Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm milleeeeet

ben 13:30 gibi akşam yemeği yemiştim güyaaaaa:90::90::90:

az önce incirin içine cevizi bastım 3 tanesini yolladım, mide bayram ediyo, o da yetmedi avuç içi fındık, yook oda yetmedi 2 dilim mandalina hiiiiç boşuna yetmiştir demeyin üzerine 2 dilim elma oboooooo ne etmişim böle

sersumcum babaannen paşalar gibi sağlam yani maşallah diyelim kıııızzzz

birdy ayyyy canım çook sağolasın stok erisin haber ederim nede ince düşünüyosun ayooolll bu düşüncen için

ve kızlar bana bu kadar net çok bilem hade yarına kadar leptinler çoşsuuun

yemek faslındasınız galba bende bu fırsatla bugünü okiii geliyim

Kesinlikle son öğünü erken yapmayın en erken 16:00 olmalı bence yoksa böyle saldırıyos malesef illede 2 öğün olacaksa ve 10 saat araylaysa arada yoğurt az da kuruyemiş yiyerek açlık krizi ve halsizliğin önüne geçmeliyiz en azından benim bünye böyle

Birdy'im naptın barsaklar bombayı patlattımı :44: eveeet bugünde içmedim ve paket de almadım ama yarın akşam yola cıkcam yine belki yolluk alırım

Kalan 1 kase aşureyide bu sabah yedim kendim ertelemiştim 1-2 ay yapmam herhalde

aman diyyim..

evet cicim toplanmalıyız valla güleryüz maşallah aldı başını gitti..ne azimli hatun..püü kendime diyorumm

Aynen bende kendime püü diyorum üstelik kışın daha az hareket ediyorum diye kilo alıyorum eve hapsolunca da hep yemek düşünüyorum napcaz böyle yaa ... porsiyonları azaltmaya çalışıp daha fazla su içmem lazım

Güleryüz cidden inanılmaz azimli hem emziriyo hem de 2 öğün yapıyo maşallaaaah

iyi akşamlar

saat 15.30 gibi çok acıktım ve 1 avuç çiğ fındığı yedimakşama artan yemeklerden var,taze fasulye,ıspanak,pırasa ve yoğurttan bi derleme yaparım heralde

İyi yapmışsın canım yoksa akşam daha fazla yerdin kaçamak olasılığıda artardı üstelik çiğ fındık serbest

Afiyet olsun muhtarım, babannene sevindim tekrar geçmiş olsun kızına ''sen testlerini bitir ben bakarım kreme'' deseydin diycem ama taktınmı takıyorlar birazda stresten napıcaklarını bilmiyorlar malesef sabır,sabır elden başka birşey gelmiyo, Özlemin dediği gibi çok daha fenalar var bizimkileri allah bozmasın melekler valla arada cadılıkları olcak tabisi biz çokmu usluyduk o yaşlarda

hahahahaaa yok canim yaa, cocuk felan istemiyorum simdi ama bogazima diyecek laf iste pis bogazim ben piiiisssss

kızlar ben 170 boyunda 82 kiloydum ama diyet ve sporla şu an da 74-75 kiloyum hedefim 65 bende size katıldım çünkü tek başına olmuyo 10 kilo gözümde çok büyüyo napıcam bilmiyorum

yani dün giremedim çok uzun gibi geldi ben burayı çok özlüyorum yahu
dünkü menülerimi bildireyim önce

kahvaltı kılasik aynı yani
öğlen

yoğurt
peynir zeytin
çay
fındık böle sama sapan oldu biraz
moralim bozuktu kendimi galeta yerken buldum
çayla iyi gitti
3 tane falan yedim
akşam ise

kuru fasulye salata ayran
ev yapımı turşu
cin biber
akşam çayıyla 2 galeta daha yedim
bugün ise sabah bankaya gittim 3 km yürüdüm
kahvaltım

2 yumurtalı tereyağlı omlet
fındık 2 ceviz şekersiz lokum
yeşil çay
peynir zeytin biber
öğlen ise

artan fasulye vardı 1 tabak onu yedim
1 kase yoğurt
fındık
çay
akşam ise

yaprak sarma bulgurlu
sebze çorbası
salata
biraz öncede çay ile çiğ çekirdek
sebze çorbasını biraz uyduruk yapmıştım tahmini nete baktım doğruymuş
şöyleki biz yöresel pazara gitmiştik yazmıştım daha önce sebze kurusu almıştım ben ordan markalı falan deyil ilk kez gördüm böle bişey kurutulmuş şöyle yaptım 2 kaşık unu kavurdum içine 1 bardak süt 3 bardakta tavuk sulu karışk su 2 kaşık dolu dolu bu kuru sebzeden koydum 1-2 taşım kaynattım bu kadar şu paket hazır çorbalara benzemiş dahada güzel oldu
1 paket almıştım ona yanıyorum keşki birkaç tane alsaydım
sersumcum babaannene çok geçmiş olsun iyileşmiş ama onada sevindim
leylakcım babacınada geçmiş olsun canım iyidir inşallah
birdycim daha önce hoşgeldin demiştim sanırım aldıklarını afiyetle ye sabunlada iyice kırklanın canım anca biter yaa
gamze sersum arkadaşımız sana anlatmış proyu sen bildiğini okumuşun canım yaaakal geldi yaaaa değiştir şu menüyü yoksa bizde ekmeğe başlıcaz bak canımız çekiyooooo:18::18::18::18::18:

