Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

2. öğünümü yazmıştım ama tekrarlayayım
1 kase sebze çorbası
çay yanında 6-7 kuru üzüm
fındık çiğ çekirdek kabak ç
şimdide
kiraz sapı ,mısır püskülü içiyorum hem ödem attırıyo biliyosunuzdur
hemde idrar enfeksiyonu hiç tutamıyorum 2 gündür devamlı tuvalet
onada iyi geliyomuş annecim söyledi
akşam yemeğim
dışarda olucaz işlerimiz var eve yetişince geç oluyo yemek
dışarda yeriz dedik şimdiden söyiyeyim pide ekmek yemeden salatayla köfte falan hallederim olayı

selam kızlar

sabah klasık karatay kahvaltımı yaptım
aksamda ıspanak yogurt kurumeyve fındık dusunuyorum

ıgneoyam allah kabul etsın
sersumum basarılar kızına
bırdyım gelde anlat havadıslerı
ozlemım senınde kızına basarılar canımmm
leylakım gecmıs olsun nasılsın sımdı?

insallah canim iste dikkat etmeye calisiyorum.. kiziyorum kendime de yani karatayla kilo vermemis de degilim.. yapabilirim sonucta zaten regl de gelyior... cuma ben kesin artilardayim

üzülmee kızzzz gayret ett verirsinnn aaaa...
gerçi sana diyene bak bende de o gayret olsa keşkeeeeeeeeee...

iyi düşün iyi olsun inşallah canım..acil şifalar olsun amcama..hiç duymadım o kına olayını:44:
sağol canım..
biz de öyle dedik canım gerekirse batıda özel liseye gidersin yavrum üzme kendini dedik..ama ne derece etkili oldu Allah bilir..Allah yardımcımız olsun emeklerinin karşılığını versin inşallah:26::26::26:
filizim üzülme yaa..ben de aynıyım biliyorsun..azcık kaçamakta yapsak giden gramlarımız da geri geliyor..sabır sabır..bitecek elbet bu çile..
kısss özele mesaj yazdımdı gördün müüü

yazılan mesajların saati güncel saatten 2 saat geri çıkıyo,farkettiniz mi

geçmiş olsun canımm bizimki de performans ödevlerini hep sona saklar babasını çıldırtır
Allah kabul etsin oyamm

sağol tatlımm...

Son düzenleme:
yağmur çamırla boğuşarak eve geldim..sakin bir işgünüydü çok şükür..akşama kahvaltı yapıcaz kolayından..hehehe...

sabah

ceviz günkurursu

öğlen

tarhana
dalyan köfte

KAYINÇOM ayıp değil mi açıklama yapmamışsın..çok kırıldım çokkk

kızlarr ben çıkıyorum herkese iyi akşamlarr...

akşam menüde
biber dolması (bulgurlu
yoğurt var
bide sebze çorbası yapçam eşim için cnku ben sevmiyorum m m mm

Selamlar herkese birazdan yola çıkacağım için yazıp çıkacam eve vardığımda gece yarısını geçmiş oluyor genelde o yüzden

Yarınki ve cuma sınavlarına girecek evlatlarınıza başarılar diliyorum, allah zihin açıklığı versin ve emeklerinin karşılığını alsınlar inşallah

Kayınçon kolon boşaltması-patlaması yaptı sanırsam yane yeni bi bok muhabbetine hazır olun derim ben kaçar

iyi yolculuklar canım..
aminn inşallah hayırlısıyla atlatacak çocuklarımız..

acaba amanın abowww çıt çıt çıt..

Persembe ve cuma ki sinavlarda cocuklariniza allah yardım etsin inşallah sinavlari iyi gider çocukların dualarimiz sizinle...

