anaaaaa kıss makbuşşş valla bugün seni konuştuk geldinn..erdin kıss sennnnnabersiniz kızlar nasılsınız bakalım benim düğün oldu geldim yerleştim diyesiye bu vakit oldu arkasından kayınvalidem hastalandı yoğun bakımdaydı şükür ki bugün çıktı normal servise sizin anlıcanız bi hareket bi hareket hayatımdaneyse allah beterini vermesin kimseye de dermanı olmayan hastalık vermesin
baktım herkes diyetlere devam ediyor ben bu konuda diyet kelimesini hayatımdan çıkarmaya karar aldım herşeyden ye az az ye mantığını oturtmaya çalışıyorum
yasak oldumu bişi farkettim onu daha çok yiyesim geliyor bende bıraktım bu işleri
ne zaman foruma baksam beni konuşuyorsunuztesadüf mü hissediyom mu ne yok canım eşim atanamadı maalesef dershaneye başlamıştı ama kayınvalidem hastalanınca maalesef sekteye uğradı mahvoldu çocuk neyse ki şimdi iyi
sen nasılsın iyi misin canım
anaaaaa kıss makbuşşş valla bugün seni konuştuk geldinn..erdin kıss sennnnbu iki olduuu
Allah messut etsin canımcım ve de geçmiş olsun Allah şifa versin...özlemişiz bee
valla kıss görende hergün seni konuşuyoz sanır...
olsun canım sağlık olsun da gene kazanır üzülme
evt noldu ??????????
Merhaba hatunlar,
Biraz sonra iftarımı yapıcam inş. İftardan önce tartıldım. 82.0 olmuşum. Bu ilk hafta ve çok ödemim vardı. O yüzden 1,2 kg gitmiş. Aslında halen sabahları ellerim şiş oluyor. Kiraz sapı ve mısır püskülünden ben de içsem iyi olacak galiba.
Akşam görüşürüz canlarım
3 dilim ayva yiyorum şuannn
akşam menüm
hamsi kuşu
salata
tatlı krizlerimin sebebi belli oldu..regl oldum...
tuttu duaların teyzesi..sağolasınCanlarım hepinize selam ,
Nasılsınız , keyifler yerindedir inşallah...Sınav işinden n'aber , Birdy teyzelerinin duaları gerçekleşmiş mi , hepsinin sınavları güzel geçmiş mi?
Ben de valla hava değişimi midir , menpoz mudur , ne boktur anlamadım ama daha 1 hafta olmasına rağmen galiba regl oldum , regl oldum mu tam olarak onu da anlayamadım ama anladığım tek şey çok yakında yine bana doktor yollarının düştüğüdür.Ve maalesef ki etrafımız hastanelerle dolu olmasına rağmen henüz şöyle güvenilir , mantıklı bir kadın doğumcuya denk gelmedim.Yine şansıma güvenip çalıcam bir tanesinin kapısını...Bu arada kendime "rahim duvarı kalınlaşması" teşhisi koydum.Benzer sorun yaşamış olanınız varsa belirtileri ve tecrübeleri konusunda biraz bilgi verebilirse çok sevinirim.Zaten rutin kan sayırmı-şeker , kolesterol vs zamanı da gelmişti , hepsini yaptırırım bu bahaneyle.
Bunun dışında geldik geleli enişteniz evde yemek konusunda terör estiriyor ve az yedirtiyor , kaç gündür sebze yiyorduk , bu akşama balık çorbası ve ızgara balık yaptı sağolsun.Yarın öğlene zeytinyağlı yerelması yapıyorum.Soğanı doğrarken parmağımı da doğradım , kanıyor hala...Yarın akşam da yemeğe bilin bakalım kimlere gidiyoruz???
