Selam kızlar birdy geçmiş olsun sınava girenlerede başarılar dilerim allah yardımcınız olsun istediği yerleri kazanırlar inşallah sabah malum hastane günü muhtara bildirdim tartı yüzünüzü güldürsün
bırdyım kafan mı guzel bu saatte katı madde yıyomuyuz bız, hanı bı leptınımız vardı bız onu cok severdık o bızı ıncecık yapardı hatırlasanaKızlar malum ben aynı zamanda hala sivilce işiyle uğraşıyorum , malum.Baya bi yol katettim çok şükür ...Salyangoz özlü kil maskesi yaptım geldim şimdi (ismi iğrenç , vicdanen de rahatsızım aslında) ve acayip güzel temizleme işi yaptı valla.Yüzümü yıkadım , resmen temizlenmiş , beyazlanmış.Ara-sıra yapmakta fayda gördüm.Neyse geri geldim şimdi.Birazdan yatıcam."Geçmiş olsun" diyen herkese çok teşekkürler.Ciddi bişey yok kızlar ama ciddi bir kesik var.Çok zonkluyo ama sabaha toparlanır.Alt takımları da görücez bakalım neymiş...Kızlar sabunların bi kısmı Muratların siparişi zaten , onları götürücez mecbuuurÇok tatlı bi kızları var , eniştenizle beni arkadaşı zannediyo hehehe , yeni kalıplar almıştım , kurabiye yapıcam arkadşımıza Sebzelere gelince ; brokoli ve karnabaharların bi kısmı dondurucuda.Yerelması pişti (4 tane ayırdım salata yaparım diye) , bi de bi kısım cibes (yabani lahana ile iri brüksel lahanası arası bişi) kaldı (bunu da yarın z.yağlı yapıcam) , hepsi bu , valla Pampişim dediğin gibi 100 kilo sebzenin altından girdik-üstünden çıktık vesselam.Resmen inek gibi ot yedik bir haftadır Şikayetçi miyim , yoooooo , seviyorum ben valla ot yemeyi İğneoyam Allah seni inandırsın sebze çorbası bu öğlen bitti Ayy karı-koca ne detoks yaptık kıssss , iç-dış yıkama oldu valla Şimdi de acıktım , adaçayı ve çiğ brokoli yiyip-içiyorum.Gaz , gaz ve daha çok gazzzz
Yine herkes giderayakken gelebildim yav
Mıhtarım, ben bu hafta listede yokum. Haftaya inşallah ama yarın müsaitim,kendim olmasam da listeyi yapabilirim isterseniz.
(Böyle yüksek makamlarla arayı iyi tutmak, icabında yalakalık yapmak, menfaat icabı)
sağol canım..tespitin doğru bence kötü geçse anlardın sen..Sersum, kızının sınavının iyi geçmesine çok sevindim. Darısı yarına. Benimki konuşmak istemiyor pek ama kötü geçse ağlaya zırlaya gelirdi. İyi geçmiş herhalde.
yaneeebıdym gecmıs olsun canımm
muratlarada elı bos gıtme 100kg luk sebzenın 1 kg suna kıy da bır zeytınyaglı pısır gotur kız sevaptır
yaneeeHiç olmazsa 1 kilo sabun götürsün, değil mi ya?
Aniden çıkmak zorunda kalmıştım , hepinize iyi geceler bol leptinler sınava gireceklere tekrar başarılar diliyorum
özeli şimdi gördüm canım
Birkaç kilo sana napar Papdiyam ya... Şöyle bir silkelendin mi, 1 ayı bulmaz... Halledersin
Küçüğüm ağlıyor, gidip uyutayım.
Hepinize iyi geceler.
