- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
insallah canim iste dikkat etmeye calisiyorum.. kiziyorum kendime de yani karatayla kilo vermemis de degilim.. yapabilirim sonuctazaten regl de gelyior... cuma ben kesin artilardayim
iyi düşün iyi olsun inşallah canım.g
bir şey soracağım arkadaşlar..kayınpederim için yayılma yok denilmişti .midesi alınmıştı hatırlarsanız..patoloji sonuçları temiz çıktı denilmişti..
dün sabah 4 tane , akşam 4 tane olmak üzere ilaca başlamış doktor..üstelik elleri ve ayakları tahriş olacak kına yakın ayaklarına ellerine demiş..kayınpeder ayaklarına yaktırmış ama ellerine istememiş..bu ne ilacı şimdi..kayınvalideme de soramadık kayınpeder yanındaydı..üzülmesin istedim..zaten seslerinin tonu düşük geliyordu.
sağol canım..perşembe -cuma sınava girecek öğrencilere zihin açıklığı, rahatlık ve beklediğinden daha iyi bir sonuç diliyorum. o tedirgin yüzler gözümün önüne geliyo da. onlara güvenin ki onlarda kendilerine güvensin sevgili anneler...
son 1 ayda hem okul hem dersane çok yüklendi..biz de evde hiç sıkmadık evde ne istiyorsa onu yaptı..önemli olan gayret göstermen,boş boş durmaman,alacağın puan ve gireceğin lisenin çok önemi yok,olmadı aynı okulda devam edersin gibi şeyler söyledik:26:dün gece yatak odasına geldi ve sınav kötü geçse de beni sevecekmisiniz demez mivalla nasıl davranacağını şaşırıyo insan,psikoloji bilmek lazım çocuk sahibi olunca:26::26:
filizim üzülme yaa.kahvaltım
2 yumurta kayısı kıvamında
zeytin,peynir,biber kekikli
3 ad. gün kurusu
fındık 2 ad. ceviz
yeşilçay
boğazlarım ağrımaya başladı kızımdan bana geçti sanırım
sağlık olsun
öğlen
çok az yemeye karar verdim o yüzden 2 yumurta yedim sabah
1 kase sebze çorbası
fındık ceviz ve de çayyyy
akşam belli deyil
gram gram vermekten bıktım sebebine gelince çok az bi kaçırsak yemeği zaten gram veriyoz o da geri geliyo çok sıkıcı
bari öğlen birgün çorba birgün yoğurt geçiştireyim bide öyle denicem deneme tahtası olduk zaten
yazılan mesajların saati güncel saatten 2 saat geri çıkıyo,farkettiniz mi
geçmiş olsun canımmkızım hasta burnu akıyor. oğlumun 2 haftadır performans ödevi yatırmaya çalışıyorum ama bir türlü yaptıramadım çıldırıcam nerdeyse, türkçe ödev yaptırmak o kadar zorki ona.. hiç istemiyor hiç...
Allah kabul etsin oyammBugün niyetliyim. Gece sahurda 1 bardak su ile ilacımı içip yattım. İftardan sonra ikinci öğün yapmadan yatabilirsem çok iyi olur... Bu iştahla biraz zor benim için gerçi
Bu arada 4km/45 dak yürüyüşümü yaptım
Filizim nasılsın? Sohbet etmek isterdim ama kapatmak zorundayım. Öpüyorum seni
Akşam toplaşalım kızlar
selam kızlar
sabah klasık karatay kahvaltımı yaptım
aksamda ıspanak yogurt kurumeyve fındık dusunuyorum
ıgneoyam allah kabul etsın
sersumum basarılar kızına
bırdyım gelde anlat havadıslerı
ozlemım senınde kızına basarılar canımmm
leylakım gecmıs olsun nasılsın sımdı?
yağmur çamırla boğuşarak eve geldim..sakin bir işgünüydü çok şükür..akşama kahvaltı yapıcaz kolayından..hehehe...
sabah
ceviz günkurursu
öğlen
tarhana
dalyan köfte
KAYINÇOM ayıp değil mi açıklama yapmamışsın..çok kırıldım çokkk
Selamlar herkese birazdan yola çıkacağım için yazıp çıkacam eve vardığımda gece yarısını geçmiş oluyor genelde o yüzden
Yarınki ve cuma sınavlarına girecek evlatlarınıza başarılar diliyorum, allah zihin açıklığı versin ve emeklerinin karşılığını alsınlar inşallah
Kayınçon kolon boşaltması-patlaması yaptı sanırsamyane yeni bi bok muhabbetine hazır olun derim ben kaçar
üzülmee kızzzz gayret ett verirsinnn aaaa...
gerçi sana diyene bak bende de o gayret olsa keşkeeeeeeeeee...
