Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ay öyle olmasak kiloyla derdimiz mi olur dimi amaaaa

canım bizim rahatlatmak için söylediğimizin farkındalar ne de olsaama samimiyetimizin de farkındalar,yani sonuç istenen gibi olmasa da en kötüsünün olmayacağını biliyorlar,tedirginler yine de:26:bu ilk sınav tecrübesini yaşasınlar ikinciye daha rahat olacaklar zannımcatüm yavrularımız için hayırlısını nasip etsin rabbim
evet canım maalesef daha ilkokul çağında yarışa başlıyolar,yükleri çok ağır,allah yardımcıları olsun yavruların,teşekkürler canım
sağol tatlım
biz de öyle dedik canım gerekirse batıda özel liseye gidersin yavrum üzme kendini dedik..ama ne derece etkili oldu Allah bilir..Allah yardımcımız olsun emeklerinin karşılığını versin inşallah:26::26::26:
inşallah canım bizim zamanımızda böyle bişey yoktu yaa,mahalledeki liseye gittik,okuduk meslek sahibi oldukşimdiki mahalle okullarına gönderilecek gibi değil,ortam çok fena,çocuklarda bizde o yüzden çabalıyoruz aslında
valla heveslendirdin meraklandırdın,illa bişey anlatıcan kaçarın yok ona göreiyi dileklerin için teşekkürler tatlım,bu hafifletici neden olabilür bak
canım mesajını yeni gördüm,ilgin ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederimsizin gibi dostlar oldukça derdimiz tasamız uçar gider evellahlahben de aynen öyle yapmıştım tatlım,benimki zaten duygusaldır,şefkat diyerek gelir gelir sarılır sıpa
iyi akşamlar kızlar

yarın sınava girecek bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum,emeklerinin karşılığını alıp çooooook başarılı olurlar inşallah
teşekkür ederiz bitanem
babası hap verdirmedi,bundan sonra da böyle durumlarda ister dediiyi olmuş ama senin yavru için canım, rahatladıysa ne güzelbizimki geceden beri dua ediyodu,sabah ta karatay kahvaltısı yaptırdım gittik bıraktık babasıylahayırlısı inşallah
Gunaydin kizlar

Dun menu yazamadim,yedim de yedim anlamsiz bi sekilde

Bu sabah klasik karatayla gune basladim hayirlisi artik

Allahim cocuklarimiza zihin acikligi versin
noluyo gene ficansbak bize de bozdurucaksın diyeti,yapma etme güzelim,sen bu topiğin eski kurtlarındansın valla sorumluluğun var ona göre,kıss döverim bak
Günaydın güzeller ,
Evlatlarımıza süpersonik zekalar diliyorum...Sonra da gazete okuyup işlere dalıyorum.
Hepimize güzellikleri bol-sıkıntıları yok bir gün olsun
ooh oku sen gazeteni,biz üçbuçuk atalım
ne işin var burda derseniz okulun içine kantine almadılar 40 dk da bir okula gitçem..
ev yakın nasılsa geldim kahvaltı yaptım şimdi çıkıyom...sonra gene gelcem..

bizim okul uzak yavvne güzel manevi destek oluyosun kuzuyabu arada bugünkü sporunu da yapmış olursun

teşekkürler tatlımbu hususta bi malumat vermedi kendisi,merakla beklemekteyiz

sağol canım..3 sınav 1. bitti 2. ye şimdi girdiler ben de geldim..

ayyyy...çalışan anneler babalar mı ki..

hay Allah siz onlar için de dua edin bari serum cummm...kızının sayesinde sipor yapıyon evett.

canım senin kızın da sınava girmiş sanırım..başarılar dilerim arkadaşım

aynen canım..elimizden geldiği kadar..

kıss ben de sınavları bitsin söyliycem zaten bonibon olduğunu zaten bizim ki kurt bonibona benziyo bu dedi ama ..önünde ilaç kutusundan çıkardım verdim yedi şimdilik bakalım..

şimdi matematikteler hayırlısı ..
aynen canım spor oldu bana..

