x x x x x x x x x
n"oldu niye cıssssss
x x x x x x x x x
n"oldu niye cıssssss
çok şükür bu günü atlattık..kızımın heyecanı da yatıştı..sorular tahminimden kolaydı dedi..rahatlamışş..çok şükür..hayırlısıyla yarını da atlattık mı tamam...
n"oldu niye cıssssss
haber yok canım makbuştan ama sanırım bu ay düğünü vardı:44::44::44:makbule ni düğünü oldu mu sersum..sanki düğün tarihi vermişti burda bir gün..
merak ettim..artıkın gelmiyor demi.ne yapıyor acap..eşi atanmıştı bir de..kpss ile..öyle hatırlıyorum..bu yıl onun işleri rast gitti maşallah.
neyse çoğu gitti azı kaldı sayesinde spor yaptın canımcım
ekmekler yazılmamalı canım normal menü gibi ekmek var öğünlerden"oldu niye cıssssss
arkadaşım bu şekilde yazmamanı rica etmiştim daha önce de ..ekmek yazarak sanki karatayda serbestmiş gibi gösteriyorsun..yeni gelenlerin kafası karışıyor..bizler kaçamak ve yasak şeyler yazsakta yanına uyarı koyuyoruz..evt noldu ??????????
hade geçmiş olsun, yarın çok daha rahat ve güzel geçicek inşallah. tebrik ediyorum yavrunuzuuuuu
bu arada bende doğubayazıtta bulundum 2 yıla yakın, evet veli toplantısına katılmıyorlar, ama çocuk çok birde okutma isteği yook, hakkaride de kaçakçılık onların mesleği çocuklarda istemiyo zaten okumak falan. birde yaşam kültürü olmamış daha evlat okutmak onunla ilgilenmek. birde çocukla ilgilenmek ayıp gibi birşey öyle alışmışlar. daha yeni yeni aşıyorlar bazı şeyleri.
ekmek var ya ondan hatunlar
benim bu günkü karatay günceme gelince
sabah 9 kahvaltı
ev sucuklu yumurta
domates 1 tane
avuç içi kadar peynir
1 bardak fındık fıstık karışımı
akşama gelince
bulgur pilavı üstüne kuru fasulye
lahana-havuç-turp karışımı salata( gaz bombası yaniiiiii)
çörek otlu 1 kase yoğurt
haşlama kemikli et, et suyundanda bolca içtim ohhhh
spor olarak da sıkı duruuuun: 61 dk yürüyüş
makbule ni düğünü oldu mu sersum..sanki düğün tarihi vermişti burda bir gün..
merak ettim..artıkın gelmiyor demi.ne yapıyor acap..eşi atanmıştı bir de..kpss ile..öyle hatırlıyorum..bu yıl onun işleri rast gitti maşallah.
yarın listemiz serpp gelmediği için bende olacak gibi kızlar...
1-sersum-30 Ağustos 2013 liste yaptı
2-handrake-20 Eylül 2013 liste yaptı
3-birdy-27 Eylül 2013 liste yaptı
4-leylak84-4 Ekim 2013 liste yaptı
5-kardelenn-11 Ekim 2013 liste yaptı
6-filiztoprak-25 Ekim 2013 liste yaptı
7-papadiya-1 Kasım 2013 liste yaptı
8-özlemkartal-8 Kasım 2013 liste yaptı
9-ficans-15 Kasım 2013 liste yaptı
10-guleryuz2011-22 Kasım 2013 liste yaptı
11-serpp- 29 Kasım 2013 izinli büyük ihtimalle ben yapacağım kızlar..
12-ihya-6 Aralık 2013 izinli
13-Kaneel-13 Aralık 2013
14-naz8-20 Aralık 2013
15-Ramaska-27 Aralık
16-ufocan-03 Ocak 2014 izinli
17-gmzz_z-10 Ocak 2014
18-kaha-17 Ocak 2014
19-cakmel-24 Ocak 2014
20-alya88-31 Ocak Şubat 2014
21-tangram-07 Şubat 2014
22-regen-14 Şubat 2014
23-habercice-21 Şubat 2014 29 Kasımda Listede
nabersiniz kızlar nasılsınız bakalım benim düğün oldu geldim yerleştim diyesiye bu vakit oldu arkasından kayınvalidem hastalandı yoğun bakımdaydı şükür ki bugün çıktı normal servise sizin anlıcanız bi hareket bi hareket hayatımdaneyse allah beterini vermesin kimseye de dermanı olmayan hastalık vermesin
baktım herkes diyetlere devam ediyor ben bu konuda diyet kelimesini hayatımdan çıkarmaya karar aldım herşeyden ye az az ye mantığını oturtmaya çalışıyorum
yasak oldumu bişi farkettim onu daha çok yiyesim geliyor bende bıraktım bu işleri
ne çektin be sersumum liste sırası gelipte kaytaranlardan ne çektın
Vay Makbuşşşşşş , kız sen ne çabuk okulunu bitirdin , tayin oldun da evlendin , ne tez canlı kızsın sen böyleAşkınız bir ömür boyu sürsün , hep sağlıklı ve mutlu olun inşallah Bakıyorum da kayınvalideni daha ilk aydan hastanelik etmişsin vicdansız Makbuş Şaka şaka , hayırdır , teyzemin nesi var , çok geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen.
