afiyet olsun regen, yumurta salatasını nasıl yapıyorsun???
Yok güzelim yaaa , bildiğin 40 kilo sabun , bizzat Havran'dan aldıkcanım hoş gelmişsin memleketimden..
40 kilo sabun mu aldın..birdy ne yaptın...4 kilo yazacaktın galiba...
evet melki derler..çok lezzetli olur.yanına karnıbahar ve brokoli yapacaksın arkadaşım ama ..bunları ne ara yiyeceksiniz...
şu an kalabalıktır burhaniye...havalar soğumadı daha ondandır...orada fransız , alman, ingiliz de çok..yaz kış oradalar..gitmiyorlar..çarşıya pazara geliyorlar..alışveriş yapıyorlar..ülkemizin güzelliklerinde yaşıyorlar yani çoluk çocuk.yaşlı falan da degiller yani..
Özlemim pek sevindim eniştemin daha iyi olmasına.Dediğin gibi kilo verdikçe rahatlar , spor da zamanla olur , nasılsa girmiş bi yola artıkgünaydın dostlar,sohbetiniz ve leptininiz bol olsun
alyanın pastaları affedilmemiş hiç bakıyorum daeferim bize bi daha tırsarız yiyemeyiz heralde böyle şeyler
okuduğum mesajları alıntılamayı unutmuşum:26:
birdyim enişten tahlili tekrarlayamadı iş yoğunluğundan canımama özü itibariyle karatayı benimsedi..her yerde savunuyo kendi de dikkat etmeye çalışıyo birkaç kilo verdi,rahatsızlıkları azaldı lakin spor sıfır,akşama kadar odasında oturarak çalışıyo,ben gene çıkıp yürüyorum arada sebzeye baklagile bayılırım benim yerime de bol bol yeyin fıstığım
leylakım senin babana,sersumum senin de babaannene çok çok geçmiş olsun,tez zamanda iyileşsinler inşallah
dün akşam küçüğümü yazılıya çalıştırdım,haftaya da var yazılıları hergün çalıştırıcam onu,büyüğüm de genel sınava hazırlanıyo zatenmisafir de var malum gelemedim:26:yürüyüşe de çıkamadım
dün akşam
birer kase kuru fasulye ve bulgurlu ıspanak
1 bardak ayran
ama gece boyunca açlık çektim,leptin gitmesin diye yemedim zor uyudum
bu sabah
tereyağlı peynirli omlet
5 zeytin,1 avuç badem
1 kuru incir,2 kurukayısı,1 kase yoğurt ve çay
Mevzu çocuk sağlığıysa akan sular durur , canımcım ver adresini yolliiim valla , yıkansın yeğenlerim gıcır-gıcırsabahtamam lakiin akşammmm ıııııı olmamışşş, amma tutmaya çalışmışsın kendini belli o nedenle çok üstüne gelmeyim bu akşama telafi bekliyorum zira cumaya ne kaldı sonra listede sonlara kalırsın alyacım
akşam ki iraden içiiineminim cumaya bunun karşılığını alıcaksııınn
[B]eveeeet sabah 06:30 kahvaltı
1 yumurta
4 yaprak sarma
avuç büyüklüğünde yörük peynir
2 kupa 5 li iğrenççççç çay sevemedim gitti şu bitki çaylarını
1 bardak fıstık sizden fıstk olmasın
akşama lahana salatası ve ezogelin çorba birde yoğurt kuzularrrr
birde 45-50 dk yürümeyi düşünüyorum inşallah
birdycim sabunlarında gözüm kaldı en çok, bende çocuklar için hataydan ve fetiyeden getirtmiştim doğal doğal ohhhhhh
yarasın miis misss[/COLOR]
günaydın dostlar,sohbetiniz ve leptininiz bol olsun
alyanın pastaları affedilmemiş hiç bakıyorum daeferim bize bi daha tırsarız yiyemeyiz heralde böyle şeyler
birdyim enişten tahlili tekrarlayamadı iş yoğunluğundan canımama özü itibariyle karatayı benimsedi..her yerde savunuyo kendi de dikkat etmeye çalışıyo birkaç kilo verdi,rahatsızlıkları azaldı lakin spor sıfır,akşama kadar odasında oturarak çalışıyo,ben gene çıkıp yürüyorum arada sebzeye baklagile bayılırım benim yerime de bol bol yeyin fıstığım
leylakım senin babana,sersumum senin de babaannene çok çok geçmiş olsun,tez zamanda iyileşsinler inşallah