İşte böyle canlarım...
ne çektin be sersumum liste sırası gelipte kaytaranlardan ne çektın
enemm iyki cumhuru reis falan değilim..mıhtarlık bile böyleyse..Eeeee muhtarlık makamının hep kaymağını yiyecek değil ya Pampişim
vallahi ben bişi yapmadım o bana yaptı numara yapıyo bence1 aylık kocam gitti annesinin yanında yalnız kaldım urfada işin şakası bi yana öldük öldük dirildik 13 gündür yoğun bakımdaydı
şimdi kayınvalidem zaten baya kilolu yüz kilonun üstünde aynı zamanda şeker hastası karnında da fıtık vardı işte bizimki içli köfte yapmışlar öğlen yemiş ikindin yemiş gece yatmadan yemiş sabah kalkmış gene yemişbağırsak çeperi yırtılmış bağırsak dışarı çıkmış ve katlanmış katlanınca da tıkanmış öyle olunca ameliyata aldılar içerde bağırsak çürümüş birazını kestiler işte ameliyattan çıkınca da nefesle ilgili problem vardı solunum cihazındaydı neyseki şimdi daha iyi
vallahi bu diyet işlerinde dikiş tutturamıyorum ben ya bende vazgeçtim az yemeye gayret gösteriyorum işte bakalım belki böyle zayıflarım dünya umut dünyası
Ne kaymak ne kaymak yedi garibim mıhtar yaa batıya geçsin görürüz günümüzü
önce ben didiiim ödül beniiiim
erdim di misağol canım teşekkür ederim kızının sınavı da iyi geçmiş hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah canım sen nasılsın canım
Yaaaa Makbuş sana dünyanın şeyini yazmıştım ama hepsi yok oldu beaaaaavallahi ben bişi yapmadım o bana yaptı numara yapıyo bence1 aylık kocam gitti annesinin yanında yalnız kaldım urfada işin şakası bi yana öldük öldük dirildik 13 gündür yoğun bakımdaydı
şimdi kayınvalidem zaten baya kilolu yüz kilonun üstünde aynı zamanda şeker hastası karnında da fıtık vardı işte bizimki içli köfte yapmışlar öğlen yemiş ikindin yemiş gece yatmadan yemiş sabah kalkmış gene yemişbağırsak çeperi yırtılmış bağırsak dışarı çıkmış ve katlanmış katlanınca da tıkanmış öyle olunca ameliyata aldılar içerde bağırsak çürümüş birazını kestiler işte ameliyattan çıkınca da nefesle ilgili problem vardı solunum cihazındaydı neyseki şimdi daha iyi
vallahi bu diyet işlerinde dikiş tutturamıyorum ben ya bende vazgeçtim az yemeye gayret gösteriyorum işte bakalım belki böyle zayıflarım dünya umut dünyası
Canım sağol.Sabah lekelenme oldu sonra da durdu.Devamı gelecek mi bilmiyorum:18::18::18: BakalımSelam,Geçmiş olsun Birdy'im sulu sulu hafif kahve rengimsi ise menopoz başlangıcında benim öyleydi Dr. olarak
üniversite hastanelerinde Doçent yada yeni profösöre gidebilirsen daha iyi olur derim
Yarın öğlen yemeğini niye şimdi yapyonki :44: parmağını sıkı sar,kat,kat sar belki işe yarar :44: akşama Muratlara mı gidiyosunuz ?
Eveeeeettttttabıkı MURATLARAAAAAAAAAAA
He , di mi , topiğe uğrarsa öpüp başımıza koyalımNe kaymak ne kaymak yedi garibim mıhtar yaa batıya geçsin görürüz günümüzü
önce ben didiiim ödül beniiiim
Eeee açtın topiği , oldun muhtar şimdi uğraş dur.Kalaydık eski topikte uğraşmazdın böyle listeyle-misteyle...tuttu duaların teyzesi..sağolasın
kuzum kadın doğum dedinmi irkiliyorum..offf sen de ne çektin bee..ama git tabee alt takımlar ihmale gelmezz
tabiisi MURAT EMMİLERE..