Teklifim geçerli. Sabah bakıcam tekrar buraya, Mıhtar kimseyi bulamazsa ben yapabilirim listeyi.
deprem ,gazz istanbul seninle çok tehlikeli kayınçom..Kızlar malum ben aynı zamanda hala sivilce işiyle uğraşıyorum , malum.Baya bi yol katettim çok şükür ...Salyangoz özlü kil maskesi yaptım geldim şimdi (ismi iğrenç , vicdanen de rahatsızım aslında) ve acayip güzel temizleme işi yaptı valla.Yüzümü yıkadım , resmen temizlenmiş , beyazlanmış.Ara-sıra yapmakta fayda gördüm.Neyse geri geldim şimdi.Birazdan yatıcam."Geçmiş olsun" diyen herkese çok teşekkürler.Ciddi bişey yok kızlar ama ciddi bir kesik var.Çok zonkluyo ama sabaha toparlanır.Alt takımları da görücez bakalım neymiş...Kızlar sabunların bi kısmı Muratların siparişi zaten , onları götürücez mecbuuurÇok tatlı bi kızları var , eniştenizle beni arkadaşı zannediyo hehehe , yeni kalıplar almıştım , kurabiye yapıcam arkadşımıza Sebzelere gelince ; brokoli ve karnabaharların bi kısmı dondurucuda.Yerelması pişti (4 tane ayırdım salata yaparım diye) , bi de bi kısım cibes (yabani lahana ile iri brüksel lahanası arası bişi) kaldı (bunu da yarın z.yağlı yapıcam) , hepsi bu , valla Pampişim dediğin gibi 100 kilo sebzenin altından girdik-üstünden çıktık vesselam.Resmen inek gibi ot yedik bir haftadır Şikayetçi miyim , yoooooo , seviyorum ben valla ot yemeyi İğneoyam Allah seni inandırsın sebze çorbası bu öğlen bitti Ayy karı-koca ne detoks yaptık kıssss , iç-dış yıkama oldu valla Şimdi de acıktım , adaçayı ve çiğ brokoli yiyip-içiyorum.Gaz , gaz ve daha çok gazzzz
sağol canım..sana da Allah kolaylık versinSelam kızlar birdy geçmiş olsun sınava girenlerede başarılar dilerim allah yardımcınız olsun istediği yerleri kazanırlar inşallah sabah malum hastane günü muhtara bildirdim tartı yüzünüzü güldürsün
o fasulyeden kıss sen misafirlerle uğraşırken o bizim ısrarımızla listeye katılmayı kabul etti sen unuttun herhalbırdyım kafan mı guzel bu saatte katı madde yıyomuyuz bız, hanı bı leptınımız vardı bız onu cok severdık o bızı ıncecık yapardı hatırlasana
yok canım ya ne zaman seninle ilgili birşey yazsam sen geliyorsun..ben de anlamadım gitti..ben de her gün geliyor ama yazmıyor diye düşünmeye başlamıştımne zaman foruma baksam beni konuşuyorsunuztesadüf mü hissediyom mu ne yok canım eşim atanamadı maalesef dershaneye başlamıştı ama kayınvalidem hastalanınca maalesef sekteye uğradı mahvoldu çocuk neyse ki şimdi iyi
sen nasılsın iyi misin canım
Eki Görüntüle 877045
6 gibi uyandım..halihazırda kahvaltımı biraz geç yapıcam..o zaman bildirimimi yaparım..
az sonra çıkıcam ve bu günlük sporuma başlıycam..40 dk da bir okul..
gitti leptiinn
Canlarım hepinize selam ,
Nasılsınız , keyifler yerindedir inşallah...Sınav işinden n'aber , Birdy teyzelerinin duaları gerçekleşmiş mi , hepsinin sınavları güzel geçmiş mi?
Ben de valla hava değişimi midir , menpoz mudur , ne boktur anlamadım ama daha 1 hafta olmasına rağmen galiba regl oldum , regl oldum mu tam olarak onu da anlayamadım ama anladığım tek şey çok yakında yine bana doktor yollarının düştüğüdür.Ve maalesef ki etrafımız hastanelerle dolu olmasına rağmen henüz şöyle güvenilir , mantıklı bir kadın doğumcuya denk gelmedim.Yine şansıma güvenip çalıcam bir tanesinin kapısını...Bu arada kendime "rahim duvarı kalınlaşması" teşhisi koydum.Benzer sorun yaşamış olanınız varsa belirtileri ve tecrübeleri konusunda biraz bilgi verebilirse çok sevinirim.Zaten rutin kan sayırmı-şeker , kolesterol vs zamanı da gelmişti , hepsini yaptırırım bu bahaneyle.