Persembe ve cuma ki sinavlarda cocuklariniza allah yardım etsin inşallah sinavlari iyi gider çocukların dualarimiz sizinle...
Sabah kahvaltim (09:00bitti)
çeyrek domates
4 tane çiğ köfte(dün akşam eşim yemisti bende sabaha biraktim)
8 zeytin
koca bi dilim peynir
Öğlen spor zamani (13:00-13:45):119:
45 dk 5 km 400 kalori hiz 7
Aksam yemegim(17:15biiti)
fırında tavuk
brokoli ve karnabahar salatası Yoğurtlu
Reglimin 3. Günü ve 600 gr fazlam var bakalim cumaya ne olacak odemler gitcek mi hayirlisi opuldunuz
Öğlen spor zamani (13:00-13:45):119: :8: 45 dk :8:5 km :8:400 kalori :8: hiz 7 [/QUOTE .!.:güleryüz ,canım ya her basküle çıkışında yüzün hep gülsüntüm gülen yüzleri kullanım dedim nazar boncuksuzda olmaz dedim
bende koşu bandında yürüyorum, 7 de nasıl yürüyorsun ya ,maşallah. Ben nabzı kontrol ediyorum 155 i geçmesin diye hızı arttıramıyorum malum kalbi yormamak lazım.
Iftar 17:00 lgibi oluyor biliyorsunuz. O saatte yiyince tekrar acikirim diye korkup iftarda sadece su ictim. Yemegi de 18:30da yedim. Simdi de kahve ictim.
afiyet olsun. mevla kabul eylesin...
özlemcim: senin yavru demiş ya:'' sınavdan düşük alırsam yine beni sever misiniz'' diye (öncelikle kıyamam ya) şunu diyebilirsin elbette benimki naçizane olur bir annenin sevgi dolu bakışı yerine, ama yazıyım yinede canım:
yavru ceylanının gözlerine bakarak;''Biz seni çok seviyoruz,senin başarılarını değil, seni seviyoruz, senin başarın bizi mutlu eder, bizi sevindirir'' der. sıkıca sarılıp öpersen ona güven verebilirsin.
veee görüşmek üzere yavrular
leylakcım babacınada geçmiş olsun canım iyidir inşallah
Leylakım babana da acil şifalar diliyorum.
Kızlar selam ,
Eğer biraz kendime gelebilirsem size gece maceramızı anlatıcam.Yok gözüm almazsa yarına...
selam kızlar
sabah klasık karatay kahvaltımı yaptım
aksamda ıspanak yogurt kurumeyve fındık dusunuyorum
ıgneoyam allah kabul etsın
sersumum basarılar kızına
bırdyım gelde anlat havadıslerı
ozlemım senınde kızına basarılar canımmm
leylakım gecmıs olsun nasılsın sımdı?
Iftar 17:00 lgibi oluyor biliyorsunuz. O saatte yiyince tekrar acikirim diye korkup iftarda sadece su ictim. Yemegi de 18:30da yedim. Simdi de kahve ictim.
Kızlar selam ,
Dün size "akşamki maceramı" anlatıcam dedim , sonra da çoook yorgundum , yazamadan uyudum , yazma işini de sabaha bıraktım fakat sabah kalkınca hikaye akşamki kadar komik gelmedi bana , o bakımdan da yazmaktan vazgeçtim.Sizleri hayalkırıklığına uğrattığım için kusura bakmayın , bu travmayı umarım kolayca atlatabilirsiniz.
Bunun dışında yarın sınav varmış galiba.Emek veren tüm çocuklara bol miktarda özgüven , itidal , zihin açıklığı ve şans diliyorum.Herşey gönüllerince olsun...
Şimdi biraz TV seyredicem ve adaçayı içicem (tabi ki Burhaniye'den aldığımız adaçayından) , hepinize sevgiler...
iyi akşamlar kızlar
yarın sınava girecek bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum,emeklerinin karşılığını alıp çooooook başarılı olurlar inşallah
özlemcim: senin yavru demiş ya:'' sınavdan düşük alırsam yine beni sever misiniz'' diye (öncelikle kıyamam ya) şunu diyebilirsin elbette benimki naçizane olur bir annenin sevgi dolu bakışı yerine, ama yazıyım yinede canım:
yavru ceylanının gözlerine bakarak;''Biz seni çok seviyoruz,senin başarılarını değil, seni seviyoruz, senin başarın bizi mutlu eder, bizi sevindirir'' der. sıkıca sarılıp öpersen ona güven verebilirsin.
veee görüşmek üzere yavrular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?