Benim nefesim çok kuvvetlidir.Afferim yeğenime.Yarın daha da iyi geçecek inşallah.Okudum bütün çucuklara üfledim efil efil
enemm iyki cumhuru reis falan değilim..mıhtarlık bile böyleyse..
ne kaymak yedim demiiiyedim mii:44::44::44: sanki hep kazık yedim gibi geldi bana ama
kızım ne yemiş ne yemişş...yine iyi kurtulmuş bence..Allah korumuşş..:26::26::26:
ben görseydim senden önce bilirdim kiii
sağol canım benim..amiinn
iyidir be kuzum beni biliyon aynı halaaa gr gr gidiyo sonra geri geliyo ama naparsın topik sorumluluğu..
bizde geri sayıyoz artık tayin için son 6 ay hayırlısıyla
..kısss bide sana güvenip seni yedek listeci yapmıştım..bakk geldin kendi ellerinle yazayım mı yarınki listeyi sana haa yazayım mı
eline uf olmuşş..geçmiş olsun balım..öpem de geçsin..
Hangisini öpücen muhtarım çünkü ben direkt parmağı dikey olarak ikiye ayırmışım.Şuan 6 parmaktan halliceyim
sağol canım..hayırlısıyla yarını da atlatıcaz inşallahSersum selam canım kızın bugünü atlatmış inşallah yarını daha rahat atlatır da sonraki sınavlara daha stressiz hazırlanır
Bugün sınavda görevli bir öğretmen arkadaş geldi çaya nasıldı dedim onun sınıfında çok az öğrenci varmış sorun yoktu dedi ama diğer salonlardaki erken bitiren çocukları koridara çıkarmışlar onların gürültüsünden ben bile rahatsız oldum dedi halbuki klavuzda 40 dk çıkamazlar yazıyomuş fakat yöneticiler 15 dk sonra bitiren çıkabilir demiş :44: sizinkiler napmış ?
He , di mi , topiğe uğrarsa öpüp başımıza koyalım
Eeee açtın topiği , oldun muhtar şimdi uğraş dur.Kalaydık eski topikte uğraşmazdın böyle listeyle-misteyle...
Valla afferim kız size , sektirmeden bildiniz nereye gideceğimizi
He , kadın doğuma gidicem , doktor kesin boyunda kireçlenme var falan diyecek , valla çok korkuyorum muhtarım :18::18::18:
İnşallah Hipokrat sever bi doktora denk gelirim
Yok anacım yaaaa , bilakis kör bıçaktı.Ben soğanı doğruyorum diye bi bastırdım pıçağı , parmak oldu sana iki parmakOyyy anam nassı oldu öyle :44: lazer bıçakmıydı ? onlar biraz tehlikeli yaa
sağol canım..hayırlısıyla yarını da atlatıcaz inşallah
yok canım yaa o kunuda çok şanslıyız galiba kurallara uyuldu çok şükür..bizi bile almadılar içeri..gayet güzel ve sessizdi ortam.
artık bilemiycem naparsınızzz...
bi üfledin valla teee buraya geldii..maşallahh
kendin kaşındın diyosun..
kayınçom iyi düşün ben de sana dua edicem burdan merak etme..
sabah erken çıkacağımız için 6.30 kahvaltı 2 yumurta, dünden kalan 6 tane dolma..
öğlen 11.30 misafirlik 3 kaşık melemen, 1 küçük dilim bisküvili pasta..
akşam 18 de bir tabak yoğurt
şimdi çay..
haa bide aklıma geldi.. eşim hastane dönüşü simit aldı ve 1 tane yedim...yapıyorum kendime..
üzgünüm kızlar.. yarın tartıda + çıkarsam şaşırmam..
sersum beni de al listeye...
Hangisini öpücen muhtarım çünkü ben direkt parmağı dikey olarak ikiye ayırmışım.Şuan 6 parmaktan halliceyim
son kararın mı bak alırsam liste sıran gelince kaçmak yok..sabah erken çıkacağımız için 6.30 kahvaltı 2 yumurta, dünden kalan 6 tane dolma..
