Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:18: ayyy 2 gün kaldı dimii :18: Allah zihin açıklığı versin canım ,iyi çalışmalar size 54:
:18::18::18:amin canımmm
hunger games2 yi kızım da çok merak ediyor...
kıyamam sana yaa..sabret bakalım canım

sen de karşı kampanyaya başlamışın hemen

aynen benımkılerde sızdı ıyı oluyo boyle sakin kafayla takılmak ne cektık be sersumum

aynen pampişimmm..:13::13::13:

yok bıdenem bu hafta yok ınsallah.artık gercekten toparlanmak lazım.hem herkes toplandı motıve olup bu ısı bıtırelım bu kış

aman diyyim..

evet cicim toplanmalıyız valla güleryüz maşallah aldı başını gitti..ne azimli hatun..püü kendime diyorumm

datlım ben kaçar yarın sabahçıyım..anca uyurum..öptüm senii yarın görüşürüz...

[SIZE=3]kocamann günaydınn kızlarrrr kolay gelsinnnnnnn [/SIZE]

ye fıstık ye kan olsun can olsun sana yavru ceylan

saoll balım benimm......

her zaman beklerim canımmmmm....iş yerine değil ama evimde ağırlamak isterim sizi şekerimm..........

çok ama çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin....

kız sana binlerce kez maşallahh ne bu azim ne bu gayret..
aaa Tebrik ederim vallahiii

akşam ki menüm:

yoğurtlu ıspanak
3 tane küçük kuru pasta
ayran
2 çatal pasta

sabah kahvaltım

1 yumurta (kaşarlı)
1 domates
5 zeytin
3 gün kurusu
şekersiz çay

canım hoş gelmişsin memleketimden..
40 kilo sabun mu aldın..birdy ne yaptın...4 kilo yazacaktın galiba...

evet melki derler..çok lezzetli olur.yanına karnıbahar ve brokoli yapacaksın arkadaşım ama ..bunları ne ara yiyeceksiniz...
şu an kalabalıktır burhaniye...havalar soğumadı daha ondandır...orada fransız , alman, ingiliz de çok..yaz kış oradalar..gitmiyorlar..çarşıya pazara geliyorlar..alışveriş yapıyorlar..ülkemizin güzelliklerinde yaşıyorlar yani çoluk çocuk.yaşlı falan da degiller yani..

akşam ki menüm:

yoğurtlu ıspanak
3 tane küçük kuru pasta
ayran
2 çatal pasta

sabah kahvaltım

1 yumurta (kaşarlı)
1 domates
5 zeytin
3 gün kurusu
şekersiz çay
afiyet olsun akşam doğun günü mü vardı?

akşam ki menüm:

yoğurtlu ıspanak
3 tane küçük kuru pasta
ayran
2 çatal pasta

sabah kahvaltım

1 yumurta (kaşarlı)
1 domates
5 zeytin
3 gün kurusu
şekersiz çay
akşamki ıspanak doyurmamış seni belli ki pastalara sarmışsınböyle yemekleri eskiden ekmek banarak yerdik...ekmeksiz beni de kesmiyo,üstüne biraz kuruyemiş yiyorum bendebu sabahki menün güzel bozmadan devam etmelisin canım
yediklerin kilo olaraky aramasin ama afiyyeeetttt olsun sekerim... menün de güzelmis acikmaya basladim ya hepinizin menüsüne sulaniyorum

sağol canımbiraz geç gördüm mesajını..sabahları tam karatay kahvaltısı yaparsan acıkmazsın

günaydın dostlar,sohbetiniz ve leptininiz bol olsun
alyanın pastaları affedilmemiş hiç bakıyorum daeferim bizebi daha tırsarız yiyemeyiz heralde böyle şeyler
okuduğum mesajları alıntılamayı unutmuşum:26:
birdyim enişten tahlili tekrarlayamadı iş yoğunluğundan canım ama özü itibariyle karatayı benimsedi..her yerde savunuyo kendi de dikkat etmeye çalışıyobirkaç kilo verdi,rahatsızlıkları azaldılakin spor sıfır,akşama kadar odasında oturarak çalışıyo,ben gene çıkıp yürüyorum aradasebzeye baklagile bayılırım benim yerime de bol bol yeyin fıstığım

