çocuklar çok geç uyudu bu akşam.. şimdi çay içiyorum ancak..
belimden dolayı spor yapamıyorum kaç gündür.. karalahana sarması yaptım, ama oturup değil ayakta sardım çünkü, oturunca uzun süre kalkamıyorum yerden.. tadına baktım 1 tane attım ağzıma.. pirinç yerine bulgur kullanmak çok daha iyi oluyormuş daha lezzetli oldu..
birde şu sütlaç daki pirinci halledebilsek ne ii olurdu..
:26::26::26:ah kıyamam canım yaa..benim kızım da bugün babasına da bana da çok korkuyorum ya çok kötü geçerse sınavım dedi..omuzlarına çok yük bindiriyoruz çocukların..Allah hepsinin emeklerinin karşılığını versin inşallah..
iyi yapmışsın oyam kızını alıp ta gezmekte açılmıştır yavrucak..dünyanın sonu değil ya bu sınav..
Selam kızlar, sersumum , iğneoyam nasılsınız
Oğluşla ders çalışıyoruz, bi size bakayım dedim
Şu sınav bi geçse
ben de yapamıyorum belimden sporu canım..sadece yürüyüş..
sütlacı buğday koyarak yapıyorlar canım dene istersen..tabii şekersiz..
Sersumum geçmiş olsun canım, hayırdır, şimdi iyidir inşallah babaannen
Allah çocuklarımızın emeklerini zayi etmesin, ama herşeyin başı sağlık, haklarında hayırlısı olsun inşallah
haklısın canım da önemli olan onlara bizim için onların önemli olduğunu hissettirmek..biz de konuştuk bugün babasıyla beraber öptük sarıldık üzülme sen elinden gelenin en iyisini yapacaksın dedik rahatlattık.Allah hepsinin yardımcısı olsun. Ne kadar önemli değil desek de, ortam hiç öyle değil maalesef.
hımmm olBİLİR denemeliyim, Allahtan benim tek şansım tatlıyla aram yoktur, helede çikolata hiç aramam.. ama gevrek bir simit işte ona dayanamayabilirim..
iyi canım sağol..damar tıkanıklığından ameliyat oldu ..iyi çok şükür..
amin canım hayırlısı
bugün nasıl bi gündü Allahım..bitti şükür..ne hasta ne hasta...çok yoruldum valla...
ayrıca babaannemi damar tıkanıklığı için acil ameliyata almışlar..yaşı da 85 ..ameliyatı kaldıramaz diye çok korktuk ama çok şükür atlattı..şimdi yoğunbakımdaymış ve iyiymiş..Allah tüm hastalara şifa versin inşallah
2. öğünüm
mercimek çorbası
fırında köfte
semizotlu yoğurt
3. öğünüm
hamsi buğulama
kurufasulye piyazı
1 kaşık makarna
şimdi de çayyy
Allah hepsinin yardımcısı olsun. Ne kadar önemli değil desek de, ortam hiç öyle değil maalesef.
İyiyim canımın içi... Yazdım yukarda, bugün benim kız sinir krizi geçirdi resmenÜzüldüm ona. Dışarı çıkıp gelince, doğruca yatıp uyudu. Dersmiş, testmiş, adlarını bile anmadık bugün.
Ben yatıyorum artık.
Leptiiiiiiiiiin... Hadi kujum yatmaya gidiyoruz.
Hepinize iyi geceler.
sağol canımCanım şimdi gördüm mesajını, çok geçmiş olsun tekrar, Allah şifalar versin
Ben yatıyorum artık.
Leptiiiiiiiiiin... Hadi kujum yatmaya gidiyoruz.
Hepinize iyi geceler.
Oğlum şimdi yattı, uyuyana kadar yanında bekletiyor beni, ben de menülerimi yazayım bu arada
Sersumum hafta sonu kaçamaklarından sonra dün Pro yapmaya karar verdim, arz ederim
Sabah peyniri omlet, peynir, çay
Akşam ikinci öğün iki parça ince tavuk göğüs baharatların teflonda çevirdim ve bol yoğurt
Bu gün sabah kahvaltı yapamadım, 1 bardak ayran,
Öğlen arkadaşa gittim mercimek köfte, yeşillik, turşu, havuç ve kırmızı lahana salatası, biraz yoğurt
Akşam etli bezelye vardı evde, patatesinden yemedim, bezelyesinden azıcık koydum, eti ve suyu işte öyle, nezleye yasak bu arada yeni başlayanlar
Ayrıca sabah 45 dakika yürüyüş
serssuuummm cnaim gecmis olsun, sifalar diliyorum babannecige
Tatılarım tekrar herkese merhaba ,
Bugün dünden kalan işleri tamamladım , çamaşır ve yiyecek depolama işi bitti.Hepinizi can-ı gönülden bize davet ediyorum , buyurun gelin hep beraber yiyelimBiz karı-koca detoks yapıcaz bu hafta.Zaten evde tonla sebze var , onları tüketicez.Karavanayla sebze çorbası yaptım , öğlen iki kase ondan içtim , hayret ama şuan oldu acıkmadım
Adilemircim Burhaniye her zamanki gibi çok güzeldi , o bölgede nüfus çok artmış , normalde bu mevsim çok sakin olurdu ama oldukça hareketliydi.Öğretmenler mahallesinde kaldık , otel eski-püsküydü ama denizle kucak kucağaydı , deniz havası da aldık yani.İnşallah siz de güzel sebeplerden tekrar dönersiniz memleketinize.Gerçekten yaşanacak yer.
Özlemim , canımcım , çok teşekkürler hayatım , buyurun gelin , bol sebze ve bakliyat vaad ediyorumEniştem nasıl oldu , tahlil yapılacaktı tekrardan , yapıldı mı , sonuçlar nasıl ? Diyabetin en güzel aktivitesi yürüyüş.Bol bol yürüsün , şekerin en güzel ayarlayıcısı yürüyüştür.
Alyam ben de ciğeri çok severim , bana da yer açın yemekhandeRegen , geçerken beni de al
Muhtarım nasılsın kuzukulağım ?
İğneoyam harbiden ben de çok görgüsüz gördüm kendimiziOrdaki arkadaşlar "talıma belgesi edinin , yolda polis çevirip isteyebilir" dedi.Düşün yani , ticaret yapacak gibiydi araba...Hahahaha bak sabunları söylemeyi unuttum , 40 kilo civarında sabun getirdik bi de Kendimize en kocamanından çüş diyorum valla Evet , sakın bi daha gitme , kalbini kırarım
Kızlar unuttuğum kimse yoktur inşallah.Akşam yemeği olarak yumurtalı mantar kavurması ve salata var.Mantarı tahmin edersiniz ki ordan getirdik puhahahaha (kanlıca mantarı ama o bölgede melki-merki diyolar) , yuh yane ...Yanına da haşlanmış brokoli ve karnabahar düşündüm şuan , hayırlısı...
Öptüm şimdilik , gidip haşlama işini yapiiim
ooooyyy kizlar bekledim bekledim gelmediniz ben de gittim pisikleeeet bindim yarim saat200 kalori harcamisim, pisikletim öyle diyo...
sizler napiyosunuz??? bu aksam bi konumuz var mi???
Sporun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?