Eeee Makbuş , diyeti de bıraktım diyosun.Zaten Urfa'da nasıl diyet yapılır kısmı kafama yatmamıştı hatırlarsan
Makbuşum tekrar mutluluklar diliyorum ve sevgilerimi gönderiyorum ve de lütfen kayınvalidene biraz olsun iyi davran diyorum
Canlarım hepinize selam ,
Nasılsınız , keyifler yerindedir inşallah...Sınav işinden n'aber , Birdy teyzelerinin duaları gerçekleşmiş mi , hepsinin sınavları güzel geçmiş mi?
Ben de valla hava değişimi midir , menpoz mudur , ne boktur anlamadım ama daha 1 hafta olmasına rağmen galiba regl oldum , regl oldum mu tam olarak onu da anlayamadım ama anladığım tek şey çok yakında yine bana doktor yollarının düştüğüdür.Ve maalesef ki etrafımız hastanelerle dolu olmasına rağmen henüz şöyle güvenilir , mantıklı bir kadın doğumcuya denk gelmedim.Yine şansıma güvenip çalıcam bir tanesinin kapısını...Bu arada kendime "rahim duvarı kalınlaşması" teşhisi koydum.Benzer sorun yaşamış olanınız varsa belirtileri ve tecrübeleri konusunda biraz bilgi verebilirse çok sevinirim.Zaten rutin kan sayırmı-şeker , kolesterol vs zamanı da gelmişti , hepsini yaptırırım bu bahaneyle.
Bunun dışında geldik geleli enişteniz evde yemek konusunda terör estiriyor ve az yedirtiyor , kaç gündür sebze yiyorduk , bu akşama balık çorbası ve ızgara balık yaptı sağolsun.Yarın öğlene zeytinyağlı yerelması yapıyorum.Soğanı doğrarken parmağımı da doğradım , kanıyor hala...Yarın akşam da yemeğe bilin bakalım kimlere gidiyoruz???
İşte böyle canlarım...
tabıkı MURATLARAAAAAAAAAAACanlarım hepinize selam ,
Nasılsınız , keyifler yerindedir inşallah...Sınav işinden n'aber , Birdy teyzelerinin duaları gerçekleşmiş mi , hepsinin sınavları güzel geçmiş mi?
Ben de valla hava değişimi midir , menpoz mudur , ne boktur anlamadım ama daha 1 hafta olmasına rağmen galiba regl oldum , regl oldum mu tam olarak onu da anlayamadım ama anladığım tek şey çok yakında yine bana doktor yollarının düştüğüdür.Ve maalesef ki etrafımız hastanelerle dolu olmasına rağmen henüz şöyle güvenilir , mantıklı bir kadın doğumcuya denk gelmedim.Yine şansıma güvenip çalıcam bir tanesinin kapısını...Bu arada kendime "rahim duvarı kalınlaşması" teşhisi koydum.Benzer sorun yaşamış olanınız varsa belirtileri ve tecrübeleri konusunda biraz bilgi verebilirse çok sevinirim.Zaten rutin kan sayırmı-şeker , kolesterol vs zamanı da gelmişti , hepsini yaptırırım bu bahaneyle.
Bunun dışında geldik geleli enişteniz evde yemek konusunda terör estiriyor ve az yedirtiyor , kaç gündür sebze yiyorduk , bu akşama balık çorbası ve ızgara balık yaptı sağolsun.Yarın öğlene zeytinyağlı yerelması yapıyorum.Soğanı doğrarken parmağımı da doğradım , kanıyor hala...Yarın akşam da yemeğe bilin bakalım kimlere gidiyoruz???
İşte böyle canlarım...
vallahi ben bişi yapmadım o bana yaptı numara yapıyo bence1 aylık kocam gitti annesinin yanında yalnız kaldım urfada işin şakası bi yana öldük öldük dirildik 13 gündür yoğun bakımdaydı
şimdi kayınvalidem zaten baya kilolu yüz kilonun üstünde aynı zamanda şeker hastası karnında da fıtık vardı işte bizimki içli köfte yapmışlar öğlen yemiş ikindin yemiş gece yatmadan yemiş sabah kalkmış gene yemişbağırsak çeperi yırtılmış bağırsak dışarı çıkmış ve katlanmış katlanınca da tıkanmış öyle olunca ameliyata aldılar içerde bağırsak çürümüş birazını kestiler işte ameliyattan çıkınca da nefesle ilgili problem vardı solunum cihazındaydı neyseki şimdi daha iyi
vallahi bu diyet işlerinde dikiş tutturamıyorum ben ya bende vazgeçtim az yemeye gayret gösteriyorum işte bakalım belki böyle zayıflarım dünya umut dünyası
Nice mutlu yıllar bir yastıkta kocarsınız inşallah canımvalidene geçmiş olsun aşırı kilo demek hastalıklara kapı açmak demek ama
gelde iştahı yerinde olan bize anlatlaf çok icraat yok
Eeeee muhtarlık makamının hep kaymağını yiyecek değil ya Pampişim
tabıkı MURATLARAAAAAAAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?