Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yaz tabe kuzum yaz yaparım ben seve seve hayırlısı canım inşallah istediğiniz bi yer olur tayin işi darısı başıma
ah kıyamam ben sana taze gelinn
amin inşallah

evet çok doğru tespit..bunları yapmazsan falaka demek sopa demek..
çok despot gördüm kendimi yawww

bu arada ikidir yazcam unutuyorum çok geçmiş olsun birdycim sana da ciddi bişi değildir inşallah zor bu hastahane işleri :18::18:

evet çok doğru tespit..bunları yapmazsan falaka demek sopa demek..
çok despot gördüm kendimi yawww
[/QUOTE]

valla bende çok despot gördüm senii ürktüm yanii...:18::18::18::18:

iyi geceler kısslar..bol leptinler..yarın tartı yüzümüzü güldürsün diycem ama benden yana kesin tırtt
sizin yüzünüz gülsün yeter..

Yine herkes giderayakken gelebildim yav

Mıhtarım, ben bu hafta listede yokum. Haftaya inşallah ama yarın müsaitim,kendim olmasam da listeyi yapabilirim isterseniz.

(Böyle yüksek makamlarla arayı iyi tutmak, icabında yalakalık yapmak, menfaat icabı)

Son düzenleme:
Birdy geçmiş olsun canım ya... Gerçekten dikiş attırsan daha mı iyi olurdu acaba?

Sebze çorbaları bitti mi? Yeni yemeklere girişmişsin.

Sersum, kızının sınavının iyi geçmesine çok sevindim. Darısı yarına. Benimki konuşmak istemiyor pek ama kötü geçse ağlaya zırlaya gelirdi. İyi geçmiş herhalde.

Makbuş, Allah bir yastıkta kocatsın. Kayınvalidene de geçmiş olsun.

Papadiyam sen nasılsın?

bıdym gecmıs olsun canımm
muratlarada elı bos gıtme 100kg luk sebzenın 1 kg suna kıy da bır zeytınyaglı pısır gotur kız sevaptır

valla oyam nasıl olayım senı gordum daha ıyı oldum ınan.donmene cok sevındım helekı profıl resmını gorunce keyfım yerıne gelıyo
bende bırkac kg artılardayım ama napalım saglık olsun

valla oyam nasıl olayım senı gordum daha ıyı oldum ınan.donmene cok sevındım helekı profıl resmını gorunce keyfım yerıne gelıyo
bende bırkac kg artılardayım ama napalım saglık olsun

Birkaç kilo sana napar Papdiyam ya... Şöyle bir silkelendin mi, 1 ayı bulmaz... Halledersin

Küçüğüm ağlıyor, gidip uyutayım.

Hepinize iyi geceler.

Teklifim geçerli. Sabah bakıcam tekrar buraya, Mıhtar kimseyi bulamazsa ben yapabilirim listeyi.

Kızlar malum ben aynı zamanda hala sivilce işiyle uğraşıyorum , malum.Baya bi yol katettim çok şükür ...Salyangoz özlü kil maskesi yaptım geldim şimdi (ismi iğrenç , vicdanen de rahatsızım aslında) ve acayip güzel temizleme işi yaptı valla.Yüzümü yıkadım , resmen temizlenmiş , beyazlanmış.Ara-sıra yapmakta fayda gördüm.Neyse geri geldim şimdi.Birazdan yatıcam."Geçmiş olsun" diyen herkese çok teşekkürler.Ciddi bişey yok kızlar ama ciddi bir kesik var.Çok zonkluyo ama sabaha toparlanır.Alt takımları da görücez bakalım neymiş...Kızlar sabunların bi kısmı Muratların siparişi zaten , onları götürücez mecbuuur Çok tatlı bi kızları var , eniştenizle beni arkadaşı zannediyo hehehe , yeni kalıplar almıştım , kurabiye yapıcam arkadşımıza Sebzelere gelince ; brokoli ve karnabaharların bi kısmı dondurucuda.Yerelması pişti (4 tane ayırdım salata yaparım diye) , bi de bi kısım cibes (yabani lahana ile iri brüksel lahanası arası bişi) kaldı (bunu da yarın z.yağlı yapıcam) , hepsi bu , valla Pampişim dediğin gibi 100 kilo sebzenin altından girdik-üstünden çıktık vesselam.Resmen inek gibi ot yedik bir haftadır Şikayetçi miyim , yoooooo , seviyorum ben valla ot yemeyi İğneoyam Allah seni inandırsın sebze çorbası bu öğlen bitti Ayy karı-koca ne detoks yaptık kıssss , iç-dış yıkama oldu valla Şimdi de acıktım , adaçayı ve çiğ brokoli yiyip-içiyorum.Gaz , gaz ve daha çok gazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…