dün akşam küçüğümü yazılıya çalıştırdım,haftaya da var yazılıları hergün çalıştırıcam onu,büyüğüm de genel sınava hazırlanıyo zatenmisafir de var malum gelemedim:26:yürüyüşe de çıkamadım
dün akşam
birer kase kuru fasulye ve bulgurlu ıspanak
1 bardak ayran
ama gece boyunca açlık çektim,leptin gitmesin diye yemedim zor uyudum
bu sabah
tereyağlı peynirli omlet
5 zeytin,1 avuç badem
1 kuru incir,2 kurukayısı,1 kase yoğurt ve çay
Yok güzelim yaaa , bildiğin 40 kilo sabun , bizzat Havran'dan aldık20 kilo annemlere (yıllık ihtiyaç , bi de rendeleyip bulaşığa falan da kullanıyorlar) , bi kısmı bizim , bi kısmı arkadaşların siparişi falan derken etti 40 kilo
Özlemim pek sevindim eniştemin daha iyi olmasına.Dediğin gibi kilo verdikçe rahatlar , spor da zamanla olur , nasılsa girmiş bi yola artık
Sen de Pampiş'e yaklaştın yani misafir konusunda.Ne çok gelen-gidenin oluyo bu aralar
Mevzu çocuk sağlığıysa akan sular durur , canımcım ver adresini yolliiim valla , yıkansın yeğenlerim gıcır-gıcır
sağol canım benim
evet canım zamanla herşey olur inşallahÖzlemim pek sevindim eniştemin daha iyi olmasına.Dediğin gibi kilo verdikçe rahatlar , spor da zamanla olur , nasılsa girmiş bi yola artık
Sen de Pampiş'e yaklaştın yani misafir konusunda.Ne çok gelen-gidenin oluyo bu aralar
aynen canımm yaa herkesten uyarı aldımm....saolsunlar ama beni düşündüklerinden
afiyet olsun fıstıkselam kısslar
bugün erken uyandım yürüyeyim diye ama acayip yağmur yağıyordu,hala daha da yağıyor.bantta da yürümek de istemedim
sabah
1 yumurtadan peynirli omlet
domates
salatalık
zeytin
biraz kuruyemiş
akşama da kurufasülye ve kuru dolma yapıyorumikisi de kuru olmuş
neeeyyyhaklisin tatlim, sabahlari cok iyi yiyemiyorum bu aralar gec kalktigim icin.. ondan da ögün aralarinda acikiyorum birazcik, bir bardak sicak sütle felan bastiriyorum.. her gün yumurta da yiyemiyorum. bir de bu aralar aseren bayanlar gibi ne görsem agzim sulaniyo zaten
valla bu, iradenin nereye kadar süreceğine bağlı şekerimakşam ki iraden içiiineminim cumaya bunun karşılığını alıcaksııınn
sağol canım...[SIZE=3]kocamann günaydınn kızlarrrr kolay gelsinnnnnnn [/SIZE]
çok ama çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin....
:
evet canım ınsallah allah azım versın bızede
eşine sevindim canım..ne güzel birini daha kazandıkgünaydın dostlar,sohbetiniz ve leptininiz bol olsun
yaaaa eveeetttt ben de katiliyorum size.. su kilo verme isini iki senedir bi bitiremedimkaratayla sonra tanistim ama yine de sallayip duruyorum ben de... asilalim da bitsin gitsin geri gelmesinler yaaa
selam kısslar
bugün erken uyandım yürüyeyim diye ama acayip yağmur yağıyordu,hala daha da yağıyor.bantta da yürümek de istemedim
sabah
domates
salatalık
zeytin
biraz kuruyemiş
valla öyle oldueşine sevindim canım..ne güzel birini daha kazandık
babannem için sağol canım
özlemim benim kızz beni delirtiyo senin ki de öylemi..8-10 tane çözmediği testi var bana internetten sivilce kremi baksana diyoo ayy çıldırıcamm
[/B][/I][/SIZE][/COLOR]
Leylakım ben de çok kuru gördüm menüyü lakin ikisine de bayılırım valla , olsa da yesek , özellikle de dolmaselam kısslar
sabah
domates
salatalık
zeytin
biraz kuruyemiş
Oh oh teyzem iyiymiş çook sevindim , aslanım benim , eski toprak tabebugünüm çok yoğun değildi çok şükür..babannem de iyiymiş..oh daha ne olsun..
sabah
2 günkurusu
ceviz
öğlen
mercimek çorbası
fırında yumurtalı kıymalı karnıbahar..
