Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öğle yemeği yok bir bardak saat 1 süt içtim
akşam yemeği saat 17 dide birbuçuk tabak lahana sarması..
şimdi çay..

yarın sabah kızı dr. götürücez kontrolü var o yüzden erken çıkarız, sonra kahvaltıya misafirliğe.
yarın akşam görüşürüz canlar..

Güleryüz, senin menüleri örnek Karatay menüsü, seni de örnek Karataycı ilan ettim.

Mıhtarım, arkadaşa ünvanını takdim edersin artık. Diz mi çökecek napacak bilmem...

Şaka bir tarafa maşallah sana Bebiş büyüyor, annesi küçülüyor

sağol oyam
bu arada ilk geldiğinde hoşgeldin demiştim görmedin sanırımiyi ki geldin hoşgeldin canım.bi daha bırakma bizi olur mu

allah kabul etsin orucunu canımafiyet olsun

Görmemişim Leylakım... Kusuruma bakma. Karşılama o kadar güzel oldu ki, arasıra gidip gelsem mi dedim, kendi kendime

Orucu tuttum da iftarda ne yediğimi yazmamışım:

1 tabak fasulye turşusu kavurması
2 parça salçalı antrikot.

ayyy kızlar canım çayın yanında bir hoşbeş, tuzlu çubuk ve halley çekti yavvv... Allahtan almıyoruz artık...:26::26::26::26:
çayın yanında ne güzel olurdu.. ama 70 bi göreyim bi gün detoks yapıcam bunlardan kendime

Gunaydin kizlar

Dun menu yazamadim,yedim de yedim anlamsiz bi sekilde

Bu sabah klasik karatayla gune basladim hayirlisi artik

Allahim cocuklarimiza zihin acikligi versin

canım şimdi gördüm ne kaaa haklısın

Iftar 17:00 lgibi oluyor biliyorsunuz. O saatte yiyince tekrar acikirim diye korkup iftarda sadece su ictim. Yemegi de 18:30da yedim. Simdi de kahve ictim.

allah kabul etsin canım aslında erken yersen gece yatarken sahur yaparsın acıkırsın daha iyi olmamıydı acep yoksam sahur yapmuyonmuben gece 12 gibi yiyorum tuttuğumda
sahi bende tutuyodum ama çok fena olmuştum en son tutuğumda cesaret edemiyom yinede belkim tutarım muharrem ayıda bitiyo

canım dün öğlende aradım kayınvalidemi konuştuk..tedbir amaçlı vermiş ilacı ..15 gün kullanacak demiş doktor..yurt dışından getirmişler..o şekilde kullanıyormuş..
çok zayıflamış..10 kilo vermiş 1 aylık süre içinde..

içtiği o ilaç aşırı halsizlik yapıyormuş kayınpederim öyle söyledi..hem zayıflamışım hem ilaç çok yorgunum diyor..inşallah toparlar kendini..

canımcım..inşallah kızın rahat atlatır sınavı..başarılar dilerim..kıyamam ağlamış canım benim...Allah emeklerinin karşılığını verir hiç merak etmesin...

tüm sınava girecek çocuklarımıza başarılar dilerim..Allah zihin açıklığı versin..bahattin geldi aklıma onun bir karikatürü vardı..

"Allahım sınavda bildiklerimi yaptır, bilemediklerimi at"tır, at"tırdıklarını tuttur "gibi bir şeydi..