leylakım senin babana,sersumum senin de babaannene çok çok geçmiş olsun,tez zamanda iyileşsinler inşallah
dün akşam küçüğümü yazılıya çalıştırdım,haftaya da var yazılıları hergün çalıştırıcam onu,büyüğüm de genel sınava hazırlanıyo zatenmisafir de var malum gelemedim:26:yürüyüşe de çıkamadım
dün akşam
birer kase kuru fasulye ve bulgurlu ıspanak
1 bardak ayran
ama gece boyunca açlık çektim,leptin gitmesin diye yemedim zor uyudum
bu sabah

tereyağlı peynirli omlet
5 zeytin,1 avuç badem
1 kuru incir,2 kurukayısı,1 kase yoğurt ve çay

heee o zaman yemege degil de bi cayini icmeye geleyim ben, yesil olsun benimkiiii

yok bıdenem bu hafta yok ınsallah.artık gercekten toparlanmak lazım.hem herkes toplandı motıve olup bu ısı bıtırelım bu kış

aman diyyim..

evet cicim toplanmalıyız valla güleryüz maşallah aldı başını gitti..ne azimli hatun..püü kendime diyorumm

yaaaa eveeetttt ben de katiliyorum size.. su kilo verme isini iki senedir bi bitiremedim karatayla sonra tanistim ama yine de sallayip duruyorum ben de... asilalim da bitsin gitsin geri gelmesinler yaaa

haklisin tatlim, sabahlari cok iyi yiyemiyorum bu aralar gec kalktigim icin.. ondan da ögün aralarinda acikiyorum birazcik, bir bardak sicak sütle felan bastiriyorum.. her gün yumurta da yiyemiyorum. bir de bu aralar aseren bayanlar gibi ne görsem agzim sulaniyo zaten

akşam ki menüm:

yoğurtlu ıspanak
3 tane küçük kuru pasta
ayran
2 çatal pasta

sabah kahvaltım

1 yumurta (kaşarlı)
1 domates
5 zeytin
3 gün kurusu
şekersiz çay

sabah tamam lakiin akşammmm ıııııı olmamışşş, amma tutmaya çalışmışsın kendini belli o nedenle çok üstüne gelmeyim bu akşama telafi bekliyorum zira cumaya ne kaldı sonra listede sonlara kalırsın alyacım

akşam ki iraden içiiin eminim cumaya bunun karşılığını alıcaksııınn

[B]eveeeet sabah 06:30 kahvaltı
1 yumurta
4 yaprak sarma
avuç büyüklüğünde yörük peynir
2 kupa 5 li iğrenççççç çay sevemedim gitti şu bitki çaylarını
1 bardak fıstık sizden fıstk olmasın

akşama lahana salatası ve ezogelin çorba birde yoğurt kuzularrrr
birde 45-50 dk yürümeyi düşünüyorum inşallah

birdycim sabunlarında gözüm kaldı en çok, bende çocuklar için hataydan ve fetiyeden getirtmiştim doğal doğal ohhhhhh
yarasın miis misss[/COLOR]

Son düzenleme:
kahvalti: peynir, ceviz, süt
ögle: yumurta salatasi, yogurt
aksam: sebze yemegi, balik

Öğlen menüm :

2 kaşık nohut yemeği (az pişmiş beğenmedim)
1 kase cacık
3 mandalina

afiyet olsun akşam doğun günü mü vardı?

yok canım yaaa pazar günü sabahtan kahvaltıya misafirlerim vardı onlara pasta almıştım.onlarda gelirken kuru pasta getirmişti azcık kalmıştı yiyiverdim napayım...bayadır yememiştimm..

alya88 o pastacıkları nasıl yedin

valla bende bilmiyorum yiyiverdim.....

tatlışımm yemek olana kadar o kuru pastaları yemiştim napayımm ki..ama pastanın hepsini yemedim naberrr

aynen canımm yaa herkesten uyarı aldımm....saolsunlar ama beni düşündüklerinden

gell canım gelll herzaman beklerimmmm..

aynen canım yaaaaa..sormaaaa gene + çıkçam snaırımmmm
canım çekti yiyiverdimmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…