onlar var ama gunduz tavuk haşlıcaktım markette kalmamış öğlende yumurtayla idare ettim akşamda 3 tane ızgara biftek yedim 1 dilim kızarmış kepekli ekmekle...... benim yapmaya çalıştığım protein diyeti bu .... benim yapabilceğim turden olduğu için bunda karar kıldım.......

SABAH ------ sabah kalkınca 1 bardak ılık limonlu su eğer 2 bardak olursa daha mukemmel olur karnımız şişer ve az yeriz

şekersiz çay

yağsız ve az tuzlu beyaz peynir

kızarmış 1 dilim kepek ekmek

1 tane katı yumurta

ARA ÖĞÜN ---- yulaflı biskuvi

şekersiz 1 fincan kahve ( şekersiz içecekler yeme isteğini azaltır )

ÖĞLEN -------- 1 bardak su yemekten önce

et veya tavuk ( ızgara haşlama sulu yemek ) ( ama suyunu banılmayacak )

1 dilim kızarmış kepekli ekmek

ARA ÖĞÜN ----- yeşilçay veya normal çay olabilir

yulaflı biskuvi veya diyet biskuvilerden

AKŞAM --------- yemeğin başında 1 bardak su

et tavuk balık

salata bol yeşillikli tuzsuz yağsız

kızarmış 1 dilim ekmek

1 kepçe çorba

ARA ÖĞÜN ( saat 21.00 a kdr ) ------ bol tarçınlı 1 bardak sut 2 meyve

NOTTTTT -------------

1-öğün sıraasında yenecekler sırayla yenecek

2-öğün araları 3 saat arayla ayarlanacak

3-gunde en az 2.5 lt su

4-öğün atlanmamalı

5-protein diyetinde yapılan sapmalar diyeti bozuo

6-protein diyeti boyunca tuzdan uzak durmalı

7-1 tatlı kaşığı tatlı bile protein diyetini bozuo diyet boyunca tatlı ve tatlandırıcılardan uzak durmalı

8-beyaz ekmek , yağlı kızartmalar , şeker , pilav , hamur işi , makarna uzak duracaksın........

sağol canııııımmm
evet bizim buralar ot memleketiher çeşidi var hem de 50 kuruş-1 liraya

sabah 2 yumurta ve beyaz peynir oğlumun kahv. kalma 2 dilim kaygana..

13 de türk kahveli süt ve fıstık bir avuçtan az..

akşam 6 da fasulye kavurması, yoğurt

kızımı yıkadık..
oğluma mısır patlattım
bize yanii bana sadece ve sadece çayyyy:44::44::44:

merhaba kizlarr

nasilsiniz ??

Ben yine cok yogunum bu aralarda ..arada bi elip yemek tarifi paylasip gidiyorum .. insallah iyisiniz ve sagliginiz yerindedir..

Bugun kocam ile sinemadaydik Su ve Atese gittik ve The Hunger Games2 ye gittik .. Su ve Ates begenmedim .. kal geldi film boyunca .. The hunger Games harikaydi .. bayildik ..

Karataya gelince tam gaz devam..
Bu gun biraz fistik yedim.. Baladim yine kasinmaya yoksa hic biryerde yiyebilecek birseyim yok .. sinemada misir yiyemem , cikolata yiyemem, cips yiyemem .. yine kaldim fistiga .. onu yedim soda ictim ..

Artik ne yapalim boyle idare edecegz

Valla bi yandan yemeye çalışıyoruz ama bi kısım karnabaharı ve brokoliyi dondurucuya koyucam bu gidişle...Ben birer tane alacaktım ama enştenin gözü tam döndü , 2 karnabahar (her biri iki kilo gelir ) , 3 brokoli (bunlarda 1.5 kilo falandır) aldı sağolsun...Bunun dışında pırasa var , yarın yapıcam.Yerelması var , o kalır dolapta , çok dayanıklı.Otlar vardı onları yedik-bitti...
Ve evet aynen , dayanılmıyo , hepsini alasın geliyo
Eczacı bana "Dulcolax" diye bişey önermişti.Minik boncuk şeklinde jel.Bikaç ayda bir gerekirse onlardan içiyorum.Akşam içtim , sabah işe yaramsı lazım.Bence bu tip ilaçların hepsi aynıdır , sonuçta işe yarayacak etken madde aynıdır diye düşünüyorum...
Bende dizimag dan The Mentalis'in son bölümünü indiriyorum arada oraya bakcam son bölümde bayağı adrenalin arttırmıştı :18:
İyi seyirler canımcım...
tut kendini sarfoşum..bak zaten evde de içmen zor amcamla teyzemden..bırakıcan bu zehiri bence..hadi inşallah
Hehehe muhtar başlamış gene kampanyaya
Valla hafta içi tamam da misal bugün de hiç içmedim ama hafta sonu ve sosyal ortamlarda yada evde stresliysem zor oluyor
Strese sokma kendini.Her içmediğine kar olarak bak."Haftasonu istediğim kadar içerim" diye düşün.Haftasonu da zaten kendiliğinden az içersin.Kastırma kendini...
Aşureye dayanmak zor zanaat zaten.İyi etmişsin...Bize de gitmeden komşu getirmişti , dondurucuya koyduk , bakalım nasıl çıkacak.Sürekli bir ar-ge durumu var evde...
sersum kaçar..kızımla ders çalışmaca...sonra gelirim belki...
Kolay gelsin muhtar...

Benim uygulamaya calistigim da bu .. tabiki 3 gunu gecmemk sarti ile
Sabah Kahvaltısı
: Kahvaltıda 1 tabak doğal yoğurt veya bunun yerine 200 ml doğal süt ya da 100 gram kadar yağsız beyaz peynir tüketmelisiniz. Bu tercihlerin yerine jambonda alabilirsiniz sadece 2 parça. 1 adet istediğiniz meyve. Bunların yanında şekersiz çay veya tercihinize göre kahve.

Öğle Yemeği: Öğle yemeğinde 200 gram yağsız balık yenmelidir veya 150 gram kırmızı et tüketilmelidir. Bunun yerine 2 tane haşlanmış yumurta veya 4 dilim pişirilmiş jambon yenmelidir. Ya da bunun yerine 200 gram kadar sebze yemeği yanında 2 haşlama yumurta tüketilmelidir.
Akşam Yemeği: 200 gram kadar haşlanmış veya buğulama yapılmış balık ya da 150 gram kadar kırmızı et. Bu menünün yerine 4 parça somon yanında 200 gram haşlanmış sebzelerden yemek. Bu sebzeler mantar, kereviz, kabak, ıspanak gibi az kalorili besinlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…