yoğurt
akşam yemeği hazırlanıyor
tavuk soteli hünkar beğendi
ev turşusu
yoğurt
özlemim benim kızz beni delirtiyo senin ki de öylemi..8-10 tane çözmediği testi var bana internetten sivilce kremi baksana diyoo ayy çıldırıcamm
Alma alma , ben yollim sana ne lazımsabeni de heveslendirdiniz fırında çakma beşamel soslu sebze olayınapazardan karnabahar,kabak filan alayım da yapayım bari..
canım çok almışsınız ama hepsinin yeri var demek ki.....evet bulaşık için kullanıyordu arkadaşım .kalıp olarak bulaşık süngerine sürterek köpürtüyordu.
özelden mesaj attım sana birdy bakar mısın?
eveeeettt....sende gani gani zepze vardı dimiAlma alma , ben yollim sana ne lazımsa
iyi akşamlar
saat 15.30 gibi çok acıktım ve 1 avuç çiğ fındığı yedimakşama artan yemeklerden var,taze fasulye,ıspanak,pırasa ve yoğurttan bi derleme yaparım heralde
bugünüm çok yoğun değildi çok şükür..babannem de iyiymiş..oh daha ne olsun..
sabah
2 günkurusu
ceviz
öğlen
mercimek çorbası
yoğurt
ev turşusu
yoğurt
vaayyy enişteme bak sen süper valla..maşallah diyyimmvalla öyle olduöğlen arkadaş aşure getirdi,ben yemedim tabi,telefon ettim sen yermisin diye,yemem dedi,sabah evden çıkarken yanına fındık ve kuru kayısı almıştı,öğlen yemeğe gitmeyip bunları yiyecekmiş babaannen için sevindim canım gözün aydın:13::13:
delirtmezmiiiibizimki hergün dersanede olmasa evde test filan çözeceği yok filanca grup yeni klip çekmiş,falanca yeni albüm çıkarmış habire bunlarla uğraşıyo valla konuşayım diyorum her konuşma sonrası kalp çarpıntıları ve tükenmişlik duygusuyla kalakalıyorum,illallah yani ama umudum var bi gün tamam anneciğim diyecek inşallah
şaka bi yana bizimkilerin ufak tefek kusurları olsa da iyi kızlar canım yaa..neler gördüğümü bi bilsen
sağol canımın içi..öyle tabii eski toprak maşallah..Leylakım ben de çok kuru gördüm menüyü lakin ikisine de bayılırım valla , olsa da yesek , özellikle de dolma
Oh oh teyzem iyiymiş çook sevindim , aslanım benim , eski toprak tabeMenülerin hepsine ağzımın suyu aktı.Karnabaharın bir benzerini dün Pampiş'den gelen ilhamla bu akşam yapıcam.Köfte vardı , köfte koyucam kıyma yerine
Ayyyy yeğenimi ne çok çekiştirdin be , yaranamadı evladım bi türlü...Daha n'aapsın , tuvalette de mi test çözsün , ne çekti be , yazııııık
beni de heveslendirdiniz fırında çakma beşamel soslu sebze olayınapazardan karnabahar,kabak filan alayım da yapayım bari..
Allah hem senin hem kızının yardımcısı olsun canım...devamlı sistem değişiyor ne olcak böyle bilmem
kızlarrr hu huuuuuu
ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın..iyi akşamlarr....Eki Görüntüle 874086
evet canım zamanla herşey olur inşallahyok be yav kayınbirader gelmişti bugün gitti pampişle yarışmak ne haddime,becerikli hatun vesselam
afiyet olsun fıstıkben de yağmurdan mütevellit yürüyemedim:26:
neeeyyyaşeren bayanlar gibi mi yoksa..yoksa
valla bu, iradenin nereye kadar süreceğine bağlı şekerimbu gün kendimi daha şiş hissediyorum o kadar açlıktan sonra...
bana aç kalmak yaramıyo biliyorum ama öğlen yemek de fazla geliyo..10 saat arayla 2 öğün yapıyorum şimdilik,çok dayanamazsam biraz kuruyemiş,yoğurt filan yiyorum öğlen..sana da afiyet olsun
kurumayın kısss.
bugünüm çok yoğun değildi çok şükür..babannem de iyiymiş..oh daha ne olsun..
sabah
2 günkurusu
ceviz
öğlen
mercimek çorbası
yoğurt
ev turşusu
yoğurt
Leylakım ben de çok kuru gördüm menüyü lakin ikisine de bayılırım valla , olsa da yesek , özellikle de dolma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?