Persembe ve cuma ki sinavlarda cocuklariniza allah yardım etsin inşallah sinavlari iyi gider çocukların dualarimiz sizinle...
Sabah kahvaltim (09:00bitti)
çeyrek domates
4 tane çiğ köfte(dün akşam eşim yemisti bende sabaha biraktim)
8 zeytin
koca bi dilim peynir
Öğlen spor zamani (13:00-13:45):119:
45 dk 5 km 400 kalori hiz 7
Aksam yemegim(17:15biiti)
fırında tavuk
brokoli ve karnabahar salatası Yoğurtlu
Reglimin 3. Günü ve 600 gr fazlam var bakalim cumaya ne olacak odemler gitcek mi hayirlisi opuldunuz
sağol oyam
bu arada ilk geldiğinde hoşgeldin demiştim görmedin sanırımiyi ki geldin hoşgeldin canım.bi daha bırakma bizi olur mu
allah kabul etsin orucunu canımafiyet olsun
canım şimdi gördüm ne kaaa haklısıniyi düşün iyi olsun inşallah canım..acil şifalar olsun amcama..hiç duymadım o kına olayını:44:
sağol canım..
biz de öyle dedik canım gerekirse batıda özel liseye gidersin yavrum üzme kendini dedik ..ama ne derece etkili oldu Allah bilir..Allah yardımcımız olsun emeklerinin karşılığını versin inşallah:26::26::26:
filizim üzülme yaa..ben de aynıyım biliyorsun..azcık kaçamakta yapsak giden gramlarımız da geri geliyor..sabır sabır ..bitecek elbet bu çile..
kısss özele mesaj yazdımdı gördün müüü
geçmiş olsun canımmbizimki de performans ödevlerini hep sona saklar babasını çıldırtır
Allah kabul etsin oyamm
sağol tatlımm...
Iftar 17:00 lgibi oluyor biliyorsunuz. O saatte yiyince tekrar acikirim diye korkup iftarda sadece su ictim. Yemegi de 18:30da yedim. Simdi de kahve ictim.
canım dün öğlende aradım kayınvalidemi konuştuk..tedbir amaçlı vermiş ilacı ..15 gün kullanacak demiş doktor..yurt dışından getirmişler..o şekilde kullanıyormuş..Geçmiş olsun. Benim de en yakınlarımdan epeyce hastalık ve onkoloji tecrübem var ama hiç duymadım bunu. Allah şifa versin.
Benim kızım da girecek inş sınava... Çok teşekkürler canım. Dualarınızı eksik etmeyin. Tam da ergenliğin duygusal patlamaları arasında denge kurmak zor oluyor, hem çocuklar hem anne-babalar için.
Canım ya... Senin gibi bir annede bile bunu düşündüyse, vay halimize...
Ben de gerilmesin diye, istediğin puanı alamazsan şimdiki okuluna devam edersin demiştim kızıma ama dünkü ağlama krizinde gördük ki pek işe yaramamışAllah hepsinin emeklerininkarşılığını versin, gönüllerine göre olsun.
amin canım...Gunaydin kizlar
Dun menu yazamadim,yedim de yedim anlamsiz bi sekilde
Bu sabah klasik karatayla gune basladim hayirlisi artik
Allahim cocuklarimiza zihin acikligi versin
canım şimdi gördüm ne kaaa haklısın
canım dün öğlende aradım kayınvalidemi konuştuk..tedbir amaçlı vermiş ilacı ..15 gün kullanacak demiş doktor..yurt dışından getirmişler..o şekilde kullanıyormuş..
çok zayıflamış..10 kilo vermiş 1 aylık süre içinde..
içtiği o ilaç aşırı halsizlik yapıyormuş kayınpederim öyle söyledi..hem zayıflamışım hem ilaç çok yorgunum diyor..inşallah toparlar kendini..
canımcım..inşallah kızın rahat atlatır sınavı..başarılar dilerim..kıyamam ağlamış canım benim...Allah emeklerinin karşılığını verir hiç merak etmesin...
tüm sınava girecek çocuklarımıza başarılar dilerim..Allah zihin açıklığı versin..bahattin geldi aklıma onun bir karikatürü vardı..
"Allahım sınavda bildiklerimi yaptır, bilemediklerimi at"tır, at"tırdıklarını tuttur "gibi bir şeydi..
ne yağı sürüyorsun arkadaşım saçına ..gürleşmesi için mi acep..sersum adilemir hoş geldiniz kızlar
ben bi saçımı yağlıyayımda yine gelirim
afiyet olsun..sınav kaçta bitiyor ki...Kolay gelsin arkadaşım..gürültü olur diye kantine almamışlardır..kafaları karışmasın çocukların.ne işin var burda derseniz okulun içine kantine almadılar 40 dk da bir okula gitçem..
ev yakın nasılsa geldim kahvaltı yaptım şimdi çıkıyom...sonra gene gelcem..
kahvaltım
pastırmalı sucuklu omlet
tulum peyniri
yoğurt
ıhlamur
Günaydın güzeller ,
Evlatlarımıza süpersonik zekalar diliyorum...Sonra da gazete okuyup işlere dalıyorum.
Hepimize güzellikleri bol-sıkıntıları yok bir gün olsun
alyacim galiba senle ben anca cene yapiyoruz icraat yok sahsen kendimi öyle görüyorum artik
vallahi brova canim... senin basligini gördükce ben kendimden utaniyorum zaten
olsun ama canım eskısıne gore ıyıyım yanı en azından kendımı hafıf hıssedıyorumm...yaza kadar vermem sart ama haziranda tatileee gidiyoruzzz :)
erken rezervasyonla bir otelden rezervasyonumuzu yaptırdık çok mutluyum :))
o zamana kadar sen bu kiloları 10 kere verirsin arkadaşım,üzülme daha zaman çok.
sağol canım..3 sınav 1. bitti 2. ye şimdi girdiler ben de geldim..afiyet olsun..sınav kaçta bitiyor ki...Kolay gelsin arkadaşım..gürültü olur diye kantine almamışlardır..kafaları karışmasın çocukların.
karnım çok ağrıyor..2 gündür adet olamadım gitti..şişti karnım..davul oldu..
Günaydın güzeller ,
Evlatlarımıza süpersonik zekalar diliyorum...Sonra da gazete okuyup işlere dalıyorum.
Hepimize güzellikleri bol-sıkıntıları yok bir gün olsun
sersum adilemir hoş geldiniz kızlar
ben bi saçımı yağlıyayımda yine gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?