Sabah kahvaltim (09:00bitti)
çeyrek domates
4 tane çiğ köfte(dün akşam eşim yemisti bende sabaha biraktim)
8 zeytin
koca bi dilim peynir

Öğlen spor zamani (13:00-13:45):119:
45 dk 5 km 400 kalori hiz 7

Aksam yemegim(17:15biiti)
fırında tavuk
brokoli ve karnabahar salatası Yoğurtlu

Reglimin 3. Günü ve 600 gr fazlam var bakalim cumaya ne olacak odemler gitcek mi hayirlisi opuldunuz

üzülmee kızzzz gayret ett verirsinnn aaaa...
gerçi sana diyene bak bende de o gayret olsa keşkeeeeeeeeee...

alyacim galiba senle ben anca cene yapiyoruz icraat yok sahsen kendimi öyle görüyorum artik

vallahi brova canim... senin basligini gördükce ben kendimden utaniyorum zaten

slmmmmss

bu gun biraz gec kalktım 10.30 da kalkış..........

11.30 a kdr yarım lt karbonatlı su yarım lt de normal su içtim 12 de kahvaltı

2 yumurta haşlanmış

2 kibrit kutusu kdr peynir

1 dilim kızarmış kepekli ekmek

akşam 5 de yemek

2 tane tavuk butu haşlanmış

1 dilim kızarmış kepekli ekmek

kahvaltı ile akşam yemeği arasında 1lt su içtim

şimdide 1 tane kuçuk elma yiyorum......

8 de 1 saat bisiklet .............

yatmadan 1 bardak sıcak sut normalde ballı içmeye severim ama 3gundur sade içiyorum alıştım sanırım .......

bu arada bu sabah 75 tim umarım böle devam eder artık yerimde saymak istemiorum

Iftar 17:00 lgibi oluyor biliyorsunuz. O saatte yiyince tekrar acikirim diye korkup iftarda sadece su ictim. Yemegi de 18:30da yedim. Simdi de kahve ictim.

Kızlar selam ,
Dün size "akşamki maceramı" anlatıcam dedim , sonra da çoook yorgundum , yazamadan uyudum , yazma işini de sabaha bıraktım fakat sabah kalkınca hikaye akşamki kadar komik gelmedi bana , o bakımdan da yazmaktan vazgeçtim.Sizleri hayalkırıklığına uğrattığım için kusura bakmayın , bu travmayı umarım kolayca atlatabilirsiniz.
Bunun dışında yarın sınav varmış galiba.Emek veren tüm çocuklara bol miktarda özgüven , itidal , zihin açıklığı ve şans diliyorum.Herşey gönüllerince olsun...
Şimdi biraz TV seyredicem ve adaçayı içicem (tabi ki Burhaniye'den aldığımız adaçayından ) , hepinize sevgiler...

leylakcım babacınada geçmiş olsun canım iyidir inşallah

sağol canımdaha iyileşemedi malesef

Leylakım babana da acil şifalar diliyorum.

sağol oyam
bu arada ilk geldiğinde hoşgeldin demiştim görmedin sanırımiyi ki geldin hoşgeldin canım.bi daha bırakma bizi olur mu

Kızlar selam ,
Eğer biraz kendime gelebilirsem size gece maceramızı anlatıcam.Yok gözüm almazsa yarına...

hayırdır apllam:44:

sağol papişim,iyleştim sonunda

Iftar 17:00 lgibi oluyor biliyorsunuz. O saatte yiyince tekrar acikirim diye korkup iftarda sadece su ictim. Yemegi de 18:30da yedim. Simdi de kahve ictim.

allah kabul etsin orucunu canımafiyet olsun

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar

yarın sınava girecek bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum,emeklerinin karşılığını alıp çooooook başarılı olurlar inşallah

bi bakiim de çıkayım dedim...

bugün kızım sonkez sorulara bakayım dedi ama sonra yapamıycam diye ağlamaya başlayınca bıraktık babasıyla aile sinema günü yaptık..
üstüne bonibondan yutturduğum sakinleştirici hapı da yutunca rahatladı üstüne de ıhlamurr..ohh yumuşacık pambıkk gibi oldu..

Allah tüm yavrulara zihin açıklığı versin inşallah...hepiciğinizi öpüyor ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum..

iyi geceler bol leptinler..

Son düzenleme:
çok fena hayalkırıklığına uğradım çookk

iyi dilekler için

iyi akşamlar kızlar

yarın sınava girecek bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum,emeklerinin karşılığını alıp çooooook başarılı olurlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…