Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar selam ,
Eğer biraz kendime gelebilirsem size gece maceramızı anlatıcam.Yok gözüm almazsa yarına...

Selam cicim, hayırdır inşallah:44::44:

kizlar ben gidip bikac sayfa da kitap okuyayim sonra da yatayim, sabaha görüsürüz, hepinize tatli uykular bol leptinleerr

İyi geceler canım, bol leptinler

sersum kaçar..birdym yarına heyecanla bekliyorum maceranı

iyi geceler bol leptinler kızlar...

günaydın arkadaşlar..

sabah pek bir şey yiyemedim..yemek yaptım erken kalkıp.

ıspanak pişirdim..
tavuk but haşladım.
suyuna kuskus yaptım..çocuklar öğlen yemeğinde yesin diye..

kahvaltı menüm. 1 adet ekşi elma.
1 küçük parça peynir.
3 -4 tane yeşil zeytin
,bir parça ekmek.

bir şey soracağım arkadaşlar..kayınpederim için yayılma yok denilmişti .midesi alınmıştı hatırlarsanız..patoloji sonuçları temiz çıktı denilmişti..
dün sabah 4 tane , akşam 4 tane olmak üzere ilaca başlamış doktor..üstelik elleri ve ayakları tahriş olacak kına yakın ayaklarına ellerine demiş..kayınpeder ayaklarına yaktırmış ama ellerine istememiş..bu ne ilacı şimdi..kayınvalideme de soramadık kayınpeder yanındaydı..üzülmesin istedim..zaten seslerinin tonu düşük geliyordu.

ALLAH acilinden şifa vere canım ya, bizlerden de her türlü derdi ırak eyleye inşallah.Kına olayına gelince dr nin bi bildiği vardır elbet ben ilk duyuyorum bu tarz bi durum çook geçmiş olsun.

sabah 08:30 kahvaltı

2 kupa sıcacık süt
avuç içi peynir
3 yumurtadan omlet

öğleye:

kebab inşallah
bol salata ve yoğurt

akşama ayran fındık ile geçiştirmeye çalışcam

su içmek için kendimi zorlayıp 40-50 dk yürüyüş için uğraşıcam ne kaldı cumaya dimi

herkesin gönlünce bir gün olmasını diliyor;
perşembe -cuma sınava girecek öğrencilere zihin açıklığı, rahatlık ve beklediğinden daha iyi bir sonuç diliyorum. o tedirgin yüzler gözümün önüne geliyo da. onlara güvenin ki onlarda kendilerine güvensin sevgili anneler...

kahvaltım

2 yumurta kayısı kıvamında
zeytin,peynir,biber kekikli
3 ad. gün kurusu
fındık 2 ad. ceviz
yeşilçay
boğazlarım ağrımaya başladı kızımdan bana geçti sanırım
sağlık olsun
öğlen

çok az yemeye karar verdim o yüzden 2 yumurta yedim sabah
1 kase sebze çorbası
fındık ceviz ve de çayyyy
akşam belli deyil
gram gram vermekten bıktım sebebine gelince çok az bi kaçırsak yemeği zaten gram veriyoz o da geri geliyo çok sıkıcı
bari öğlen birgün çorba birgün yoğurt geçiştireyim bide öyle denicem deneme tahtası olduk zaten

İyi yapmışsın canım yoksa akşam daha fazla yerdin kaçamak olasılığıda artardı üstelik çiğ fındık serbest
genelde acıkmıyorum ama acıkırsam çekmecemde kuru kayısı,fındık fıstık var,bi de odamda küçük buzdolabım var,yoğurt filan da getirip koyabiliyorum...fındık da kabuklu çıtır çıtır kırıyorum
hahahahaaa yok canim yaa, cocuk felan istemiyorum simdi ama bogazima diyecek laf iste pis bogazim ben piiiisssss
biz hiç pis boğaz değiliz anacım..tüüü sana
kızlar ben 170 boyunda 82 kiloydum ama diyet ve sporla şu an da 74-75 kiloyum hedefim 65 bende size katıldım çünkü tek başına olmuyo 10 kilo gözümde çok büyüyo napıcam bilmiyorum
tabi ki karatay yapacaksın 3 aya kalmaz verirsin kiloları

son 1 ayda hem okul hem dersane çok yüklendi..biz de evde hiç sıkmadık evde ne istiyorsa onu yaptı..önemli olan gayret göstermen,boş boş durmaman,alacağın puan ve gireceğin lisenin çok önemi yok,olmadı aynı okulda devam edersin gibi şeyler söyledik:26:dün gece yatak odasına geldi ve sınav kötü geçse de beni sevecekmisiniz demez mivalla nasıl davranacağını şaşırıyo insan,psikoloji bilmek lazım çocuk sahibi olunca:26::26:

günaydın kızlar
dün akşam 1 tabak bulgurlu ıspanak,1 tabak taze fasulye,birkaç kaşık yoğurt,yarımşar avuç fıstık ve çiğ çekirdek yedim
bu sabah
tereyağlı peynirli baharatlı omlet
3 zeytin,1 kk peynir
1 ufak kase yoğurt içine 3-4 ceviz ile kahvaltımı yaptım

birdy utanmıyomusun milleti merak içinde bırakmaya
cakmel iyi dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım,çocuklar hepimizin geleceği ve umudu gerçekten...

Son düzenleme:
yazılan mesajların saati güncel saatten 2 saat geri çıkıyo,farkettiniz mi

yazılan mesajların saati güncel saatten 2 saat geri çıkıyo,farkettiniz mi

evet farkındayım dün akşam 22.30 ve 23 de yazmama rağmen hep 20 deydi...

evettt..
kahvaltıda 2 yumurta ve 1 tabak kara lahana sarması, akşam yemeği yemediğim için aklım kalmıştı onda ve yiyi verdim..

kızım hasta burnu akıyor. oğlumun 2 haftadır performans ödevi yatırmaya çalışıyorum ama bir türlü yaptıramadım çıldırıcam nerdeyse, türkçe ödev yaptırmak o kadar zorki ona.. hiç istemiyor hiç...

ay öyle olmasak kiloyla derdimiz mi olur dimi amaaaa

kizlar yaaa benim bacak iclerim kasiniyor, yani kilo aliyorum :18::18::18: kacamaklar bana kilo olarak geri dönüyorlar :18::18::18: bugünden itibaren biraz dha sIkmaya ve sporu aksatmamaya karar verdim

bugünkü menüm:

kahvalti: zeytin peynir salatalik ceviz yesil cay
ögle: bi tabak dolusu sebze yemegine bir yumurta, badem
aksam: kavurma, yogurt

MERHABAAAA kızlarr..

sabah kahvaltım

menemen
peynir
gün kurusu
greyfurt suyu (taze sıkılmış)
salatalık

öğlen menüm :

domates çorbası
yoğurt

afiyet olsun canımmmm..dikkat edersen bişeycik olmaz..

afiyet olsun canımmmm..dikkat edersen bişeycik olmaz..

insallah canim iste dikkat etmeye calisiyorum.. kiziyorum kendime de yani karatayla kilo vermemis de degilim.. yapabilirim sonucta zaten regl de gelyior... cuma ben kesin artilardayim

uzun bir aradan sonra bel ağrıma rağmen spor yapmaya çalıştım.
3 mil ayağımda ağırlıklarla..
60 ağırlıksız, 50 ağırlıklı yerde bisiklet hareketi ve 30 mekik..

Geçmiş olsun. Benim de en yakınlarımdan epeyce hastalık ve onkoloji tecrübem var ama hiç duymadım bunu. Allah şifa versin.

Benim kızım da girecek inş sınava... Çok teşekkürler canım. Dualarınızı eksik etmeyin. Tam da ergenliğin duygusal patlamaları arasında denge kurmak zor oluyor, hem çocuklar hem anne-babalar için.

Canım ya... Senin gibi bir annede bile bunu düşündüyse, vay halimize...

Ben de gerilmesin diye, istediğin puanı alamazsan şimdiki okuluna devam edersin demiştim kızıma ama dünkü ağlama krizinde gördük ki pek işe yaramamış Allah hepsinin emeklerininkarşılığını versin, gönüllerine göre olsun.

Bugün niyetliyim. Gece sahurda 1 bardak su ile ilacımı içip yattım. İftardan sonra ikinci öğün yapmadan yatabilirsem çok iyi olur... Bu iştahla biraz zor benim için gerçi

Bu arada 4km/45 dak yürüyüşümü yaptım

Filizim nasılsın? Sohbet etmek isterdim ama kapatmak zorundayım. Öpüyorum seni

Akşam toplaşalım kızlar

Son düzenleme:

kıyamam canım ona çok zor sanki dersler kötü gidince onları sevmediğimizi düşünüyorlar bizmkide öyle çok fazla yük var omuzlarında
allaha emanet olsunlar başarılar dilerim bütün sınava girecek çocuklar bizimkide seneye inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…