öğlen 11.30 misafirlik 3 kaşık melemen, 1 küçük dilim bisküvili pasta..
akşam 18 de bir tabak yoğurt
şimdi çay..
haa bide aklıma geldi.. eşim hastane dönüşü simit aldı ve 1 tane yedim...yapıyorum kendime..
üzgünüm kızlar.. yarın tartıda + çıkarsam şaşırmam..
sersum beni de al listeye...
Yok anacım yaaaa , bilakis kör bıçaktı.Ben soğanı doğruyorum diye bi bastırdım pıçağı , parmak oldu sana iki parmak
Senin de kuvvetlidir nefesin muhtarım , inşallah bu sefer tutturucam doğru doktoru
Cıssların yanına X atmayı unutmayın ki yeni gelenler serbest sanmasınbende dün öğlen simit yemek zorunda kalmıştım akşamda fazla yemek yiyerek yola çıktım bugün yine kabızlıkla uğraşmamak için mücadele ettim ve galip geldim şükür ama eminim bende fazla çıkcam iyiki listede yokum
yaz tabe kuzum yaz yaparım ben seve sevetuttu duaların teyzesi..sağolasın
kuzum kadın doğum dedinmi irkiliyorum..offf sen de ne çektin bee..ama git tabee alt takımlar ihmale gelmezz
tabiisi MURAT EMMİLERE..
enemm iyki cumhuru reis falan değilim..mıhtarlık bile böyleyse..
ne kaymak yedim demiiiyedim mii:44::44::44: sanki hep kazık yedim gibi geldi bana ama
kızım ne yemiş ne yemişş...yine iyi kurtulmuş bence..Allah korumuşş..:26::26::26:
ben görseydim senden önce bilirdim kiii
sağol canım benim..amiinn
iyidir be kuzum beni biliyon aynı halaaa gr gr gidiyo sonra geri geliyo ama naparsın topik sorumluluğu..
bizde geri sayıyoz artık tayin için son 6 ay hayırlısıyla
..kısss bide sana güvenip seni yedek listeci yapmıştım..bakk geldin kendi ellerinle yazayım mı yarınki listeyi sana haa yazayım mı
okaa mı kötü kestin allam yaa gidip diktireydin keşke..:26::26::26:
son kararın mı bak alırsam liste sıran gelince kaçmak yok..
ilkönce yediklerin için bi sopayı atalım da sonra girersin listeye..
simit vedene pasta içünnn
sağolasın kuzum valla yemez inşallah bundan sonra ölümden döndü :18::18::18: inşallah canım verebilirim valla az olsun da olsun tek istediğim o ayda 1 kiloya bile razıyımYaaaa Makbuş sana dünyanın şeyini yazmıştım ama hepsi yok oldu beaaaaa
Kısaca yazıyorum tekrar ; Teyzeme büyük geçmiş olsun , bağırsaklarını delecek kadar içli köfte yemesin bi daha :18::18::18:
Sen de daha yeni evlisin.Tam düzen kuruncaya kadar diyet-miyet zor olur zaten , senin yolun güzel işte , porsiyon ölçünü ayarlayabilirsen o şekilde çok güzel verirsin kilocukları
Canım sağol.Sabah lekelenme oldu sonra da durdu.Devamı gelecek mi bilmiyorum:18::18::18: BakalımYaaa üniversite hastanesine gitmeye de cesaret edemiyorum , o kalabalıkta falan nasıl iş yapılacak bilemiyorum ama aslında haklısın öyle yapmak gerek.Annemler sadece Çapa'ya giderler , gayet de memnundurlar valla.Biz tembellik ediyoruz galiba
Eee yarının öğle yemeğini yarın uğraşmıyim diye şimdi yaptım işte.Zaten z.yağlı , beklemesi lazım malum.
Parmağımın kanamsı durdu ama çok fena kesmişim , doğramışım resmen.Flaster sardım şimdi , zonkluyo...
Veeee yesssss Muratlara gidiyossss
Eveeeeettttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?