hayır canım gürleşmesi için deyil zamanında röflelerden yıprandıda düzelsin diye iyi geldi ama kuaförüm sağlığına kavuşuyo diyo kuruluk gidiyo yani ama yine bi rütüş bişeler yaptırıcam zamanını bekliyom
valla bende tombik tombik gitmiştim fotalar berbat tabi ben iyice zayıflayana kadar beni çekmeyin diyom kızıma en son çekildiğim fotoda baya fark ediyodu bu benmiyim dedim ama sonra gözüm alışıyo onuda beyenmiyom çok tatminsiz gördüm kendimi
yani bende duramam yerimde orda olsam daha iyi diye düşünürüm rahat olmak böle bişey sanırım ilkokulda bile ev çok uzak gidiyodum akşama kadar bekliyodum çocuk alıştıda okula ben alışamamıştım git diyodu gitmiyodum artık diğer çocuklarlada kaynaşmıştıkşimdi burdada sabah bırakıyorum öğlen alıyorum nolcek benim halim liseye allah kerim
sersumcum bakalım kaç km yürücen bizede haber et
şimdi saçlarımı yıkadım bu arda yılan yağı diye bi karışım süper bişi
şimdide annem çağırdı oraya gidiyorum onun saçını boyıcam
of iyi yürüdün sersum...kızın sınavdan çıkacak az kaldı..hadi bakalım...haber ver bize
aman canım yaa bu rahatlık değil düşüncesizlik..biz hiç öyle anne olamayız..yani bende duramam yerimde orda olsam daha iyi diye düşünürüm rahat olmak böle bişey sanırım ilkokulda bile ev çok uzak gidiyodum akşama kadar bekliyodum çocuk alıştıda okula ben alışamamıştım git diyodu gitmiyodum artık diğer çocuklarlada kaynaşmıştıkşimdi burdada sabah bırakıyorum öğlen alıyorum nolcek benim halim liseye allah kerim
sersumcum bakalım kaç km yürücen bizede haber et
şimdi saçlarımı yıkadım bu arda yılan yağı diye bi karışım süper bişi
şimdide annem çağırdı oraya gidiyorum onun saçını boyıcam
çok şükür bu günü atlattık..kızımın heyecanı da yatıştı..sorular tahminimden kolaydı dedi..rahatlamışş..çok şükür..hayırlısıyla yarını da atlattık mı tamam...
çok şükür bu günü atlattık..kızımın heyecanı da yatıştı..sorular tahminimden kolaydı dedi..rahatlamışş..çok şükür..hayırlısıyla yarını da atlattık mı tamam...
yok tatlım adilemire de dedim burası böyle..veli toplantısına da hep 3-5 kişi geliyor
geçmişler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi yarına daha az stresi kaldı...şükürrrr
hadi bakalımm gözün aydın canımmm..inşallah yarında sınavı böyle kolay geçerrr
olsun ama canım eskısıne gore ıyıyım yanı en azından kendımı hafıf hıssedıyorumm...yaza kadar vermem sart ama haziranda tatileee gidiyoruzzz :)
erken rezervasyonla bir otelden rezervasyonumuzu yaptırdık çok mutluyum :))
12 yaşında canımevet canım ya bende kuaförüne katılıyorum..biraz saçların rahatlasın..kendine gelsin..acele etme..
senin çocuğun kaç yaşında canım...
x x x x x x x x xslmmmmss
bu gun biraz gec kalktım 10.30 da kalkış..........
11.30 a kdr yarım lt karbonatlı su yarım lt de normal su içtim 12 de kahvaltı
2 yumurta haşlanmış
2 kibrit kutusu kdr peynir
1 dilim kızarmış kepekli ekmek
akşam 5 de yemek
2 tane tavuk butu haşlanmış
1 dilim kızarmış kepekli ekmek
kahvaltı ile akşam yemeği arasında 1lt su içtim
şimdide 1 tane kuçuk elma yiyorum......
8 de 1 saat bisiklet .............
Yatmadan 1 bardak sıcak sut normalde ballı içmeye severim ama 3gundur sade içiyorum alıştım sanırım .......
Bu arada bu sabah 75 timUmarım böle devam eder artık yerimde saymak istemiorum
x x x x x x x x x
oooo tatil hazir demek cok sevindim
x x x x x x x x x
n"oldu niye cıssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?