Bunun dışında geldik geleli enişteniz evde yemek konusunda terör estiriyor ve az yedirtiyor , kaç gündür sebze yiyorduk , bu akşama balık çorbası ve ızgara balık yaptı sağolsun.Yarın öğlene zeytinyağlı yerelması yapıyorum.Soğanı doğrarken parmağımı da doğradım , kanıyor hala...Yarın akşam da yemeğe bilin bakalım kimlere gidiyoruz???
İşte böyle canlarım...
ne zaman foruma baksam beni konuşuyorsunuztesadüf mü hissediyom mu ne yok canım eşim atanamadı maalesef dershaneye başlamıştı ama kayınvalidem hastalanınca maalesef sekteye uğradı mahvoldu çocuk neyse ki şimdi iyi
sen nasılsın iyi misin canım
günaydın kızlar üzülerek ilk bildirimimi yapıyorum ve artık Allah izin verirse aranıza dönüyorum. tartıda çıkan +600 gr ve 78.0 rakamları sabah sabah kafama balyoz gibi indi. bismillahirrahmanirrahim deyip yeniden başlıyorum inşallah karatay diyetime. gelelim bildirimime
rumuz: naz8
geçen haftaki kilo :77.4
bu haftaki kilo:78.0
fark:+ 600
yüzde 0.775
liste yapan arkadaşıma kolay gelsin inşallah sizler için bol eksili bir liste olur bu hafta
Eki Görüntüle 877045
6 gibi uyandım..halihazırda kahvaltımı biraz geç yapıcam..o zaman bildirimimi yaparım..
az sonra çıkıcam ve bu günlük sporuma başlıycam..40 dk da bir okul..
valla artık makbuş mu erdi sen mi erdin bilmem..korktum ben sizden beyaaayok canım ya ne zaman seninle ilgili birşey yazsam sen geliyorsun..ben de anlamadım gitti..ben de her gün geliyor ama yazmıyor diye düşünmeye başlamıştım
ama sen yazınca tesadüf olduğunu anladım.
.
hadi bakalım canım..sipora devam...
artık bu sınav haftasında 3 kilo gitmiştirrrrrr senden
valla artık makbuş mu erdi sen mi erdin bilmem..korktum ben sizden beyaaa
ben de bizden korktummmmmmmmm:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Hepinize güzel bir gün dileyerek bildirimimi yapıyorum.Geçen hafta olmadığım içün sonuçları ikiye bölücem.
2 hafta önce : 45.3 kg
Bu hafta : 45.7 kg
Fark : +0.4 kg
% : ++ 0.442
Boy : 1.5 m :18::18::18:
Beden : 34
Spor : Bu hafta yürüyüş dışında bişey yapamadım maalesef.
Kızlar regl olmadım galiba henüz.Ööölesine bi lekelenme oldu galiba ki bu da benim rahim duvarı kalınlaşması tezimi kuvvetlendiriyor , neyse , neticede reglin şişi var bir miktar ama şu bir gerçek ki seyahatte kilo almışım
Herkese ince bir gün diliyorum , muhtarım kolay gelsin kuzukulağım
Hepinize güzel bir gün dileyerek bildirimimi yapıyorum.Geçen hafta olmadığım içün sonuçları ikiye bölücem.
2 hafta önce : 45.3 kg
Bu hafta : 45.7 kg
Fark : +0.4 kg
% : ++ 0.442
Boy : 1.5 m :18::18::18:
Beden : 34
Spor : Bu hafta yürüyüş dışında bişey yapamadım maalesef.
Kızlar regl olmadım galiba henüz.Ööölesine bi lekelenme oldu galiba ki bu da benim rahim duvarı kalınlaşması tezimi kuvvetlendiriyor , neyse , neticede reglin şişi var bir miktar ama şu bir gerçek ki seyahatte kilo almışım
Herkese ince bir gün diliyorum , muhtarım kolay gelsin kuzukulağım
Aaaa pardon yaw , İğneoyam yapacakmış listeyi.Fedakar kız valla , daha listeye giriş yapamadı ama ilk günden liste yapmaya gönüllü oldu.Anaç kadın , ondan zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?