Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet canım ya bende kuaförüne katılıyorum..biraz saçların rahatlasın..kendine gelsin..acele etme..

senin çocuğun kaç yaşında canım...

of iyi yürüdün sersum...kızın sınavdan çıkacak az kaldı..hadi bakalım...haber ver bize

aman canım yaa bu rahatlık değil düşüncesizlik..biz hiç öyle anne olamayız..
2. 6 km yürüyüş tamam cicim

şimdi saçlarımı yıkadım bu arda yılan yağı diye bi karışım süper bişi
şimdide annem çağırdı oraya gidiyorum onun saçını boyıcam

bugün sizin saç bakım gününüz olduu

çok şükür bu günü atlattık..kızımın heyecanı da yatıştı..sorular tahminimden kolaydı dedi..rahatlamışş..çok şükür..hayırlısıyla yarını da atlattık mı tamam...

çok şükür bu günü atlattık..kızımın heyecanı da yatıştı..sorular tahminimden kolaydı dedi..rahatlamışş..çok şükür..hayırlısıyla yarını da atlattık mı tamam...

geçmişler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hadi yarına daha az stresi kaldı...şükürrrr

KIZLAR MERHABA
öğlen menüm:

1 kase çorba
1 lahmacun
biraz yoğurt

hadi bakalımm gözün aydın canımmm..inşallah yarında sınavı böyle kolay geçerrr

makbule ni düğünü oldu mu sersum..sanki düğün tarihi vermişti burda bir gün..

merak ettim..artıkın gelmiyor demi.ne yapıyor acap..eşi atanmıştı bir de..kpss ile..öyle hatırlıyorum..bu yıl onun işleri rast gitti maşallah.

oooo tatil hazir demek cok sevindim

kahvalti: peynir badem salatalik
ögle: kuru fasülye koca bi tabak, yesillik, peynir, iki dilim kek

evet canım ya bende kuaförüne katılıyorum..biraz saçların rahatlasın..kendine gelsin..acele etme..

senin çocuğun kaç yaşında canım...
12 yaşında canım

neyse çoğu gitti azı kaldı sayesinde spor yaptın canımcım

eve yeni geldim şimdide kiraz sapına devam ediyorum tadı bi tuhaf
tavuklu terbiyeli çorba yapıcam şu an tavuk pişiyo
menüm akşama

tavuk çorbası
pırasa yemeği
birkaç yaprak sarma dünden kalan
salata
öğlen çorba yazmıştım ama annem çağırınca kaldı
sadece yoğurt yedim
3-4 fındık
çayyyyy

x x x x x x x x x

oooo tatil hazir demek cok sevindim

evett cnm tatil hazır..hep aksdeniz bölgesine gidiyorduk bu sene ege olsun dedik.haziran başında gidicez ama acaba hava nasıl olur bilemedimm ki?
bu arada didim altınkuma gidicezz...

Merhaba hatunlar,

Biraz sonra iftarımı yapıcam inş. İftardan önce tartıldım. 82.0 olmuşum. Bu ilk hafta ve çok ödemim vardı. O yüzden 1,2 kg gitmiş. Aslında halen sabahları ellerim şiş oluyor. Kiraz sapı ve mısır püskülünden ben de içsem iyi olacak galiba.

Akşam görüşürüz canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…