Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm kıslar

sabah 8 de kalktım 9 dan 9.30 a kdr önce 1 bardak karbonatlı su daha snr yarım lt limonlu su içtim 10 da kahvaltı

1 haşlama ymurta

2 kibrit kutusu kdr peynir

1 dilim kızarmış kepekli ekmek

kupayla açık çay

1 de öğlen yemeği yedim

akşamdan kalan 3 biftek

1 kepçe çorba

1 dilim kepekli ekmek

akşamda tavuk göğsü alıp haşlamayı dusunuyorum bakalım....

dun kolay gecti zorlanmadım hiç ama akşam aşure getirdi komşu ondan yedim yarım kase kdr :26: :26: çöpe atıcaktım ama kıyamadım her zaman pişmeyen bişi sonuçta

snr da 45 dk bisiklete bindim veeeee sabah tartıya çıktım 75.5 tu kilom süperrrr.....

afiyet olsun regen, yumurta salatasını nasıl yapıyorsun???

canim istedigin salata malzemesi, domates ve salatalik haric... kivircik ya da iceberg ne istersen bazen sogan, maybonoz nane de olabilir.. hatta ben ceviz de ufaliyorum icine, bazen peynir rendeliyorum ya da keten tohumu serpiyorum biraz, cok lezzetli oluyor, iki tane de haslanmis yumurta bu kadar

Yok güzelim yaaa , bildiğin 40 kilo sabun , bizzat Havran'dan aldık 20 kilo annemlere (yıllık ihtiyaç , bi de rendeleyip bulaşığa falan da kullanıyorlar) , bi kısmı bizim , bi kısmı arkadaşların siparişi falan derken etti 40 kilo
Özlemim pek sevindim eniştemin daha iyi olmasına.Dediğin gibi kilo verdikçe rahatlar , spor da zamanla olur , nasılsa girmiş bi yola artık
Sen de Pampiş'e yaklaştın yani misafir konusunda.Ne çok gelen-gidenin oluyo bu aralar
Mevzu çocuk sağlığıysa akan sular durur , canımcım ver adresini yolliiim valla , yıkansın yeğenlerim gıcır-gıcır

sağol canım benim

selam kısslar
bugün erken uyandım yürüyeyim diye ama acayip yağmur yağıyordu,hala daha da yağıyor.bantta da yürümek de istemedim

sabah
1 yumurtadan peynirli omlet
domates
salatalık
zeytin
biraz kuruyemiş

akşama da kurufasülye ve kuru dolma yapıyorumikisi de kuru olmuş

canım çok almışsınız ama hepsinin yeri var demek ki.....evet bulaşık için kullanıyordu arkadaşım .kalıp olarak bulaşık süngerine sürterek köpürtüyordu.

özelden mesaj attım sana birdy bakar mısın?

Son düzenleme:
sağol canım benim

evet canım zamanla herşey olur inşallahyok be yav kayınbirader gelmişti bugün gittipampişle yarışmak ne haddime,becerikli hatun vesselam
aynen canımm yaa herkesten uyarı aldımm....saolsunlar ama beni düşündüklerinden

afiyet olsun fıstıkben de yağmurdan mütevellit yürüyemedim:26:
neeeyyyaşeren bayanlar gibi miyoksa..yoksa
akşam ki iraden içiiin eminim cumaya bunun karşılığını alıcaksııınn
valla bu, iradenin nereye kadar süreceğine bağlı şekerimbu gün kendimi daha şiş hissediyorum o kadar açlıktan sonra...
bana aç kalmak yaramıyo biliyorum ama öğlen yemek de fazla geliyo..10 saat arayla 2 öğün yapıyorum şimdilik,çok dayanamazsam biraz kuruyemiş,yoğurt filan yiyorum öğlen..sana da afiyet olsun

iyi akşamlar

saat 15.30 gibi çok acıktım ve 1 avuç çiğ fındığı yedimakşama artan yemeklerden var,taze fasulye,ıspanak,pırasa ve yoğurttan bi derleme yaparım heralde

[SIZE=3]kocamann günaydınn kızlarrrr kolay gelsinnnnnnn [/SIZE]

çok ama çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin....
:
sağol canım...
evet canım ınsallah allah azım versın bızede

eşine sevindim canım..ne güzel birini daha kazandık
babannem için sağol canım

yaaaa eveeetttt ben de katiliyorum size.. su kilo verme isini iki senedir bi bitiremedim karatayla sonra tanistim ama yine de sallayip duruyorum ben de... asilalim da bitsin gitsin geri gelmesinler yaaa

kurumayın kısss.