Son düzenleme:

yazık yaaa..bende üzüldüm şimdi...
ama belkide anneleri babaları çalışıyordur tatlım ne bileyim ki...:26:

ayyyy...çalışan anneler babalar mı ki..

hay Allah siz onlar için de dua edin bari serum cummm...kızının sayesinde sipor yapıyon evett.
hayır kıss okulda toplasan çalışan anne 5 i geçmez..burası Hakkari kuzum unuttun muu

düşüncesizler...en azından girerken bırak sonra git durman gerekmez..

etmezmiyim canım yaa hepsi kuzular..

hayır kıss okulda toplasan çalışan anne 5 i geçmez..burası Hakkari kuzum unuttun muu

düşüncesizler...en azından girerken bırak sonra git durman gerekmez..

etmezmiyim canım yaa hepsi kuzular..

ayyyyyyyyyyyy evet ya orası hakkari ydi demi.bir an aklımdan çıkmış..

önemsemiyorlar demek ki sınavı ve çocukları..

çok teşekkürler tatlım

anlamıştır tabii,en azından tadından bilmiştiraman faydası olacaksa her yol mübahayy birer birer bitiyo sınavlar,hadi hayırlısı bakalım:18:

ben kaçar bakiim kaç adım atcemmm azz sonraaa
güle güle canımcım
geç oldu ama günaydın arkadaşlar kahvaltımı bildireyim bari ben de
tereyağlı kaşarlı omlet
1 avuç badem,6 zeytin ve çay..acele oldu,okula yetişmek gerekinceöğlen için yoğurt aldım yanıma biraz fındıkla yerim acıkınca

Bende diyete bu hafta başladım. Karatay hakkında hiç bir fikrim yok. Geçen yıl dukanla 10 kilo vermiştim fakat tüp bebek tedavisinde (tedavi kesinlikle kilo almıyor tamamen benim şımarıklığım) biraz boşverdim ve 7 kilo aldım. Şimdi acilen bunları vermeye çalışıyorum. Biz karı koca biraz fazla keyifçiyiz ve birbirimizi sürekli gaza getirip abur cubur yiyoruz. Öncelikle bunları kesmem gerektiğini biliyorum. Bakalım nasıl olucak

hoşgeldin..ilk sayfamızda çok açıklayıcı ve yardımcı bilgiler var canım..özellikle ilk mesajda okumanı tavsiye ederim..başarılar

kızlar bir kez daha gidince toplamda 2.6 km yürümüş olacam..e daha ne olsun..yaşasın sınavv

dışarısı accayip soğuk ve yağmurlu...

kızlar bir kez daha gidince toplamda 2.6 km yürümüş olacam..e daha ne olsun..yaşasın sınavv

dışarısı accayip soğuk ve yağmurlu...

of iyi yürüdün sersum...kızın sınavdan çıkacak az kaldı..hadi bakalım...haber ver bize

karatay kahvaltılarını ve menülerini seveceğinden eminim ben.
çok bir fazlalığın da yokmuş

hayır canım gürleşmesi için deyil zamanında röflelerden yıprandıda düzelsin diye iyi geldi ama kuaförüm sağlığına kavuşuyo diyo kuruluk gidiyo yani ama yine bi rütüş bişeler yaptırıcam zamanını bekliyom
valla bende tombik tombik gitmiştim fotalar berbat tabi ben iyice zayıflayana kadar beni çekmeyin diyom kızıma en son çekildiğim fotoda baya fark ediyodu bu benmiyim dedim ama sonra gözüm alışıyo onuda beyenmiyom çok tatminsiz gördüm kendimi
yani bende duramam yerimde orda olsam daha iyi diye düşünürüm rahat olmak böle bişey sanırım ilkokulda bile ev çok uzak gidiyodum akşama kadar bekliyodum çocuk alıştıda okula ben alışamamıştım git diyodu gitmiyodum artık diğer çocuklarlada kaynaşmıştık şimdi burdada sabah bırakıyorum öğlen alıyorum nolcek benim halimliseye allah kerim
sersumcum bakalım kaç km yürücen bizede haber et

şimdi saçlarımı yıkadım bu arda yılan yağı diye bi karışım süper bişi
şimdide annem çağırdı oraya gidiyorum onun saçını boyıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…