kahvaltımı bugün 7:30 da yaptım
2 yumurta
peynir,zeytin
3 çatal çemen gibi sos
domates biber
çok az fındık ceviz
çayyyy
öğlen
sebze çorbası
fındık
yeşil çayy
akşamı henüz ayrlamadım ama pırasa yapabilirim
bizimde dersaneden mesaj geldi sınav yapacaklarmış merkezi sınavmış yine deneme benim kızda bi kızdı sormayın biz 8.sınıfmıyız ne güzel tatil yapacaktım çocukta haklı yani zaten seneye yapacaklar bırakında bi tatil yapsın çocuklar neyseki sınavdan sonra sinemaya götüreceklermiş biraz geç gelecek sanırım öpüyorum kızlar
unutmadan topikteki tüm dostların çocuklarına başarılar dilerim allah hepicine zihin açıklığı versin omegaları vermişinizdir inşallah kızlar bol bol ceviz kuru üzüm hadi yine öptüm sizi saat 09:30 girdiler herhalde

iyi olacak inşallah canım..

amiin..

tuttum bu lafı..zaten bayılırım baattine

ne işin var burda derseniz okulun içine kantine almadılar 40 dk da bir okula gitçem..
ev yakın nasılsa geldim kahvaltı yaptım şimdi çıkıyom...sonra gene gelcem..

kahvaltım

pastırmalı sucuklu omlet
tulum peyniri
yoğurt
ıhlamur

Günaydın güzeller ,
Evlatlarımıza süpersonik zekalar diliyorum...Sonra da gazete okuyup işlere dalıyorum.
Hepimize güzellikleri bol-sıkıntıları yok bir gün olsun

sersum adilemir hoş geldiniz kızlar
ben bi saçımı yağlıyayımda yine gelirim
ne yağı sürüyorsun arkadaşım saçına ..gürleşmesi için mi acep..

afiyet olsun..sınav kaçta bitiyor ki...Kolay gelsin arkadaşım..gürültü olur diye kantine almamışlardır..kafaları karışmasın çocukların.

Günaydın güzeller ,
Evlatlarımıza süpersonik zekalar diliyorum...Sonra da gazete okuyup işlere dalıyorum.

günaydın ..oku bakalım gazeteleri..ben de bakayım gazete biraz...

karnım çok ağrıyor..2 gündür adet olamadım gitti..şişti karnım..davul oldu..

alyacim galiba senle ben anca cene yapiyoruz icraat yok sahsen kendimi öyle görüyorum artik

vallahi brova canim... senin basligini gördükce ben kendimden utaniyorum zaten

olsun ama canım eskısıne gore ıyıyım yanı en azından kendımı hafıf hıssedıyorumm...yaza kadar vermem sart ama haziranda tatileee gidiyoruzzz :)
erken rezervasyonla bir otelden rezervasyonumuzu yaptırdık çok mutluyum :))

o zamana kadar sen bu kiloları 10 kere verirsin arkadaşım,üzülme daha zaman çok.

merhabaaaa kızlarr...

sınavda olan evlatlarımızaaaa ALLahım sen yardım et inşallah...

sabah ki menüm:
1 yumurta tereyağlı
salatalık
domates
1 bardak greyfurt-mandalina karışımı taze sıkım meyve suyu
peynir

o zamana kadar sen bu kiloları 10 kere verirsin arkadaşım,üzülme daha zaman çok.

evett canım inşallah veririm yaa..ama bu sene kararlıyımmmm geçen yaz tombık tombık gıttım tatıle resimlerden anladım ne kadar kötü göründüğümü bu sene böyle olmayacak amaaaa...
saolll destek verdiğin içinn

sağol canım..3 sınav 1. bitti 2. ye şimdi girdiler ben de geldim..
Günaydın güzeller ,

sersum adilemir hoş geldiniz kızlar
ben bi saçımı yağlıyayımda yine gelirim

gene geldim..kızım sayesinde spor yapmış oluyorum..giderken adımsayar takiim de nekaa yürüdüğümü bileyim barii..

bazı çocuklara çok üzüldüm..70 kişi sınava giriyor inanın 6-7 veli gelmiş..nekadar düşüncesizler..velisi gelmeyen çocuklar bir garip oldular..yazık..

biz dedik hepinize dua ediyoruz merak etmeyin..

adilemirciğim yanii bizi içeri alsalar da gürültü yapacak kadar yoktuk yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…