Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

anaaaaa kıss makbuşşş valla bugün seni konuştuk geldinn..erdin kıss sennnnbu iki olduuu
Allah messut etsin canımcım ve de geçmiş olsun Allah şifa versin...özlemişiz bee

valla kıss görende hergün seni konuşuyoz sanır...

olsun canım sağlık olsun da gene kazanır üzülme

erdim di mi sağol canım teşekkür ederim kızının sınavı da iyi geçmiş hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah canım sen nasılsın canım

evt noldu ??????????

Hala noldu diyo alla alla kıs sen geçmişi okumuyosun galiba kaşınıyon falaka istiyon galiba

Allah kabul etsin canım, oruç tutabilenler daha kolay diyet yapar diye düşünüyorum ben,çünki öğün araları 4-5 saat dayanmak daha kolay olur dimi :44: gerçi annemde tutuyor ama yaşlandıkca kilosu artıyor normal zamanda saat başı birşeyler yiyor yatana kadar,hatta bazen akşam uykusunda wc için kalkıyor yatmadan 2 mandalini lüpletip öyle yatıyor kiraz sapı mısır püskülü dışında maydonoz yemek de işe yarar

3 dilim ayva yiyorum şuannn

akşam menüm

hamsi kuşu
salata

tatlı krizlerimin sebebi belli oldu ..regl oldum...

tuttu duaların teyzesi..sağolasın
kuzum kadın doğum dedinmi irkiliyorum..offf sen de ne çektin bee..ama git tabee alt takımlar ihmale gelmezz
tabiisi MURAT EMMİLERE..

ne çektin be sersumum liste sırası gelipte kaytaranlardan ne çektın

Eeeee muhtarlık makamının hep kaymağını yiyecek değil ya Pampişim
enemm iyki cumhuru reis falan değilim..mıhtarlık bile böyleyse..
ne kaymak yedim demiiiyedim mii:44::44::44: sanki hep kazık yedim gibi geldi bana ama

kızım ne yemiş ne yemişş...yine iyi kurtulmuş bence..Allah korumuşş..:26::26::26:
Ne kaymak ne kaymak yedi garibim mıhtar yaa batıya geçsin görürüz günümüzü

önce ben didiiim ödül beniiiim

ben görseydim senden önce bilirdim kiii

erdim di mi sağol canım teşekkür ederim kızının sınavı da iyi geçmiş hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah canım sen nasılsın canım

sağol canım benim..amiinn

iyidir be kuzum beni biliyon aynı halaaa gr gr gidiyo sonra geri geliyo ama naparsın topik sorumluluğu..
bizde geri sayıyoz artık tayin için son 6 ay hayırlısıyla
..kısss bide sana güvenip seni yedek listeci yapmıştım..bakk geldin kendi ellerinle yazayım mı yarınki listeyi sana haa yazayım mı

Yaaaa Makbuş sana dünyanın şeyini yazmıştım ama hepsi yok oldu beaaaaa
Kısaca yazıyorum tekrar ; Teyzeme büyük geçmiş olsun , bağırsaklarını delecek kadar içli köfte yemesin bi daha :18::18::18:
Sen de daha yeni evlisin.Tam düzen kuruncaya kadar diyet-miyet zor olur zaten , senin yolun güzel işte , porsiyon ölçünü ayarlayabilirsen o şekilde çok güzel verirsin kilocukları
Canım sağol.Sabah lekelenme oldu sonra da durdu.Devamı gelecek mi bilmiyorum:18::18::18: Bakalım Yaaa üniversite hastanesine gitmeye de cesaret edemiyorum , o kalabalıkta falan nasıl iş yapılacak bilemiyorum ama aslında haklısın öyle yapmak gerek.Annemler sadece Çapa'ya giderler , gayet de memnundurlar valla.Biz tembellik ediyoruz galiba
Eee yarının öğle yemeğini yarın uğraşmıyim diye şimdi yaptım işte.Zaten z.yağlı , beklemesi lazım malum.
Parmağımın kanamsı durdu ama çok fena kesmişim , doğramışım resmen.Flaster sardım şimdi , zonkluyo...
Veeee yesssss Muratlara gidiyossss
tabıkı MURATLARAAAAAAAAAAA
Eveeeeettttt

Sersum selam canım kızın bugünü atlatmış inşallah yarını daha rahat atlatır da sonraki sınavlara daha stressiz hazırlanır

Bugün sınavda görevli bir öğretmen arkadaş geldi çaya nasıldı dedim onun sınıfında çok az öğrenci varmış sorun yoktu dedi ama diğer salonlardaki erken bitiren çocukları koridara çıkarmışlar onların gürültüsünden ben bile rahatsız oldum dedi halbuki klavuzda 40 dk çıkamazlar yazıyomuş fakat yöneticiler 15 dk sonra bitiren çıkabilir demiş :44: sizinkiler napmış ?