bugünüm çok yoğun değildi çok şükür..babannem de iyiymiş..oh daha ne olsun..

sabah

2 günkurusu
ceviz

öğlen

mercimek çorbası
fırında yumurtalı kıymalı karnıbahar..
yoğurt

akşam yemeği hazırlanıyor

tavuk soteli hünkar beğendi
ev turşusu
yoğurt

özlemim benim kızz beni delirtiyo senin ki de öylemi..8-10 tane çözmediği testi var bana internetten sivilce kremi baksana diyoo ayy çıldırıcamm

Son düzenleme:
eşine sevindim canım..ne güzel birini daha kazandık
babannem için sağol canım
valla öyle olduöğlen arkadaş aşure getirdi,ben yemedim tabi,telefon ettim sen yermisin diye,yemem dedi,sabah evden çıkarken yanına fındık ve kuru kayısı almıştı,öğlen yemeğe gitmeyip bunları yiyecekmişbabaannen için sevindim canım gözün aydın:13::13:
özlemim benim kızz beni delirtiyo senin ki de öylemi..8-10 tane çözmediği testi var bana internetten sivilce kremi baksana diyoo ayy çıldırıcamm
[/B][/I][/SIZE][/COLOR]

delirtmezmiiiibizimki hergün dersanede olmasa evde test filan çözeceği yokfilanca grup yeni klip çekmiş,falanca yeni albüm çıkarmış habire bunlarla uğraşıyovalla konuşayım diyorum her konuşma sonrası kalp çarpıntıları ve tükenmişlik duygusuyla kalakalıyorum,illallah yaniama umudum var bi gün tamam anneciğim diyecek inşallah
şaka bi yana bizimkilerin ufak tefek kusurları olsa da iyi kızlar canım yaa..neler gördüğümü bi bilsen

Leylakım ben de çok kuru gördüm menüyü lakin ikisine de bayılırım valla , olsa da yesek , özellikle de dolma
Oh oh teyzem iyiymiş çook sevindim , aslanım benim , eski toprak tabe Menülerin hepsine ağzımın suyu aktı.Karnabaharın bir benzerini dün Pampiş'den gelen ilhamla bu akşam yapıcam.Köfte vardı , köfte koyucam kıyma yerine
Ayyyy yeğenimi ne çok çekiştirdin be , yaranamadı evladım bi türlü...Daha n'aapsın , tuvalette de mi test çözsün , ne çekti be , yazııııık

beni de heveslendirdiniz fırında çakma beşamel soslu sebze olayınapazardan karnabahar,kabak filan alayım da yapayım bari..

beni de heveslendirdiniz fırında çakma beşamel soslu sebze olayınapazardan karnabahar,kabak filan alayım da yapayım bari..
Alma alma , ben yollim sana ne lazımsa

Cevap yazdım canımcım...

iyi akşamlar

saat 15.30 gibi çok acıktım ve 1 avuç çiğ fındığı yedimakşama artan yemeklerden var,taze fasulye,ıspanak,pırasa ve yoğurttan bi derleme yaparım heralde

AFİYET OLSUN CANIMM.çiğ fındıktan bişeycik olmaz iyi yapmışsın..

Allah hem senin hem kızının yardımcısı olsun canım...devamlı sistem değişiyor ne olcak böyle bilmem

kızlarrr hu huuuuuu

ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın..iyi akşamlarr....

vaayyy enişteme bak sen süper valla..maşallah diyyimm

tabii canım yine de şükür ama şu iki günde de konu tekrarı gibi test bilgilerini pekiştirir diyorum napiimm..beraber çözüyoz zaten ben de hazırım sınava

sağol canımın içi..öyle tabii eski toprak maşallah..
senin menü de hiç fena diil yanee..köftelisi de pek güzel olur..

yeğenim yeğenim ben noolucam bana yazık diil mii..

Allah hem senin hem kızının yardımcısı olsun canım...devamlı sistem değişiyor ne olcak böyle bilmem

amin canım..hepimizin çocuklarının emeklerinin karşılığını versin Allahım inşallahsistemi ne sen sorrr ne ben diyyimm

sağol özlemim,sana da afiyet olsun
kurumayın kısss.

:86::86::86:

afiyet olsun datlumbabaannene de çok sevindim,allah şifa versin

Leylakım ben de çok kuru gördüm menüyü lakin ikisine de bayılırım valla , olsa da yesek , özellikle de dolma

gel beraber yiyelim apllaam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…