Bugün saat 17:00 civarı burdaydım. Tek tek okudum, cevaplar yazdım bir kısım... Sersum u gördüm, muhabbet ederiz cevapları yazınca dedim kendi kendime. Velhasıl keyif yapacaktım!

Tam o sırada kızım okuldan geldi, içeri bir girdi ki sormayın! Esiyor, gürlüyor... Bsayarı kenara koyduğum gibi yanına gittim. Nasıl ağlıyor... Bugün okulda yapılan deneme sınavı çok kötü geçmiş. Okulda (8 ler arasında tabii) 90. olmuş 140 kişi içinde. Hıçkıra hıçkıra ağladı... Aslında kendini rahat hissetmesi için, kötü puan alması durumunda alternatif olarak düşündüğümüz yolları da anlatmıştım ona. Şimdiki okulunda devam edersin demiştim. Yine de sinirleri boşaldı galiba... Onu öyle görünce, keşke bu kadar takmasaydı dedim biliyor musunuz..

Okuldaki öğretmenini aradım. Konuştu sağolsun. Ben de konuştum. En samimi arkadaşı aradı. Biraz sakinleşti. Yemekten sonra çocukların 3ünü de aldım, Kahve Dünyasına gittik. Kızım seviyor orayı, açılsın biraz dedim. Sohbet ettik hep beraber, fondü yediler. Benim de içim gitti kapuçino içmek için ama ben hiçbirşey yiyip içmeden eve dönebildim çok şükür.

arkadaşım menülerini ekmekli olarak paylaşırsan buraya yeni katılanlar karatayda ekmek serbest mi diye kafaları karışır..normal karatay menüsü gibi paylaşmazsan iyi olur..biz kaçamak yaptığımızda bile yanına uyarı yapıyoruz yasaklı diye..

Bir keresinde 7-8 hatum Kahve Dünyasına gittik. Birkaç arkadaş daha gelecekti, oturup bişeyler yiyecektik. O yüzden gelen garsonu biraz sonra sipariş vericez diye gönderdik. Bu arada da masadaki küçük çikolatalardan yedik. Hatta biraz daha istedik. O sırada beklediğimiz arkadaşlar arayıp başka bir yere gitmeyi önerdi. Biz de çikolataları yiyip, kalktık gittik! Rezilliğin daniskası!

BIRDY, önce yemeğe çağırmışsın, sonra da detoks yapıyoruz, sebze çorbası var demişsin. Valla ben sebze çorbası yemek için kıtalararası yolculuk yapamam. Nefis yemekler yaptığını unutmadım, onlardan isterim

:26::26::26:ah kıyamam canım yaa..benim kızım da bugün babasına da bana da çok korkuyorum ya çok kötü geçerse sınavım dedi..omuzlarına çok yük bindiriyoruz çocukların..Allah hepsinin emeklerinin karşılığını versin inşallah..

iyi yapmışsın oyam kızını alıp ta gezmekte açılmıştır yavrucak..dünyanın sonu değil ya bu sınav..

Selam kızlar, sersumum , iğneoyam nasılsınız

Oğluşla ders çalışıyoruz, bi size bakayım dedim

Şu sınav bi geçse

çocuklar çok geç uyudu bu akşam.. şimdi çay içiyorum ancak..
belimden dolayı spor yapamıyorum kaç gündür.. karalahana sarması yaptım, ama oturup değil ayakta sardım çünkü, oturunca uzun süre kalkamıyorum yerden.. tadına baktım 1 tane attım ağzıma.. pirinç yerine bulgur kullanmak çok daha iyi oluyormuş daha lezzetli oldu..
birde şu sütlaç daki pirinci halledebilsek ne ii olurdu..

Habire muhabbet etmişim yahu... Menü de yazayım değil mi ama:

Sabah 8:00

4 kaşık Yalancı muhlama (mısır unsuz)
5 zeytin (hala sevmiyorum)
domates
maydonoz
roka

Öğlen 13:30

1 dolu tabak etli yeşil fasulye
1 muz

Akşam 18:30

5 tane kuru kabak dolması
1 lokma kaygana
1 kaşık fasulye turşusu kavurması

4km/45 dak yürüyüş
Su:2 litre (3 olmalıydı)

Bugün de böyle geçti işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…