Ne kaymak ne kaymak yedi garibim mıhtar yaa batıya geçsin görürüz günümüzü

önce ben didiiim ödül beniiiim
He , di mi , topiğe uğrarsa öpüp başımıza koyalım
Eeee açtın topiği , oldun muhtar şimdi uğraş dur.Kalaydık eski topikte uğraşmazdın böyle listeyle-misteyle...
Valla afferim kız size , sektirmeden bildiniz nereye gideceğimizi
He , kadın doğuma gidicem , doktor kesin boyunda kireçlenme var falan diyecek , valla çok korkuyorum muhtarım :18::18::18:
İnşallah Hipokrat sever bi doktora denk gelirim

sabah erken çıkacağımız için 6.30 kahvaltı 2 yumurta, dünden kalan 6 tane dolma..

öğlen 11.30 misafirlik 3 kaşık melemen, 1 küçük dilim bisküvili pasta..

akşam 18 de bir tabak yoğurt

şimdi çay..

haa bide aklıma geldi.. eşim hastane dönüşü simit aldı ve 1 tane yedim... yapıyorum kendime..

üzgünüm kızlar.. yarın tartıda + çıkarsam şaşırmam..

sersum beni de al listeye...

sağol canım..hayırlısıyla yarını da atlatıcaz inşallah
yok canım yaa o kunuda çok şanslıyız galiba kurallara uyuldu çok şükür..bizi bile almadılar içeri..gayet güzel ve sessizdi ortam.

artık bilemiycem naparsınızzz...

bi üfledin valla teee buraya geldii..maşallahh

kendin kaşındın diyosun..

kayınçom iyi düşün ben de sana dua edicem burdan merak etme..

Oyyy anam nassı oldu öyle :44: lazer bıçakmıydı ? onlar biraz tehlikeli yaa
Yok anacım yaaaa , bilakis kör bıçaktı.Ben soğanı doğruyorum diye bi bastırdım pıçağı , parmak oldu sana iki parmak

Senin de kuvvetlidir nefesin muhtarım , inşallah bu sefer tutturucam doğru doktoru

Son düzenleme:

Cıssların yanına X atmayı unutmayın ki yeni gelenler serbest sanmasın bende dün öğlen simit yemek zorunda kalmıştım akşamda fazla yemek yiyerek yola çıktım bugün yine kabızlıkla uğraşmamak için mücadele ettim ve galip geldim şükür ama eminim bende fazla çıkcam iyiki listede yokum

Hangisini öpücen muhtarım çünkü ben direkt parmağı dikey olarak ikiye ayırmışım.Şuan 6 parmaktan halliceyim

okaa mı kötü kestin allam yaa gidip diktireydin keşke..:26::26::26:

son kararın mı bak alırsam liste sıran gelince kaçmak yok..

ilkönce yediklerin için bi sopayı atalım da sonra girersin listeye..

simit vedene pasta içünnn

karatay diyeti demek, misafirliğe gitsen bile önüne gelene sadece bakmak demek, evine gelenlere herşeyi yedirip kendine ayrı tabak hazırlamak demek, ev de sıcacık ekmek yapmana rağmen eşin ve çocuğun içine tereyağ koyup yerken senin sadece izlemen demek, hayatında vazgeçemem dediğin güzel yiyeceklerden ödün vermek ddemek....

ekmeğe çok içerlendim ve bu çıktı ortaya..

ayyyy çok fene çokk...:26::26::26:

sen oldu bill:13::13::13: secret de yaparım
ikidir format gidiyor barnağına veriyom çekirge..

özeli gördün mü sarfoşumm

yaz tabe kuzum yaz yaparım ben seve seve hayırlısı canım inşallah istediğiniz bi yer olur tayin işi darısı başıma

kaçmam merak etme..
evet hak ettim tatlım yaaa.. vurun tekmeyi bana..

sağolasın kuzum valla yemez inşallah bundan sonra ölümden döndü :18::18::18: inşallah canım verebilirim valla az olsun da olsun tek istediğim o ayda 1 kiloya bile razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…