- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
ay öyle olmasak kiloyla derdimiz mi olur dimi amaaaa
canım bizim rahatlatmak için söylediğimizin farkındalar ne de olsaBenim kızım da girecek inş sınava... Çok teşekkürler canım. Dualarınızı eksik etmeyin. Tam da ergenliğin duygusal patlamaları arasında denge kurmak zor oluyor, hem çocuklar hem anne-babalar için.
Canım ya... Senin gibi bir annede bile bunu düşündüyse, vay halimize...
Ben de gerilmesin diye, istediğin puanı alamazsan şimdiki okuluna devam edersin demiştim kızıma ama dünkü ağlama krizinde gördük ki pek işe yaramamışAllah hepsinin emeklerininkarşılığını versin, gönüllerine göre olsun.
evet canım maalesef daha ilkokul çağında yarışa başlıyolar,yükleri çok ağır,allah yardımcıları olsun yavruların,teşekkürler canımkıyamam canım ona çok zor sanki dersler kötü gidince onları sevmediğimizi düşünüyorlar bizmkide öyle çok fazla yük var omuzlarında
allaha emanet olsunlar başarılar dilerim bütün sınava girecek çocuklar bizimkide seneye inşallah
sağol tatlımselam kızlar
sabah klasık karatay kahvaltımı yaptım
aksamda ıspanak yogurt kurumeyve fındık dusunuyorum
ıgneoyam allah kabul etsın
sersumum basarılar kızına
bırdyım gelde anlat havadıslerı
ozlemım senınde kızına basarılar canımmm
leylakım gecmıs olsun nasılsın sımdı?
inşallah canımbiz de öyle dedik canım gerekirse batıda özel liseye gidersin yavrum üzme kendini dedik ..ama ne derece etkili oldu Allah bilir..Allah yardımcımız olsun emeklerinin karşılığını versin inşallah:26::26::26:
valla heveslendirdin meraklandırdın,illa bişey anlatıcan kaçarın yok ona göreKızlar selam ,
Dün size "akşamki maceramı" anlatıcam dedim , sonra da çoook yorgundum , yazamadan uyudum , yazma işini de sabaha bıraktım fakat sabah kalkınca hikaye akşamki kadar komik gelmedi bana , o bakımdan da yazmaktan vazgeçtim.Sizleri hayalkırıklığına uğrattığım için kusura bakmayın , bu travmayı umarım kolayca atlatabilirsiniz.
Bunun dışında yarın sınav varmış galiba.Emek veren tüm çocuklara bol miktarda özgüven , itidal , zihin açıklığı ve şans diliyorum.Herşey gönüllerince olsun...
Şimdi biraz TV seyredicem ve adaçayı içicem (tabi ki Burhaniye'den aldığımız adaçayından) , hepinize sevgiler...
canım mesajını yeni gördüm,ilgin ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederimözlemcim: senin yavru demiş ya:'' sınavdan düşük alırsam yine beni sever misiniz'' diye (öncelikle kıyamam ya) şunu diyebilirsin elbette benimki naçizane olur bir annenin sevgi dolu bakışı yerine, ama yazıyım yinede canım:
yavru ceylanının gözlerine bakarak;''Biz seni çok seviyoruz,senin başarılarını değil, seni seviyoruz, senin başarın bizi mutlu eder, bizi sevindirir'' der. sıkıca sarılıp öpersen ona güven verebilirsin.
veee görüşmek üzere yavrular
teşekkür ederiz bitanemiyi akşamlar kızlar
yarın sınava girecek bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum,emeklerinin karşılığını alıp çooooook başarılı olurlar inşallah
babası hap verdirmedi,bundan sonra da böyle durumlarda ister dedibi bakiim de çıkayım dedim...
bugün kızım sonkez sorulara bakayım dedi ama sonra yapamıycam diye ağlamaya başlayınca bıraktık babasıyla aile sinema günü yaptık..
üstüne bonibondan yutturduğum sakinleştirici hapı da yutunca rahatladıüstüne de ıhlamurr..ohh yumuşacık pambıkk gibi oldu..
Allah tüm yavrulara zihin açıklığı versin inşallah...hepiciğinizi öpüyor ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum..
iyi geceler bol leptinler..
noluyo gene ficansGunaydin kizlar
Dun menu yazamadim,yedim de yedim anlamsiz bi sekilde
Bu sabah klasik karatayla gune basladim hayirlisi artik
Allahim cocuklarimiza zihin acikligi versin
ooh oku sen gazeteni,biz üçbuçuk atalımGünaydın güzeller ,
Evlatlarımıza süpersonik zekalar diliyorum...Sonra da gazete okuyup işlere dalıyorum.
Hepimize güzellikleri bol-sıkıntıları yok bir gün olsun
ne işin var burda derseniz okulun içine kantine almadılar 40 dk da bir okula gitçem..
ev yakın nasılsa geldim kahvaltı yaptım şimdi çıkıyom...sonra gene gelcem..
bizim okul uzak yavv
Selamlar herkese birazdan yola çıkacağım için yazıp çıkacam eve vardığımda gece yarısını geçmiş oluyor genelde o yüzden
Yarınki ve cuma sınavlarına girecek evlatlarınıza başarılar diliyorum, allah zihin açıklığı versin ve emeklerinin karşılığını alsınlar inşallah
Kayınçon kolon boşaltması-patlaması yaptı sanırsamyane yeni bi bok muhabbetine hazır olun derim ben kaçar
teşekkürler tatlım