Kızlar selam ,
Eğer biraz kendime gelebilirsem size gece maceramızı anlatıcam.Yok gözüm almazsa yarına...
kizlar ben gidip bikac sayfa da kitap okuyayim sonra da yatayim, sabaha görüsürüz, hepinize tatli uykular bol leptinleerr
Kızlar selam ,
Eğer biraz kendime gelebilirsem size gece maceramızı anlatıcam.Yok gözüm almazsa yarına...
sersum kaçar..birdym yarına heyecanla bekliyorum maceranı
iyi geceler bol leptinler kızlar...
günaydın arkadaşlar..
sabah pek bir şey yiyemedim..yemek yaptım erken kalkıp.
ıspanak pişirdim..
tavuk but haşladım.
suyuna kuskus yaptım..çocuklar öğlen yemeğinde yesin diye..
kahvaltı menüm. 1 adet ekşi elma.
1 küçük parça peynir.
3 -4 tane yeşil zeytin
,bir parça ekmek.
bir şey soracağım arkadaşlar..kayınpederim için yayılma yok denilmişti .midesi alınmıştı hatırlarsanız..patoloji sonuçları temiz çıktı denilmişti..
dün sabah 4 tane , akşam 4 tane olmak üzere ilaca başlamış doktor..üstelik elleri ve ayakları tahriş olacak kına yakın ayaklarına ellerine demiş..kayınpeder ayaklarına yaktırmış ama ellerine istememiş..bu ne ilacı şimdi..kayınvalideme de soramadık kayınpeder yanındaydı..üzülmesin istedim..zaten seslerinin tonu düşük geliyordu.
genelde acıkmıyorum ama acıkırsam çekmecemde kuru kayısı,fındık fıstık var,bi de odamda küçük buzdolabım var,yoğurt filan da getirip koyabiliyorum...fındık da kabuklu çıtır çıtır kırıyorumİyi yapmışsın canım yoksa akşam daha fazla yerdin kaçamak olasılığıda artardı üstelik çiğ fındık serbest
hahahahaaayok canim yaa, cocuk felan istemiyorum simdi ama bogazima diyecek laf iste pis bogazim ben piiiisssss
tabi ki karatay yapacaksınkızlar ben 170 boyunda 82 kiloydum ama diyet ve sporla şu an da 74-75 kiloyum hedefim 65 bende size katıldım çünkü tek başına olmuyo 10 kilo gözümde çok büyüyo napıcam bilmiyorum
vaayyy enişteme bak sen süper valla..maşallah diyyimm
tabii canım yine de şükür ama şu iki günde de konu tekrarı gibi test bilgilerini pekiştirir diyorum napiimm..beraber çözüyoz zaten ben de hazırım sınava
yazılan mesajların saati güncel saatten 2 saat geri çıkıyo,farkettiniz mi
genelde acıkmıyorum ama acıkırsam çekmecemde kuru kayısı,fındık fıstık var,bi de odamda küçük buzdolabım var,yoğurt filan da getirip koyabiliyorum...fındık da kabuklu çıtır çıtır kırıyorum
biz hiç pis boğaz değiliz anacım..tüüü sana
tabi ki karatay yapacaksın3 aya kalmaz verirsin kiloları
son 1 ayda hem okul hem dersane çok yüklendi..biz de evde hiç sıkmadık evde ne istiyorsa onu yaptı..önemli olan gayret göstermen,boş boş durmaman,alacağın puan ve gireceğin lisenin çok önemi yok,olmadı aynı okulda devam edersin gibi şeyler söyledik:26:dün gece yatak odasına geldi ve sınav kötü geçse de beni sevecekmisiniz demez mivalla nasıl davranacağını şaşırıyo insan,psikoloji bilmek lazım çocuk sahibi olunca:26::26:
kizlar yaaa benim bacak iclerim kasiniyor, yani kilo aliyorum :18::18::18: kacamaklar bana kilo olarak geri dönüyorlar :18::18::18: bugünden itibaren biraz dha sIkmaya ve sporu aksatmamaya karar verdim
bugünkü menüm:
kahvalti: zeytin peynir salatalik ceviz yesil cay
ögle: bi tabak dolusu sebze yemegine bir yumurta, badem
aksam: kavurma, yogurt
afiyet olsun canımmmm..dikkat edersen bişeycik olmaz..
bir şey soracağım arkadaşlar..kayınpederim için yayılma yok denilmişti .midesi alınmıştı hatırlarsanız..patoloji sonuçları temiz çıktı denilmişti..
dün sabah 4 tane , akşam 4 tane olmak üzere ilaca başlamış doktor..üstelik elleri ve ayakları tahriş olacak kına yakın ayaklarına ellerine demiş..kayınpeder ayaklarına yaktırmış ama ellerine istememiş..bu ne ilacı şimdi..kayınvalideme de soramadık kayınpeder yanındaydı..üzülmesin istedim..zaten seslerinin tonu düşük geliyordu.
perşembe -cuma sınava girecek öğrencilere zihin açıklığı, rahatlık ve beklediğinden daha iyi bir sonuç diliyorum. o tedirgin yüzler gözümün önüne geliyo da. onlara güvenin ki onlarda kendilerine güvensin sevgili anneler...
son 1 ayda hem okul hem dersane çok yüklendi..biz de evde hiç sıkmadık evde ne istiyorsa onu yaptı..önemli olan gayret göstermen,boş boş durmaman,alacağın puan ve gireceğin lisenin çok önemi yok,olmadı aynı okulda devam edersin gibi şeyler söyledik:26:dün gece yatak odasına geldi ve sınav kötü geçse de beni sevecekmisiniz demez mivalla nasıl davranacağını şaşırıyo insan,psikoloji bilmek lazım çocuk sahibi olunca:26::26:
genelde acıkmıyorum ama acıkırsam çekmecemde kuru kayısı,fındık fıstık var,bi de odamda küçük buzdolabım var,yoğurt filan da getirip koyabiliyorum...fındık da kabuklu çıtır çıtır kırıyorum
biz hiç pis boğaz değiliz anacım..tüüü sana
tabi ki karatay yapacaksın3 aya kalmaz verirsin kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?