Yok anacım yaaaa , bilakis kör bıçaktı.Ben soğanı doğruyorum diye bi bastırdım pıçağı , parmak oldu sana iki parmak
Senin de kuvvetlidir nefesin muhtarım , inşallah bu sefer tutturucam doğru doktoru
ah kıyamam ben sana taze gelinnyaz tabe kuzum yaz yaparım ben seve sevehayırlısı canım inşallah istediğiniz bi yer olur tayin işi darısı başıma
karatay diyeti demek, misafirliğe gitsen bile önüne gelene sadece bakmak demek, evine gelenlere herşeyi yedirip kendine ayrı tabak hazırlamak demek, ev de sıcacık ekmek yapmana rağmen eşin ve çocuğun içine tereyağ koyup yerken senin sadece izlemen demek, hayatında vazgeçemem dediğin güzel yiyeceklerden ödün vermek ddemek....
ekmeğe çok içerlendim ve bu çıktı ortaya..
Kızlar ben kaçtım.Cümleten öptüm , iyi geceler
valla bende çok despot gördüm senii ürktüm yanii...:18::18::18::18:
ah kıyamam ben sana taze gelinn
amin inşallah
evet çok doğru tespit..bunları yapmazsan falaka demek sopa demek..
çok despot gördüm kendimi yawww
Yine herkes giderayakken gelebildim yav
Mıhtarım, ben bu hafta listede yokum. Haftaya inşallah ama yarın müsaitim,kendim olmasam da listeyi yapabilirim isterseniz.
(Böyle yüksek makamlarla arayı iyi tutmak, icabında yalakalık yapmak, menfaat icabı)
bıdym gecmıs olsun canımm
muratlarada elı bos gıtme 100kg luk sebzenın 1 kg suna kıy da bır zeytınyaglı pısır gotur kız sevaptır
Birdy geçmiş olsun canım ya... Gerçekten dikiş attırsan daha mı iyi olurdu acaba?
Sebze çorbaları bitti mi? Yeni yemeklere girişmişsin.
Sersum, kızının sınavının iyi geçmesine çok sevindim. Darısı yarına. Benimki konuşmak istemiyor pek ama kötü geçse ağlaya zırlaya gelirdi. İyi geçmiş herhalde.
Makbuş, Allah bir yastıkta kocatsın. Kayınvalidene de geçmiş olsun.
Papadiyam sen nasılsın?
iyi geceler kısslar..bol leptinler. .yarın tartı yüzümüzü güldürsün diycem ama benden yana kesin tırtt
sizin yüzünüz gülsün yeter..
valla oyam nasıl olayım senı gordum daha ıyı oldum ınan.donmene cok sevındım helekı profıl resmını gorunce keyfım yerıne gelıyo
bende bırkac kg artılardayım ama napalım saglık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?