Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sersumum geçmiş olsun canım, hayırdır, şimdi iyidir inşallah babaannen

Allah çocuklarımızın emeklerini zayi etmesin, ama herşeyin başı sağlık, haklarında hayırlısı olsun inşallah

ben de yapamıyorum belimden sporu canım..sadece yürüyüş..

sütlacı buğday koyarak yapıyorlar canım dene istersen..tabii şekersiz..

sersum çok geçmiş olsun.. Allah tekrarını göstermesin..

sınav zor yaaa, eskiden hayata atılmak 18 yaşında başlarken şimdi ilkokul dönemlerine indi, çocuklar sürekli yarış halinde..Allah yardımcısı olsun, zihin açıklığı versin..

Allah hepsinin yardımcısı olsun. Ne kadar önemli değil desek de, ortam hiç öyle değil maalesef.

Selam kızlar, sersumum , iğneoyam nasılsınız

Oğluşla ders çalışıyoruz, bi size bakayım dedim

Şu sınav bi geçse

İyiyim canımın içi... Yazdım yukarda, bugün benim kız sinir krizi geçirdi resmen Üzüldüm ona. Dışarı çıkıp gelince, doğruca yatıp uyudu. Dersmiş, testmiş, adlarını bile anmadık bugün.

ben de yapamıyorum belimden sporu canım..sadece yürüyüş..

sütlacı buğday koyarak yapıyorlar canım dene istersen..tabii şekersiz..

hımmm olBİLİR denemeliyim, Allahtan benim tek şansım tatlıyla aram yoktur, helede çikolata hiç aramam.. ama gevrek bir simit işte ona dayanamayabilirim..

Sersumum geçmiş olsun canım, hayırdır, şimdi iyidir inşallah babaannen

Allah çocuklarımızın emeklerini zayi etmesin, ama herşeyin başı sağlık, haklarında hayırlısı olsun inşallah

iyi canım sağol..damar tıkanıklığından ameliyat oldu ..iyi çok şükür..

amin canım hayırlısı

Oğlum şimdi yattı, uyuyana kadar yanında bekletiyor beni, ben de menülerimi yazayım bu arada

Sersumum hafta sonu kaçamaklarından sonra dün Pro yapmaya karar verdim, arz ederim

Sabah peyniri omlet, peynir, çay

Akşam ikinci öğün iki parça ince tavuk göğüs baharatların teflonda çevirdim ve bol yoğurt

Bu gün sabah kahvaltı yapamadım, 1 bardak ayran,

Öğlen arkadaşa gittim mercimek köfte, yeşillik, turşu, havuç ve kırmızı lahana salatası, biraz yoğurt

Akşam etli bezelye vardı evde, patatesinden yemedim, bezelyesinden azıcık koydum, eti ve suyu işte öyle, nezleye yasak bu arada yeni başlayanlar

Ayrıca sabah 45 dakika yürüyüş

Allah hepsinin yardımcısı olsun. Ne kadar önemli değil desek de, ortam hiç öyle değil maalesef.
haklısın canım da önemli olan onlara bizim için onların önemli olduğunu hissettirmek..biz de konuştuk bugün babasıyla beraber öptük sarıldık üzülme sen elinden gelenin en iyisini yapacaksın dedik rahatlattık..herşey güzel olacak canım evlatlarımız için inşallah
hımmm olBİLİR denemeliyim, Allahtan benim tek şansım tatlıyla aram yoktur, helede çikolata hiç aramam.. ama gevrek bir simit işte ona dayanamayabilirim..

ne güzel işte ..ben de tatlıya dayanamam :18::18::18:

iyi canım sağol..damar tıkanıklığından ameliyat oldu ..iyi çok şükür..

amin canım hayırlısı

Canım şimdi gördüm mesajını, çok geçmiş olsun tekrar, Allah şifalar versin

Canım gördüm, Allah yardımcıları olsun hepsinin, maalesef dediğin gibi

Iyi yapmışsınız canım çıkıp gezmekle, benimkini de dershane götürdü bugün eğlenceye, kafa dağıttılar biraz

ben de üzülüyorum, çok yoruluyorlar, oradan oraya koşturuyorlar , hayırlısı olsun artık

ooooyyy kizlar bekledim bekledim gelmediniz ben de gittim pisikleeeet bindim yarim saat 200 kalori harcamisim, pisikletim öyle diyo...

sizler napiyosunuz??? bu aksam bi konumuz var mi???

Kızlar tablet kelimeleri garip şeylere dönüştürmüş, şimdi gördüm, kusura bakmayın

Nezleye: Bezelye

Baharatların: Baharatlayıp

peyniri: peynirli

hoşgeldin birdym, afiyetle yiyin canım mamaları

Kızlar selam ,
Eğer biraz kendime gelebilirsem size gece maceramızı anlatıcam.Yok gözüm almazsa yarına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…